2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bı de diğer topıkte loori nin ekledıgı puset ın markası nee??çok begendım bırde onu ne kadar zmana kadar kullanabılıyoruz?

kızlar benimki gece çok hareketli yaa beni uyutmuyo aynen bu bebiş gibi dönüp duruyo sanki sizde de var mı böyle bişey varsa napıyosunuz çözüm olarak?

kızlar benimki gece çok hareketli yaa beni uyutmuyo aynen bu bebiş gibi dönüp duruyo sanki sizde de var mı böyle bişey varsa napıyosunuz çözüm olarak?

ben o kadar yorgun uyuyorum ki ne kadar kıpırdasa da annesi pek sallamıyo onu sızıp kalıyorum valla

kızlar bı de diğer topıkte loori nin ekledıgı puset ın markası nee??çok begendım bırde onu ne kadar zmana kadar kullanabılıyoruz?

3 yaşına kadar demişti yanlış hatırlamıyorsam. travel sistem arabalar brz da bize kalmış kullanım süresi bence. puseti 6 aydan snra zor kullanırız. diğer aparatınıda bebişimizin boyuna posuna bağlı heralde:)

ayy ne güzellll bizde bazen eşimle bekliyoruz hareket etmesınıbiz konuşunca o da başlıyor hemen

valla canım başlarda biz de heyecanla bekliyoduk bi hareket etse de görsek diye ama şimdi sürekli bi hareket halinde
bari gece biraz uyusun ben de rahat uyimm kocişim de annesi o küçük yazık ona diyo ben de kaç gecenin uykusuzluğu ile ban yazık değil mi diyip ağlamaya başladım ayyy adam napıcağını şaşırdı valla beni teselli edecek die yapmadığı kalmadı genin bi vakti

güzelim biz gittik haziranda, kuşadasına gittik 9 saat sürdü vala şuncacık yol ama 2 saatte bir hatta 1 saate bir durup mola verdik benim için, bide wc molası, napayım çok sık geliyo bi meret ben doktora sormuştum araba yolculuğunu son ayına kadar serbest kendini eğer hissediyosan ama en fazla 2 saatte bir durup 5dk yürümen şartıyla dedi. Benim doktor hiç öle yasak masak koymuyo vala o konuda şanslıyım, en son uçak yolculuğunu sordum, rapor veririm gidersin dedi, o kadar rahat yani haha, uçaktada işte 45dk da bir kalk yürü bi boydan boya kan dolaşımı için bide suyunu eksik etme dedi bol bol iççç
slmm kızlarr..nasılsınız bakalımbişey soracam çatlaklarınız olmaya başladı mıbenım henüz yok ama kaşınmya başladı karnım herkes o zman çatlamaya başlıyordur dıyo.
kişiden kişiye değişir canım o ama önleyici krem kullanmazsan doğum sonrası bile olma ihtimali var, ona göre, lierac en iyisi. Birde yapın gereği müsaitsen ne sürsen faydası yok yine çatlar bunu bil annene sor bakalım çatlamışmı, varsa eğer hiç kasma kendini heheh, onda oluyosa bizdede olurmuş doktorum öle demişti ama ben liearac ı günde iki kez sürmeye devam ediyorum nolur nolmaz, doğum sonrasıda lohusalık döneminde karın eskiye dönerken yine sürmek gerekiyo.

kremım var bepanthol kullanıyorum ama 2-3 gündür çok kaşınıyor bence de başlıcak galıba
çatlak önleyici kullanın kızlar, nemlendirmek yetmeyebilirmiş benden sölemesiiiiiiiiiiii

ya gidebilirsin aslında senin bir riskin mi varki? anacım benim 12. haftamda lekelenmem oldu o zamanda bizim italya tatilimiz vardı, doktor geçmeden gidemezsin dedi sora geçmeye başladı benim doktor tamam artık gidebilirsin dedi ama biz iptal etmiştik onu yani iş işten geçmişti bi kere, yolculukta 2 saate bir kalkıp 5 dk yürüdükten sora, kendini yormadıktan sora ve suyunu yemeğini eksik etmedikten sora sıkıntı yok canım, raporla binen insanlar var uçağa hiç merak etme bişicik olmuyo, çokta özlüyosan git görüş, ağustosta tatilde yapabilirsiniz bence nolcakki yatcan kalkcan hep dinlencen, kendini yorma yeterrrr bizim doktor 36 ya kadar herşey serbest ondan sorada serbest ama başka şehirde doğma olasılığı var çocuğun dedi hahaha

ne diyim bilemedimki, benimkide öyle, bi çözümüm yok sadece vurduğu zaman pozisyonumu değiştiriyorum içimden demekki hoşlanmadı diyorum, genelde sağıma yatınca vuruyo, bazen soldada yapıyo ama ağırlık sağ ve sırt üstü yatışta, öyle olunca ben o dinene kadar uyuyamıyorum, uykum hafif benim o nedenle durana kadar bekliyorum, dün gece öle beklerken sızıp kalmışım vala saat 5 te sorada alarm çaldı kalkıp duşa girdim ve işe hazırlandım böle işte, buna şükür alışmaya çalışıyorum ama yok ya uyku hafif olunca pıt yapsa ben uyanıyorum, kendimi yormayıda denedim banamısın demedi

aynen beni anlattın valla saat beşi de gördüm saonra sızmışım zaten 7 de alarmım çaldı kalkıp duştu kahvaltıydı işe geldim nolcak bu halimiz böyle bilmiyom ki

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanıyorummmmm
bu mide yanmasına ne iyi gelir yaa, bi tek şeker yersem 5 dk kadar iyi geliyo sonra yine devam. benim kız midemde kibrit yaktı sanki

sennki daha da zor be canım allah kolaylık versin zaman hep sana çabuk geçsin.[/QUOTE]

Amiin amin amin insaallah canimcim, ne güzel bir dua bu allah razi olsun

ahh ahh anlattım canım az once aralıktan berı gıdemdım dıyeee salihliii ama trabzonda yaşıyorumm malum gebelık ne ucaga ne yola cesaret edemedım ama bugun oralardan kolım geldı börulcem geldı mutluyum

oyyyy canm kıyamammmm,uzakmışsın ya ama olsun bebiş doğunca göbüşte değil kucağında getirirsin ananesine...şimdi buralar zaten felaket sıcak...orası daha iyidir herhalde...yakınmışız ama ben de turgutludanım,salihliye gideriz arada,severim orayıda,zaten ilk dr.a can hastanesine gidiyodum oraya.. Sonra dr. Turgutluya geldi:):)
ayrıca afiyet olsun cnm egemin sebze meyveleri bi başka be herşey cok bol...

slmm kızlarr..nasılsınız bakalımbişey soracam çatlaklarınız olmaya başladı mıbenım henüz yok ama kaşınmya başladı karnım herkes o zman çatlamaya başlıyordur dıyo.

benim çokktannnn başladı çatlaklarım yaaa. doktorum sepamed krem verdi ama fayda etmiyo sanırım galiba genlerde var bişi.annemde ve ablamdada olmuş. badem yağı alıp onuda deniycem bakıyım dahada artmasın diye. doğumdan sonra nasıl gidick bu izler bilmiyorumm:18:tek tesellim minik bebeğimi sağ salim kucağıma almak fazla takmamaya çalışıyorum

süt çok iyi geliyo canım dene istersen

ıyykkkk o mübareği de hiç sevmiyorum
çaycı abla da aynısını dedi az önce ama midem almıyo onu hiç. ztn sevmezdim bulantılarımın olduğu dönemde iyice tiksindim
çekicem galiba bugün bu şekilde

dimi herşeyin altından illa süt çıkıyo

ben de eskiden hayatta içemezdim canım ama şimdi yavruşum için katlanıyorum

canım arkadaşların dediği gibi süt iyi gelir, bazen süt de kesmiyor.
gaviscon şurup(?) içebilirsin dr a sorarak. hamilelerde güvenliymiş. tadı sütten kötü ama, daha etkili oluyor. bana en çok o yarıyor. çok sık içmemeye çalışıyorum yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…