2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
maden suyu yani soda da ii geliyor bana..

aynen bana da maden suyu çok iyi geliyor ama sadesini içemiyorum pek sürekli karpuz çilek yada limonlusu araştırdığıma göre sade maden suyu içmek yaralıymış gebelikte.bilginiz olsun.

uzun süredir yazamıyordum kızlar umarım yolundadır herşey,kendinize ve bebeklerinizi iyi bakın.

sevgiler

arkadaşlar, şeker yüklememin sonuçlarını aldım, açlık değerim de, 1. ve 2. saat değerlerim de hep sınırların üstünde çıkmış. baştan beri dikkat ettiğim halde gebelik şekerim çıkmış dahiliyeye yönlendirdi dr. dahiliyeci de tatlı, hamur işi, pirinç, meyve yasakladı hep. zaten çok yemiyordum, canım sıkıldı iyice. bir süre kontrol edilecek, düşmezse insüline başlayacakmış...

benzer durumdaki arkadaşlara dr önerisi ne oldu acaba? bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Slm kızlar bende bebişime bu cumartesi bişeyler almaya başlıcam artık ama nerden başlıcamı bilmiyorum alıncak o kadar çok şey varki:44:

öncelikle merhabalaaarr güzel anneler. bazen girip okuyup cıkıyorum yorum yapmadan ama çogu yazılanları da kaçırıyorum herzaman giremediğimden. ama bilinki biyerlerde bende varım:)

canım çatlak olcaksa en pahalı, en kaliteli kremide kullansan oluyomuş. ama badem yağı kıllanma yapıyo die biliyorum. yinede başkalrınada sor istersen. benim arkadaşım kakao yağı kullandım etkili oldu demişti. kötü kokuyomuş yalnız. ben sadece bebe yağı kullanıyorum.

Gecmis olsun tatlim banada doktorum diyet dedi ve bir bucuk haftadir diyetteyim ama benim seker sonucumu almadan diyet dedi cünkü cok fazla kilo almistim.dedi ayin 15. De en fazla 2 kilo almis olarak gel bende ona uyuyorum.Abur cubur cikolata seker fln zaten yasak..patateside fazla tüketme oda sekeri yükseltiyor.
Benim yediklerim sabah iki dilim kepek ekmegi,salatalik,domates,peynir bazen yumurta.öglen bir meyve ve saat 15 gibi yemegimi yiyorum ne varsa tabii pilav,makarna,hamur isi,kizartma,yagli seyler degil mutlaka ya et yada sebze yemegi.yogurt mutlaka ye ve sana tavsiyem tarcinla ye yogurdu tarcin süper seker dengeleyici.aksam saat 18 den sonrada bir meyve bol bol su,süt,ayran
Cok acikirsanda ceviz,findik yada badem ye.
Zorlanacaksin ama mecburuz canimcim..tabii seker yüksek olan arkadaslarda yardimci olurlar ben diyetimi yazayim dedim ilk basta zorlansanda alisiyorsun ben 3-4 gündür bir problem cekmiyorum cok sükür umarim insülin kullanmana gerek kalmaz

kızzlaaarrr tatlı sakız çiğnedim geçti midem bilginiz olsun

Selam kizlar bugun bebegeimizin yataginida aldik oldum oldum valla bacaklarim agriyo belim agriyo bide gelip yemek yaptim pilim bitti

yakın arkadşımdan gelıyorum bugun bebeğinin 40 çıktıı ayyyyyyyy çok özendim ya artık o ilk doğdugundakı halı yook bakınıyo falan HEPİMİZE aLLAH YAŞATSIN İNŞ. AMİN

cok sagol bitanem ekledim fotoyu ciciler topigimize biz son aylarda napcaz peki son aylara birakmamak gerek bu alisveris isini iki dolastim belim bacaklarim koptu

Nedense iki üç gündür halsizim bide dışarı çıksam benzini bitmis araba gibi yolda kalırım :18:

yakın arkadşımdan gelıyorum bugun bebeğinin 40 çıktıı ayyyyyyyy çok özendim ya artık o ilk doğdugundakı halı yook bakınıyo falan HEPİMİZE aLLAH YAŞATSIN İNŞ. AMİN

ayy bende istiyorum bendeee butun bebek arabalarindaki bebeklere bakiyorum artik huy oldu bende

cok sagol bitanem ekledim fotoyu ciciler topigimize biz son aylarda napcaz peki son aylara birakmamak gerek bu alisveris isini iki dolastim belim bacaklarim koptu

alışveriş konusunda ben de aynı fikirdeyim mümkün değil son zamanlarda gezemem koca göbeğimle
daha da sıcak olucak havalar, en iyisi ayaklarımız şişmeden belimiz tutmadan şimdiden hazır beklemek
önceden herşeyini hazırlayanlara mana bulurdum ama haklılarmış

aynen oyle canim ama napalim simdiden bu sekilde olup diriliyoruz uzerinede acikinca direk titreme moduna giriyorum ben nasil son aylarda aliyim ki simdiden alin gitsin

sayfalar almış başını gitmiş yine oku oku bitmek bilmedi maşşallahhhhhh size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…