maden suyu yani soda da ii geliyor bana..
benim çokktannnn başladı çatlaklarım yaaa. doktorum sepamed krem verdi ama fayda etmiyo sanırımgaliba genlerde var bişi.annemde ve ablamdada olmuş. badem yağı alıp onuda deniycem bakıyım dahada artmasın diye. doğumdan sonra nasıl gidick bu izler bilmiyorumm :18:tek tesellim minik bebeğimi sağ salim kucağıma almak fazla takmamaya çalışıyorum
arkadaşlar, şeker yüklememin sonuçlarını aldım, açlık değerim de, 1. ve 2. saat değerlerim de hep sınırların üstünde çıkmış. baştan beri dikkat ettiğim halde gebelik şekerim çıkmışdahiliyeye yönlendirdi dr. dahiliyeci de tatlı, hamur işi, pirinç, meyve yasakladı hep. zaten çok yemiyordum, canım sıkıldı iyice. bir süre kontrol edilecek, düşmezse insüline başlayacakmış...
benzer durumdaki arkadaşlara dr önerisi ne oldu acaba? bilginiz varsa paylaşır mısınız?
aynen bana da maden suyu çok iyi geliyor ama sadesini içemiyorum pek sürekli karpuz çilek yada limonlusu araştırdığıma göre sade maden suyu içmek yaralıymış gebelikte.bilginiz olsun.
uzun süredir yazamıyordum kızlar umarım yolundadır herşey,kendinize ve bebeklerinizi iyi bakın.
sevgiler
Selam kizlar bugun bebegeimizin yataginida aldik oldum oldum valla bacaklarim agriyo belim agriyo bide gelip yemek yaptim pilim bitti
Hayırlı olsun Cnm ben bişey yapmadan pilim bitti
cok sagol bitanem ekledim fotoyu ciciler topigimizebiz son aylarda napcaz peki son aylara birakmamak gerek bu alisveris isini iki dolastim belim bacaklarim koptu
Nedense iki üç gündür halsizim bide dışarı çıksam benzini bitmis araba gibi yolda kalırım :18:
yakın arkadşımdan gelıyorum bugun bebeğinin 40 çıktıı ayyyyyyyy çok özendim ya artık o ilk doğdugundakı halı yook bakınıyo falan HEPİMİZE aLLAH YAŞATSIN İNŞ. AMİN
cok sagol bitanem ekledim fotoyu ciciler topigimizebiz son aylarda napcaz peki son aylara birakmamak gerek bu alisveris isini iki dolastim belim bacaklarim koptu
susuz birakma bebisi tatlim su icmeyi unutma belki ondan halsiz olabiliyosundur dikkat et
alışveriş konusunda ben de aynı fikirdeyim mümkün değil son zamanlarda gezemem koca göbeğimle
daha da sıcak olucak havalar, en iyisi ayaklarımız şişmeden belimiz tutmadan şimdiden hazır beklemek
önceden herşeyini hazırlayanlara mana bulurdum ama haklılarmış
Su icemiyorum Cnm çok üzülüyorum şu icemedigim için yemekte Yiyemiyorum ne oldu anlamiyorum oyle
sayfalar almış başını gitmiş yine oku oku bitmek bilmedi maşşallahhhhhh size
havalardan mi acaba ?:26: ama su icmelisin canim su ic sutunde olsun bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?