Bilmiyorum ki şu icemiyorum
Gecmis olsun tatlim banada doktorum diyet dedi ve bir bucuk haftadir diyetteyim ama benim seker sonucumu almadan diyet dedi cünkü cok fazla kilo almistim.dedi ayin 15. De en fazla 2 kilo almis olarak gel bende ona uyuyorum.Abur cubur cikolata seker fln zaten yasak..patateside fazla tüketme oda sekeri yükseltiyor.
Benim yediklerim sabah iki dilim kepek ekmegi,salatalik,domates,peynir bazen yumurta.öglen bir meyve ve saat 15 gibi yemegimi yiyorum ne varsa tabii pilav,makarna,hamur isi,kizartma,yagli seyler degil mutlaka ya et yada sebze yemegi.yogurt mutlaka ye ve sana tavsiyem tarcinla ye yogurdu tarcin süper seker dengeleyici.aksam saat 18 den sonrada bir meyve bol bol su,süt,ayran
Cok acikirsanda ceviz,findik yada badem ye.
Zorlanacaksin ama mecburuz canimcim..tabii seker yüksek olan arkadaslarda yardimci olurlar ben diyetimi yazayim dedim ilk basta zorlansanda alisiyorsun ben 3-4 gündür bir problem cekmiyorum cok sükür umarim insülin kullanmana gerek kalmaz
sayfalar almış başını gitmiş yine oku oku bitmek bilmedi maşşallahhhhhh size
evet ya bi gezmeye gidiyoz geliyozzz kaçıırıyooz her şeyii
canim illla su icmek zorunda degilsin meyve suyuda icebilirsin
Olur mu ki Cnm içiyorum çok seviyorum
sağol canım. ben de kilolu hamile kaldım, bu aya kadar fazla almamıştım, son ay çok aldım. glikozum hep sınırda olduğu için kadın doğumcum başta uyarmıştı beni. hep dikkat ettim yediklerime. dikkat ettiğim halde yükselmesine canım sıkıldı, bu aya kadar sıkıntı yoktu bir de... daha da dikkat edeceğim artık.
dr bir de yürüyüş yap dedi, hareket etmek de şekeri düzenlermiş.
meyve çok yeme, karpuz vs incecik bir dilim, kayısı vb meyvelerden 1-2 tane ye en çok dedi. onun yerine sebze bol ye dedi. meyvede de şeker var canım, sen de dikkatli tüket.
tarçın ve yoğurdu duymamıştım, onu deneyeyim. cevabın için teşekkürler. inş sorunsuz tamamlarız.
yarın doktora ondan sonra ver elını tatılll :) bakalım mınısım ne kadar olmus teyzelerı ama sonra yıne 2 dozum tetanoz vurulacammmm
Kızlar bomba bi soruyla geldim...
Bilginiz var mı bilmiyorum bu haftlarda yalancı kasılmalar başlıyabiliyomuş...
Karnınızda sertlik olursa ve sanki bebek bi tarafa toplanmış gibi sertleşirse bu yalancoı kasılmaymış... Ve tabi bunun düzenli olmaması gerek..ağrı sızı olmaması gerek. Düzenli olursa mesela 5-10 dk arayla üst üste olursa mutlaka dr.unuza haber verin....
Ve bu sertlik olduğunda pozisyon değiştirmek gerekiyomuş,yani yatıyosanız kalkın yürüyosanız yatın ve 2-3 bardak su için....
Sizde oluyo mu bu tarz durum...?genelde bunu 6 aylık olanlardan duymuştum hep...
ewt canım. nerde oturduğumu sormuşsun,kanky varya ordan az ileri benim evim. cicilerimizi ekle demiştin, eklemeye çalıştım ama yalnızca 3 parça eklendi diğerleri büyük geldi sanırım anlamadım
evet eklemıyo her resmı buyuk gelıyo unlem işaretı oluyo nerde ekledın bu topıkdemı goremedım cıcılerınızı cnm
anaaaa benim oyle oluyo bi tarafim diger tarafima gore daha sis bebek orada ve sert bu yalanci kasilmamiymis
ciciler topiğine ama yüklenmediki senin dediğin gibi ünlem var 1 tane yüklendi gösteriyo ama oda açılıo mu bilmiyorum
evet canm ben de yeni öğrendim...
Bende de oluyo arada,2-3 günde bir falan,bazen uzun süre olmuyo... Ve farkettim ki genelde sırt üstü yatarken oluyo...
Soluma dönüyorum hemen geçiyo,ve hemen suya sarılıyorum,su bu noktada da çok önemli....
Vücut kendini doğuma hazırlıyomuş,kiminde bu haftalarda başlarmış kiminde doğuma kadar olmazmış...
Zararlı bi durum değilmiş.ama dediğim gibi düzensiz olmalı,sık olmamalı ve sancısız olmalı...
Kızlar bomba bi soruyla geldim...
Bilginiz var mı bilmiyorum bu haftlarda yalancı kasılmalar başlıyabiliyomuş...
Karnınızda sertlik olursa ve sanki bebek bi tarafa toplanmış gibi sertleşirse bu yalancoı kasılmaymış... Ve tabi bunun düzenli olmaması gerek..ağrı sızı olmaması gerek. Düzenli olursa mesela 5-10 dk arayla üst üste olursa mutlaka dr.unuza haber verin....
Ve bu sertlik olduğunda pozisyon değiştirmek gerekiyomuş,yani yatıyosanız kalkın yürüyosanız yatın ve 2-3 bardak su için....
Sizde oluyo mu bu tarz durum...?genelde bunu 6 aylık olanlardan duymuştum hep...
bende o cıcıler topıgı çıkmıyo angelllccımmm listede yok nasılll gırıcem
anladim canim yeni bisey daha ogrendik desene benimde sisiyo bi tarafim ama agrim sizim olmuyo baya bi sert oluyo bende bebek orada fln diye dusunuyodum oyle galiba benim hep orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?