2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sağol canım. ben de kilolu hamile kaldım, bu aya kadar fazla almamıştım, son ay çok aldım. glikozum hep sınırda olduğu için kadın doğumcum başta uyarmıştı beni. hep dikkat ettim yediklerime. dikkat ettiğim halde yükselmesine canım sıkıldı, bu aya kadar sıkıntı yoktu bir de... daha da dikkat edeceğim artık.
dr bir de yürüyüş yap dedi, hareket etmek de şekeri düzenlermiş.
meyve çok yeme, karpuz vs incecik bir dilim, kayısı vb meyvelerden 1-2 tane ye en çok dedi. onun yerine sebze bol ye dedi. meyvede de şeker var canım, sen de dikkatli tüket.

tarçın ve yoğurdu duymamıştım, onu deneyeyim. cevabın için teşekkürler. inş sorunsuz tamamlarız.

evet ya bi gezmeye gidiyoz geliyozzz kaçıırıyooz her şeyii

ewt canım. nerde oturduğumu sormuşsun,kanky varya ordan az ileri benim evim. cicilerimizi ekle demiştin, eklemeye çalıştım ama yalnızca 3 parça eklendi diğerleri büyük geldi sanırım anlamadım

Amin insaallah canimm..cok zor ya hamileyken diyet yapmak helede su son aylarda rabbim sabrini verir insaallah.evet ilginc olan zaten dikkat ettigimiz halde yine hic birseyin degismemesi.12.haftamdan sonra aldim bu kilolari ve doktorum kesinlikle doguma kadar sadece 6-7 kilo alabilirsin fazla degil dedi..yani her ay iki kilo bende cok istiyorum.ama canimcim ilk basta cok zorlanacagimiz icin yinede meyve daha yararli tabii herseyin asirisi zarar ama ben cikolata sever olarak meyveyle birakabildim simdide meyveyi azaltacagim.ahh ahh hayirlica bi bebislerimize sarilsaydik zaten dogumdan sonra siki bur diyete gircem zayiflamam gerek

yarın doktora ondan sonra ver elını tatılll :) bakalım mınısım ne kadar olmus teyzelerı ama sonra yıne 2 dozum tetanoz vurulacammmm

Kızlar bomba bi soruyla geldim...
Bilginiz var mı bilmiyorum bu haftlarda yalancı kasılmalar başlıyabiliyomuş...
Karnınızda sertlik olursa ve sanki bebek bi tarafa toplanmış gibi sertleşirse bu yalancoı kasılmaymış... Ve tabi bunun düzenli olmaması gerek..ağrı sızı olmaması gerek. Düzenli olursa mesela 5-10 dk arayla üst üste olursa mutlaka dr.unuza haber verin....
Ve bu sertlik olduğunda pozisyon değiştirmek gerekiyomuş,yani yatıyosanız kalkın yürüyosanız yatın ve 2-3 bardak su için....

Sizde oluyo mu bu tarz durum...?genelde bunu 6 aylık olanlardan duymuştum hep...

anaaaa benim oyle oluyo bi tarafim diger tarafima gore daha sis bebek orada ve sert bu yalanci kasilmamiymis

ewt canım. nerde oturduğumu sormuşsun,kanky varya ordan az ileri benim evim. cicilerimizi ekle demiştin, eklemeye çalıştım ama yalnızca 3 parça eklendi diğerleri büyük geldi sanırım anlamadım

evet eklemıyo her resmı buyuk gelıyo unlem işaretı oluyo nerde ekledın bu topıkdemı goremedım cıcılerınızı cnm

evet eklemıyo her resmı buyuk gelıyo unlem işaretı oluyo nerde ekledın bu topıkdemı goremedım cıcılerınızı cnm

ciciler topiğine ama yüklenmediki senin dediğin gibi ünlem var 1 tane yüklendi gösteriyo ama oda açılıo mu bilmiyorum

anaaaa benim oyle oluyo bi tarafim diger tarafima gore daha sis bebek orada ve sert bu yalanci kasilmamiymis

evet canm ben de yeni öğrendim...
Bende de oluyo arada,2-3 günde bir falan,bazen uzun süre olmuyo... Ve farkettim ki genelde sırt üstü yatarken oluyo...
Soluma dönüyorum hemen geçiyo,ve hemen suya sarılıyorum,su bu noktada da çok önemli....
Vücut kendini doğuma hazırlıyomuş,kiminde bu haftalarda başlarmış kiminde doğuma kadar olmazmış...
Zararlı bi durum değilmiş.ama dediğim gibi düzensiz olmalı,sık olmamalı ve sancısız olmalı...

anladim canim yeni bisey daha ogrendik desene benimde sisiyo bi tarafim ama agrim sizim olmuyo baya bi sert oluyo bende bebek orada fln diye dusunuyodum oyle galiba benim hep orada

evet canım aynısı ablamda 28. haftalarda başladı doktor erken doğum riski istirahat dedi. ama çok şükür bir sorun olmadı zamanına kadar geldi bebek

anladim canim yeni bisey daha ogrendik desene benimde sisiyo bi tarafim ama agrim sizim olmuyo baya bi sert oluyo bende bebek orada fln diye dusunuyodum oyle galiba benim hep orada

ben de öyle sanıyodum
bende de ağrı sızı yok şükür...
Ama dediğim gibi,hemen pozisyon değiştirmek ve bol su içmek lazım,eğer geçmezse ılık bi duş almak lazımmış... Aşırı olursa da doktora sormak lazım... Birde magnezyumu ihmal etmemek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…