2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hadi bakalim daha neler ogrenicez sanirsam simdiden sonrasi daha bi heyecanli sancilar fln hep kafamizda bu gibi sorular olucak

bende dr uma bi sorayım canım o zamn normal sandıydım ama değilmiş diyosun sağol tatlım :94:
eğer çok rahatsız etmiyosa sorun değil kuzum ama bnm bir süre devam etmişti, şimdilerde azaldı. istersen bir süre takip et bakalım, olmazsa sorarsın için rahat eder.
kızlar benimki gece çok hareketli yaa beni uyutmuyo aynen bu bebiş gibi dönüp duruyo sanki sizde de var mı böyle bişey varsa napıyosunuz çözüm olarak?
benimde yattığım zaman başlıyo, pozisyon beğenmeyince basıyo tekmeleri sabaha karşı dahada hareketlenirse uykudan uyanıyorum ama gün içinde baya hareket ettiğim için gece uykumdan olacak kadar hissetmiyorum her zaman.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanıyorummmmm
bu mide yanmasına ne iyi gelir yaa, bi tek şeker yersem 5 dk kadar iyi geliyo sonra yine devam. benim kız midemde kibrit yaktı sanki
canım soğuk süt, sade soda, elma (ekşi olmamalı) ve bir de doktorun izin verirse gaviskon surup. ama önlemek açısından kola, baharat, yağlı yiyecekler, çay ve yemeklerden sonra yatıp uzanmamaya özen gösterebilirsin. Genellikle reflüyü tetikler bunlar.

canım geçmiş olsun. birkaç arkadaşımda da olmuştu aynısıkıntı ama diyetle düzene girdi. İnşallah sende kısa sürede alışır ve sağ salim kavuşursun bebişine. Benimde 2 haftam kaldı. Bakalım ne olacak..:26:

yarın doktora ondan sonra ver elını tatılll :) bakalım mınısım ne kadar olmus teyzelerı ama sonra yıne 2 dozum tetanoz vurulacammmm
canım hayırlı yolculuklar simdiden. Tetanos asısının 2.dozu ilki kadar rahatsızlık vermediğini duymuştum yaptıranlardan. Umarım bizim içinde öyle olur.

canım bizide bilgilendirdigin için teşekkür ederim. hergün bişiler öğreniyoruz, inşallah sağ salim alırız kucağımıza bende yarın 24. haftama giriyorum Allahın izniyle ve bebişim dönmeye başladığından beri dediğin duruma benzer seyler yasıyorum. Bazen birkaç saniyelik sertlikler oluyo ve geçiyo. Ama beraberinde ağrı sancı olmadı şükür. Kontrolde de karnımın bir tarafı daha sivri gibi duruyo ama doktorum bu konuda herhangi bişey demedi. Genellikle sağda oluyo ve bebişimde sağ tarafta.

evet canım aynısı ablamda 28. haftalarda başladı doktor erken doğum riski istirahat dedi. ama çok şükür bir sorun olmadı zamanına kadar geldi bebek

ben çok kişide olduğunu duyuyorum canım bunun,annemde bizdede hep oluyodu diyo...ben zaten istirahatliyim,doktora da sordum normal dedi,sonra netten araştırdım,meğer bu haftalarda başlarmış bu yalancı kasılmalar,ve çoğu kişi de zamanında doğum yapmış...kimi de bizim gibi bebek bi tarafa toplanıyo sanıyodur,aldırış etmiyodur.

hadi bakalim daha neler ogrenicez sanirsam simdiden sonrasi daha bi heyecanli sancilar fln hep kafamizda bu gibi sorular olucak

evet canm,her dönemin farklı heyecanı var işte... Yaşayarak hepsini öğreniyoruz,bazen evham yapıyoruz ama o da annelik duygusu diyorum ben...

ben defalrca sordumm doktora,hatta 2 dr.a gidlyorum ikiside bişey demedi,demekki normal bi durum... Sonra araştırınca cok kişide olduğunu duydum ve içim rahatladı...

ben defalrca sordumm doktora,hatta 2 dr.a gidlyorum ikiside bişey demedi,demekki normal bi durum... Sonra araştırınca cok kişide olduğunu duydum ve içim rahatladı...
Bende yeni doğum yapan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla normalmiş canım. İnşallah vaktinde ve sağlıcakla gelir bebişlerimiz :)

benim de şeker yüklemem yüksek çıktı aç karna olanı norma sanırım 101. ama glikoz içtikten sonraki 138. bu biraz yüksekmiş. pazartesi 100 gr. glikoz ile yeniden yapılacak testler.. değerim çok mu yüksek anlayamadım. doktor da ameliyattaydı konuşamadım bi türlü...

Canim benim doktorum 50 gr içtikten sonra 140 sinir oldugunu 75 gr da 185 oldugunu söyledi bence seninki 50 likse altında oldugu icin onemli bir durum yoktur.

Canim benim doktorum 50 gr içtikten sonra 140 sinir oldugunu 75 gr da 185 oldugunu söyledi bence seninki 50 likse altında oldugu icin onemli bir durum yoktur.

inşallah ya... hamilelikte bir sürü şeyle uğraşıyorsun bide bu çıkmasın.. bu arada bebeğim 850 gr ve 33 cm olmuş..:)

Bende yeni doğum yapan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla normalmiş canım. İnşallah vaktinde ve sağlıcakla gelir bebişlerimiz :)

insallah canm insallah,inanıyorum ki zamanında gelicek yavrucuklarımız... Ayyyyy yerim ben onların totosunu ya...
Dün gece rüyamda tontiş tontiş gördüm,emzik veriyorum ağzına nasıl emiyo,bi taraftan eşime dilyorum,ağzı küçük bunun ikimize de benzemiyo diye

iyi akşamlar hamişler ve güzel yavruları
yarın randevumuz var bizim bize dua edermisiniz herşey yolunda gitsin diye
biraz moralimiz bozuk sürekli bi aglamaklıyız bu hamişlik ne hallere soktu bizi

iyi akşamlar hamişler ve güzel yavruları
yarın randevumuz var bizim bize dua edermisiniz herşey yolunda gitsin diye
biraz moralimiz bozuk sürekli bi aglamaklıyız bu hamişlik ne hallere soktu bizi

iyi akşamlar inşallah her şey yolundadır canımo ağlama halleri bende başndan beri var eşim bıktı artık benden sen yine ağlayacan galiba ben gideyim diyor birşey olunca

ezinecim ağlamakk yoooooook gülmek varrrr sen eşinden ayrısın ya oda koyuyo sana oyuzden canım biraz daha sakın olabılsen keşke

ezinecim ağlamakk yoooooook gülmek varrrr sen eşinden ayrısın ya oda koyuyo sana oyuzden canım biraz daha sakın olabılsen keşke

ah okadar kolay olsa keşke canım ya dua et valla kötü zamanlardayım Rabbim ferahlık versin inşallah bana

ah okadar kolay olsa keşke canım ya dua et valla kötü zamanlardayım Rabbim ferahlık versin inşallah bana

Allahım senın içine serinlik versin inşallahhh tez zamanda atlatırsın Allahın izniyle doğru yaşayan bilir ne yaşıyosa karşıdan konuşmak kolay oluyo unutursun hiç yaşamamışa dönersininş. bugun doğum yapan arkadaşım dıyokı unuttum hamıle oldugum anlalrı dıyo 40 gun oldu doğum yapalı bizde unutcaz sıkıntılı zamanlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…