2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
haydi gözün aydın canıım bır kokoş kız dahamı gelıyoooooooooo bunuda kutlayalım haydı bra lar ellerde :92::92::92::92:

Sagolasin canim, evdede annemler anneannler hep beraberiz :))
Ben hep kiz hissettim ama icimden erkek geciyordu. Allah boylesini nasip etmis, ins hayirlisiyla cinsiyetiden memnun hayirli saglikli evlat olsunlar yeter. Doktor cok guzel hicbir saglik sorunu yok dedi 17 Ekim dogum tarihin bebek baya onde dedi, 682gr olmus minik prensesimiz :)))

inşallah canım bebek gelince herşeyi unutucaz Allahın izniyle...

oyuzden kaç gundur yoksun burda hmmmm kalabalıkmışsın sanamı geldilerr sen mı turkıyedesınn ne guzel kızna 1 hafta once kavusucaksın salı benım randevum bende merak edıyorum kılosunu en çok21+4 te 427 gr dı bakalım ne kadar bizim zilli

günaydın kızlar, çok uykum var, zor kalktım, duş aldım hala uyanamadım, kavaltı yaptım hala gözlerim yanıyo offffffffffffbugün cuma neyseki, bide hava kapalıki insanın daha çok uykusunu getiriyo, ben niye uyayamıyorum, niye kalkamıyorum yaaaa, keşke hamiş olanlara hamilelik süresince haftada 1 gün yatış izni verseler, ne iyi gelirdi yaaa balık gibi bakıyom ekrana, bir sürü mail gelmiş okuyom okuyom anlamıyommmm:26: bide hapşuruk başladı duştan heralde:2: hehehe napsak bugün ne konuşsak acep?

taçyaprakçım ailene kavuştuğun gibi bebişinin cinsiyetini de öğrenmişsin, başından beri kız diye düşünmüştüm göstermemesi yüzünden içime hep öle doğdu demek öyleymiş, nazlı olcak senin bebiş tam bir kız çocuğuayyyy yerim ben onu yaaaa

günaydın canımmm aynı durum bende de var veeee ayaklarım yine şişmeye başladı ayakkabılarımın bi kısmına zor sığıyo bir kısmına da hiç sığmıyo

Günaydın hanımlarrr bugün son iş günüm... Tatilim artıkk hatta bundan sonra haftada bir gün geleceğim. Bebeğim doğduğu zaman da bu böyle olacak gelebilecek kadar iyi olduğumda haftada bir gün geleceğim... hala 1.5-2 kilo almış durumdayım ama sanırım eve çıktığımda bu durum biraz değişecek haftaya cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım kızımız nasılmışşş

senin adına çok sevindim canım iyi tatiller şimdiden. ama 1,5-2 kilo işine fena takıldım, pardon ama o kızı nerde gizliyosun sen
benim 500 gr bile fazlasına ihtiyacım yoktu ama 6-7 kilo almışım

günaydın canlar :)) evet cullucan haklısın bende zor uyandım havada kasvetli kapalı hiç evden çıkmak bişey yapmak istemio insan

senin adına çok sevindim canım iyi tatiller şimdiden. ama 1,5-2 kilo işine fena takıldım, pardon ama o kızı nerde gizliyosun sen

teşekkür ederim canım tatil derken evimdeyim bir yere gitmeyeceğim yani olsunnn evimde olmak yeter bana... evet kilo işine bazen ben de takılıyorum ama karnım çıkmadı değill... iş arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyorlar o kocaman bebek bu küçük göbeğin neresinde diye... aşçımız da dün sen hiç 5.5 aylık hamile gibi değilsin dedi... öyle yani ilginç... bu gittiğimde de bebeğin kilosu iyi derse artık takmayacağım kafaya... kaynanam da inatla beni her gördüğünde kilo aldın mı diye soruyor. sonra da amaaan al canım hamilesin tabi alacaksın diyor. sanırım benim kiloyu problem ettiğimi sanıyor. yani fotoğraflarıma baktığımda kendimi tombiş görüyorum kiloyu direkt yüzden mi aldım bilmem kii

günaydın canlar :)) evet cullucan haklısın bende zor uyandım havada kasvetli kapalı hiç evden çıkmak bişey yapmak istemio insan

günaydın canım. beylikdüzünde acayip rüzgar vardı... hava karanlık ben de zor kalkanlardanım akşam yatmak bilmem sabah kalkmak 4 5 saatlik uykularım var hamile kaldığımdan beri...

Sagol canım, evet TRdeyım :)) Cınsıyetı bır turlu ogrenemeyınce burda doktora gıttık daha ılk dk doktor kız dedı kac kere sordum hep emınım kesınlıkle kız dedı valla ..
Ins senınde guzel gecer randevun bız bır hafta ondeymısız bende 20+6 da 379 grdı dun 682cıktı mınıgım baya buyumus :))))

aramıza hoşgeldin o zaman canım

Hosbulduk canım..
Allah boylesını uygun gormus bıze cok sukur saglıklıyız ama kendı doktorum hep %70 erkek gıbı duruyor dıyordu kız oldugunu ogrenınce sok oldum hep erkek cıcılerıne fl bakıyordum sımdı kendımı alıstırmaya calısıyorum

günaydın canımmm aynı durum bende de var veeee ayaklarım yine şişmeye başladı ayakkabılarımın bi kısmına zor sığıyo bir kısmına da hiç sığmıyo
sorma yaa ayaklarımı nereye koycamı şaşırıyorum, soluna yatmaya özen göster canım gece o çok önemli ödemide azaltıyo, ben dikkat etmeye başladığımdan beri daha az şişiyo en azından rahatsızlık vermiyo

oh süper, hayırlı olsun şimdiden tatilin, bundan sorasının keyfini çıkar, ben senin tartıda bi sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım çünkü vücuttaki sıvı ve kan artışı var herşeyden önce bide bebişinin kg ne kadar hatırlamıyorum ama 680gr olsa minimum desek senin şuanda en az 3kg almış olman lazım gerekkk, sen bida tartıl hehee

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Bebek[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]3500 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Plasenta[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]700 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Amniyon sıvısı[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]800 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Uterus (rahim)[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]900 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Meme dokusu[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]400 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Kan hacmindeki artış[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]1250 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Dokulardaki su artışı[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]1250 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Annedeki yağ hacmi artışı[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]3200 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #006699"] TOPLAM [/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #006699"] 12000 gram [/TD]

yahu korkmaaaa, bak yukarda dağılımı var şuanda ben 7. ayımdayım her aya 1 kg normal diyor doktorlar, senin kan ve vücut sıvısı artmıştır ki bu güzel bişi bence, daha bide bebişin sıvısı var e bunları düşşşşş geriye ne kalıyo hiçbişi

off off vala yaa, hadi ben yarın çalışmıyorumda öyle avutuyorum kendimi ya cumartesi çalışan arkadaşlar napsın dimi, amannn yaa hem hamiş olmak hem çalışmak zor anam zor vala ya, çekilcek şey değil, evde ayak uzatıp keyif çatmak var, biz burda sandalye tepelerinde önümüzde pc cırkımız çıkıyo yaaa

Canimcimm aksam gec mi yatiyorsun ki..bende tam tersi sabah 6-7 dedimmi cin gibi oluyorum.dikkat et sakin hastalanma haa bak bebisde hastalanir annesi hastalanmak yooooook. Ya birde birsey sorcam tatlim sana senin sütyenlerin hala oluyormu sana ayy benimkiler cok kücük geliyor artik bugün yeni almam gerek ama Ne alsam acaba emzirme sütyeni gibi mi alsam bilemedim...

Iyi tatiller sanada tatlim..ama su kilo konusuna ayri bir takildim nasil 1.5-2 kilo aldin masaaallahh süpersin vallaha

akşamları normalde erken yatan biriyimdir ama bu bebiş kıpırdanmaya başladığından beri uykuya dalamıyorum bi türlü, hep bi kıpır kıpır içimde yahu oyüzden erken yatmak çok mümkün olmuyo, iş başı 8 benim o nedenle saat 5,30 da kalkıp duş alıyorum ve 6,50 de servise biniyorum, durum böyle olunca tabi akşam 12 de yat sabah 5,30 da kalk, e bide gece uyanmaları var ya wc için uyanıyorum yada bebiş uyandırıyo ( uykum hafif benim en ufak bi pıt yapması yetiyo bana hemen hortluyorum ), anlıcan toplasan geceleri belki 3 saat uyuyorumdur oda en iyi ihtimal

ohooo ben yenilerini alalı çok oldu, ben hamiş olduğumu öğrendiğimde benimkiler şişmeye başlamıştı zaten hatta ondan önce başlamıştı ama ben regl olcam heralde falan diye bekledim hep meğersem hazırlık yapıyomuşuz süteeee, eskilerle geçen aya kadar idare ettim ama artık çok sıkıyolardı bide pırtlıyodu üstten silikonlu gibi, o nedenle hemen gidip 2 beden büyük aldım şuanda rahatım, ben bide evde ayıptır sölemesi takmam hiç çünkü sıkıntı basar bana, o nedenle çok sıkı çamaşıra gelemiyommmm, bu arada hamişliğin en çok bu tarafını sevdim zaten, minik olan göğüslerim tam kıvamına geldi hehe benim kg memişlere ve göbüşe gidiyo zati, başka hiçbiyerimde kg artışı yok çok şükür erkek annesi olcam ya şanslıyım ben hahahaha kıskanmayınnnnnnnnnnnnnn

bak yaa yine gıcık olduğum tavırlardan biriiii... yahu yalan söyleyecek halim yok ya... okulda tartılıyorum kaynanamlarda tartılıyorum hastanede tartılıyorum evimde de tartılıyorum her şey ortadaaaa... bence siz kıskandınız beni ondan böyle yapıyonuz canım ben hamile kalınca iştahım azaldı. Normalde yediğim kadar yiyemiyorum karnım şişiveriyor bir de ben vitamin kullanmadım çoğu arkadaş kullandı ondan kilo aldılar biraz da...

hehehe hayırrrr olmaaaaaz yok ben bi tartı alıp gelcem yanına gözümle görcemmm, şaka canımcım şaka, eennn önemlisi bebişin tamamsa gerisi boş, baktım bir önceki yorumunda kayınvalidenin kg nu sorduğundan falan bahsetmişsin bende dedim tam zamanı azcık daha gideyim ben, aynen dediğin gibi biz habire vitamindi kalsiyumdu kan hapıydı derken demekki onlar bizi kg olarak şişirmeye başladı, totonu kaşı nazar değmesin hahaha

canım anladım şaka yaptığını ben de sana ciddi söylemedim zatennn ayh sorma toto dedin de aklıma geldi kız çocukta toto büyürmüş yaa benim de büyüsün diye bekliyorlar... ama bende göğüsler zaten büyüktü toto da normal hiçbir değişme olmadı. tek değişme biraz göbek biraz yüz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…