haydi gözün aydın canıım bır kokoş kız dahamı gelıyoooooooooo bunuda kutlayalım haydı bra lar ellerde:92::92::92::92:
Kizlarrrr , benimde kizim geliyormus, doktora kac kere sordum daha ilk dk kiz eminim kesinlikle dedi :))
Allahım senın içine serinlik versin inşallahhh tez zamanda atlatırsın Allahın izniyle doğru yaşayan bilir ne yaşıyosa karşıdan konuşmak kolay oluyo unutursun hiç yaşamamışa dönersininş. bugun doğum yapan arkadaşım dıyokı unuttum hamıle oldugum anlalrı dıyo 40 gun oldu doğum yapalı bizde unutcaz sıkıntılı zamanlarımızı
Sagolasin canim, evdede annemler anneannler hep beraberiz :))
Ben hep kiz hissettim ama icimden erkek geciyordu. Allah boylesini nasip etmis, ins hayirlisiyla cinsiyetiden memnun hayirli saglikli evlat olsunlar yeter. Doktor cok guzel hicbir saglik sorunu yok dedi 17 Ekim dogum tarihin bebek baya onde dedi, 682gr olmus minik prensesimiz :)))
Kizlarrrr , benimde kizim geliyormus, doktora kac kere sordum daha ilk dk kiz eminim kesinlikle dedi :))
günaydın kızlar, çok uykum var, zor kalktım, duş aldım hala uyanamadım, kavaltı yaptım hala gözlerim yanıyo offffffffffffbugün cuma neyseki, bide hava kapalıki insanın daha çok uykusunu getiriyo, ben niye uyayamıyorum, niye kalkamıyorum yaaaa, keşke hamiş olanlara hamilelik süresince haftada 1 gün yatış izni verseler, ne iyi gelirdi yaaa balık gibi bakıyom ekrana, bir sürü mail gelmiş okuyom okuyom anlamıyommmm:26: bide hapşuruk başladı duştan heralde:2: hehehe napsak bugün ne konuşsak acep?
taçyaprakçım ailene kavuştuğun gibi bebişinin cinsiyetini de öğrenmişsin, başından beri kız diye düşünmüştüm göstermemesi yüzünden içime hep öle doğdu demek öyleymiş, nazlı olcak senin bebiş tam bir kız çocuğuayyyy yerim ben onu yaaaa
Günaydın hanımlarrr bugün son iş günüm... Tatilim artıkk hatta bundan sonra haftada bir gün geleceğim. Bebeğim doğduğu zaman da bu böyle olacak gelebilecek kadar iyi olduğumda haftada bir gün geleceğim... hala 1.5-2 kilo almış durumdayım ama sanırım eve çıktığımda bu durum biraz değişecekhaftaya cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım kızımız nasılmışşş
günaydın kızlar, çok uykum var, zor kalktım, duş aldım hala uyanamadım, kavaltı yaptım hala gözlerim yanıyo offffffffffffbugün cuma neyseki, bide hava kapalıki insanın daha çok uykusunu getiriyo, ben niye uyayamıyorum, niye kalkamıyorum yaaaa, keşke hamiş olanlara hamilelik süresince haftada 1 gün yatış izni verseler, ne iyi gelirdi yaaa balık gibi bakıyom ekrana, bir sürü mail gelmiş okuyom okuyom anlamıyommmm:26: bide hapşuruk başladı duştan heralde:2: hehehe napsak bugün ne konuşsak acep?
taçyaprakçım ailene kavuştuğun gibi bebişinin cinsiyetini de öğrenmişsin, başından beri kız diye düşünmüştüm göstermemesi yüzünden içime hep öle doğdu demek öyleymiş, nazlı olcak senin bebiş tam bir kız çocuğuayyyy yerim ben onu yaaaa
senin adına çok sevindim canım iyi tatiller şimdiden. ama 1,5-2 kilo işine fena takıldım, pardon ama o kızı nerde gizliyosun sen
benim 500 gr bile fazlasına ihtiyacım yoktu ama 6-7 kilo almışım
günaydın canlar :)) evet cullucan haklısın bende zor uyandım havada kasvetli kapalı hiç evden çıkmak bişey yapmak istemio insan
oyuzden kaç gundur yoksun burda hmmmm kalabalıkmışsın sanamı geldilerr sen mı turkıyedesınn ne guzel kızna 1 hafta once kavusucaksın salı benım randevum bende merak edıyorum kılosunu en çok21+4 te 427 gr dı bakalım ne kadar bizim zilli
aramıza hoşgeldin o zaman canım
sorma yaa ayaklarımı nereye koycamı şaşırıyorum, soluna yatmaya özen göster canım gece o çok önemli ödemide azaltıyo, ben dikkat etmeye başladığımdan beri daha az şişiyo en azından rahatsızlık vermiyogünaydın canımmm aynı durum bende de var veeee ayaklarım yine şişmeye başladı ayakkabılarımın bi kısmına zor sığıyo bir kısmına da hiç sığmıyo
oh süper, hayırlı olsun şimdiden tatilin, bundan sorasının keyfini çıkar, ben senin tartıda bi sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım çünkü vücuttaki sıvı ve kan artışı var herşeyden önce bide bebişinin kg ne kadar hatırlamıyorum ama 680gr olsa minimum desek senin şuanda en az 3kg almış olman lazım gerekkk, sen bida tartıl heheeGünaydın hanımlarrr bugün son iş günüm... Tatilim artıkk hatta bundan sonra haftada bir gün geleceğim. Bebeğim doğduğu zaman da bu böyle olacak gelebilecek kadar iyi olduğumda haftada bir gün geleceğim... hala 1.5-2 kilo almış durumdayım ama sanırım eve çıktığımda bu durum biraz değişecekhaftaya cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım kızımız nasılmışşş
yahu korkmaaaa, bak yukarda dağılımı var şuanda ben 7. ayımdayım her aya 1 kg normal diyor doktorlar, senin kan ve vücut sıvısı artmıştır ki bu güzel bişi bence, daha bide bebişin sıvısı var e bunları düşşşşş geriye ne kalıyo hiçbişisenin adına çok sevindim canım iyi tatiller şimdiden. ama 1,5-2 kilo işine fena takıldım, pardon ama o kızı nerde gizliyosun sen
benim 500 gr bile fazlasına ihtiyacım yoktu ama 6-7 kilo almışım
off off vala yaa, hadi ben yarın çalışmıyorumda öyle avutuyorum kendimi ya cumartesi çalışan arkadaşlar napsın dimi, amannn yaa hem hamiş olmak hem çalışmak zor anam zor vala ya, çekilcek şey değil, evde ayak uzatıp keyif çatmak var, biz burda sandalye tepelerinde önümüzde pc cırkımız çıkıyo yaaagünaydın canlar :)) evet cullucan haklısın bende zor uyandım havada kasvetli kapalı hiç evden çıkmak bişey yapmak istemio insan
Günaydın hanımlarrr bugün son iş günüm... Tatilim artıkk hatta bundan sonra haftada bir gün geleceğim. Bebeğim doğduğu zaman da bu böyle olacak gelebilecek kadar iyi olduğumda haftada bir gün geleceğim... hala 1.5-2 kilo almış durumdayım ama sanırım eve çıktığımda bu durum biraz değişecekhaftaya cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım kızımız nasılmışşş
Canimcimm aksam gec mi yatiyorsun ki..bende tam tersi sabah 6-7 dedimmi cin gibi oluyorum.dikkat et sakin hastalanma haa bak bebisde hastalanir annesi hastalanmak yooooook. Ya birde birsey sorcam tatlim sana senin sütyenlerin hala oluyormu sana ayy benimkiler cok kücük geliyor artik bugün yeni almam gerek ama Ne alsam acaba emzirme sütyeni gibi mi alsam bilemedim...
Iyi tatiller sanada tatlim..ama su kilo konusuna ayri bir takildim nasil 1.5-2 kilo aldin masaaallahh süpersin vallaha
sorma yaa ayaklarımı nereye koycamı şaşırıyorum, soluna yatmaya özen göster canım gece o çok önemli ödemide azaltıyo, ben dikkat etmeye başladığımdan beri daha az şişiyo en azından rahatsızlık vermiyo
oh süper, hayırlı olsun şimdiden tatilin, bundan sorasının keyfini çıkar, ben senin tartıda bi sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım çünkü vücuttaki sıvı ve kan artışı var herşeyden önce bide bebişinin kg ne kadar hatırlamıyorum ama 680gr olsa minimum desek senin şuanda en az 3kg almış olman lazım gerekkk, sen bida tartıl hehee
yahu korkmaaaa, bak yukarda dağılımı var şuanda ben 7. ayımdayım her aya 1 kg normal diyor doktorlar, senin kan ve vücut sıvısı artmıştır ki bu güzel bişi bence, daha bide bebişin sıvısı var e bunları düşşşşş geriye ne kalıyo hiçbişi
off off vala yaa, hadi ben yarın çalışmıyorumda öyle avutuyorum kendimi ya cumartesi çalışan arkadaşlar napsın dimi, amannn yaa hem hamiş olmak hem çalışmak zor anam zor vala ya, çekilcek şey değil, evde ayak uzatıp keyif çatmak var, biz burda sandalye tepelerinde önümüzde pc cırkımız çıkıyo yaaa
günaydın canlarrr nasılsınız bu gün ?
bak yaa yine gıcık olduğum tavırlardan biriiii... yahu yalan söyleyecek halim yok ya... okulda tartılıyorum kaynanamlarda tartılıyorum hastanede tartılıyorum evimde de tartılıyorum her şey ortadaaaa... bence siz kıskandınız beni ondan böyle yapıyonuzcanım ben hamile kalınca iştahım azaldı. Normalde yediğim kadar yiyemiyorum karnım şişiveriyor bir de ben vitamin kullanmadım çoğu arkadaş kullandı ondan kilo aldılar biraz da...
hehehe hayırrrr olmaaaaaz yok ben bi tartı alıp gelcem yanına gözümle görcemmm, şaka canımcım şaka, eennn önemlisi bebişin tamamsa gerisi boş, baktım bir önceki yorumunda kayınvalidenin kg nu sorduğundan falan bahsetmişsin bende dedim tam zamanı azcık daha gideyim ben, aynen dediğin gibi biz habire vitamindi kalsiyumdu kan hapıydı derken demekki onlar bizi kg olarak şişirmeye başladı, totonu kaşı nazar değmesin hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?