2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bebek

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]3500 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Plasenta[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]700 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Amniyon sıvısı[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]800 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Uterus (rahim)[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]900 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Meme dokusu[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]400 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Kan hacmindeki artış[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]1250 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Dokulardaki su artışı[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]1250 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]Annedeki yağ hacmi artışı[/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #b7e8ff"]3200 gram[/TD]

[TD="width: 50%, bgcolor: #006699"] TOPLAM [/TD]
[TD="width: 50%, bgcolor: #006699"] 12000 gram [/TD]

sağol canım asıl bundan sonrasında kiloya dikkat etmemek lazım ödem de girdi işin içine çok 1 kilo alsak 3 gibi durucak sanırım bu arada ben mecbur soluma yatıyorum sürekli çünkü hem rahat edememeye başladım hem de sağıma dönünce kızımın tekmeleri anında kesiliyo, kıyamıyorum kuzuma

Son düzenleme:

maşallah sana kuzum
bende senle aynı haleti ruhiye içerisindeyim sanki benim gnlük rutinimi anlattın gerçi ben 8.30 da iç başı yapıyorum bi de evim iş yerime yakın sen daha erken uyanıyosun bende geceleri hiç uyuyamıyorum oğluşum sağolsun
senin gibi göğüse, biraz totoya ve göbeğe gitti kilolar kocişim çok memnun durumdan

Evet ya gece su wc isi cok kötü mutlaka kalkiyorum bende ne güzel nazar degmesin oglusuna hep kipir kipr olsun..
Yaaa demek coktan degistirdin..hmm bende acilen yeni almam gerek.benimkilerde cok sisti zaten hamile oldugumu gögüslerimden anladim.ama daha sisecek kizz bende severim büyük gögüsü yani benimkide bayaa büdü ayy cokmu tuhaf duyuldu ne Topsrlayamadim niye kiskanalim yavrumm masaallah diyelim nazar degmesin

günaydın sebicim, çok şükür uykusuzluk ve miskinlik yapma isteği harici süperiz, sen?

aynen canım bende eve gidi ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum hiç çalışasım yok ama iyiyim çok şükür oğluşumu görücem haftaya kontrolümüz var bide şeker yüklemesi yapılacak korkuyorum biraz inşallah değerler normal çıkar :18:

günaydın cnm ben dün gayet iyi uyumama rağmen uykulu uykulu dolanıyodum ama bugün iyiyim çok şükür. iki gündür gece bi yatıyom hiç deliksiz uyuyomm yaa oğlumda çok hareketli ama hiçbişi duymuyom. bi kalkıyom sabah olmuş tuvalete zor yetişiyom tabi o 1 gün yatış izni yapsalar çok iyi olur vallaaaaama doğum izninin bile arttırmadılar baksana. oysa ne kadar umutlanmıştımm offf kendine dikkat et duşunu akşam işten gelince al canikom sabahları saçları ıslatıp cıkarsan oda hapşurtur. ilaç felanda içemiyoz malumm bende bugün tetanoz aşımın 2. dozunu vuruncam inş kolumu çok ağrtımaz hafta sonu iş yapamam yoksaa evi süpürmek lazımm:18:

günaydın canımmm aynı durum bende de var veeee ayaklarım yine şişmeye başladı ayakkabılarımın bi kısmına zor sığıyo bir kısmına da hiç sığmıyo
benim ayaklar çokktann büyüdü yeni ayakkabı aldım mecbur. varisde çıktı bende çokça. naapcam bilmiyom varis çatlak kaşıntı herbişi var bende anammm. bütün hamişlik belirtilerini yaşıyom yaa

ayy valla o kadar az kilo almayı nasıl başardın anlamıyorum kızzz ben 7 kilo aldım daha kaç kilo alcam bilmiyommşeker yüklemende kolay geçer inş. benim ilki yüksek çıktığı için ikinciyi yüklediler dört defa kan aldılar. sabahtan öğlene kadar aç karnına bekledımm çokk zorduuu

ben de haftaya yapıcam şeker yüklemesi korkuyorum inşallah normal çıkar değerlerim :18: 7 kilo aldım aynen bakalım son aylarda napcaz

Son düzenleme:
ben de haftaya yapıcam şeker yüklemesi korkuyorum inşallah normal çıkar değerlerim :18: 7 kilo aldım aynen bakalım son aylarda napcaz

korkma canım benim ilki yüksek çıkmıştı moralim bozuldu. ikinciside bi doktor şekerin yok dedi diğeri sınırda değerlerin dedi. diyetisyene yönlendirmedi burdaki doktor.benim asıl doktorum memlekette orda takıp eden özel doktorum var oda sınırda dedi yediklerine dikkat et dedi bakalım sabahları kepek ekmek yiyorum. şekeri çıkarttım hayatımdan kendimce önlem alıyorum noolur noolmaz diye. bakalım sağ salim kucağımıza alırız inş yavrularımızı

canlar bu şeker işinin kiloyla o kadar da ilgisi yok sanırım. ben gayet iri bi hatunum üstüne de 6 kilo aldım şekerim çok şükür gayet düşük çıktı.
ama benden önce bi kadın vardı hamile olduğuna inanamadım pek ama şekeri 203 çıkmıştı. bünyeden bünyeye değişiyo sanırım.
hayırlısıyla sağlıcakla geçsin inş. hepimizin hamileliği.

hımmm totonun büyümesini istemiyosun ama dimi sen? ozaman büyümesin hehe, kız çocuk annenin yüz güzelliğini alırmış o yüzden yüzde değişme olurmuş, sende kız çocuk belirtilerini yaşıyon demekki sadece toto hariç, etrafındakiler kg al diye bekliyolarsa işallah almazsın ölelerine uyuz oluyorum, bakıyolar sen kg alda şiş diye, benim eltim bana ay ben 18kg aldım senide görcem dedi, içimden görcez bakalım dedim, hoş zaten aldığı kg ları hala verebilmiş değil bu gidişle ben ikinci turu yaparım o hala aynı kg da sayar hahaha
evet evet yani aslında tek yapmamız gereken sağlıklı beslenmek, azar azar ama sık yemek, bide hamur işi, kızartma, cips, abur cubur ve şerbetli tatlılardan uzak durmalı, can isteyince bi lokma yenebilir şekere dikkat etmek lazım, çaya falan koyarken azaltmalı ben tek şekerli içerim normalde bazende tarçın çubuğu koyuyorum içine hiç şeker atmıyorum oda çok güzel oluyo tavsiye ederim şekersiz içmek isteyipte içemeyenler için

oh oh kociş memnunsa hiç sorun yok, benimkide sakın kg alma bak ben seni böyle beğendim der dururdu, göbüş çıktığından beri bi değişti bu, sana çok yakıştı, daha çok aşık oldum, göbek insana bu kadarmı yakışır diyip diyip duruyo hahaha, adamın gözü döndü heral

ozaman göğüsler büyüyebilir izin verdik gitti, tabi bide emzirme dönemi var azcık ozamanda şişiyomuş bu memişler ama olsun ben gayet memnunum hehe, büyük beden çamaşırı bayıla bayıla aldım

hadi bakalım neler yapıyo seninki? çok oldumu son kontrolden sora? ben şimdi 1 ay arayla gidince çok farklı gelmeye başladı bana, her gittiğimde şok oluyorum, sende mutlu dönersin işallah, şeker yüklemeside iyi geçer işallah bu aşamayıda atlatmış olursun zati bişi kalmıyo artık bu son kontrol, benimkide haftaya cumartesi günü yapılcak aç karnına böğkkkk, ya bide gece 12den sora hiçbişi yiyip içememe kötü yaa, sabah kalktığım zaman ağzım dilim kuruyo benim nası dayancam o kadar saat:44:bide kan tahlili ( yani tam kan sayımı ), idrar tahlili ve idrar kültürüde istedi bida benden, son kontrolmüş bu yapcaz bunları rahat etmek için diyo

evet evet bunu benim arkadaşlarda sölediler, zayıf çöp gibi kızda şeker çıkmış hamileyken, biraz bünye ve genlerle ilgili kızlar, birde yapay şekeri hayatımızda ne kadar bulundurduğumuzla alakalı bence yani toz şekeri, kesme şekeri yemeklere ne kadar giriyosa o kadar tehlikeli bence, birde nişastalı ürünler, patates, beyaz ekmek falan. Meyvelerdede var şeker ama doğal şeker, tabi onuda abartmamak lazım, en önemlisi bol su, hareket bunlar dengeliyomuş şekeri, birde tarçını deneyin kızlar çayınıza kahvenize, çubuk tarçın atın içinde dursun, hem şekeri dengeliyo hemde güzel bi tat veriyo çaya kahveye

inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım güzel güzel görür döneriz bebişlerimizi ben oğluşumu görmeyeli 15 gün oldu en son ayrıntılıya girmiştim bakalım ne durumda bebişim

canım bende çok şeket tüketen biri değilim çayı bile şekersiz içiyorum 6 yıldır bi de şu an 7 kilo aldım 64 kiloyum ama çok sık acıkıyorum 2 saatte bir o yüzden evham yaptım şekerim var mıdır acaba diye :26:

off off vala yaa, hadi ben yarın çalışmıyorumda öyle avutuyorum kendimi ya cumartesi çalışan arkadaşlar napsın dimi, amannn yaa hem hamiş olmak hem çalışmak zor anam zor vala ya, çekilcek şey değil, evde ayak uzatıp keyif çatmak var, biz burda sandalye tepelerinde önümüzde pc cırkımız çıkıyo yaaa[/QUOTE]

ama ben cumartesi de çalışıyorum yarım gün için yatağımdan kalkıp geliyorum , çok sinir bozucu oluo hiç gelme falan diyen de yok , ben başında öle bi gelmiim gb yaptım ama beni pek ciddiye almadılar , napalım hamileyiz die işten çıkarmadılar ya die şükredioz nihayetinde özel sektör Rabbim sğlık sıhhat veriri inşaallah da son ana kadar çalışırız ....

ben de meyveyi özellikle karpuzu ve dondurmayı kısıtlamam gerekirse diye korkmuştum ama çok şükür iyiymiş değerlerim
ben de çok evham yapmıştım içini serin tut iyi olsun inş.

Kızlar seker yuklemelerınızı kacıncı haftada yaptıracaksınız benım doktor 27. haftada istedi de gec mı oluyo acaba ?

Kızlar seker yuklemelerınızı kacıncı haftada yaptıracaksınız benım doktor 27. haftada istedi de gec mı oluyo acaba ?

ben haftaya yaptırcam 26. haftamı doldururken yani 27 diyebiliriz...bazı doktorlar daha erken istiyormuş ama..beni şimdiden telaş sardı ya sonuçlar yüksek çıkrsa diye...inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar....

ben de 24.haftamdayım. doktorum önümüzdeki hafta yaptıralım şeker yüklemesini dedi. bir de ben tiroit hastasıyım hormonlarım zaen alt üst durumda çok korkuyorum şekerim de çıkarsa diye

ben de meyveyi özellikle karpuzu ve dondurmayı kısıtlamam gerekirse diye korkmuştum ama çok şükür iyiymiş değerlerim
ben de çok evham yapmıştım içini serin tut iyi olsun inş.

ben onları nasıl çıkarırım hayatımdan ikisine de bayılıyorummm:116: ayyy nolur düzgün çıksın değerler :131::125:

ayyy hadi yaa gerçektenmiiiiiii benim dün akşam karnımın sağ tarafında çok feci bir sertlik vardı nefesimi zor aldım batıyo böylee aniden sonra geri gidiyoo.10 dk arayla olmuştu galibaa. ama sonra biraz dinlenince geçti. yalancı kasılmamı oluyomuş oooo anamm korktum yaa açılma felan yapıyomu bu kasılmalar acaba ??? bebeğimin hareketleride gayet iyi ama korktum şimdi. erken felan gelme oğlummmm dur yerindeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…