Kızlar seker yuklemelerınızı kacıncı haftada yaptıracaksınız benım doktor 27. haftada istedi de gec mı oluyo acaba ?
Kızlar seker yuklemelerınızı kacıncı haftada yaptıracaksınız benım doktor 27. haftada istedi de gec mı oluyo acaba ?
Sagol canım, evet TRdeyım :)) Cınsıyetı bır turlu ogrenemeyınce burda doktora gıttık daha ılk dk doktor kız dedı kac kere sordum hep emınım kesınlıkle kız dedı valla ..
Ins senınde guzel gecer randevun bız bır hafta ondeymısız bende 20+6 da 379 grdı dun 682cıktı mınıgım baya buyumus :))))
Hosbulduk canım..
Allah boylesını uygun gormus bıze cok sukur saglıklıyız ama kendı doktorum hep %70 erkek gıbı duruyor dıyordu kız oldugunu ogrenınce sok oldum hep erkek cıcılerıne fl bakıyordum sımdı kendımı alıstırmaya calısıyorum
selam anneler... beşik olarak ne almayı düşünüyorsunuz ?? park yatakmı yoksa ahşap beşikmi daha iyi olur ?? hanggisi daha iyi olur acabaaa ???
ben haftaya yaptırcam 26. haftamı doldururken yani 27 diyebiliriz...bazı doktorlar daha erken istiyormuş ama..beni şimdiden telaş sardı ya sonuçlar yüksek çıkrsa diye...inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar....
benimkide haftaya çağırdı canım, 27+5 oluyorum o gün mesela, geç değil merak etme.
ben dün yaptırdım ama 28 e kadar yapılıyo die duymuştum
selam anneler... beşik olarak ne almayı düşünüyorsunuz ?? park yatakmı yoksa ahşap beşikmi daha iyi olur ?? hanggisi daha iyi olur acabaaa ???
benim de bayadır sormak istediğim bi soruyu sormuşsun
ben mobilya beşik alıcam yaa park yatak kokoş kızıma az gelicek gibi geliyo hep
hayalimde cibinlikli süslü püslü bi beşik vardı çünkü hep.
hatta resmini de ekliyim almayı düşündüğüm beşik budur, kuzuma kuzulu beşik istiyorum
BEN KİRACIYIM CANIM O YÜZDEN SEPET BEŞİK GİBİ KÜÇÜK OLANLARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 1 YIL İDARE EDECEK BİŞEY SENEYE EVİME GEÇECEĞİM İNŞALLAH O ZAMAN OĞLUŞUMA GÜZEL Bİ ODA HAZIRLICAM
canım ben de kiracıyım ama almışken bundan alıp bir kaç sene kullanmak istiyorum. yatak odamız da müsaitken böyle bişey alalım diyorum bakalım babamız ne dicek daha onla bakamadık :)
sepet beşikleri ben de çok beğeniyorum hele şu resimdeki beşikler hem çok ucuz hem çok şirin, böyle bi tane de babannesi alsın evine lazım olacak orda da
Eki Görüntüle 744198
kızlar merhabaa ben galiba grıp oluorumm hafif baş ağrısı hafif öksürüğüm var sabah kalktığımda boğazlarım çok agrıodu sıcak su ıctım sımdı daha ıyı burnumda tıkanık gıbı vücudum halsız canm yatmak ıstıo hepp.ne yapsam kolay atlatırım bebegımın cok etkılenmesını ıstemıorum doktora da gıtmek ıstemedım hemen antıbıotk verıolar cunku.yardımcı olursanız sevınırımm
merhaba herkese bizde geldik şeker taramasını yaptırıp 24 haftalık olmuşuz 650gr kızlar kilomuz azmı anlamadım
merhaba herkese bizde geldik şeker taramasını yaptırıp 24 haftalık olmuşuz 650gr kızlar kilomuz azmı anlamadım
yok canım ne azı, normal, doktorun normal demedimi?
bu da çok tatlıymış canım hangi site link koyar mısın ?:26:
canım ilerletmeden harekete geç; bol c vitamini alman lazım hemencik, kendine limon sık ( tazesinden ) güzelce sıcak suyla karıştır içinede 1 kaşık bal at, bal öksürüğüne iyi gelir limonda c vitamini grip önleyicisidir, bunları hemen yap, hatta biraz toz zencefil atarsan içine yarım çay kaşığı kadar çok çok daha iyi gelir. ilaç kullanma tabiki istemiyorsan o nedenle doğal yöntemleri denemen lazım. Şuanda portakal varmı bilmiyorum ama taze sıkılmış portakal suyuda iyi gelir sana, c vitamini deposudur, hemen toparlar seni.çalışmıyosan evde bol bol yat, yorma kendini, işallah daha başlamadan atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?