2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam anneler... beşik olarak ne almayı düşünüyorsunuz ?? park yatakmı yoksa ahşap beşikmi daha iyi olur ?? hanggisi daha iyi olur acabaaa ???

maşallahh canım 22+6 da 450grdı seninki baya tombiş olacak :)

selam anneler... beşik olarak ne almayı düşünüyorsunuz ?? park yatakmı yoksa ahşap beşikmi daha iyi olur ?? hanggisi daha iyi olur acabaaa ???

benim de bayadır sormak istediğim bi soruyu sormuşsun
ben mobilya beşik alıcam yaa park yatak kokoş kızıma az gelicek gibi geliyo hep
hayalimde cibinlikli süslü püslü bi beşik vardı çünkü hep.
hatta resmini de ekliyim almayı düşündüğüm beşik budur, kuzuma kuzulu beşik istiyorum

Eklentiler

• $img.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 26

benimkide haftaya çağırdı canım, 27+5 oluyorum o gün mesela, geç değil merak etme.

ben dün yaptırdım ama 28 e kadar yapılıyo die duymuştum

Cevaplar için tesekkurler kızlar. bazı arkadaslar erken yaptırmıstı da bence acaba benımkı gec mı dıye dusunmeye baslamıstım neysekı sızınkılerde benımkı gıbıymıs rahatladım

BEN KİRACIYIM CANIM O YÜZDEN SEPET BEŞİK GİBİ KÜÇÜK OLANLARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 1 YIL İDARE EDECEK BİŞEY SENEYE EVİME GEÇECEĞİM İNŞALLAH O ZAMAN OĞLUŞUMA GÜZEL Bİ ODA HAZIRLICAM

merhaba herkese bizde geldik şeker taramasını yaptırıp 24 haftalık olmuşuz 650gr kızlar kilomuz azmı anlamadım

canım ben de kiracıyım ama almışken bundan alıp bir kaç sene kullanmak istiyorum. yatak odamız da müsaitken böyle bişey alalım diyorum bakalım babamız ne dicek daha onla bakamadık :)
sepet beşikleri ben de çok beğeniyorum hele şu resimdeki beşikler hem çok ucuz hem çok şirin, böyle bi tane de babannesi alsın evine lazım olacak orda da

kızlar merhabaa ben galiba grıp oluorumm hafif baş ağrısı hafif öksürüğüm var sabah kalktığımda boğazlarım çok agrıodu sıcak su ıctım sımdı daha ıyı burnumda tıkanık gıbı vücudum halsız canm yatmak ıstıo hepp.ne yapsam kolay atlatırım bebegımın cok etkılenmesını ıstemıorum doktora da gıtmek ıstemedım hemen antıbıotk verıolar cunku.yardımcı olursanız sevınırımm

bu da çok tatlıymış canım hangi site link koyar mısın ?:26:

canım ilerletmeden harekete geç; bol c vitamini alman lazım hemencik, kendine limon sık ( tazesinden ) güzelce sıcak suyla karıştır içinede 1 kaşık bal at, bal öksürüğüne iyi gelir limonda c vitamini grip önleyicisidir, bunları hemen yap, hatta biraz toz zencefil atarsan içine yarım çay kaşığı kadar çok çok daha iyi gelir. ilaç kullanma tabiki istemiyorsan o nedenle doğal yöntemleri denemen lazım. Şuanda portakal varmı bilmiyorum ama taze sıkılmış portakal suyuda iyi gelir sana, c vitamini deposudur, hemen toparlar seni. çalışmıyosan evde bol bol yat, yorma kendini, işallah daha başlamadan atlatırsın

bizde bugün prensesimle detaylu ultrasona gidicez inşallah babamızda gelicek kaç gündür çok heycanlıyız onu görücez diye doktorumuz bize cdsini vercekmiş hareketlerinin ay izler dururum artık onu bide ben bugün ayak ve el izi için hamur siparişi verdim internetten kızıma anı olsun diye yapıcam onun minik ellerini ve ayaklarını ömrümün sonuna kadar saklıcam :)

fıstıklarrr yenı kahvaltımı yaptım kızmayın bana ama gece gezindim durdum en son salonda dar bı koltukta uyumuşum 4.30 7.30 da eşimi uğurladım kaltım sonra gene uyuyamadım ee sabah uyumuşum artık yani öğlenn herkescik iyimiiii okuyamadım

yardımcı olduğun ıcın cokk saoll canımm zencefılımde var evde yapıp ıcım hemen.calışmadıgım ıcın yatıorum evde ıı geliyor zaten.inşllah bebişş de etkilenmeden atlatırım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…