2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
normal dedi ama ne biliyim bana az gibi geldi:18::18::18:

canım benim kızımın da 3-4 gün gibi geride gözüküyodu ağırlığına göre
ben de senin gibi panik yaptım doktor niye panikliyosun ki herkesin aynı olucak diye bişey yok kişiden kişiye değişir bebeğinde bir sorun yok gayet sağlıklı gözüküyor, eğer 3 hafta ileri ya da 3 hafta geri olursa problem olur o zaman da ben söylerim zaten dedi.
tabii bunların karşısında ben bişey diyemedim haklı çünkü

teşekkürler tatlım zaten önce bi piyasa araştırması yapıcam daha bakamadım biyere bulamazsam netten alırım

canım gitti gidiyorda başka satıcılarda gördüm 80 tl yazıyo.
o siteden hiç alışveriş yaptın mı bilmiyorum ama sen ürün geldiğinde onay vermeden satıcının hesabına para geçmiyor. yani ürün resimde gördüğün özelliklerde değilse geri gönderirsin gerekirse ama ben bu beşikten bi çok yerde bulacağına eminim. içim gidiyo ama dediğim gibi babanneye alır koyarız artık

Benimde kızama hamile iken yüksek çıktı.Sonra diyetisyene yönlendirdi doktorum onun verdiği listeye göre beslendim şükür ozaman inüsiline falan gerek kalmadı.Merak etmeyin diyete uyulduğunda problem olmuyor yani bende olmadı

aslında 1 hafta önden gidiyor yani 1 hafta önden gitmesine göre kilosu az geldi, doktor normal dedi ama genede içim rahat etmedi

o siteden hiç alışveriş yapmadım canım ama dediğin gibi bu tür beşikleri bulabilirim sanırım burda da ama çok sabırsızlanıyorum beşik araba felan almak için

bende ahşap istiyorum aslında oğluşum olacak inşallahh.. beyaz beşik kırmızı nevresim takımı alıp kendi yatak odamla takım yapmayı düşünüyorum :) beşik yatak odamda duracak çünkü.. ama birde portatif beşik alıp salona koyacam onların fiyatıda uygun resmini eklediğim modeli düşünüyorum..

Eklentiler

• $87546698_tn50_0.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 29
aslında 1 hafta önden gidiyor yani 1 hafta önden gitmesine göre kilosu az geldi, doktor normal dedi ama genede içim rahat etmedi
işte bi hafta önden geriden gitmesi problem değilmiş kişiden kişiye değişirmiş. tüm siteleerde bile yazar herkeste farklılık gösterir diye. takma kafanaa

o siteden hiç alışveriş yapmadım canım ama dediğin gibi bu tür beşikleri bulabilirim sanırım burda da ama çok sabırsızlanıyorum beşik araba felan almak için

aynen canım ben de sabırsızlanıyorum ve artık almamız da lazım çünkü bu şiş ayaklarla dükkan dükkan gezemiycem ben aylar daha da ilerlemeden işlerimi halledip son zamanda da evimde dinlenmek istiyorum Allah kısmet ederse.
bir de son zamana bırakıp içime sinmeyen bişeyler almak istemiyorum hazır vakit varken dolaşmak lazım

ben çalışıyorum canım o yüzden pek vaktim yok şimdilik ramazandan sonra çıkıcam alışverişe herşeyi tamamlicam inşallah

ben çalışıyorum canım o yüzden pek vaktim yok şimdilik ramazandan sonra çıkıcam alışverişe herşeyi tamamlicam inşallah

ben de çalışıyorum, ben vakit buluyorum bi şekilde cumartesileri falan ama babamız işlerini ayarlayamıyor bi türlü
ee onsuz da hem bişey alamıyorum hem de beğenemiyorum

benimde öyle gözüküo , çok istiyorum artık bişiler almayı ama vakit yok ramazanda benimle çıkıcak dirençli oruçlu bulabilirmiyim bilmiyorum :) ama büyük ihtimal ramazandan sonraya kaldı ,inşlh çok şişmeyiz de rahat rahat gezeriz

selam anneler... beşik olarak ne almayı düşünüyorsunuz ?? park yatakmı yoksa ahşap beşikmi daha iyi olur ?? hanggisi daha iyi olur acabaaa ???

biz park yatak özelliklerinde ahşap beşik aldık sanırım bu tamamen kişinin zevkine kalmış bişeyfikir olsun istersen beşiğimin resmini eklerim

Son düzenleme:
canım bu da çok şık nerden kaça aldın fiyat please

istanbuldan saraçhaneden aldım 500 tl ama satan adam liste fiyatına bakmadan fiyat verdi sonra pişman oldu bukadar düşük fiyat verdiğine oğlumun kısmeti oldu bebeğimin şansına bu kadar uygun aldık

ben de çalışıyorum, ben vakit buluyorum bi şekilde cumartesileri falan ama babamız işlerini ayarlayamıyor bi türlü
ee onsuz da hem bişey alamıyorum hem de beğenemiyorum

ben cumartesileri de çalışıyorum canım kocişim de pazarları bile çalışıyo o yüzden şimdi hiçbişeye bakamıyoruz ikimiz de ramazandan sonraya ayarladık kendimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…