hoşgeldin canım nasıl geçti sonuçların nasıl ?:26:
bebişin de maşallah gayet iyi durumda canım
canım ürünün markası agu bebeymiş.
gitti gidiyorda buldum link şu
Agu Bebe Sepet Beşik __Farklı Renk Seçeneği__ GittiGidiyor'da 78502386
ama bursada bunları 90 tlye satıyolar çarşıda
normal dedi ama ne biliyim bana az gibi geldi:18::18::18:
teşekkürler tatlım zaten önce bi piyasa araştırması yapıcam daha bakamadım biyere bulamazsam netten alırım
benim de şeker yüklemem yüksek çıktı aç karna olanı norma sanırım 101. ama glikoz içtikten sonraki 138. bu biraz yüksekmiş. pazartesi 100 gr. glikoz ile yeniden yapılacak testler.. değerim çok mu yüksek anlayamadım. doktor da ameliyattaydı konuşamadım bi türlü...
canım benim kızımın da 3-4 gün gibi geride gözüküyodu ağırlığına göre
ben de senin gibi panik yaptım doktor niye panikliyosun ki herkesin aynı olucak diye bişey yok kişiden kişiye değişir bebeğinde bir sorun yok gayet sağlıklı gözüküyor, eğer 3 hafta ileri ya da 3 hafta geri olursa problem olur o zaman da ben söylerim zaten dedi.
tabii bunların karşısında ben bişey diyemedim haklı çünkü
canım gitti gidiyorda başka satıcılarda gördüm 80 tl yazıyo.
o siteden hiç alışveriş yaptın mı bilmiyorum ama sen ürün geldiğinde onay vermeden satıcının hesabına para geçmiyor. yani ürün resimde gördüğün özelliklerde değilse geri gönderirsin gerekirse ama ben bu beşikten bi çok yerde bulacağına eminim. içim gidiyo ama dediğim gibi babanneye alır koyarız artık
benim de bayadır sormak istediğim bi soruyu sormuşsun
ben mobilya beşik alıcam yaa park yatak kokoş kızıma az gelicek gibi geliyo hep
hayalimde cibinlikli süslü püslü bi beşik vardı çünkü hep.
hatta resmini de ekliyim almayı düşündüğüm beşik budur, kuzuma kuzulu beşik istiyorum
işte bi hafta önden geriden gitmesi problem değilmiş kişiden kişiye değişirmiş. tüm siteleerde bile yazar herkeste farklılık gösterir diye. takma kafanaaaslında 1 hafta önden gidiyor yani 1 hafta önden gitmesine göre kilosu az geldi, doktor normal dedi ama genede içim rahat etmedi
o siteden hiç alışveriş yapmadım canım ama dediğin gibi bu tür beşikleri bulabilirim sanırım burda da ama çok sabırsızlanıyorum beşik araba felan almak için
aynen canım ben de sabırsızlanıyorum ve artık almamız da lazım çünkü bu şiş ayaklarla dükkan dükkan gezemiycem ben aylar daha da ilerlemeden işlerimi halledip son zamanda da evimde dinlenmek istiyorum Allah kısmet ederse.
bir de son zamana bırakıp içime sinmeyen bişeyler almak istemiyorum hazır vakit varken dolaşmak lazım
ben çalışıyorum canım o yüzden pek vaktim yok şimdilik ramazandan sonra çıkıcam alışverişe herşeyi tamamlicam inşallah
ben çalışıyorum canım o yüzden pek vaktim yok şimdilik ramazandan sonra çıkıcam alışverişe herşeyi tamamlicam inşallah
biz park yatak özelliklerinde ahşap beşik aldık sanırım bu tamamen kişinin zevkine kalmış bişeyfikir olsun istersen beşiğimin resmini eklerimEki Görüntüle 744237 Eki Görüntüle 744238
canım bu da çok şık nerden kaça aldın fiyat please
ben de çalışıyorum, ben vakit buluyorum bi şekilde cumartesileri falan ama babamız işlerini ayarlayamıyor bi türlü
ee onsuz da hem bişey alamıyorum hem de beğenemiyorum
biz park yatak özelliklerinde ahşap beşik aldık sanırım bu tamamen kişinin zevkine kalmış bişeyfikir olsun istersen beşiğimin resmini eklerimEki Görüntüle 744237 Eki Görüntüle 744238
inşallah canımmbenimde öyle gözüküo , çok istiyorum artık bişiler almayı ama vakit yok ramazanda benimle çıkıcak dirençli oruçlu bulabilirmiyim bilmiyorum :) ama büyük ihtimal ramazandan sonraya kaldı ,inşlh çok şişmeyiz de rahat rahat gezeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?