istanbuldan saraçhaneden aldım 500 tl ama satan adam liste fiyatına bakmadan fiyat verdi sonra pişman oldu bukadar düşük fiyat verdiğine oğlumun kısmeti oldu bebeğimin şansına bu kadar uygun aldık
çok güzel canım güzel sağlıklı günlerde kullanınbiz park yatak özelliklerinde ahşap beşik aldık sanırım bu tamamen kişinin zevkine kalmış bişeyfikir olsun istersen beşiğimin resmini eklerimEki Görüntüle 744237 Eki Görüntüle 744238
kızlar bende daha bir iğne almadım bebişime.. nerden başlıycam onuda bilmiyrum neler alınır tek tek onlarıda bilmiyorum sora sora öğrenecez artık... bebek arabası faalan doğumdan önce mi alınır ki ?? aslında bebişlerimize aldıklarımızın resmini koysak bir başlık açıp çok iyi olur gibi.. yada varda ben mi bilmiyorum...
ben travel sistem alıcam canım o yüzden doğmadan almam lazımkızlar bende daha bir iğne almadım bebişime.. nerden başlıycam onuda bilmiyrum neler alınır tek tek onlarıda bilmiyorum sora sora öğrenecez artık... bebek arabası faalan doğumdan önce mi alınır ki ?? aslında bebişlerimize aldıklarımızın resmini koysak bir başlık açıp çok iyi olur gibi.. yada varda ben mi bilmiyorum...
kızlar bende daha bir iğne almadım bebişime.. nerden başlıycam onuda bilmiyrum neler alınır tek tek onlarıda bilmiyorum sora sora öğrenecez artık... bebek arabası faalan doğumdan önce mi alınır ki ?? aslında bebişlerimize aldıklarımızın resmini koysak bir başlık açıp çok iyi olur gibi.. yada varda ben mi bilmiyorum...
çok güzel canım güzel sağlıklı günlerde kullanın
uyku setini de verdi mi yanında ? sadece beşik fiyatı mı bu?
bursadaki bayiilerini buldum canım ben de bi sorucam bakalım. merkez izmirmiş ama perakende satışları yokmuş
evet bende aradım fabrikayı ama parakende satmıyorlar
pakete dahil olanları yazıyım sana beşik bebek yatağı cibinlik yorgan lastikli çarşaf 2tane yastk 2 takım beşik koruması birisi yukarda kullanmak için birisi aşağıda kullanmak için 2 değişik desen var ben desen belirtmeyi unuttuğum için incili olan takım geldi bende değiştirtmedim benim aldığım bayi fabrikayı aradı direk evime kargo ile geldi magazadan almaya uğraşmadık
bi topic daha car canım ekim annelerinin aldığı ciciler gibi bir ismi var herkes oraya koyuyor aldıklarını bebek arabası konusunda benim bi kaç ekim annesinin söyle bi fikri var benim oğlan ekimin sonunda doğacak kış oluyor yani arabası ile nereye çıkaracağız ki o yüzden mart nisan gibi sokağa çıkmaya başladığımız zamanlarda almayı düşünüyoruz ilk etapta çok gerekli değil zaten oto koltuğu alıcaz taşımak için
biz park yatak özelliklerinde ahşap beşik aldık sanırım bu tamamen kişinin zevkine kalmış bişeyfikir olsun istersen beşiğimin resmini eklerimEki Görüntüle 744237 Eki Görüntüle 744238
bi topic daha car canım ekim annelerinin aldığı ciciler gibi bir ismi var herkes oraya koyuyor aldıklarını bebek arabası konusunda benim bi kaç ekim annesinin söyle bi fikri var benim oğlan ekimin sonunda doğacak kış oluyor yani arabası ile nereye çıkaracağız ki o yüzden mart nisan gibi sokağa çıkmaya başladığımız zamanlarda almayı düşünüyoruz ilk etapta çok gerekli değil zaten oto koltuğu alıcaz taşımak için
aynen canım benimde ekim sonu olacak inşallah.. dediğin mantıklı aslında kış günü nereye gideceksin ki bebek arabasıyla.. bende öyle yapayım olmazsa
ben de az önce bursadaki iki bayiisini aradım söylediler içindekileri ürün cibinlikli geliyomuş ztn.
bakalım gezmeden karar veremiycez :)
çok güzel cnm güle güle kullan, bişey sorcam kaç yaşına kadar kullanılır bu sence?ben ilk 6 ay için yeğenimin beşiğini alcam da, sonra 3-4 yaşına kadar götürcek bişi istiyorum, bu küçük mü kaç boyu eni?bir de saraçhane dediğin nersi bisikletçiler çarşısı mı unkapanı mı fatihe doğru giden caddemi, pek bilmiorum da?
Cok guzelmiş canım bende boyle bısey almak ıstıyorum. hem gorunusu guzel hemde daha saglıklı. olculerı nedır acaba ?
ayyy sıkıldımm pooffffnaapsakkkiiiiiiiii
nilüferde mudanya yolu üzerindeyiz canım buyur gel bize de beklerizyani hem bütçeyi çok sarsmaz bi sürü masrafı oluyor bu bebişkoların
gezmeden görmeden karar verme tabiki benim bu beşiği almamdaki en önemli sebep park yatak gibi iki kademeli olması inşallah gönlüne göre bulursun
bursada nerdesin ben bursa doğumluyum dün ordaydım amcamları ziyarete gelmiştim
60*120 boyutunda benim yatağım yani park yataklarla aynı büyüklükte 3-4 yaşına kadar yatırmayı planlıyorum 70*130 olanları da var odan büyükse onuda alabilirsin
evet canım saraçhane bisikletçiler çarşısı özgül bisiklet satıyor bu beşiği benim işyerim orda çok yakın arabamızıda ordan alıcaz zamanı gelince
selam annecikler nasılsınız biz iyiyiz kızımla maşallah bugün pek bir hareketli.. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum buraya malum kpss haftaya az kaldı yani onunla uğraşıyorum
nuarincanım sen de bebeğin kilosuna o kadar takılma benim de hep haftasına göre az çıkıyor ama doktorum normal olduğunu söyledi demekki bizim kızlar zayıf narin çıtı pıtı birşey olacak illa kilolu olması gerekmiyor sağlıklı olması önemli
sohbet tesek olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?