60*120 boyutunda benim yatağım yani park yataklarla aynı büyüklükte 3-4 yaşına kadar yatırmayı planlıyorum 70*130 olanları da var odan büyükse onuda alabilirsin
evet canım saraçhane bisikletçiler çarşısı özgül bisiklet satıyor bu beşiği benim işyerim orda çok yakın arabamızıda ordan alıcaz zamanı gelince
nilüferde mudanya yolu üzerindeyiz canım buyur gel bize de bekleriz
senin aldığın beşiğin 70x130 olanını sordum beyaz kelebekler diye geçiyomuş bi mağaza 850 tl dedi diğeri 780 tl dedi pazarlık payı var tabii daha ama accık pahalıymış sanki :)
linkini de vereyim çok güzel şeyler var gerçekten
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
anladım cnm çok saolpeki son bişi daha sorcam korkuluğu çıkabiliyor mu büyüyünce?
Slm kızlar kontrolden geldim şimdi bebişim büyümüş boyu 33 cm ve 720 gr olmuş ama başı biraz aşağıda dedi içime kurt düştü dinlenmemi söyledi fazla ayakta durma dedi inşallah değişir
ben hiç takmıyorum da eşim takıyor benim de sen az besleniyorsun bebk o yüzden zayıf diye başımın etini yiyor halbuki az da beslenmiyorum onun gözüne az geliyorhoşgeldin canım iyiyiz saol bu bebişlerin kiloları ile bozduk sanki bende geçen hafta takmıştım oğlanın kilosu az diye
Slm kızlar kontrolden geldim şimdi bebişim büyümüş boyu 33 cm ve 720 gr olmuş ama başı biraz aşağıda dedi içime kurt düştü dinlenmemi söyledi fazla ayakta durma dedi inşallah değişir
ben hiç takmıyorum da eşim takıyor benim de sen az besleniyorsun bebk o yüzden zayıf diye başımın etini yiyor halbuki az da beslenmiyorum onun gözüne az geliyor
maşallah canım tam olarak kaç haftalık bebiş gelişimi çok iyi gibi
ben hiç içimiyorum süt ya içesim gelmiyor zaten eskiden beri aram yok sütle şimdi de yaz olunca galiba hiç içesim gelmiyorbenim eşimde süte takmış az içiyomuşum elinden gelse ineğin memesi ile bağ kuracak arama
Sağolun kızlar şuan 22+6 yım doktor daha döner bebek dedi ama ben korktum başı aşağıda deyince inşallah bi problem olmaz
biz park yatak özelliklerinde ahşap beşik aldık sanırım bu tamamen kişinin zevkine kalmış bişeyfikir olsun istersen beşiğimin resmini eklerimEki Görüntüle 744237 Eki Görüntüle 744238
canım çok güzelmiş güle kullan :)) bakalım ben napıcam çok kararsızım dolap kesin alıcamda yatağını büyüyenlerden mi alsam yoksa böle boyda mı alsam karar veremiyorum :S
ayyyyyyyyyy mutfaktan çıkamadımmmmmm burayı da hepten kaçırdımmmmmm yoruldum daaaaa pööff
ohh maşallah akşam yemekleri hazır demekkii
maşallah canım çok iyi gelişmiş bebeğinSlm kızlar kontrolden geldim şimdi bebişim büyümüş boyu 33 cm ve 720 gr olmuş ama başı biraz aşağıda dedi içime kurt düştü dinlenmemi söyledi fazla ayakta durma dedi inşallah değişir
ahh kızlar napayım annem den uzaktayım kayınvalıdem dıdımde 1 aydır tatılde ben yapmıyayımda kım yapsın 1 kase çorbaya hasret kalıyorum bazen bugun kendımı ıyı hissetmişken yapayım 2,3 çeşit dedım dolapta dursun ısııtır yerım ama bıze gore değilmiş bu 1 tencere yemek yap tamam ye 2 gün çok ayakta kalınmıyokı şimdiden
ben de hafta sonları öyle yapıyorum canım ama çok zor oluyo hem temizlik hem yemek ütü falan pestilim çıkıyo vallaahh kızlar napayım annem den uzaktayım kayınvalıdem dıdımde 1 aydır tatılde ben yapmıyayımda kım yapsın 1 kase çorbaya hasret kalıyorum bazen bugun kendımı ıyı hissetmişken yapayım 2,3 çeşit dedım dolapta dursun ısııtır yerım ama bıze gore değilmiş bu 1 tencere yemek yap tamam ye 2 gün çok ayakta kalınmıyokı şimdiden
ayyyyyyyyyy mutfaktan çıkamadımmmmmm burayı da hepten kaçırdımmmmmm yoruldum daaaaa pööff
teşekkür ederim canım
eğer oda yapacaksan büyüyenlerden alman iyi olur ama ilk zamanlar yatak odası içindebisey gerekebilir ben oda yapamıcam o yüzden büyüyen alamadım yatak odamda çok küçük anca bu tarz bi beşik sığardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?