2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

anladım cnm çok saolpeki son bişi daha sorcam korkuluğu çıkabiliyor mu büyüyünce?

dün geçtik oralardan güzelylıdan feribotla döndük evimizee

evet 70*130 daha pahalı ama ben ekstra ucuza aldım satıcı amcanın kıyağıyla peşin alırsan dahada indirirler sıkı pazarlık yap mutlaka

Slm kızlar kontrolden geldim şimdi bebişim büyümüş boyu 33 cm ve 720 gr olmuş ama başı biraz aşağıda dedi içime kurt düştü dinlenmemi söyledi fazla ayakta durma dedi inşallah değişir

hoşgeldin canım iyiyiz saol bu bebişlerin kiloları ile bozduk sanki bende geçen hafta takmıştım oğlanın kilosu az diye
ben hiç takmıyorum da eşim takıyor benim de sen az besleniyorsun bebk o yüzden zayıf diye başımın etini yiyor halbuki az da beslenmiyorum onun gözüne az geliyor
Slm kızlar kontrolden geldim şimdi bebişim büyümüş boyu 33 cm ve 720 gr olmuş ama başı biraz aşağıda dedi içime kurt düştü dinlenmemi söyledi fazla ayakta durma dedi inşallah değişir

maşallah canım tam olarak kaç haftalık bebiş gelişimi çok iyi gibi

benim eşimde süte takmış az içiyomuşum elinden gelse ineğin memesi ile bağ kuracak arama

Sağolun kızlar şuan 22+6 yım doktor daha döner bebek dedi ama ben korktum başı aşağıda deyince inşallah bi problem olmaz

benim eşimde süte takmış az içiyomuşum elinden gelse ineğin memesi ile bağ kuracak arama
ben hiç içimiyorum süt ya içesim gelmiyor zaten eskiden beri aram yok sütle şimdi de yaz olunca galiba hiç içesim gelmiyor
Sağolun kızlar şuan 22+6 yım doktor daha döner bebek dedi ama ben korktum başı aşağıda deyince inşallah bi problem olmaz

bir şey olmaz inşallah canım bak ne güzel gelişmiş bebiş rabbim korur sen dikkat et kendini yorma ağır filan kaldırma

biz park yatak özelliklerinde ahşap beşik aldık sanırım bu tamamen kişinin zevkine kalmış bişeyfikir olsun istersen beşiğimin resmini eklerimEki Görüntüle 744237 Eki Görüntüle 744238

canım çok güzelmiş güle kullan :)) bakalım ben napıcam çok kararsızım dolap kesin alıcamda yatağını büyüyenlerden mi alsam yoksa böle boyda mı alsam karar veremiyorum :S

canım çok güzelmiş güle kullan :)) bakalım ben napıcam çok kararsızım dolap kesin alıcamda yatağını büyüyenlerden mi alsam yoksa böle boyda mı alsam karar veremiyorum :S

teşekkür ederim canım

eğer oda yapacaksan büyüyenlerden alman iyi olur ama ilk zamanlar yatak odası içindebisey gerekebilir ben oda yapamıcam o yüzden büyüyen alamadım yatak odamda çok küçük anca bu tarz bi beşik sığardı

ohh maşallah akşam yemekleri hazır demekkii

ahh kızlar napayım annem den uzaktayım kayınvalıdem dıdımde 1 aydır tatılde ben yapmıyayımda kım yapsın 1 kase çorbaya hasret kalıyorum bazen bugun kendımı ıyı hissetmişken yapayım 2,3 çeşit dedım dolapta dursun ısııtır yerım ama bıze gore değilmiş bu 1 tencere yemek yap tamam ye 2 gün çok ayakta kalınmıyokı şimdiden

bende haftasonları öyle yapıyorum 2-3 çeşit yapıp doğru dolaba benim annemde kaynanamda uzakta kendi göbeğimi kendim kesiyorum bugün izinliyim bende birazdan mutfağa giricem ama üşenmeden bi markete gidebilsem yemeklik alıcam tatilden geldim dolap tam takır

ben de hafta sonları öyle yapıyorum canım ama çok zor oluyo hem temizlik hem yemek ütü falan pestilim çıkıyo valla

yatak odası için bir arkadaş beşiğini ödünç verdi sağolsun alma boşuna dedi 3-4 ay onu kullanıcam yatak odasında sonra onu iade edicem dolayısıyla 4.aydan sonra odasına alıcam mecburen. ama odam çok büyük diil evimde küçük zaten odada geleni yatırmak için kanepelerim durmak zorunda bebişime de bi yatak bi dolap alıcam bu yüzden. işte kararsız kalmada oda yı gereksiz daraltırmıyım yada buyuyen almazsamda gereksiz para harcamış gb mi olurum kararsız kaldım bu yüzden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…