2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok cnm açılma falaan yapmıyomuş,ama öyle olduğu zaman suya sarıl hemen,bol su iç ve dinlen,yadaa yatıyosan azcık yürü...

kızlar bebeklerinizin giyimlerini ağırlıklı olarak hangi marka aldınız?
benim çoğunluk bebitof oldu güzel gibi gözüküyorlar kullanınca anlıycaz tabii ama sizin de tavsiye edeceğiniz marka varsa ona da bakarım

benim aldığım beşik tarzı bişey alırsan 3-4 yaşına kadar yatırabilirsin satan adam bana 5 bile dedi ama o kadar sanmıyorum o kadar yatırdıktan sonra zaten baza alınır kocaman olacak ben bide ikinci bebeğimi de istiyorum o yüzden bu beşiği katlıyıp kaldırır sonra ikincide kullanırım diye düşünüyorum tbiki herşeyin hayırlısı

ben daha hiç birşey almadım canım anneannesi alacakmış onu bekliyorum :)

Zizag merhaba canım sana bir şey sormak istiyorum..
Aldığın beşiğin fiyatı ne kadar acaba?
Ben Mersin'de yaşıyorum. Aynı beşikten burada var.
Burada fiyatı nakit 600 küsür, taksitli 700'ü geçiyordu. Net olarak da hatırlayamıyorum..
Kesin kararımı verdim almak için..
70*130 genişliği tam istediğim gibi.
Aynı zamanda içerisindeki parçalar dahil satılıyor. Uyku seti+yatağı..
Aldığın yer kargoyla gönderiyor mu? Telefon no'su var mı acaba yardımcı olabilir misin?

canım ben 60*120 lik olanı 500 tlye aldım ama dediğim gibi adam bi yanlışlık yaptı bana çok ucuz bi fiyat söyledi muhtemelen kar etmeden sattı adam sonra biraz pişman oldu aldığım yerin numarasını veririm ama aynı fiyatı vermez diye tahmin ediyorum zaten 70*130 olanlar biraz daha pahalı biz başka mağazada sormuştık 650 lira demişti

aldığım şeylere beşik bebek yatağı cibinlik yorgan lastikli çarşaf 2tane yastk 2 takım beşik koruması( birisi yukarda kullanmak için birisi aşağıda kullanmak için ) dahill
aldığım yer gönderir mi o konuda bi fikrim yok biz dükkana gittik elden parayı verdik adam fabrikaya telefon etti direk evimize geldi

Allah yardımcımız olsun kızlarrr aslında benım kocişin lokantası var yemekten şikayet etnemem lazım ama ben tencere yemeğii seviyorumm yıyemeıyorum dışardan zeytinyağlı da yapıyorlar ama yıne yıyemıyorum çok yağlı yaptıklarından mı bılmem oyuzden iş başa düüyooo bu ara eşimde artık sıcaktan lokantada yıyemıyo koku tutuyo diye oda evde yıyoo bende akşama kadar bu ara yemekle ugraşıyorum büşraammmm sen beni bu forumdan attrıcan mı kızzzzzz sayarsam eğer sansurlu s.....,b.....,b......

ne güzel işte sevin bence ben 7 kilo aldım

Doktorum kilom ile ilgili pek bir şey söylemiyor. Ben de pek bilmiyorum ama.. Bundn sonra daha çok alırım.
İştaahlı biri değilim pek am son günlerde durmadan acıkıyorum.. Bir de aara sıra karnım ağrıyor..
Bunu da doktoruma gidince soracağım.

Sizde karın ağrısı olan var mı arkadaşlar?

canım ben 75 gr ile baktırdım,
açlık kan şekeri 115
1.saat 222
2.saat 164
çıktı değerlerim.
benim genetik yatkınlık da var

Kızlar seker yuklemelerınızı kacıncı haftada yaptıracaksınız benım doktor 27. haftada istedi de gec mı oluyo acaba ?

canım bende dr 26. haftada istedi, ama ben 25. hafta içinde yaptırdım. erken öğrenmem iyi oldu. şüphen yoksa bekle 27 yi..

canım, ben dr a benzer şikayetler olunca gidiyorum. hamile olduğum için hiçbiri ilaç vermiyor kolay kolay. en son gittiğimde zorunlu olarak sprey verdi dr,bebeklerde bile kullanılan zararsız bir spreymiş.
erkenden önlem almak daha iyi diye düşünüyorum. böylece enfeksiyonla-antibiyotikle uğraşmama gerek kalmıyor. KBB hastalıklarında belirtiler birbirine benziyor, muayenede dr tam teşhis koyuyor. o yüzden dr a gitsen daha iyi olur bence. geçmiş olsun.

tavuk suyuna çorbayı bol limonla iç. tek tavsiyem bu olur. enfeksiyonlu bir şey varsa iyi gelir.

selam kızlar ben bebeğimin kilosuna takıldım.21+6 da 489 gramdı nasıl normalmi sizce azmı?doktoruma normalmi dedim normal dedi ama genede tereddütteyim

Anladım canım. Çok sağol.. Çokiyi bir fiyata, gercekten coook güzel bir beşik almışsınız. Güle güle kullanın inşaAllah..
Benim de ailem İst.'da oturduğu için onlar oradan alır diye düşünmüştüm. Burada fiyatı taksitli 710 tl'ymiş az önce ablama sordum..
Buradaki fiyatta iyi. İçerisinde uyku seti ve yatağının olduğunu da düşünürsek çok iyi.. Ben de fotolarını cekip eşime gösterdim.
Bakalım eşimle de gidip son kararı vereceğiz. Ama çok beğendim o olur sanırım.. Bakalım..

kızlar ben bi markete gidiyim bakıyım yemeklik neler varr görüşürüz yine

sare sana aldığım mağazanın numarasını özelden atarım adamın kartını bulayım

selam kızlar ben bebeğimin kilosuna takıldım.21+6 da 489 gramdı nasıl normalmi sizce azmı?doktoruma normalmi dedim normal dedi ama genede tereddütteyim

bende de oldu çunku herkes bu arada doktora gıttmış anladıgım kadarıyla grlar hep yuksek ben en son 21+4 te gıtmiştim 427 idi ve bana da az gelmişti o gunde çunku forumları takıp edıyordum ve ınternettekı sıteleri hatta sut içmiyorum vıtamın ılacı falanda kullanmadıgımdan mı diyip durdum kendım alıyorum kıloları ama bak bana gore senınki daha ıyı salı gıdıcm bende bakalım zıllı kızım kaç olmuş

Canim ben simdilik h&m ve zara dan aldim tabii daha alacagim cok sey var ama baslamadim fazla alisverise ama tavsiyem h&m e bir bak ucuzluk var suan ve kaliteside gercekten güzel oluyor

Hahahaiitt yok kizzz niye attirmak isteyim sen benim sezinimsin sadece güzel koktu merak ettim :))

bak şimdi büşraamm sen hiçççççççççç şikayetçi olmaaaaaaaaa annen yanındaaa o yapıyo sen yıyıosundur kesınnn burda duysanda -anne şunu yap da dıyondur - diğer zavallılarım çalışanlar var anca eve düşüneler var nasıl yaratsınlar şimcik yazacaklarımı valla kampanya toplayıp atılıveririm zaten başka da vakit geçmiyoo sankii burda yaşıyozzz ınann mutfaktayken aklım burrdaydı neler kaçırdım diye

kızlar ben bi markete gidiyim bakıyım yemeklik neler varr görüşürüz yine

sare sana aldığım mağazanın numarasını özelden atarım adamın kartını bulayım

zizagcımm gızzzzzz banada gelırken ekmek alıversen ya yemek yaptım ama ekmeğim yokmuş yoruldum bakkala gıdecek halımde yok gene aç kaldım

ben mothercare ve C&A ürünlerini beğeniyorum. özellikle indirimli ürünlere denk geldiğimde almaya çalışıyorum.

canım gramlara çok takılma. bazen cihazlardan dolayı da farklı çıkıyormuş. ikili testim ile kontrolüm arasında 3-4 gün vardı ama gr olarak 80 gr farklı çıktı. dr a sordum, bu kadar hızlı kilo almaz, cihaz farkıdır demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…