yok cnm açılma falaan yapmıyomuş,ama öyle olduğu zaman suya sarıl hemen,bol su iç ve dinlen,yadaa yatıyosan azcık yürü...ayyy hadi yaa gerçektenmiiiiiiibenim dün akşam karnımın sağ tarafında çok feci bir sertlik vardı nefesimi zor aldım batıyo böylee aniden sonra geri gidiyoo.10 dk arayla olmuştu galibaa. ama sonra biraz dinlenince geçti. yalancı kasılmamı oluyomuş oooo anamm korktum yaa açılma felan yapıyomu bu kasılmalar acaba ??? bebeğimin hareketleride gayet iyi ama korktum şimdi. erken felan gelme oğlummmm dur yerindeeee
yatak odası için bir arkadaş beşiğini ödünç verdi sağolsun alma boşuna dedi 3-4 ay onu kullanıcam yatak odasında sonra onu iade edicem dolayısıyla 4.aydan sonra odasına alıcam mecburen. ama odam çok büyük diil evimde küçük zaten odada geleni yatırmak için kanepelerim durmak zorunda bebişime de bi yatak bi dolap alıcam bu yüzden. işte kararsız kalmada oda yı gereksiz daraltırmıyım yada buyuyen almazsamda gereksiz para harcamış gb mi olurum kararsız kaldım bu yüzden ...
kızlar bebeklerinizin giyimlerini ağırlıklı olarak hangi marka aldınız?
benim çoğunluk bebitof oldu güzel gibi gözüküyorlar kullanınca anlıycaz tabii ama sizin de tavsiye edeceğiniz marka varsa ona da bakarım
Zizag merhaba canım sana bir şey sormak istiyorum..
Aldığın beşiğin fiyatı ne kadar acaba?
Ben Mersin'de yaşıyorum. Aynı beşikten burada var.
Burada fiyatı nakit 600 küsür, taksitli 700'ü geçiyordu. Net olarak da hatırlayamıyorum..
Kesin kararımı verdim almak için..
70*130 genişliği tam istediğim gibi.
Aynı zamanda içerisindeki parçalar dahil satılıyor. Uyku seti+yatağı..
Aldığın yer kargoyla gönderiyor mu? Telefon no'su var mı acaba yardımcı olabilir misin?
ne güzel işte sevin benceben 7 kilo aldım
benim de şeker yüklemem yüksek çıktı aç karna olanı norma sanırım 101. ama glikoz içtikten sonraki 138. bu biraz yüksekmiş. pazartesi 100 gr. glikoz ile yeniden yapılacak testler.. değerim çok mu yüksek anlayamadım. doktor da ameliyattaydı konuşamadım bi türlü...
Kızlar seker yuklemelerınızı kacıncı haftada yaptıracaksınız benım doktor 27. haftada istedi de gec mı oluyo acaba ?
kızlar merhabaa ben galiba grıp oluorumm hafif baş ağrısı hafif öksürüğüm var sabah kalktığımda boğazlarım çok agrıodu sıcak su ıctım sımdı daha ıyı burnumda tıkanık gıbı vücudum halsız canm yatmak ıstıo hepp.ne yapsam kolay atlatırım bebegımın cok etkılenmesını ıstemıorum doktora da gıtmek ıstemedım hemen antıbıotk verıolar cunku.yardımcı olursanız sevınırımm
canım ben 60*120 lik olanı 500 tlye aldım ama dediğim gibi adam bi yanlışlık yaptı bana çok ucuz bi fiyat söyledi muhtemelen kar etmeden sattı adam sonra biraz pişman oldu aldığım yerin numarasını veririm ama aynı fiyatı vermez diye tahmin ediyorum zaten 70*130 olanlar biraz daha pahalı biz başka mağazada sormuştık 650 lira demişti
aldığım şeylere beşik bebek yatağı cibinlik yorgan lastikli çarşaf 2tane yastk 2 takım beşik koruması( birisi yukarda kullanmak için birisi aşağıda kullanmak için ) dahill
aldığım yer gönderir mi o konuda bi fikrim yok biz dükkana gittik elden parayı verdik adam fabrikaya telefon etti direk evimize geldi
selam kızlar ben bebeğimin kilosuna takıldım.21+6 da 489 gramdı nasıl normalmi sizce azmı?doktoruma normalmi dedim normal dedi ama genede tereddütteyim
benim çoğunluk bebitof oldu güzel gibi gözüküyorlar kullanınca anlıycaz tabii ama sizin de tavsiye edeceğiniz marka varsa ona da bakarım
Allah yardımcımız olsun kızlarrr aslında benım kocişin lokantası var yemekten şikayet etnemem lazım ama ben tencere yemeğii seviyorumm yıyemeıyorum dışardan zeytinyağlı da yapıyorlar ama yıne yıyemıyorum çok yağlı yaptıklarından mı bılmem oyuzden iş başa düüyooo bu ara eşimde artık sıcaktan lokantada yıyemıyo koku tutuyo diye oda evde yıyoo bende akşama kadar bu ara yemekle ugraşıyorumbüşraammmm sen beni bu forumdan attrıcan mı kızzzzzz sayarsam eğer sansurlu s.....,b.....,b......
kızlar ben bi markete gidiyim bakıyım yemeklik neler varr görüşürüz yine
sare sana aldığım mağazanın numarasını özelden atarım adamın kartını bulayım
Canim ben simdilik h&m ve zara dan aldim tabii daha alacagim cok sey var ama baslamadim fazla alisverise ama tavsiyem h&m e bir bak ucuzluk var suan ve kaliteside gercekten güzel oluyor
Hahahaiittyok kizzz niye attirmak isteyim sen benim sezinimsin sadece güzel koktu merak ettim :))
kızlar ben bi markete gidiyim bakıyım yemeklik neler varr görüşürüz yine
sare sana aldığım mağazanın numarasını özelden atarım adamın kartını bulayım
selam kızlar ben bebeğimin kilosuna takıldım.21+6 da 489 gramdı nasıl normalmi sizce azmı?doktoruma normalmi dedim normal dedi ama genede tereddütteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?