2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar, ben de bebek odası hazırlamayı şimdilik düşünmüyorum. park yatak veya kolay sökülebilen bir karyola alacağım. ev alırsak birkaç sene içinde, o zaman çocuk odası yapacağım.
bebek arası hemen almayı düşünmüyorum. ana kucağı-oto koltuğu öncelikte.
kıyafet olarak aldım ama diğer ihtiyaçları hep duruyor. onları da 1-2 ay içinde liste yapıp tamamlamayı düşünüyorum.
özellikle kıyafet çok almayın diyor herkes, hediye de çok geliyormuş.

Son düzenleme:

cnm bu gramlar +- 100 gr kadar değişkenlik gösteriyo, bizim oğlan bi hafta 550 filandı 5 gün sonra 710 du ama gördüğün gibi doğru orantı yok, başka bi arkadaşın benden bi hafta önde kızı var 1 kiloyu geçmiş..+-100 düşünmek pek takılmamak lazım yani, ben hiç bilmiorum hangi haftada kaç gr dır, dr normal dediyse ok dir

ben de katılıyorurm benm randevu ve detaylı arasında 5 gün vardı 200 gr oynamıştı, yani bu gr lar tahmini kesin kilo değil +-100 gr..

selam kızlar ben bebeğimin kilosuna takıldım.21+6 da 489 gramdı nasıl normalmi sizce azmı?doktoruma normalmi dedim normal dedi ama genede tereddütteyim

hiç takılma canım ben hiç takmıyorum doktor normal demişse sorun yok demektir kilolu bebiş sağlıklı bebiş anlamına gelmiyor benim ki seninkinden de az çıkmıştı 23.haftanın içinde 448 gr çıkmıştı doktor sorun yok dedi benim için problem değil o öyle demişse

canım ben henüz fazla bişey almadım ama aldıklarım da; mothercare, carter's bebek, aziz bebe, panço, bücürük, lcw şimdilik aklıma gelenlerin markaları bunlar hepsi de çok güzel ürünler inşallah kullanınca da memnun kalırım

Ahhh ahh sezinim annem müthis yemekler yapiyor hatta suanda hamur isine giristi kokulari sen tahmin et ama sor bi yiyebiliyormuyum...diyetteyim kuzum öyle hamur isi yaglilar tuzlular maalesef cikti hayatimdan dogumdan sonra bile yasak koydum kendime kilo vermem gerek kilo kocacim gelince manken gibi olmam gerek kafaya cok fena koydum..ama yoksa anneme söylüyorum allah razi olsun herseyi yapiyor.calisan hamile kardeslerime zaten dayanamiyorum rabbim sabir versin hepsine.
Bende vallaha hep burda aklim canimcim sizleri seviyorum

kızızzz bızde seniiiiiiiiiii.işte hiç işey dort dortluk olmuyo kımı yıek annesı yok yanında kımının annesı var yıyemez qhalımıze bınsukur ben bazen afrıkadakı annelerı dusunuyorum gecen facede kadın zayıflıktan yerde yatıyo ya oldu ya bayıldı bılmıyorum bebekte cıkmış annesının usune acmıs kadının memesını emıyoooo ordakı hamıleler ne yıyo canları bişey ıstemıyokı dıye yazıkkkkkkkkk

Oyyy evet sezinim benimde hep onlar aklimda canlarim ne cekiyorlar kim bilir rabbime binlerce kez sükürler olsun..

bu markaların hepsinden birer parça aldıysan dolabı düzdün zaten güle güle kullansınlar inş.

kızlar canım çook sıkılıyor ya üstelik birşeyler canım istiyor ama ne aslında ne istediğini biliyorum çikolataaa ama kim gidip alacak

merhaba bayanlarr
bugün annelik eğitimindeydim harika şeler öğrendim ve tüm sorularımı dr lara sordum
kızım bi an önce gelse keşke

kocacın yok mu canım aldırıver 2 dk
yok canım gece 12 de anca gelir çalışıyor ama ben dayanamadım gittim aldım yedim rahatladım valla
merhaba bayanlarr
bugün annelik eğitimindeydim harika şeler öğrendim ve tüm sorularımı dr lara sordum
kızım bi an önce gelse keşke

aa ne güzel nerde alıyorsun bu eğitimleri ve ne gibi şeyler anlatılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…