bende de oldu çunku herkes bu arada doktora gıttmış anladıgım kadarıyla grlar hep yuksek ben en son 21+4 te gıtmiştim 427 idi ve bana da az gelmişti o gunde çunku forumları takıp edıyordum ve ınternettekı sıteleri hatta sut içmiyorum vıtamın ılacı falanda kullanmadıgımdan mı diyip durdum kendım alıyorum kıloları ama bak bana gore senınki daha ıyı salı gıdıcm bende bakalım zıllı kızım kaç olmuş
ben mothercare ve C&A ürünlerini beğeniyorum. özellikle indirimli ürünlere denk geldiğimde almaya çalışıyorum.
canım gramlara çok takılma. bazen cihazlardan dolayı da farklı çıkıyormuş. ikili testim ile kontrolüm arasında 3-4 gün vardı ama gr olarak 80 gr farklı çıktı. dr a sordum, bu kadar hızlı kilo almaz, cihaz farkıdır demişti.
kızlar bebeklerinizin giyimlerini ağırlıklı olarak hangi marka aldınız?
benim çoğunluk bebitof oldu güzel gibi gözüküyorlar kullanınca anlıycaz tabii ama sizin de tavsiye edeceğiniz marka varsa ona da bakarım[/QUO
canım doğum yapan arkadaşarım dedıkı bebeğe fazla pahalı bişy alma çok gıyemıyolar buyuyolar dedıler cıvılden al dedıler bi giittik civile malları çok kötu sert eşim bıle dedıkı ben bnlrı gıydırmem kızıma bulundugum şehirde çok kalıtelı bebek kıyafetleri satan yerler var hep oralardan aldım b irden almadıgım içinde koymadı her hafta bişey aldık ve şimdi hiç eksiğimiz yok disneyin urunlerini aldım ,aziz bebe,bebeko, idil bebek.bebetto,b&g ,zara,ve lcw den de penye battanıyeler aldım hepsi inan taş gibi bana kızdılar ama ben iyisine baktım hep
selam kızlar ben bebeğimin kilosuna takıldım.21+6 da 489 gramdı nasıl normalmi sizce azmı?doktoruma normalmi dedim normal dedi ama genede tereddütteyim
canım ben henüz fazla bişey almadım ama aldıklarım da; mothercare, carter's bebek, aziz bebe, panço, bücürük, lcw şimdilik aklıma gelenlerin markaları bunlar hepsi de çok güzel ürünler inşallah kullanınca da memnun kalırımkızlar bebeklerinizin giyimlerini ağırlıklı olarak hangi marka aldınız?
benim çoğunluk bebitof oldu güzel gibi gözüküyorlar kullanınca anlıycaz tabii ama sizin de tavsiye edeceğiniz marka varsa ona da bakarım
bak şimdi büşraamm sen hiçççççççççç şikayetçi olmaaaaaaaaa annen yanındaaa o yapıyo sen yıyıosundur kesınnn burda duysanda -anne şunu yap da dıyondur - diğer zavallılarım çalışanlar var anca eve düşüneler var nasıl yaratsınlar şimcik yazacaklarımı valla kampanya toplayıp atılıveririm zaten başka da vakit geçmiyoo sankii burda yaşıyozzz ınann mutfaktayken aklım burrdaydı neler kaçırdım diye
Ahhh ahh sezinim annem müthis yemekler yapiyor hatta suanda hamur isine giristi kokulari sen tahmin et ama sor bi yiyebiliyormuyum...diyetteyim kuzum öyle hamur isi yaglilar tuzlular maalesef cikti hayatimdan dogumdan sonra bile yasak koydum kendime kilo vermem gerek kilo kocacim gelince manken gibi olmam gerek kafaya cok fena koydum..ama yoksa anneme söylüyorum allah razi olsun herseyi yapiyor.calisan hamile kardeslerime zaten dayanamiyorum rabbim sabir versin hepsine.
Bende vallaha hep burda aklim canimcim sizleri seviyorum
kızızzz bızde seniiiiiiiiiii.işte hiç işey dort dortluk olmuyo kımı yıek annesı yok yanında kımının annesı var yıyemez qhalımıze bınsukur ben bazen afrıkadakı annelerı dusunuyorum gecen facede kadın zayıflıktan yerde yatıyo ya oldu ya bayıldı bılmıyorum bebekte cıkmış annesının usune acmıs kadının memesını emıyoooo ordakı hamıleler ne yıyo canları bişey ıstemıyokı dıye yazıkkkkkkkkk
zizagcımm gızzzzzz banada gelırken ekmek alıversen ya yemek yaptım ama ekmeğim yokmuşYoruldum bakkala gıdecek halımde yok gene aç kaldım
canım ben henüz fazla bişey almadım ama aldıklarım da; mothercare, carter's bebek, aziz bebe, panço, bücürük, lcw şimdilik aklıma gelenlerin markaları bunlar hepsi de çok güzel ürünler inşallah kullanınca da memnun kalırım
alıyım yavrum yanına yoğurt filanda lazımmı
ay soğol şekerim yogurdum waryaptın mı yemegini
kızlar canım çook sıkılıyor ya üstelik birşeyler canım istiyor ama ne aslında ne istediğini biliyorum çikolataaa ama kim gidip alacak
Yaptım valla 3 çeşit yarınada kaldı ek yaptım mi yeter
yok canım gece 12 de anca gelir çalışıyorkocacın yok mu canım aldırıver 2 dk
merhaba bayanlarr
bugün annelik eğitimindeydim harika şeler öğrendim ve tüm sorularımı dr lara sordum
kızım bi an önce gelse keşke
merhaba bayanlarr
bugün annelik eğitimindeydim harika şeler öğrendim ve tüm sorularımı dr lara sordum
kızım bi an önce gelse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?