2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar eski nickim olan elifimmahsum dün gelen misafirim tarafından deşifre olduğundan değiştirdim bu da kim demeyin benim ben
tam buraya yazacaktım o geldi bende eşim sanmıştım kapatmamıştı sayfayı öylelikle gördü malesef

yeni nickinle aramıza hoşgeldin o zaman canım

yarın iş yok erken yatmaya gerek yok

çalışıyorsun sanırım sen canım ben hergün evde sayılırım önce dersaneye gidiyordum kpss için sınav yaklaşınca o da bitti şimdi hergün öğlene kadar yatıyorum kızım benden önce uyannıp annne kalk diyor minik tekmeleriyle ama anasının uykusu pak bir geliyor uyanamıyor

herkese iyi geceler ben yatmaya gidiyorum rüylarınızda bebişlerinizi görün emi hadi sabah görüşürüz

evt canım çalışıyorum her ne kadar bir haftadır izinde olsam da yetmed valla keşke bi hafta daha uzatsam iznimii inşallah sende iyi puanlar alır atanırsın

aynen canım ama yorgun genç çıtırlar olabiliriz bir süre acemi anne olucamızdan

ayy uykusuz geceler bizi bekliyorr

iyi geceler hamisler ben artık evime geldim doktorumuz artık hersey yolunda dedi 24+5 gunluk bebegim 860 gram olmus doktor teyzemiz iyi beslemissin dedi bebegin esıde artık bi sıkıntı yaratmıyomus yukarı cıkmıs

Günaydin kizlaaar..nasilsiniz bakalim bebisler nasil?
Biz oglumla uyandik baktik hic bir teyzesi yok daha.ama bi soru sorcam size canlarim.dün aksamdan beri karnimin üst tarafi cok sert neden böyle oldu hic anlamadim.acaba oglumun kafasi fln mi orda ayy bilemedim siz bilirsiniz diye sorayim dedim
Iyi bakin kendinizee ve bebislerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…