Merhaba kızlar gece gece ne işiniz var burda gidin yatın, yormayın yavruları
söyleyene baksenin ne işin var acaba tavuklumakarnam
şehir dışından misafirim var da onları bekliyom, bi de şu topikgillere bakim dedim...
kızlar eski nickim olan elifimmahsum dün gelen misafirim tarafından deşifre olduğundan değiştirdim bu da kim demeyin benim ben
tam buraya yazacaktım o geldi bende eşim sanmıştım kapatmamıştı sayfayı öylelikle gördü malesef
hımm anladım canım bende kocişi bekliiyim dedim ama göreve gidiyormuş yenidin gelmicek sanırsam
hımm anladım canım bende kocişi bekliiyim dedim ama göreve gidiyormuş yenidin gelmicek sanırsam
şehir dışından misafirim var da onları bekliyom, bi de şu topikgillere bakim dedim...
yeni nickinle aramıza hoşgeldin o zaman canım
hoşbulduk tazelenip geldim
yarın iş yok erken yatmaya gerek yok
tazelenmek iyidir birde doğumda tazelencezz ohh çıtır genç kızlar olucaz
çalışıyorsun sanırım sen canım ben hergün evde sayılırım önce dersaneye gidiyordum kpss için sınav yaklaşınca o da bitti şimdi hergün öğlene kadar yatıyorum kızım benden önce uyannıp annne kalk diyor minik tekmeleriyle ama anasının uykusu pak bir geliyor uyanamıyor
aynen canım ama yorgun genç çıtırlar olabiliriz bir süre acemi anne olucamızdan
herkese iyi geceler ben yatmaya gidiyorum rüylarınızda bebişlerinizi görün emi hadi sabah görüşürüz
iyi geceler hamisler ben artık evime geldim doktorumuz artık hersey yolunda dedi 24+5 gunluk bebegim 860 gram olmus doktor teyzemiz iyi beslemissin dedi bebegin esıde artık bi sıkıntı yaratmıyomus yukarı cıkmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?