2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canm ben dün bahsetmiştim bu konuda, muhtemelen yalancı kasılma yaşıyosun,bu haftalarda normalmiş... Bende de oluyo..Braxton hick-yalancı kasılma diye gir google da... Ordan gerekli bilgilere ulaşabilirsin,

sana da günaydın canım iyiyiz biz de uykusuzluk dışında

benim de bazen öyle oluyo canım merak etme bebişinin totoşu yada başıdır ayy yerim ben onları yaaa

canm ben dün bahsetmiştim bu konuda, muhtemelen yalancı kasılma yaşıyosun,bu haftalarda normalmiş... Bende de oluyo..Braxton hick-yalancı kasılma diye gir google da... Ordan gerekli bilgilere ulaşabilirsin,
o da neymiş ki kuzum hiç bilgim yok ondan ciddi misin ben de d oluyo ama pozisyon değiştirince düzeliyo ben de bebişimdir die düşünüyodum ki çevremdeki herkes de öyle demişti bana

o da neymiş ki kuzum hiç bilgim yok ondan ciddi misin ben de d oluyo ama pozisyon değiştirince düzeliyo ben de bebişimdir die düşünüyodum ki çevremdeki herkes de öyle demişti bana

evet canm pozisyon değiştirince düzeliyosa korkma zaten....
Bana da eskiler kafasıdır falan demişti hep ama değilmiş....onlar öyle biliyolarmış...
Zararsızmış ama korkmayın... Susuzz kalınca olurmuş genelde,olduğu zaman bol su için...

Ayyy canimcim gercekten mi..hemen bi arastirayim zaten dün rahimde kasilmalarda vardi aksam cok korktum erken dogum diye demekki buymus ayy gercekten cok sasirdin tatlimm cok sagol bilgin icin
sana da günaydın canım iyiyiz biz de uykusuzluk dışında

benim de bazen öyle oluyo canım merak etme bebişinin totoşu yada başıdır ayy yerim ben onları yaaa

Duydun mu kuzum yalanci kasilmalarmis onlar ayy bende oglumun kafasi flndir diyodum zaman biraz daha gecseydi vallahi erken dogumdan korkar oldum insaallah hepimiz zamaninda sagliklica bebislerimizi kucagimiza aliriz

günaydıııııııııııııııııın cumartesi demeden çalışan Annelerrr
benim de dün akşam çok oldu. karnım taş gibiydi, özellikle sol tarafı. sanki bebeğim içerde geriniyo gibi hissettim bi kaç saat ve nefes almakta zorlandım resmen.

günaydın kızlar :) cumartesi çalışmak ne kadar gereksiz ......

kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuna kadar katılıyorum canım sana

Ben dün gercekten cok az su ictim kendimede kizdim ama aksamda fazla icmedim malum gece kalkmamak icin ama bugün bol bol su iceyim ve icelim güzel annisler

Demekki bu ara cogumuzda oluyor bu tatlim

anladım canım ben günde 2 litre su tüketiyorum ama yine de fazlalaştırmaya çalışırım teşekkür ederim

aminn tatlım inşallah

günaydın kızlar.dün akşam detaylı ultrasona girdik babasına benzeyen dünyalar güzeli kızımın resmini aldık bakmaya doyamıyorum o nasıl güzel bişey ya ama babasına benzediği içinde kıskandım sanki biraz bana benzememiş hiç belki gözleri benzer çünkü ağız burun aynı o insanın kendi yavrusu olunca ondan güzeli olmuyomuş 670 gram olmuşuz ve hiç bir skntımız yok maşallah

sorma canm ya,ben de tek bende var sanyıodum bu erken doğum korkusu,demekki herkes aynı duyguları yaşıyo,Allah korusun bebişilerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah zamanında.....
dün bende de çok oldu,dün bizim braxton hicks günümüzdü demek:)
Ben dün gercekten cok az su ictim kendimede kizdim ama aksamda fazla icmedim malum gece kalkmamak icin ama bugün bol bol su iceyim ve icelim güzel annisler

Demekki bu ara cogumuzda oluyor bu tatlim

aynen canm ben gündüz çok içiyorum 3lt yi geçiyo ama gece tuvalte cok kalkmamak için az içiyorum,genelde de gece oluyo,orda hata yaptığımı anladım dün gece.bundan sonra gece her kalktığımda 2 bardak su içicem...

maşallah canım bebişine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belki sonra değğişir sana benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…