Günaydin kizlaaar..nasilsiniz bakalim bebisler nasil?
Biz oglumla uyandik baktik hic bir teyzesi yok daha.ama bi soru sorcam size canlarim.dün aksamdan beri karnimin üst tarafi cok sert neden böyle oldu hic anlamadim.acaba oglumun kafasi fln mi orda ayy bilemedim siz bilirsiniz diye sorayim dedim
Iyi bakin kendinizee ve bebislerinize
sana da günaydın canım iyiyiz biz de uykusuzluk dışındaGünaydin kizlaaar..nasilsiniz bakalim bebisler nasil?
Biz oglumla uyandik baktik hic bir teyzesi yok daha.ama bi soru sorcam size canlarim.dün aksamdan beri karnimin üst tarafi cok sert neden böyle oldu hic anlamadim.acaba oglumun kafasi fln mi orda ayy bilemedim siz bilirsiniz diye sorayim dedim
Iyi bakin kendinizee ve bebislerinize
canm ben dün bahsetmiştim bu konuda, muhtemelen yalancı kasılma yaşıyosun,bu haftalarda normalmiş... Bende de oluyo..Braxton hick-yalancı kasılma diye gir google da... Ordan gerekli bilgilere ulaşabilirsin,
o da neymiş ki kuzum hiç bilgim yok ondan ciddi misin ben de d oluyo ama pozisyon değiştirince düzeliyo ben de bebişimdir die düşünüyodum ki çevremdeki herkes de öyle demişti bana
canm ben dün bahsetmiştim bu konuda, muhtemelen yalancı kasılma yaşıyosun,bu haftalarda normalmiş... Bende de oluyo..Braxton hick-yalancı kasılma diye gir google da... Ordan gerekli bilgilere ulaşabilirsin,
sana da günaydın canım iyiyiz biz de uykusuzluk dışında
benim de bazen öyle oluyo canım merak etme bebişinin totoşu yada başıdırayy yerim ben onları yaaa
günaydın kızlar :) cumartesi çalışmak ne kadar gereksiz ......
evet canm pozisyon değiştirince düzeliyosa korkma zaten....
Bana da eskiler kafasıdır falan demişti hep ama değilmiş....onlar öyle biliyolarmış...
Zararsızmış ama korkmayın... Susuzz kalınca olurmuş genelde,olduğu zaman bol su için...
günaydıııııııııııııııııın cumartesi demeden çalışan Annelerrr
benim de dün akşam çok oldu. karnım taş gibiydi, özellikle sol tarafı. sanki bebeğim içerde geriniyo gibi hissettim bi kaç saat ve nefes almakta zorlandım resmen.
anladım canım ben günde 2 litre su tüketiyorum ama yine de fazlalaştırmaya çalışırım teşekkür ederimevet canm pozisyon değiştirince düzeliyosa korkma zaten....
Bana da eskiler kafasıdır falan demişti hep ama değilmiş....onlar öyle biliyolarmış...
Zararsızmış ama korkmayın... Susuzz kalınca olurmuş genelde,olduğu zaman bol su için...
Günaydın anneler bugün kızımla erkenciyiz saat 4:30 dan beriuyumadik
aminn tatlım inşallahAyyy canimcim gercekten mi..hemen bi arastirayim zaten dün rahimde kasilmalarda vardi aksam cok korktum erken dogum diye demekki buymus ayy gercekten cok sasirdin tatlimm cok sagol bilgin icin
Duydun mu kuzum yalanci kasilmalarmis onlar ayy bende oglumun kafasi flndir diyodum zaman biraz daha gecseydi vallahi erken dogumdan korkar oldum insaallah hepimiz zamaninda sagliklica bebislerimizi kucagimiza aliriz
aynen yaa keşke hamişlere cumartesi de tatil olsagünaydın kızlar :) cumartesi çalışmak ne kadar gereksiz ......
ben de gece iki filandı uyudum beş olmamıştı uyandımGünaydın anneler bugün kızımla erkenciyiz saat 4:30 dan beriuyumadik
günaydınnn canım neden uyumadınız ki?
öğlene doğru halin kalmıycak
sorma canm ya,ben de tek bende var sanyıodum bu erken doğum korkusu,demekki herkes aynı duyguları yaşıyo,Allah korusun bebişilerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah zamanında.....Ayyy canimcim gercekten mi..hemen bi arastirayim zaten dün rahimde kasilmalarda vardi aksam cok korktum erken dogum diye demekki buymus ayy gercekten cok sasirdin tatlimm cok sagol bilgin icin
Duydun mu kuzum yalanci kasilmalarmis onlar ayy bende oglumun kafasi flndir diyodum zaman biraz daha gecseydi vallahi erken dogumdan korkar oldum insaallah hepimiz zamaninda sagliklica bebislerimizi kucagimiza aliriz
dün bende de çok oldu,dün bizim braxton hicks günümüzdü demek:)günaydıııııııııııııııııın cumartesi demeden çalışan Annelerrr
benim de dün akşam çok oldu. karnım taş gibiydi, özellikle sol tarafı. sanki bebeğim içerde geriniyo gibi hissettim bi kaç saat ve nefes almakta zorlandım resmen.
Ben dün gercekten cok az su ictim kendimede kizdim ama aksamda fazla icmedim malum gece kalkmamak icin ama bugün bol bol su iceyim ve icelim güzel annisler
Demekki bu ara cogumuzda oluyor bu tatlim
maşallah canım bebişine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belki sonra değğişir sana benzergünaydın kızlar.dün akşam detaylı ultrasona girdik babasına benzeyen dünyalar güzeli kızımın resmini aldık bakmaya doyamıyorum o nasıl güzel bişey ya ama babasına benzediği içinde kıskandım sanki biraz bana benzememiş hiç belki gözleri benzer çünkü ağız burun aynı o insanın kendi yavrusu olunca ondan güzeli olmuyomuş 670 gram olmuşuz ve hiç bir skntımız yok maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?