2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızlarrr... nasılsınız?
benim vücudum su toplamaya başladı... sizlerde de aynı durumu yaşayan var mı?

Kızlar sizin bebişler de aşağıya doğru tekme atıyomu,bazen benim ki bi tekmeliyo mesaneye doğru,zonklatıyo,ve bi anda idrarım geliyo:)

ben de uyuyamam zaten hamilelik bi sersemlik bırakıyo üzerimde bi de uyusam hiç kendime gelemicem sanki
tv karşısında keyif yapın bizim için de, ne güzel kıymetini bil :)

Tv aram pek yok Cnm.ne güzel senin doğumuna bizden az kalmış bir an önce doğum vakti gelse

Kızlar sizin bebişler de aşağıya doğru tekme atıyomu,bazen benim ki bi tekmeliyo mesaneye doğru,zonklatıyo,ve bi anda idrarım geliyo:)

benimkinin o kadar kuvvetli değil kuuz tekmeleri..daha ben dışarıdan farkedemedim tekmelerini...ama altı kısımda sürekli balon patlayır gibi bişiler ediyo minnakım...

benimkinin o kadar kuvvetli değil kuuz tekmeleri..daha ben dışarıdan farkedemedim tekmelerini...ama altı kısımda sürekli balon patlayır gibi bişiler ediyo minnakım...

kuzu seninle aramızda az var ama o bi kaç günde bile o kadar çok şey farkediyo ki...
Demişti dersin...mesela 1 haftada karnım daha da büyüdü sanki...

Tv aram pek yok Cnm.ne güzel senin doğumuna bizden az kalmış bir an önce doğum vakti gelse
evet canım hayırlısıyla kavuşalım inş. :) senin de tam kurban bayramına denk gelicek sanırım bizimki inş. doğmuş olur da el öpmeye gideriz büyüklere

bazen aşağıda bazen yukarıda tamamen keyfine bağlı dün göbeğimi izlerken hayret ettim art arda sıraladı tekmeleri şekilden şekle girdi göbeğim

aynen öyle canm,şimdi yerleri daha geniş ya takılıyolar öyle bi orda bi burda:)sen bizden büyükmüşsün seninki daha güçlüdür....

kuzu seninle aramızda az var ama o bi kaç günde bile o kadar çok şey farkediyo ki...
Demişti dersin...mesela 1 haftada karnım daha da büyüdü sanki...

fitoşum aynen kuzum iki gün önce ki göbeğimle şimdi ki göbeğim arasında dağlar kadar fark var...dün aşıya gittik... doktor normal almışsın diyor kiloyu ama beni neden se tatmin etmiyo..kendimi tuhaf hissediyorum..

bende ayda 3kilo almaya devam ediyorum valla canm,napalım artık yapcak bişey yok,ben daha 2. Aşıyı olmadım,pazartesi şeker yüklemesi var,ve aşı var,önce dr.a sorucam ona göre yaptırcam,diğerinde çok ağrıdı ya şimdi hiç yaptırasım gelmiyo...

canım, benim şeker yüklemem olduğu gün aşı da olmak istedim hemşire yapmasak daha iyi olur dedi.
hem kan alıcaz hem aç kalıcaksın hem şeker yüklenicek vücuduna, en iyisi bi kaç gün sonra yaptır damarlar yorulacak zaten dedi.

benim ilkinde de ağrı olmamıştı... bunda da olmadı ama gece üzerine yatmışım herhalde kolumun aşı vurulan yeri kızarmış... ben şimdi ye kadar ayda 2 aldım ama şu iki gündür 2 kilo almış durumdayım...:18::18:

mantıklı canm,sağol uyardığın için...benim de işime gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…