sana da canımmKizlar herkese iyi haftasonlari...
benim çokktannnn başladı çatlaklarım yaaa. doktorum sepamed krem verdi ama fayda etmiyo sanırımgaliba genlerde var bişi.annemde ve ablamdada olmuş. badem yağı alıp onuda deniycem bakıyım dahada artmasın diye. doğumdan sonra nasıl gidick bu izler bilmiyorumm :18:tek tesellim minik bebeğimi sağ salim kucağıma almak fazla takmamaya çalışıyorum
inşallah canım bebişten dolayı pek çalışamadım malum mide bulantıları ilk zamanlar bana engel oldu ama kısmet belki kızımın kısmetine ben de atanırım...uykusuz hergece şarkısını dilimize pelesenk edeceğiz canım daha sen durevt canım çalışıyorum her ne kadar bir haftadır izinde olsam da yetmed valla keşke bi hafta daha uzatsam iznimii inşallah sende iyi puanlar alır atanırsın
ayy uykusuz geceler bizi bekliyorr
bugünün en iyi haberi bu ezinecim ben de seni merak ediyordum sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah hep böyle sağlıklı devam ederiyi geceler hamisler ben artık evime geldim doktorumuz artık hersey yolunda dedi 24+5 gunluk bebegim 860 gram olmus doktor teyzemiz iyi beslemissin dedi bebegin esıde artık bi sıkıntı yaratmıyomus yukarı cıkmıs
sen neden uyumadın canım rahatsız filan değildin inşallahGünaydın anneler bugün kızımla erkenciyiz saat 4:30 dan beriuyumadik
benim de oluyor arada dün mesela gözler şişti ve inmedi bir türlüGünaydın kızlarrr... nasılsınız?
benim vücudum su toplamaya başladı... sizlerde de aynı durumu yaşayan var mı?
Kızlar sizin bebişler de aşağıya doğru tekme atıyomu,bazen benim ki bi tekmeliyo mesaneye doğru,zonklatıyo,ve bi anda idrarım geliyo:)
sana da canımm
bence aralık olarak hesaplamalısın canımarkadaşlar aklımda bi soru var ben normalde her ay 25 die hatırlıyorum adet tarihimi 8 ocakta 1gün kanamam oldu hastayım zannettim ben sonra ertesi gün olmadım aklıma takıldı test yaptım pozitif cıktı doktora gittim 5+5 günlük hamilesin dedi ben adet tarihimi ararlık olarak mı hesaplıcam yoksa o birgün olduğum gündenmi??
bence aralık olarak hesaplamalısın canım
iyi geceler hamisler ben artık evime geldim doktorumuz artık hersey yolunda dedi 24+5 gunluk bebegim 860 gram olmus doktor teyzemiz iyi beslemissin dedi bebegin esıde artık bi sıkıntı yaratmıyomus yukarı cıkmıs
ultrasyonda gelişimine göre söylüyolar haftasını canımwalla kafama çok karıştı.s ultrasyonda haftalarını anlayamıyolarmı???
amin canım çok saol bende çok sevindim artık evle ugraşablirim bebegin odasıyla eşyalarıylainşallah canım bebişten dolayı pek çalışamadım malum mide bulantıları ilk zamanlar bana engel oldu ama kısmet belki kızımın kısmetine ben de atanırım...uykusuz hergece şarkısını dilimize pelesenk edeceğiz canım daha sen dur
bugünün en iyi haberi bu ezinecim ben de seni merak ediyordum sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah hep böyle sağlıklı devam eder
sen neden uyumadın canım rahatsız filan değildin inşallah
benim de oluyor arada dün mesela gözler şişti ve inmedi bir türlü
eveet aynı senin yaşadığın durumu yaşıyorum ben de acaba tek bende mi böyle aşağı tekme oluyor diyordum neyse kendime bir yoldaş daha buldum
canım çok sevindim gözünüz aydın ne güzel artık evindesin.tehlikeli günleri atlattın çok şükür.hemencecik şu zaman geçsede kavuşsak bebişlerimize sağ salim :)
ultrasyonda gelişimine göre söylüyolar haftasını canım
maşallah canım bebişinemerhaba annişler bugün bizim doktor kontrolümüz vardı oğlum haftası ile uyumluymuş 22+5 haftalık 536 gram olmuş ( yarım kilo kıyma)
doktorumuz ayrıntılı sonuçlarımıza baktı herşey normal dedi 10 gün sonra şeker yüklemesi verdi 75 gram içecekmişim
ayrıca yarın bizim evlilik yıldönümümüz geçen sene bugün kına gecem vardı ah ah zamannasıl geçiyor
eşim hediyemi bugünden aldı
maşallah canım bebişine
şimdiden nice beraber mutlu senelere inşallah seneye de bebişinizle kutlarsınız canım:123:
sorması ayıp çok özel olmazsa ne aldı eşin merak ettim
amin canım inşallahsaol canım inşallah hepimiz eşlerimizle cocuklarımızla mutlu bir ömür süreriz
özel değil canım bizde hediyeler ihtiyaca göre şekilleniyorgüneş gözlüğü aldık beraber ben beğendim o ödeme yaptı geçen haftada tatildeydik ben onuda hediye olarak kabul ediyorum
canım yani 9 ocakta mı öğrendin hamile olduğunu o da önemli bir de ilk 10 hafta çekilen ultrason görüntüleri gebelik haftasını tam olarak belirler yazıyor nette onlara bak öyle terar hesaplarsın böylece tam olarak bebiş kaç haftalık ortaya çıkararkadaşlar aklımda bi soru var ben normalde her ay 25 die hatırlıyorum adet tarihimi 8 ocakta 1gün kanamam oldu hastayım zannettim ben sonra ertesi gün olmadım aklıma takıldı test yaptım pozitif cıktı doktora gittim 5+5 günlük hamilesin dedi ben adet tarihimi ararlık olarak mı hesaplıcam yoksa o birgün olduğum gündenmi??
merhaba annişler bugün bizim doktor kontrolümüz vardı oğlum haftası ile uyumluymuş 22+5 haftalık 536 gram olmuş ( yarım kilo kıyma)
doktorumuz ayrıntılı sonuçlarımıza baktı herşey normal dedi 10 gün sonra şeker yüklemesi verdi 75 gram içecekmişim
ayrıca yarın bizim evlilik yıldönümümüz geçen sene bugün kına gecem vardı ah ah zamannasıl geçiyor
geercekten mi bende seni bulduğuma sevindim,neden böyle yapıyo bu çocuk demeye başlamıştım ben de,hatta oğluşumu babasına şikayet ettim:)herzaman değil ama bugün sabahtan beri böyle yapıyo,bende yarım saatte bir wc ye taşınıyorum....inşallah canım bebişten dolayı pek çalışamadım malum mide bulantıları ilk zamanlar bana engel oldu ama kısmet belki kızımın kısmetine ben de atanırım...uykusuz hergece şarkısını dilimize pelesenk edeceğiz canım daha sen dur
bugünün en iyi haberi bu ezinecim ben de seni merak ediyordum sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah hep böyle sağlıklı devam eder
sen neden uyumadın canım rahatsız filan değildin inşallah
benim de oluyor arada dün mesela gözler şişti ve inmedi bir türlü
eveet aynı senin yaşadığın durumu yaşıyorum ben de acaba tek bende mi böyle aşağı tekme oluyor diyordum neyse kendime bir yoldaş daha buldum
teyzeeeeeemmmmm kuzum benim yerim ben senin yarım kiloluk cüsseni...merhaba annişler bugün bizim doktor kontrolümüz vardı oğlum haftası ile uyumluymuş 22+5 haftalık 536 gram olmuş ( yarım kilo kıyma)
geercekten mi bende seni bulduğuma sevindim,neden böyle yapıyo bu çocuk demeye başlamıştım ben de,hatta oğluşumu babasına şikayet ettim:)herzaman değil ama bugün sabahtan beri böyle yapıyo,bende yarım saatte bir wc ye taşınıyorum....
teyzeeeeeemmmmm kuzum benim yerim ben senin yarım kiloluk cüsseni...
Maşallah canm...cok güzeller dimi?...
Hımmmm demek ilk evlilik yıldönümünüz... Ben geçen sene eşime gelinliğimi giyerek sürpriz yapmıştım.... Tabi bu sene mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?