2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Evet linacim ilk evlilik yildonumumuz fiziksel olarak yalniz ilk ve son seneye oglusumuz 8 aylik olacak allah nasip ederse

Oy fitosum çok güzeller valla
Gelinligim kiraliktii dikildi bana gore sonra geri verdik zaten dedigin gibi imkansiz bu kilo ile 1: yarın basbasa gezeriz heralde
gezin tabi canm,sonra da güzel bi yemek yersiniz.... Ohhhhh.... Seneye de oğluşunuzla kutlarsınız...

iyi geceler hamisler ben artık evime geldim doktorumuz artık hersey yolunda dedi 24+5 gunluk bebegim 860 gram olmus doktor teyzemiz iyi beslemissin dedi bebegin esıde artık bi sıkıntı yaratmıyomus yukarı cıkmıs

haydı gözün aydın bak Allah senın yuregıne serınlik verdi gördün mü canım artık ağlama daha bebeğinede maşallah kılosu ne kadar güzelmiş

bunu yazıp yanımda taşıcam benı goren uzaylı gormüş gibi teki veriyorlar kılo aldım ya yuzun şişmiş burnun şişmiş dudakların bu kadar kalın değildi hatta n son bunu söyleyen 4 aylık hamıle bır arkadşım bi ara kımseyle gorusmek ısteıyodum evden dışarı çıkmak ıstemyıodum

kızlarrrrrrr bugun butun gün kocişle gezdik kızımın odasına karar verdık kısmetse yarın netşelecek benm ayaklar davul gıbı oldu şişti desem belkı ama her yer kılo alıyosa ayakta alır sanırım buyudu ayaaklarım 36 gıyerdım bugun 37 sandalet aldım tıp uydu dogum butun anatomım değişmiş durumda

benim de ilk aşım çok fazla ağrı ve şişlik yaptı ama ikincisi çok hafif 2-3 gün sızladı sadece. üstüne yatmadıkça problem olmadı. senin de ikincisi sorunsuz olur inş.

aralık ayına göre SAT tarihini alacaksın canım. ocakta olan halk arasında üstüne görme diye tabir edilen ara kanamadır. ultrasonda tam haftası belli olur zaten.

Günaydın kızlarrr... nasılsınız?
benim vücudum su toplamaya başladı... sizlerde de aynı durumu yaşayan var mı?

serap ben tuzu çok az tüketiyorum. bu yüzden çok ayakta kalmadıkça şişlik sorunum olmadı. tuz tüketimini azalt ve su tüketimini arttır. eğer fazla ödem şikayetin varsa dr a bildir, ihmal etme. kontrol etsin.

kızlar bugün diyetisyene gittim. 1700 kalorilik diyet listesi verdi. bundan sonra her ay 1 kg alma iznim var sadece.
tam gün uygulayınca acıkmam umarım. eskiden canım hiç tatlı çekmezdi, şimdi aksilik bu ya yasaklara gidiyor hep aklım.
inş diyetle şekeri kontrol altına alabilirim. insülin ile uğraşmayı hiç istemiyorum :18: Allah beterinden korusun diyorum artık.

Oohh cok iyi yapmissin canim ne mutlu sana bugün bende gezdim ama cok yorulmusum yaa suan öyle bitkinimki ama uyusam gece cin gibi olurum o yüzden biraz daha sabretmem gerek..evet ayakta büyüyo diyolar kuzum ama bende simdilik öyle birsey yok insaallah da olmaz zaten koca ayakliyim 39 giyiyorum bide büyürse yandim

Canimcim ne verdi listende neler var paylasirsan cok sevinirim bende diyetteyim ya ama bugün biraz bozdummu ne offf

oh ne güzel iyi yapmışsınız valla bebeğin odası da hayırlı olsun canım...gezmekten şişmiştir o ayaklar bende geçen hafta kardeşimle epey gezdim sabah 9da çıkmıştım sınavım vardı öğleden sonrada onla gezdim akşam 6.30 kadar eve geldiğimde ayaklar balon gibi şişmiş

geçmiş olsun canım hamilelik şekeri mi çıktı sende Allah diyetinde de kolaylık versin peki şeker çıkmadan önce hiçbir belirti vermişmiydi merak ettim bende 2 hafta sonra şeker yükleme testi yaptırıcam

off ya can sıkıntısı başa bela resmen psikolojimi bozdu umarım yarın kocacım evde olur da ve de yorgun olmaz umarım biraz dolaşırız yoksa bunalıma giricem adam evde yok 1 aydır tek başıma otur otur patladım resmen

Canimcim ne verdi listende neler var paylasirsan cok sevinirim bende diyetteyim ya ama bugün biraz bozdummu ne offf

Kahvaltı: şekersiz çay- 2 kibrit kutusu peynir(veya haftada 4 yumurta+1kibrit kutusu peynir)- 3dilim kepek ekmek- domates salatalık yeşillik
Kuşluk: 1 meyve(tatsız meyvelerden)+5 fındık
Öğle: 3 köfte kadar et tavuk veya balık- az yağlı salata- 1 kase az yağlı yoğurt- 2dilim ekmek veya 1 kepçe çorba veya 4 kaşık bulgur pilavı
ikindi:1 dilim ekmek- 1 kibrit kutusu az yağlı peynir
akşam:8 çorba kaşığı etli sebze yemeği-salata-yoğurt-1 dilim kepekli ekmek
gece: 1 porsiyon meyve / yarım bardak süt

meyvelerden karpuz kavun hurma üzüm kayısı gibi tatlı olanlar hep yasak. tüm tatlılar, çikolatalar, dondurma, makarna yasak.
pirinç, beyaz un yasak... peynir-süt-yoğurt yarım yağlı olacak.

bir de kitapçık verdi canım. o kitapçıkta listedeki bir gıdanın yerine ne ölçüde alacağın başka gıda örnekleri var. ama çoğu yasak listemde olduğu için fazla değişiklik yapamayacağım.

senin listen nasıldı canım?

evet canım, teşekkürler. öncesinde çok dikkat ediyordum, genetik olarak yatkınım çünkü. tatlı, unlu gıdalar çok çok az tükettim gebeliğin başından beri. bende belirti vermeden çıktı canım. ağız kuruluğunu hep sordu dr lar ama aksine hiç yoktu, zorla su içiyorum bu sıcaklarda... temel belirtisi o... halsizlik vardı ama onu gebeliğe bağladım.
inş çıkmaz sende.

Benimkide seninle ayni canimcim ama ekmek daha az günde en fazla 4 dilim ama ben nedense yinede ayda 1 kilo alabilecegime inanamiyorum insaallah sadece bir kilo aliriz ama cok az gibi ne biliyim cok dikkat etmemiz gerek rabbim yardimcimiz olsun bu arada cevabin icin cok sagol yordum seni allah razi olsun

selam kizlar benim kasigimin biraz uzerine bugun bi ara sanci girdi ben sok oldum sonra uzandim gecti eger bu yalanci kasilmaysa ben digerini dusunemiyorum dedim ve kara kara dusunuyorum

çok çok eçmiş olsun umarım diyete uyabilirsin vede şekerin normal seviyelere döner
selam kizlar benim kasigimin biraz uzerine bugun bi ara sanci girdi ben sok oldum sonra uzandim gecti eger bu yalanci kasilmaysa ben digerini dusunemiyorum dedim ve kara kara dusunuyorum

bu sıralar yalancı kasılma yaşayan ne çok arkadaş var dikkat et uzan yat öyle olunca birşey olmaz inşallah kara kara da düşünme canım ilk insandan bu yana insanlar çoğalıyor çok zor katlanılamicak birşey olsaydı kimse 2. 3. çocuğu doğurmazdı bu çoook normal bizim tabiatımıza uygun bir durum

oyle canim haklisin Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah

arkadaşlar gebelikte canı çemen çeken oldumu, ya ben reklamlarda gördüm aldık biraz yedim ama sonra pişman oldum, aacaba bir zararı varmıdır, yiyen oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…