2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar gebelikte canı çemen çeken oldumu, ya ben reklamlarda gördüm aldık biraz yedim ama sonra pişman oldum, aacaba bir zararı varmıdır, yiyen oldumu hiç

ne zararı olacak canım afiyet olsun sonuçta içinde salça ve baharat var çiğ et türü birşey yokki zarar versin afiyet şeker bal olsun..reklamlara da dikkat bu sıralar bende tv de ne görsem canım çekiyor desem yeridir ilk zamanlar öyle değildi şimdi bu çıktı

haklısınız,
evet hep o reklamlar zaten, insannın aklına saçma sapan şeyler getiren,yoksa aş ereceğim felan yok benim:)

haklısınız,
evet hep o reklamlar zaten, insannın aklına saçma sapan şeyler getiren,yoksa aş ereceğim felan yok benim:)

aynen ya hele o yemek programları ve gezi programları yok mu onlar hepten zararlı olmicak şeyler geliyor insanın aklına ben izlediğim bir gezi programından dolayı market market peynir aradım eşimede arattım ama bulamamıştım malesef ama şansımdan anneme söylemediğim halde annem o peynirden göndermiş kızımın kısmeti işte diyorum

ya internete baka baka kafayı yiyeceğim zaten, her şeyin zararı var yazıyor, hamilelikte yaşama öl diyorlar resmen.

aa senin daha 10. haftanmış yeni farkettim canım ilk zamanlar bende bakıyordum zararı varmı yokmu diye ama abartmadığın sürece herşeyi yiyebilirsin hiiiç bir zararı olamaz ama içinde çiğ et bulunan şeyler yeme ya da az pişmiş et yeme

ya internete baka baka kafayı yiyeceğim zaten, her şeyin zararı var yazıyor, hamilelikte yaşama öl diyorlar resmen.

canim sen nete bakma doktorun ne diyosa onu uygula drlar onu yeme bunu yeme demiyolar zaten sadece daha dikkatli beslenmemiz gerektigini soyluyolar

benddee ekimin 7 si yaada 9 unda inaşallah doğum,,25 haftaya yani giridm 2 .günüm kızım olcak,,ama bence genelde doktorların verdiği tarihten 1 hafta önce doğuyor bebeklerimiz,çalışan biriyim,,varis çkmaya başladı sanki çorap kullanıorumm,,normal doğum düşünsemde 38.haftada bellii oluoumuş...şeker yüklemesi aptıran varmı,,bu arada çok kilo almadım inşalahda almam.

merhaba canim hosgeldin hayirli ugurlu olsun kizcen Insallah kolaylikla dogururur hepimiz bende daha yaptirmadim yaptiran arkadaslarim var guzel sonuclar cikar insallah dikkat et kendine

hayırlı uğurlu olsun kızın benim de kızım olacak kısmetse..ben de şeker yüklemesi henüz yaptırmadım 2 hafta sonra yaptırıcam..aynen senin gibi bende çok kilo almadım toplam 3 kilo aldım umarım fazla almadan tamamlarız sağlıklı bir şekilde

Canım nick değişiyor mu? Bende bir kere değiştirmek istedim olmadı.

canim sen e********n musun bak sifreli yazdim hee yeni gordum yazini

Canım nick değişiyor mu? Bende bir kere değiştirmek istedim olmadı.
evet canım sadece bir kere değiştirme hakkın varmış editöre mesaj atıyorsun bunu içinde topik oluşturmuşlar ama link veremicem şu an çünkü beceremiyorum kadınlar kulübünün arama motoruna nick değiştirme yaz orda çıkanlardan bulursun
canim sen e********n musun bak sifreli yazdim hee yeni gordum yazini

eveeet oyum ben

rica ederim canım, amin, inş diyetle çözeriz. dr dikkat etmezsen gebelik sonrasında da şeker hastası olabilirsin, dedi. sen de dikkat et canım.
1 dilim kepekli ekmek yerine 1,5 kepekli grisini de yiyebiliyoruz. ben kepekli ekmek tüketmiyorum, çavdar-tam buğday vb çeşitleri alıyorum. kan ilacı günde iki tane kullanıyorum, kepekli ekmek de kansızlığı artırıyor, uzun süredir yemiyorum.
bir de bana öğünleri hep saatli verdi, saatleri çok oynatma dedi diyetisyen.
gece öğününde(21:00 da oluyor), süte tarçın karıştırabilirsin dedi. bu akşam yaptım, tadı fena değildi. tatlı yeme ihtiyacını azaltırmış bu.
biz gereksiz yağ depolamazsak, bebek ve zorunlu olarak vücut kalan kiloları alırsa sorun olmaz. olumlu düşünelim.
bir de evde kendi şekerini belli periyotlarla ölçmeni söyledi mi dr un? benden dr da diyetisyen de o sonuçları istedi. ona göre devam edilecek kalan tedaviye.

arkadaşlar gebelikte canı çemen çeken oldumu, ya ben reklamlarda gördüm aldık biraz yedim ama sonra pişman oldum, aacaba bir zararı varmıdır, yiyen oldumu hiç

canım, sağlıklı şekilde hazırlanmışsa ve az yemişsen pek bir şey olacağını sanmıyorum. ancak çemenin tadı çok yoğun oluyor. amniyon sıvısı ile bebeğin de o tatları alabilir. henüz tat hücreleri gelişti mi bilmiyorum ama tadı belki bebeğini rahatsız eder. çok sık tüketme bence.
ben tüketmedim, gebelik dışında da tat olarak pek sevmediğimden tüketmem.

reklamları direkt geçiyorum artık. hamileleri hiç düşünmüyorlar, gece saatinde insanı zorla aşertiyorlar :125: bu konuda bile yemek adları geçince o mesajları okumayı bırakıyorum artık :)

tamamdir

Hmmm cok güzel bilgiler bunlar canim..benden doktorum öyle birsey istemedi cünkü benimki kiloyla alakali yani seker testimi yaptirdim ama sonucu daha bilmiyorum.eger sonuc kötü olursa biz seni arariz dedi ama 2 haftadir cit yok.insaallah yoktur 2 haftaya ögrenirim en gec benim fazla kilom var yani cok kilo aldim hamilelikte .ve doktorum bu böyle devam etmez hemen diyet dedi.bakalim sonumuz nasil olacak tatlim

anladım canım. inş gebelik şekerin çıkmamıştır, belki ondan aramadılar. unutma ihtimallerine karşı sen telefonla veya giderek sorsana canım. sonuçlar hemen çıkıyor. 2 hafta daha bekleme bence.

Merhaba kızlar inş.benimde bi kızım olacak tahmini doğum tarihi 3 ekim herkezin ve benim bebeklerimiz sağlıklı olur inş.Ben birde çalışıyorum doğum izni tarihi hakkında bilginiz varmı şimdiden telaşı sardı 6 aya çıkacaktı ama sanırım bir gelişme olmadı değilmi?bu arada ekim ayı daha çok kız çocugumu erkek çocuğumu olacak göremedim?

Günaydinnn annisler ve bebisler nasilsiniz bakalim??

anladım canım. inş gebelik şekerin çıkmamıştır, belki ondan aramadılar. unutma ihtimallerine karşı sen telefonla veya giderek sorsana canım. sonuçlar hemen çıkıyor. 2 hafta daha bekleme bence.

Evet aslinda arasam iyi olur canim ama ne biliyim onlar biz arariz deyince bende hic arayim demedim bakalim ararim yarin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…