2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın herkese, bizde yeni uyandık. Daha yataktan çıkmadım hatta :))
Bebeğimin hareketleri artık kasıklarımdan gobek deliğimin tam altına cikti. Demek ki büyüdü bebeğim :)
Hatta babasının elini koydum karnıma. Bir tekmeler bir hareket maasallah :))

Gunaydin kizlar bizde uyandik oglum iceride geriliyomu ne yapiyosa ayaklariyla itiyo cok degisik bi hal aliyo karnim o beni uyandirdi sanirsam aciktik Kahvalti hazirlayalim sonrada Babayi uyandiralim Sizlerde kahvaltinizi yapin

Gunaydin kizlar bizde uyandik oglum iceride geriliyomu ne yapiyosa ayaklariyla itiyo cok degisik bi hal aliyo karnim o beni uyandirdi sanirsam aciktik Kahvalti hazirlayalim sonrada Babayi uyandiralim Sizlerde kahvaltinizi yapin

gunaydınnn herkeseeeeya en dıcem benım oğlum da dun hıç hareket etmedı yanı ettı de güçsüz güçsüz..sonra yattım hareketlerı başladı ama nıye dun o kadar az ve güçsüz hareket etti acaba:26::26:sizlerde de oluyor mu??yarın şeker test sonucum için dr gidicem onuda sorucam bakalım ne dicek

Günaydın kızlar ve bebişler bizde kahvaltımızı ettik oğlum bugün benim sesimden korkarak uyandı çok kocaman tekmeler atti bana bacağıma kramp girdi çığlık cigliga uyandım sonra oğlumu sakinleşirmeye çalıştım ama korktu bi kere ilk kez yüksek sese karşı tepkisini g ordum

kızlar e bebekten 40 tllik indirm kuponu kazandım kullanmayacağım isteyen varsa şifreyi göndereyim

dün herkes denizdeydi kızlarrr çok kıskndımmm ordakileri bizde çadır var mı dıye bakmaya gıtmiştik ramazanda gitmek için herkes suda ki ben denızı çok sevmem ama nasıl o suya atlamak istedim aynı kızgın kumlardan serın sulara atalamak gibi...eşim girersin ddi nasıııı ddım ha bu göbeklemı şort t şhirtle gir dedi 25: hiç girmem daha iyi bir şey yasak sa yada yapılamıyorsa çok arzulanıyoo

yüksek seslere teepki veriyorlarmış artık bazen bende kızııııım dıye bagırarak seviyoruumm ama bana daha bendeee annecik demedi

denize girmen yasak mı canım doktor mu yasakladı yoksa bi sorun mu yaşadın ben geçen hafta çeşmedeydim denize girdm yüzdüm çok güzeldi hamişken yüzmek ilginç bi deneyim oldu

denize girmen yasak mı canım doktor mu yasakladı yoksa bi sorun mu yaşadın ben geçen hafta çeşmedeydim denize girdm yüzdüm çok güzeldi hamişken yüzmek ilginç bi deneyim oldu

yoo zızagcım yasak değil bıkınım olmazkı bana ayy ne bıleyım tuhaf glıyoo sankı herkes bana bakacak gıbı gırememkı öyle bennn ay nebıleyım kızzzz utanıyorm ben oyle karnım buyuyunce çok dar gıymemeye calısıyorumm

büyük beden bi tanıdğın var mı onun mayolarından birini al ben iş yerimden bi abladan almıştım denizden çıkar çıkmazda hemen havluma filan sarıldım üstü mayo altına bi tane deniz şortuda giyebilirsin bende dikkat ediyorum dar giymemeye ama denizi seviyosan bu fırsatı kaçırma

Sezinimmm insan hep yasak olan seyleri istiyor zaten ama bak seneye insaallah kizinla birlikte gidersin tatile orda bol bol girersin insaallah. bu arada kizinda seni cook seviyor annesi sen ona hep söyle sevdigini o cok mutlu oluyordur icerde

eşim bugun çalışıyoo 4 gibi gelicek o girecek ben bakıcam yooooook oyle alabıleceğim kımse akşam yuruyuse gııdıcez eşofman t şört giydim ee artık karınlar buyudu diyorumkıı ya çok çıktııı değişşsem mı ustumu çok bellı oluyo dıyorum eşimde bana şaşkınlıkla bakıyo neden saklıcan karnını dıyo bana sen anne olucan ne gezl dıyo arkadaşım bana lcw den önunde yumurtalı t şört almış kıza bısey demedım de gıymem ne öylee iyicee ortaya atmak artık dedım içimden evde gıyıyom bende ayy neden böyle düşünür oldum bazısına bakıyorum gerıne grıne daha da bı one atıyolar karınlarını

Sezinimmm insan hep yasak olan seyleri istiyor zaten ama bak seneye insaallah kizinla birlikte gidersin tatile orda bol bol girersin insaallah. bu arada kizinda seni cook seviyor annesi sen ona hep söyle sevdigini o cok mutlu oluyordur icerde

evet büşramm bı yemek yasaksa sevmesende canın ister ayy ben denızı çok svmezdım havuz severdım hiç de girmeye can atamazdımm ama dun boynu bukukler gıbı baktım şimdi gircek kıyafetım yok ya ondan napıyım bende ayaaklarımı sokarım artık kızzz içerde bile değişik his eriyorlar dışarı çıkınca neler yaşıcaz acaba Allahım o gunleri bıze göstersın

bende o tişörtlerden istiyorum eşim almıyor nazar değermiş sanki şimdi hamiş olduğum belli olmuyorda yani çok fazla belli etme taraftarı değilim ama gizlemeyede gerek yok diyorum gebişiz biz kadın milletinin göbüşleri içeri çekmeden yürüdüğü tek dönem

kızlar dunden beri bebegımın hareketlerını pek hıssetmıyorum ve bı an endıselenıyorum. ama hıc yatıpta yada oturupta dınleyemedım kendımı. malum haftasonu olup esler evde olunca pek evde durulmuyor gezılıyor. acaba bebişimde yorulmusmudur tepki vermıyor

biz ayakta olunca onlar hareketsiz oluyorlar canım yorucu bi günün ardından gece yattığımda hiç durmuyordu benim oğlan sürekii hareket ediyordu

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
canım bebeğin pozisyonu hareketin hissedilebilirliğini etkiliyormuş yani elleri ve ayakları senin sırtına dönükse o zman pek hissedilmiyormuş çünkü rahim duvarna çarpmıyor o zaman korkma iyi o annesi
ayy ben de senin gibi utanıyorum ya karnım çıkmaya başlar başlamaz geniş şeyler giymeye başladım utanıyorum öyle dar penyelerle göbeğin fırlamasından....hem iyidir böyle saklamak bebek hayayı anne karnında öğrenir der annem

canım sen kendi tempondan hareketinden anlamıyorsundur o hareket ediyordur sen rahat ol hem yukarda da yazdığım gibi bebeğin pozisyonu etkiliyor

yok canım gece 12 de anca gelir çalışıyor ama ben dayanamadım gittim aldım yedim rahatladım valla

aa ne güzel nerde alıyorsun bu eğitimleri ve ne gibi şeyler anlatılıyor

istanbuldamıydın sen canım neredeymiş bu eğitimler doğumla ilgilide bilgi veriyorlar mı

benim kendi hastanem veriyor eğitimi CENTRAL HOSPİTAL de ücretsiz bir eğitim
1den 5 e kadar sürüyo doğumdan bebek bakımına kadar heeerşeyi gösteriyolar ve istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz

benim kendi hastanem veriyor eğitimi CENTRAL HOSPİTAL de ücretsiz bir eğitim
1den 5 e kadar sürüyo doğumdan bebek bakımına kadar heeerşeyi gösteriyolar ve istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz

çok iyiymiş canım acemi anneler olarak hepimizin ihtiyacı var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…