Gunaydin kizlar bizde uyandik oglum iceride geriliyomu ne yapiyosa ayaklariyla itiyo cok degisik bi hal aliyo karnim o beni uyandirdi sanirsam aciktikKahvalti hazirlayalim sonrada Babayi uyandiralim Sizlerde kahvaltinizi yapin
Günaydın kızlar ve bebişler bizde kahvaltımızı ettik oğlum bugün benim sesimden korkarak uyandı çok kocaman tekmeler atti bana bacağıma kramp girdi çığlık cigliga uyandım sonra oğlumu sakinleşirmeye çalıştım ama korktu bi kere ilk kez yüksek sese karşı tepkisini g ordum
dün herkes denizdeydi kızlarrr çok kıskndımmm ordakileri bizde çadır var mı dıye bakmaya gıtmiştik ramazanda gitmek için herkes suda ki ben denızı çok sevmem ama nasıl o suya atlamak istedim aynı kızgın kumlardan serın sulara atalamak gibi...eşim girersin ddi nasıııı ddım ha bu göbeklemı şort t şhirtle gir dedi25: hiç girmem daha iyi bir şey yasak sa yada yapılamıyorsa çok arzulanıyoo
yüksek seslere teepki veriyorlarmış artık bazen bende kızııııım dıye bagırarak seviyoruumm ama bana daha bendeee annecik demedi
denize girmen yasak mı canım doktor mu yasakladı yoksa bi sorun mu yaşadın ben geçen hafta çeşmedeydim denize girdm yüzdüm çok güzeldi hamişken yüzmek ilginç bi deneyim oldu
yoo zızagcım yasak değil bıkınım olmazkı bana ayy ne bıleyım tuhaf glıyoo sankı herkes bana bakacak gıbı gırememkı öyle bennn ay nebıleyım kızzzz utanıyorm ben oyle karnım buyuyunce çok dar gıymemeye calısıyorumm
büyük beden bi tanıdğın var mı onun mayolarından birini al ben iş yerimden bi abladan almıştım denizden çıkar çıkmazda hemen havluma filan sarıldım üstü mayo altına bi tane deniz şortuda giyebilirsin bende dikkat ediyorum dar giymemeye ama denizi seviyosan bu fırsatı kaçırma
Sezinimmm insan hep yasak olan seyleri istiyor zaten ama bak seneye insaallah kizinla birlikte gidersin tatile orda bol bol girersin insaallah.bu arada kizinda seni cook seviyor annesi sen ona hep söyle sevdigini o cok mutlu oluyordur icerde
eşim bugun çalışıyoo 4 gibi gelicek o girecek ben bakıcam yooooookoyle alabıleceğim kımse akşam yuruyuse gııdıcez eşofman t şört giydim ee artık karınlar buyudu diyorumkıı ya çok çıktııı değişşsem mı ustumu çok bellı oluyo dıyorum eşimde bana şaşkınlıkla bakıyo neden saklıcan karnını dıyo bana sen anne olucan ne gezl dıyo arkadaşım bana lcw den önunde yumurtalı t şört almış kıza bısey demedım de gıymem ne öylee iyicee ortaya atmak artık dedım içimden evde gıyıyom bende ayy neden böyle düşünür oldum bazısına bakıyorum gerıne grıne daha da bı one atıyolar karınlarını
kızlar dunden beri bebegımın hareketlerını pek hıssetmıyorum ve bı an endıselenıyorum. ama hıc yatıpta yada oturupta dınleyemedım kendımı. malum haftasonu olup esler evde olunca pek evde durulmuyor gezılıyor. acaba bebişimde yorulmusmudur tepki vermıyor
hayırlı olsun hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar inş.benimde bi kızım olacak tahmini doğum tarihi 3 ekim herkezin ve benim bebeklerimiz sağlıklı olur inş.Ben birde çalışıyorum doğum izni tarihi hakkında bilginiz varmı şimdiden telaşı sardı 6 aya çıkacaktı ama sanırım bir gelişme olmadı değilmi?bu arada ekim ayı daha çok kız çocugumu erkek çocuğumu olacak göremedim?
canım bebeğin pozisyonu hareketin hissedilebilirliğini etkiliyormuş yani elleri ve ayakları senin sırtına dönükse o zman pek hissedilmiyormuş çünkü rahim duvarna çarpmıyor o zaman korkma iyi o annesigunaydınnn herkeseeeeya en dıcem benım oğlum da dun hıç hareket etmedı yanı ettı de güçsüz güçsüz..sonra yattım hareketlerı başladı ama nıye dun o kadar az ve güçsüz hareket etti acaba:26::26:sizlerde de oluyor mu??yarın şeker test sonucum için dr gidicem onuda sorucam bakalım ne dicek
ayy ben de senin gibi utanıyorum ya karnım çıkmaya başlar başlamaz geniş şeyler giymeye başladım utanıyorum öyle dar penyelerle göbeğin fırlamasından....hem iyidir böyle saklamak bebek hayayı anne karnında öğrenir der annemeşim bugun çalışıyoo 4 gibi gelicek o girecek ben bakıcam yooooookoyle alabıleceğim kımse akşam yuruyuse gııdıcez eşofman t şört giydim ee artık karınlar buyudu diyorumkıı ya çok çıktııı değişşsem mı ustumu çok bellı oluyo dıyorum eşimde bana şaşkınlıkla bakıyo neden saklıcan karnını dıyo bana sen anne olucan ne gezl dıyo arkadaşım bana lcw den önunde yumurtalı t şört almış kıza bısey demedım de gıymem ne öylee iyicee ortaya atmak artık dedım içimden evde gıyıyom bende ayy neden böyle düşünür oldum bazısına bakıyorum gerıne grıne daha da bı one atıyolar karınlarını
kızlar dunden beri bebegımın hareketlerını pek hıssetmıyorum ve bı an endıselenıyorum. ama hıc yatıpta yada oturupta dınleyemedım kendımı. malum haftasonu olup esler evde olunca pek evde durulmuyor gezılıyor. acaba bebişimde yorulmusmudur tepki vermıyor
yok canım gece 12 de anca gelir çalışıyorama ben dayanamadım gittim aldım yedim rahatladım valla
aa ne güzel nerde alıyorsun bu eğitimleri ve ne gibi şeyler anlatılıyor
istanbuldamıydın sen canım neredeymiş bu eğitimler doğumla ilgilide bilgi veriyorlar mı
benim kendi hastanem veriyor eğitimi CENTRAL HOSPİTAL de ücretsiz bir eğitim
1den 5 e kadar sürüyo doğumdan bebek bakımına kadar heeerşeyi gösteriyolar ve istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?