2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
şimdi tesadüfen bi belgesel izledik eşimle yurtdışında bi kadın evde doğum yptı yanında 2 tane ebe vardı tüm sancıyı kendi çkti hiçbir tıbbı mudahale olmadan kendi kendine küçük bir havuzun içinde doğurdu yani bizim annelerimizin yıllar önce yaptığı şeyi yaptı kadın şuan okudğum kitapta ve takip ettiğim şeylerde yabancıların ev doğumu yaptığı
kadın sancısını çekerken sırt üstü yatmadı yüzü kanepeye doğru diz çökmüş gibiydi sanırım böyle sancı çekmek daha kolaydaha önce başka yerdede görmüştüm

zizagcım haklısın anası bellı babası bellı kımden ne saklıcazda ayyyyy ne bıleyım bakkala ekmek almaya gidicem sankı hepsi hmmm hamıle diyo içinden bana öyle gelıyo muhtemelen linacım sende benım gıbısın demekkı

benim kendi hastanem veriyor eğitimi CENTRAL HOSPİTAL de ücretsiz bir eğitim
1den 5 e kadar sürüyo doğumdan bebek bakımına kadar heeerşeyi gösteriyolar ve istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz

çok iyiymiş bende zaman yaklaşınca böyle bi eğitime katılmak istiyrum sanırım bizim hastanede de varmış ama tam olarak bilmiyorum

bizim hem cinslerimizde az diil ama yolda yürürken sürekli göbüşüme bakanların hepsi kadın bazen rahatsız edici oluyor

facede bende zledim oyle bir video canım kadının kocasıda vardı yanında pek sakın doğum yaptı evın ıçindekı havuzda bağırmadı bıle kadınn biz mi çok abartıyoruz bu doğumu basit bişey mi yoksa hakıkaten buyuk olay m anlamadım

şuanda 6. çocuğunu doğuran bi kadın var aynı belgeselde dediğin gibi kadın bağırmıyor bile bence normal bişey doğum olayı sanırım biz çok abartıyoruz yıllarca böyle doğum yapılmış tabiki tıbbı gereklilikler var ama zırt pırt sezeryan yapılmamalı

kızlar nasılsınız? bu sabah çok acayip bişey oldu.kızım baya bi aşağıya indi ve sanki dışarı fırlıcakmış gibi yanaştı elimle tutar gibi hissettim kolu yada bacağını.çok acayip bişeydi doğum yapıyorum sandım.kızlar anormal bişeymi bu korkmalıyım ne dersiniz?

aynene öyle normal birşey canım zor doğumlar hariç o kadar da zor olmadığını söylüyorlar yani bebek çok kilolu filan değilse bu tabiatın kanununda var sıkıntı yoookk relax
aynen öyleyim canım eşimden bile utanıyorum hatta koca göbekli biriymişim gibi hissediyorum onun yanında dışarda da sanki herkes göbeğime bakacak gibi geşliyor kpı bitişiğim markete bile üstüme kapatacak birşey almadan çıkamıyorum

ne kadar aşağıda ki canım kasıklarda hissediyorsan normal olbilir ama endişelendiysen yat dinlen biraz kasma kendini Allah korusn ne doğumu

ne kadar aşağıda ki canım kasıklarda hissediyorsan normal olbilir ama endişelendiysen yat dinlen biraz kasma kendini Allah korusn ne doğumu[/QUOTE]
ay cnm ne bileyim elimle tutmuş gibi hissettim çocuğun bacağımıydı kolumuydu çok netti.çok enteresan geldi.çıkıvericek sandım valla.ilk defa oldu böle bişey :S

ay cnm ne bileyim elimle tutmuş gibi hissettim çocuğun bacağımıydı kolumuydu çok netti.çok enteresan geldi.çıkıvericek sandım valla.ilk defa oldu böle bişey :S

canm benim,doğum o kadar kolay bişey değilki,daha duuuuurrrr bunun sancısı var.....
Sen içini rahat tut,mümkünse yat dinlen.. Ben de 2 gündür hareketlerini aşağıda hissediyorum,ama başı yukardadır diye tahmin ediyorum alttan alttan tekmeliyo,zonklatıyo..

Son düzenleme:

canım bende dun aynı şeylerı hissetmiştim,bi arkdaşımız yazmış bebeğin arkası donukse hıssedemeyebılırmısız.bende ınt bakmıştım bır de doğum yapan arkdaşlara sordum onlar da aynı şeyleri soyledıler..bugun yıne maşallah ı var oğlumun demekki olabılıyor canım.

Olabilir canim biraz sirtustu yatip dinlendim ve pitpitlari hissettim cok sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…