2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
neredesiniz kizlar gelinde azcik kaynatalim cook sikildimmm :26::26:

Ayyy amin canim benim aminn..senin güzel kiz napiyor nasil annesi??
Kızlar biz ne zaman dogurucaz. Zaman geçmiyor

ayyyyyy evettttttttt bitmiyooooooooo günlerrr.. günler çoooooooooook uzunnnn geçmiyooooooooo

Evet yaaa size katiliyorum canlarim zaman durdu gibi gecmiyoooooooo

Günaydın arkadaşlar suan 24+4haftalik hamileyim ve bi kac gundur bacaklarimda sismeler oluyo.aksama dogru oluyo sabah geciyor.sizdede oluyor mu böyle. Korkuyorum ters bisey olmasindan.son bi kac gun içinde yaptigim ekstra seyler sunlar. Biraz fazla ayakta kaldim.birde normalde hic icmem ama kola ictim.bunlar mi yapti acaba

günaydın canım kolayla falan alakası yok tabii içme sen ne sana ne bebeğine bi yararı yok zaten kolanın ama ayakta durmak ya da benim gibi mecburen sürekli oturmak maalesef ayakları şişiriyo. ben de kaç gündür aynı dertle uğraşıyorum soğuk suyla yıkıyorum ayaklarımı havaya dikiyorum dinleniyorum biraz hafifliyo ama yine şişler. vücut ödem yapmaya başlıyo sanırım korkulucak bişey yok ynai :)

[h=5]kızlarrr günaydınnnn. nasılsınız ? biz çok iyiyiz hafta sonu cumartesi evimi temizledim akşam konsere gittim. dünde piknikteydim.ama gittiğime pişman oldum yol mahvetti biraz uzaktı gideceğimiz yer. sıcaktan bayılacak gibi oldum.sanırım bu sıcaklarda evde oturmak en iyisi. gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim. oğlum doğmuş paşam tosun gibiydi maşallah çırılçıplak kucağımdaydı:) .uyandım kucağıma bakıyom sonra oğlum karnımdan tekmeledi anne daha doğmadım diye :))[/h]

bu rüyalar ne zaman sona ericek bilmiyorum ben de her sabah depresif bi suratla uyanıyorum aa yatak odamdaymışım diye şaşkın bi şekilde
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorummm
günaydın canımmmm hepimiz için güzel bi hafta olsun ve çabucak haftasonu gelsin inşşaallllllllahhhhhhhhhhh

günaydın annişler ben bugün işe başladım depresifimmm

günaydınnnn aramıza tekrar hoşgeldin o zaman Ben de yıılık iznimi yeni hakettim ama kullanmamak için zor tutuyorm kendimi. sonra kızımla vakit geçirmek için harcamak istiyorum izinlerimi

Bugün ilk aşımı oldum.birde tartildim 1 ayda bir kilo almışım

günaydın zullucum ggeçmiş olsun

biz artık o kadar yoğun gündemli gezmelere gelemiyoruz sanırım canım

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorummm

günaydın sebiaruzz

hoşbuldum canım valla bende bi 5 güncük aldım aslında alsam izinleri evde yatsam nasıl iyi gelecek ama dediğin gibi doğumdan sonra lazım olacak diye bırakıyorum

kızlar günaydın herkese iyi haftalarrrr.bız ağustosun ayında uçakla tatıle gıdıcez 1 haftalık ama korkuorumda acaba cok zorlanırmıyım dıe ılk gebelıgm olduğu ıcın nası olucagımı kestıremıyorum :44: dha oncekı hamılelıgn de son zmanlarında gıden oldumuu

canım doktoruna sor bence kaç haftalık olacaksın riski varmı filan diye bide havayolu şirketleri belli bir aydan sonra almıyorlar ucaklarına
benimde ilk doğumum deneyimim yok ama otobüsten daha çok rahat edersin ucakta

inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…