vala herkese öneririm harika bir deneyim
bu arada bugün kızıma mobilyasını aldık
Belis Doa Byk Bebek Odas | Odalar | E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas
çok beğendik ve kampanyadaydı
Bizim doğum topigimiz ne zaman açıla:2:cak
evet büşramm bı yemek yasaksa sevmesende canın ister ayy ben denızı çok svmezdım havuz severdım hiç de girmeye can atamazdımm ama dun boynu bukukler gıbı baktımşimdi gircek kıyafetım yok ya ondan napıyım bende ayaaklarımı sokarım artık kızzz içerde bile değişik his eriyorlar dışarı çıkınca neler yaşıcaz acaba Allahım o gunleri bıze göstersın
Kızlar biz ne zaman dogurucaz. Zaman geçmiyor
ayyyyyy evettttttttt bitmiyooooooooo günlerrr.. günler çoooooooooook uzunnnn geçmiyooooooooo
Günaydın arkadaşlar suan 24+4haftalik hamileyim ve bi kac gundur bacaklarimda sismeler oluyo.aksama dogru oluyo sabah geciyor.sizdede oluyor mu böyle. Korkuyorum ters bisey olmasindan.son bi kac gun içinde yaptigim ekstra seyler sunlar. Biraz fazla ayakta kaldim.birde normalde hic icmem ama kola ictim.bunlar mi yapti acaba
vala herkese öneririm harika bir deneyim
bu arada bugün kızıma mobilyasını aldık
Belis Doa Byk Bebek Odas | Odalar | E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas
çok beğendik ve kampanyadaydı
bu rüyalar ne zaman sona ericek bilmiyorum ben de her sabah depresif bi suratla uyanıyorum aa yatak odamdaymışım diye şaşkın bi şekildekızlarrr günaydınnnn. nasılsınız ? biz çok iyiyiz hafta sonu cumartesi evimi temizledim akşam konsere gittim. dünde piknikteydim.ama gittiğime pişman oldum yol mahvetti biraz uzaktı gideceğimiz yer. sıcaktan bayılacak gibi oldum.sanırım bu sıcaklarda evde oturmak en iyisi. gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim. oğlum doğmuş paşam tosun gibiydi maşallah çırılçıplak kucağımdaydı:) .uyandım kucağıma bakıyom sonra oğlum karnımdan tekmeledi anne daha doğmadım diye :))
günaydın canımmmm hepimiz için güzel bi hafta olsun ve çabucak haftasonu gelsin inşşaallllllllahhhhhhhhhhhgünaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorummm
günaydın annişler ben bugün işe başladım depresifimmm
Bugün ilk aşımı oldum.birde tartildim 1 ayda bir kilo almışım
[h=5]kızlarrr günaydınnnn. nasılsınız ? biz çok iyiyiz hafta sonu cumartesi evimi temizledim akşam konsere gittim. dünde piknikteydim.ama gittiğime pişman oldum yol mahvetti biraz uzaktı gideceğimiz yer. sıcaktan bayılacak gibi oldum.sanırım bu sıcaklarda evde oturmak en iyisi. gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim. oğlum doğmuş paşam tosun gibiydi maşallah çırılçıplak kucağımdaydı:) .uyandım kucağıma bakıyom sonra oğlum karnımdan tekmeledi anne daha doğmadım diye :))[/h]
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorummm
bu rüyalar ne zaman sona ericek bilmiyorum ben de her sabah depresif bi suratla uyanıyorum aa yatak odamdaymışım diye şaşkın bi şekilde
günaydın canımmmm hepimiz için güzel bi hafta olsun ve çabucak haftasonu gelsin inşşaallllllllahhhhhhhhhhh
günaydınnnn aramıza tekrar hoşgeldin o zamanBen de yıılık iznimi yeni hakettim ama kullanmamak için zor tutuyorm kendimi. sonra kızımla vakit geçirmek için harcamak istiyorum izinlerimi
günaydın zullucum ggeçmiş olsun
biz artık o kadar yoğun gündemli gezmelere gelemiyoruz sanırım canım
günaydın sebiaruzz
Sağol Cnm acaba iğneden kaç gün sonra banyo yapabilim bilgin var mı Cnm
kızlar günaydın herkese iyi haftalarrrr.bız ağustosun ayında uçakla tatıle gıdıcez 1 haftalık ama korkuorumda acaba cok zorlanırmıyım dıe ılk gebelıgm olduğu ıcın nası olucagımı kestıremıyorum :44: dha oncekı hamılelıgn de son zmanlarında gıden oldumuu
bu rüyalar ne zaman sona ericek bilmiyorum ben de her sabah depresif bi suratla uyanıyorum aa yatak odamdaymışım diye şaşkın bi şekilde
günaydın canımmmm hepimiz için güzel bi hafta olsun ve çabucak haftasonu gelsin inşşaallllllllahhhhhhhhhhh
günaydınnnn aramıza tekrar hoşgeldin o zamanBen de yıılık iznimi yeni hakettim ama kullanmamak için zor tutuyorm kendimi. sonra kızımla vakit geçirmek için harcamak istiyorum izinlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?