2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın annişler ben bugün işe başladım depresifimmm
ay canım kıyamam sana, bu hafta böyle geçer anca adapte olursun sora yine alışıyon sanki hiiiçç tatile gitmemişin gibi heheh, yorma kendini fazla iş biriktiyse falan bak hee ona göre, olduğu kadarrrr

Sağol Cnm acaba iğneden kaç gün sonra banyo yapabilim bilgin var mı Cnm
ben ertesi günü duş aldım, bana alma falan demediler, her gün duş alıyorum normalde zaten. Duşa yasaklama gelmedi bana canım, bi sıkıntıda olmadı çok şükür sende alabilirsin çok sıcak olmasın suyun tabi, hamişlikte sıcak su iyi değil

hiç bişi olmaz canım, burdan gördüğüm kadarıyla 28. haftanda olcan sen 28. haftada doktor raporu istiyolar haberin olsun bunu doktoruna sor, kaşe, imza ve diploma nosu isteniyor raporda illaki. ben çok gittim geldim canım merak etme hiçbişi olmuyo, bol su içmeye dikkat et, bide sıkıntı hissettiğin anda kalk gez uçak içini bi turla, bide hamişlikten dolayı sık gidiyosun wcye uçakta o biraz komik oluyo hehe, yarım saatte bir ben wc kapısında bitiyodum biz hatta önümüzdeki hafta bi italya mı yapsak diyoruz eşimle ama bakalım işleri ayarlayabilirsek gideriz, kısmet yani, ben şuanda 27. haftamdayım mesela ama gidersem doktordan rapor alcam, rapor 1 haftalık oluyor ve tarihinin geçmemiş olması lazım. Uçuşun kaç saatlik, nereye gidicen?

günaydın canımm

valla zaten daha çalışmaya başlamadım yavaş yavaş ofise alışmaya çalışıyorum off ya hiç tatile gitmemiş gibi olmak istemiyorum

Sağol Cnm acaba iğneden kaç gün sonra banyo yapabilim bilgin var mı Cnm

bende cuma günü 2 doz aşımı oldum cnm. ertesi gün temizlik yaptım yoruldum terledim mecbur duşa girdim hiçbirşeyde olmadı geçen seferkinde kolum daha fazla ağrımıştı ertesi gün hiçbirşey yapamamıştım ama bunu kolay atlattım. aşının üstüne temzilikler piknikler yaptımaz kalsın çarpılyodum ama sıcaktan

evet cnm ama sadece beni değil sıcak herkesi çarptı.çocuklular daha perişan oldu. Eşime diyorum ki seneye bakalım biz nasıl olcaz. Oğluşumuz 9-10 aylık oluyo seneye bu zamnlar

ayy bende seneye tatili düşünüyorum bebişle nasıl olur gidilebilir mi filan diye hangi şehirdesin sen dün bizim buralar çok sıcak değildi istanbul yani

doktorumla gorustum sıkıntı yok gıdebılırsın dedı rapor olayınıda soledı son günlerde alıcam onuda.evet otobüs uzun surdugu ıcın uçak daha kolayıma geliyorr

tatıle gıttıgmde 30 haftalık olucam canım doktor raporumu ayarlayıp verıcek zaten bılet almadan once onu arayıp gorustum ama sıcaklardan dolayı yorulurmuyum acaba dıe tedırgınım.ucak 1 saat surucek canım bodruma gıdıcem benım korkum tatılde aktıf olabılcem mı

günaydın canımm

naber? nası gidiyo? bizim cumartesi kardeşimin nişanı vardı evde aile arasında yaptık, kuaföre gidip saç+makyaj yaptırdık çok ağır olmayacak şekilde bi kendime geldim vala, bide o kadar kalabalığın içine hamişlik başladı başlayalı girmemiştim çok değişik oldu herkes sana bakıyo, soru soroyu falan çok garipti yaa hahaha

kızlar dün piknikte bir sürü hamile vardı. birinin karnı büyüktü merak ettim sordum ne kadarlık diye. son haftadaymış. nasıl cesaret geldin dedim çünkü yolu kötüydü gittiğimiz yerin. neyse buda bana sordu ne kadarlık diye. 6. ayımdayım dedim. oda demezmi haddiii yaa benim kadar karnın var diye nasıl şaşırdım nasıl kızdım anlatamam giydiğim şey boldu hemde o kadar karnım yok benim vede aslında ben 7. ayın içindeyım 6 yı coktan doldurdum ama 6 dedim gıcık şey yaaaa beni sinir etti

ben yeni geldim tatilden kendi arabamızda bile ayaklarım şişti uçakla rahat edersin tatilde eskisi gibi bi aktivite bekleme bence erken uykun geliyor yoruluyosun filan ama deniz kısmı güzel bence son kez git bebeksiz

densiz kızım millet banada öyle diyolar da benim cüssem farklı belki yada ne biliyim iç karnım dar milletin ağzı torba değilki

valla zaten daha çalışmaya başlamadım yavaş yavaş ofise alışmaya çalışıyorum off ya hiç tatile gitmemiş gibi olmak istemiyorum
kasma canım, bu hafta daha tatil modunda olcan zaten insan bi hafta daha etkisinde kalıyo sona tabiki fısss olsun buna şükür, bende yaptım tatilimi geldim bak sende yapmışsın, hiç yapamayan kızlarımız var daha topikte onlar napsın demi amaaaa

en iyisini yapmışsın aslında, insan unutuyo işte aşıyı iyi oluyo, hayatın akışına bırakmak lazım hahaha, bol bol gez boşver sora arıcaz bugünlerimizi en azından bebişin 40 ı çıkana kadar güneşe dikkat, şapka şart bu sıcaklarda, bide bol su için aman diyim heeee

evet canım sıkıntı olmuyo uçak, benim doktor son haftaya kadar bile gidebilirsin ama uçağa almıcaklar seni o ayrı diyo hahah, komik kadın yaa, olursun canım hiç korkma, ben gittim tatilime, bikinimide giydim ohhh, ama 50 faktör koruma şart bak ona göre, yani yüzmek güzel hatta süper iyi geliyo ancak havuz değil denizde yüzcen mikrop olayı var, bunları senin doktorda sölemiştir zaten sana, bide öğlen saati koru kendini güneşten, şapka tak mutlaka kafana güneş geçmesin, bide bodrumun akşamları güzel olur serin serin eser, ohhh tabi normal insanlar gibi fıtır fıtır hareketli olamıyosun hamiş olduğun için ama yinede tatilin keyfi çıkıyo canım, gönlünü ferah tut, sağlık problemin olmadığı müddetçe güzel bi tatil geçireceğine inanıyorum ben, ben şuan 27. haftamdayım 3 değil 5 hafta sorada giderim tatile yeterki iyi olayım hehe bide gidince de denk gelirsin mutlaka daha büyük hamişler geliyo tatile biz gittiğimizde vardı, kadın bide full havuzda yüzdü vala, ne koduru kendini ne bişi, atladı bile havuza falan yani böleleride var hiçbişi olmuyo haha, benim doktor dalmayı ve havuzu yasaklamıştı bana sadece bide güneş kremi illa 50 olsun dedi öle işte

iyidir nolsun valla hafta sonu temizlikle falan uğraştım akşam da eşimin tarafının düğünü vardı gittik dediğin gibi çoktandır böyle kalabalığa girmemiştim bi de ilgi odağı oluyosun garipti yani

ayy bende seneye tatili düşünüyorum bebişle nasıl olur gidilebilir mi filan diye hangi şehirdesin sen dün bizim buralar çok sıcak değildi istanbul yani

valla seneye nasıl olur bilmiyorum canım bizim afacanlar yaramaz olursa vay halimize senin bebişin cinsiyet ne? benim oğluşum olacak içerdeki tekmelerdende yaramaz bişi bekliyorum tokattayım cnm ben. felaket sıcak buralar

sıkma canını tatlım salak insan çok
sen hamişliğinin tadını çıkar

aaaaa şuna bak sen halbuki kendide hamiş ama hiç empati kurmuyo demekki, sen iyi niyetle sormuşsun ama o tersinden anlamış demekki olayı senin üstüne gelmiş, bizim bebiş iyi besleniyo ondan deseydin, uyuzzzz hamiş işte nolcaakkkk

valla seneye nasıl olur bilmiyorum canım bizim afacanlar yaramaz olursa vay halimize senin bebişin cinsiyet ne? benim oğluşum olacak içerdeki tekmelerdende yaramaz bişi bekliyorum tokattayım cnm ben. felaket sıcak buralar
VALLA AYNEN CANIM BENİMKİNİN DE TEKMELERİNE BAKILIRSA AFET BİŞEY OLACAK AMA İNŞALLAH ÇOK USLU BEBİŞLERİMİZ OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…