2 gün demişlerdi daha önce aşı olan arkadaşlar eltime sağlık ocağındaki hemşire 1 gün demiş eğer durabilirsen 2 gün bekle ben 2 gün sonra yapmıştım
ay canım kıyamam sana, bu hafta böyle geçer anca adapte olursungünaydın annişler ben bugün işe başladım depresifimmm
ben ertesi günü duş aldım, bana alma falan demediler, her gün duş alıyorum normalde zaten. Duşa yasaklama gelmedi bana canım, bi sıkıntıda olmadı çok şükür sende alabilirsin çok sıcak olmasın suyun tabi, hamişlikte sıcak su iyi değilSağol Cnm acaba iğneden kaç gün sonra banyo yapabilim bilgin var mı Cnm
hiç bişi olmaz canım, burdan gördüğüm kadarıyla 28. haftanda olcan sen 28. haftada doktor raporu istiyolar haberin olsun bunu doktoruna sor, kaşe, imza ve diploma nosu isteniyor raporda illaki. ben çok gittim geldim canım merak etme hiçbişi olmuyo, bol su içmeye dikkat et, bide sıkıntı hissettiğin anda kalk gez uçak içini bi turla, bide hamişlikten dolayı sık gidiyosun wcye uçakta o biraz komik oluyo hehe, yarım saatte bir ben wc kapısında bitiyodumkızlar günaydın herkese iyi haftalarrrr.bız ağustosun ayında uçakla tatıle gıdıcez 1 haftalık ama korkuorumda acaba cok zorlanırmıyım dıe ılk gebelıgm olduğu ıcın nası olucagımı kestıremıyorum :44: dha oncekı hamılelıgn de son zmanlarında gıden oldumuu
ay canım kıyamam sana, bu hafta böyle geçer anca adapte olursunsora yine alışıyon sanki hiiiçç tatile gitmemişin gibi heheh, yorma kendini fazla iş biriktiyse falan bak hee ona göre, olduğu kadarrrr
ben ertesi günü duş aldım, bana alma falan demediler, her gün duş alıyorum normalde zaten. Duşa yasaklama gelmedi bana canım, bi sıkıntıda olmadı çok şükür sende alabilirsin çok sıcak olmasın suyun tabi, hamişlikte sıcak su iyi değil
hiç bişi olmaz canım, burdan gördüğüm kadarıyla 28. haftanda olcan sen 28. haftada doktor raporu istiyolar haberin olsun bunu doktoruna sor, kaşe, imza ve diploma nosu isteniyor raporda illaki. ben çok gittim geldim canım merak etme hiçbişi olmuyo, bol su içmeye dikkat et, bide sıkıntı hissettiğin anda kalk gez uçak içini bi turla, bide hamişlikten dolayı sık gidiyosun wcye uçakta o biraz komik oluyo hehe, yarım saatte bir ben wc kapısında bitiyodumbiz hatta önümüzdeki hafta bi italya mı yapsak diyoruz eşimle ama bakalım işleri ayarlayabilirsek gideriz, kısmet yani, ben şuanda 27. haftamdayım mesela ama gidersem doktordan rapor alcam, rapor 1 haftalık oluyor ve tarihinin geçmemiş olması lazım. Uçuşun kaç saatlik, nereye gidicen?
ay canım kıyamam sana, bu hafta böyle geçer anca adapte olursunSora yine alışıyon sanki hiiiçç tatile gitmemişin gibi heheh, yorma kendini fazla iş biriktiyse falan bak hee ona göre, olduğu kadarrrr
Ben ertesi günü duş aldım, bana alma falan demediler, her gün duş alıyorum normalde zaten. Duşa yasaklama gelmedi bana canım, bi sıkıntıda olmadı çok şükür sende alabilirsin çok sıcak olmasın suyun tabi, hamişlikte sıcak su iyi değil
Hiç bişi olmaz canım, burdan gördüğüm kadarıyla 28. Haftanda olcan sen 28. Haftada doktor raporu istiyolar haberin olsun bunu doktoruna sor, kaşe, imza ve diploma nosu isteniyor raporda illaki. Ben çok gittim geldim canım merak etme hiçbişi olmuyo, bol su içmeye dikkat et, bide sıkıntı hissettiğin anda kalk gez uçak içini bi turla, bide hamişlikten dolayı sık gidiyosun wcye uçakta o biraz komik oluyo hehe, yarım saatte bir ben wc kapısında bitiyodumBiz hatta önümüzdeki hafta bi italya mı yapsak diyoruz eşimle ama bakalım işleri ayarlayabilirsek gideriz, kısmet yani, ben şuanda 27. Haftamdayım mesela ama gidersem doktordan rapor alcam, rapor 1 haftalık oluyor ve tarihinin geçmemiş olması lazım. Uçuşun kaç saatlik, nereye gidicen?
Sağol Cnm acaba iğneden kaç gün sonra banyo yapabilim bilgin var mı Cnm
biz artık o kadar yoğun gündemli gezmelere gelemiyoruz sanırım canım
evet cnm ama sadece beni değil sıcak herkesi çarptı.çocuklular daha perişan oldu. Eşime diyorum ki seneye bakalım biz nasıl olcaz. Oğluşumuz 9-10 aylık oluyo seneye bu zamnlar
canım doktoruna sor bence kaç haftalık olacaksın riski varmı filan diye bide havayolu şirketleri belli bir aydan sonra almıyorlar ucaklarına
benimde ilk doğumum deneyimim yok ama otobüsten daha çok rahat edersin ucakta
hiç bişi olmaz canım, burdan gördüğüm kadarıyla 28. haftanda olcan sen 28. haftada doktor raporu istiyolar haberin olsun bunu doktoruna sor, kaşe, imza ve diploma nosu isteniyor raporda illaki. ben çok gittim geldim canım merak etme hiçbişi olmuyo, bol su içmeye dikkat et, bide sıkıntı hissettiğin anda kalk gez uçak içini bi turla, bide hamişlikten dolayı sık gidiyosun wcye uçakta o biraz komik oluyo hehe, yarım saatte bir ben wc kapısında bitiyodumbiz hatta önümüzdeki hafta bi italya mı yapsak diyoruz eşimle ama bakalım işleri ayarlayabilirsek gideriz, kısmet yani, ben şuanda 27. haftamdayım mesela ama gidersem doktordan rapor alcam, rapor 1 haftalık oluyor ve tarihinin geçmemiş olması lazım. Uçuşun kaç saatlik, nereye gidicen?
günaydın canımm
doktorumla gorustum sıkıntı yok gıdebılırsın dedı rapor olayınıda soledı son günlerde alıcam onuda.evet otobüs uzun surdugu ıcın uçak daha kolayıma geliyorr
tatıle gıttıgmde 30 haftalık olucam canım doktor raporumu ayarlayıp verıcek zaten bılet almadan once onu arayıp gorustum ama sıcaklardan dolayı yorulurmuyum acaba dıe tedırgınım.ucak 1 saat surucek canım bodruma gıdıcem benım korkum tatılde aktıf olabılcem mı
kızlar dün piknikte bir sürü hamile vardı. birinin karnı büyüktü merak ettim sordum ne kadarlık diye. son haftadaymış. nasıl cesaret geldin dedim çünkü yolu kötüydü gittiğimiz yerin. neyse buda bana sordu ne kadarlık diye. 6. ayımdayım dedim. oda demezmi haddiii yaa benim kadar karnın var diyenasıl şaşırdım nasıl kızdım anlatamam giydiğim şey boldu hemde o kadar karnım yok benim vede aslında ben 7. ayın içindeyım 6 yı coktan doldurdum ama 6 dedim gıcık şey yaaaa beni sinir etti
kasma canım, bu hafta daha tatil modunda olcan zaten insan bi hafta daha etkisinde kalıyo sona tabiki fısssvalla zaten daha çalışmaya başlamadım yavaş yavaş ofise alışmaya çalışıyorum off ya hiç tatile gitmemiş gibi olmak istemiyorum
en iyisini yapmışsın aslında, insan unutuyo işte aşıyı iyi oluyo, hayatın akışına bırakmak lazım hahaha, bol bol gez boşver sora arıcaz bugünlerimizi en azından bebişin 40 ı çıkana kadarbende cuma günü 2 doz aşımı oldum cnm. ertesi gün temizlik yaptım yoruldum terledim mecbur duşa girdim hiçbirşeyde olmadıgeçen seferkinde kolum daha fazla ağrımıştı ertesi gün hiçbirşey yapamamıştım ama bunu kolay atlattım. aşının üstüne temzilikler piknikler yaptım az kalsın çarpılyodum ama sıcaktan
doktorumla gorustum sıkıntı yok gıdebılırsın dedı rapor olayınıda soledı son günlerde alıcam onuda.evet otobüs uzun surdugu ıcın uçak daha kolayıma geliyorr
tatıle gıttıgmde 30 haftalık olucam canım doktor raporumu ayarlayıp verıcek zaten bılet almadan once onu arayıp gorustum ama sıcaklardan dolayı yorulurmuyum acaba dıe tedırgınım.ucak 1 saat surucek canım bodruma gıdıcem benım korkum tatılde aktıf olabılcem mı
naber? nası gidiyo? bizim cumartesi kardeşimin nişanı vardı evde aile arasında yaptık, kuaföre gidip saç+makyaj yaptırdık çok ağır olmayacak şekilde bi kendime geldim vala, bide o kadar kalabalığın içine hamişlik başladı başlayalı girmemiştim çok değişik olduherkes sana bakıyo, soru soroyu falan çok garipti yaa hahaha
ayy bende seneye tatili düşünüyorum bebişle nasıl olur gidilebilir mi filan diye hangi şehirdesin sen dün bizim buralar çok sıcak değildi istanbul yani
sıkma canını tatlım salak insan çokkızlar dün piknikte bir sürü hamile vardı. birinin karnı büyüktü merak ettim sordum ne kadarlık diye. son haftadaymış. nasıl cesaret geldin dedim çünkü yolu kötüydü gittiğimiz yerin. neyse buda bana sordu ne kadarlık diye. 6. ayımdayım dedim. oda demezmi haddiii yaa benim kadar karnın var diyenasıl şaşırdım nasıl kızdım anlatamam giydiğim şey boldu hemde o kadar karnım yok benim vede aslında ben 7. ayın içindeyım 6 yı coktan doldurdum ama 6 dedim gıcık şey yaaaa beni sinir etti
kızlar dün piknikte bir sürü hamile vardı. birinin karnı büyüktü merak ettim sordum ne kadarlık diye. son haftadaymış. nasıl cesaret geldin dedim çünkü yolu kötüydü gittiğimiz yerin. neyse buda bana sordu ne kadarlık diye. 6. ayımdayım dedim. oda demezmi haddiii yaa benim kadar karnın var diyenasıl şaşırdım nasıl kızdım anlatamam giydiğim şey boldu hemde o kadar karnım yok benim vede aslında ben 7. ayın içindeyım 6 yı coktan doldurdum ama 6 dedim gıcık şey yaaaa beni sinir etti
VALLA AYNEN CANIM BENİMKİNİN DE TEKMELERİNE BAKILIRSA AFET BİŞEY OLACAK AMA İNŞALLAH ÇOK USLU BEBİŞLERİMİZ OLURvalla seneye nasıl olur bilmiyorum canım bizim afacanlar yaramaz olursa vay halimizesenin bebişin cinsiyet ne? benim oğluşum olacak içerdeki tekmelerdende yaramaz bişi bekliyorum tokattayım cnm ben. felaket sıcak buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?