sana da günaydın canımkızlar gunaydın. sabah sabah temponuz yerınde anlaşılan daha sımdıden oku oku bıtmıyo yazılanlar...
biraz ağrı yapıyo canım, çok takma kafana başka şeylerle ilgilenmeye çalış, dinlersen onu daha çok ağrısını hissedersinKızlar kolum şimdiden agrimaya başladı
günaydın canmmmmmmkızlar gunaydın. sabah sabah temponuz yerınde anlaşılan daha sımdıden oku oku bıtmıyo yazılanlar...
densiz kızım millet banada öyle diyolar da benim cüssem farklı belki yada ne biliyim iç karnım dar milletin ağzı torba değilki
sıkma canını tatlım salak insan çok
sen hamişliğinin tadını çıkar
evet kendi karnı çok büyük herkeside öyle sanıyo galibaaaaaa şuna bak senhalbuki kendide hamiş ama hiç empati kurmuyo demekki, sen iyi niyetle sormuşsun ama o tersinden anlamış demekki olayı senin üstüne gelmiş, bizim bebiş iyi besleniyo ondan deseydin, uyuzzzz hamiş işte nolcaakkkk
kasma canım, bu hafta daha tatil modunda olcan zaten insan bi hafta daha etkisinde kalıyo sona tabiki fısssolsun buna şükür, bende yaptım tatilimi geldim bak sende yapmışsın, hiç yapamayan kızlarımız var daha topikte onlar napsın demi amaaaa
en iyisini yapmışsın aslında, insan unutuyo işte aşıyı iyi oluyo, hayatın akışına bırakmak lazım hahaha, bol bol gez boşver sora arıcaz bugünlerimizi en azından bebişin 40 ı çıkana kadargüneşe dikkat, şapka şart bu sıcaklarda, bide bol su için aman diyim heeee
evet canım sıkıntı olmuyo uçak, benim doktor son haftaya kadar bile gidebilirsin ama uçağa almıcaklar seni o ayrı diyo hahah, komik kadın yaa, olursun canım hiç korkma, ben gittim tatilime, bikinimide giydim ohhh, ama 50 faktör koruma şart bak ona göre, yani yüzmek güzel hatta süper iyi geliyo ancak havuz değil denizde yüzcen mikrop olayı var, bunları senin doktorda sölemiştir zaten sana, bide öğlen saati koru kendini güneşten, şapka tak mutlaka kafana güneş geçmesin, bide bodrumun akşamları güzel olur serin serin eser, ohhh tabi normal insanlar gibi fıtır fıtır hareketli olamıyosun hamiş olduğun için ama yinede tatilin keyfi çıkıyo canım, gönlünü ferah tut, sağlık problemin olmadığı müddetçe güzel bi tatil geçireceğine inanıyorum ben, ben şuan 27. haftamdayım 3 değil 5 hafta sorada giderim tatile yeterki iyi olayım hehe bide gidince de denk gelirsin mutlaka daha büyük hamişler geliyo tatile biz gittiğimizde vardı, kadın bide full havuzda yüzdü vala, ne koduru kendini ne bişi, atladı bile havuza falan yani böleleride var hiçbişi olmuyo haha, benim doktor dalmayı ve havuzu yasaklamıştı bana sadece bide güneş kremi illa 50 olsun dedi öle işte
kızlar dün piknikte bir sürü hamile vardı. birinin karnı büyüktü merak ettim sordum ne kadarlık diye. son haftadaymış. nasıl cesaret geldin dedim çünkü yolu kötüydü gittiğimiz yerin. neyse buda bana sordu ne kadarlık diye. 6. ayımdayım dedim. oda demezmi haddiii yaa benim kadar karnın var diyenasıl şaşırdım nasıl kızdım anlatamam giydiğim şey boldu hemde o kadar karnım yok benim vede aslında ben 7. ayın içindeyım 6 yı coktan doldurdum ama 6 dedim gıcık şey yaaaa beni sinir etti
VALLA AYNEN CANIM BENİMKİNİN DE TEKMELERİNE BAKILIRSA AFET BİŞEY OLACAK AMA İNŞALLAH ÇOK USLU BEBİŞLERİMİZ OLUR
valla seneye nasıl olur bilmiyorum canım bizim afacanlar yaramaz olursa vay halimizesenin bebişin cinsiyet ne? benim oğluşum olacak içerdeki tekmelerdende yaramaz bişi bekliyorum tokattayım cnm ben. felaket sıcak buralar
evet canım sıkıntı olmuyo uçak, benim doktor son haftaya kadar bile gidebilirsin ama uçağa almıcaklar seni o ayrı diyo hahah, komik kadın yaa, olursun canım hiç korkma, ben gittim tatilime, bikinimide giydim ohhh, ama 50 faktör korua şart bak ona göre, yani yüzmek güzel hatta süper iyi geliyo ancak havuz değil denizde yüzcen mikrop olayı var, bunları senin doktorda sölemiştir zaten sana, bide öğlen saati koru kendini güneşten, şapka tak mutlaka kafana güneş geçmesin, bide bodrumun akşamları güzel olur serin serin eser, ohhh tabi normal insanlar gibi fıtır fıtır hareketli olamıyosun hamiş olduğun için ama yinede tatilin keyfi çıkıyo canım, gönlünü ferah tut, sağlık problemin olmadığı müddetçe güzel bi tatil geçireceğine inanıyorum ben, ben şuan 27. haftamdayım 3 değil 5 hafta sorada giderim tatile yeterki iyi olayım hehe bide gidince de denk gelirsin mutlaka daha büyük hamişler geliyo tatile biz gittiğimizde vardı, kadın bide full havuzda yüzdü vala, ne koduru kendini ne bişi, atladı bile havuza falan yani böleleride var hiçbişi olmuyo haha, benim doktor dalmayı ve havuzu yasaklamıştı bana sadece bide güneş kremi illa 50 olsun dedi öle işte
ben şu gaz olayından çok korkuyorum. inşallah çok gazlı bi bebiş olmaz. çok zorlanan arkadaşlarım var biliyorum
gunaydın anomalı taraması derken ? şu testlerden mı bahsedıyorsun ?
arkadaslar cok onemlı lutfen bıulen arkadaslarım cevap versınben sabah kalktıgımda kendımı yuz ustu yaterken buldum bır sey olur mu <.*
ya arkadaşlar siz hepiniz bebişlerinize alışveriş yaptınızmı bide kendinize ben geçmi kaldım acaba
ya arkadaşlar siz bebiş için bide kendiniz için alışveriş yaptnzmı ben gec mi kaldım acaba ya neler aldınz ben daha 2 tane tulum aldm battanıye alt acma aldm baska almadm daha
günaydın annelerrr..
anomali taramasını hangi doktor yapıyor biliyor musunuz ?? üniversite hastenesini aradım bi türlü randevu alamadım kimse bir şey bilmiyor... yada bunun başka bir ismi varmı yardımcı olurmusunuz ???
arkadaslar cok onemlı lutfen bıulen arkadaslarım cevap versınben sabah kalktıgımda kendımı yuz ustu yaterken buldum bır sey olur mu <.*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?