2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar kolum şimdiden agrimaya başladı
biraz ağrı yapıyo canım, çok takma kafana başka şeylerle ilgilenmeye çalış, dinlersen onu daha çok ağrısını hissedersin

kızlar gunaydın. sabah sabah temponuz yerınde anlaşılan daha sımdıden oku oku bıtmıyo yazılanlar...
günaydın canmmmmmmbugün bi enerjiğim ki sormayın, pazar günü 9,30 a kadar uyumuşum iyi geldi vala, genelde erkenden hortlardım ilk defa böle uyumuşum çok mutlu oldum, ya bu kızlar bide haftasonuda döktürüyolar burda, bende pazartesi günü okumaya bi başlıyorum anca bitiriyorum bu saate kadar, çok çeneli bunlar canımmmmmmmmmmm

densiz kızım millet banada öyle diyolar da benim cüssem farklı belki yada ne biliyim iç karnım dar milletin ağzı torba değilki

sıkma canını tatlım salak insan çok
sen hamişliğinin tadını çıkar

evet kendi karnı çok büyük herkeside öyle sanıyo galiba sinirlerim bozuldu yanımdakı arkadaşlara soruyom karnım çok mu büyük diye. onlarda takma kafana herkesin farklı olur sağlıklı olsun yeter dediler. ayy ama nasıl sinirim bozuldu. karnımda var hamişim ben hamişşşşşşşşşş hıhhhh

haklısın datlum gitmiş gelmiş olmak bile süper şimdi uslu bi kız olucam ve işime sahip çıkıcamm

canım o da senin dediğine takılmıştır da intikam almıştır aklı sıra
hamilelik deli bişey yaaa ben de patlamak için yer aryorum. sabah da burdaki ileri gerizekalı çalışma arkadaşım (arkadaş dediğime bakmayın 50sinde bi herif) dün doğum videoları izlemiş de tv de var yaaa işin çok zor diyo. böyle gerzeklerle hamile olmasan da çalışmak çok zor zaten. hele şu halimle cinnet seviyesine geliyorum bazen umarım ben doğum izninden döndüğümde burda olmaz

valla seneye nasıl olur bilmiyorum canım bizim afacanlar yaramaz olursa vay halimize senin bebişin cinsiyet ne? benim oğluşum olacak içerdeki tekmelerdende yaramaz bişi bekliyorum tokattayım cnm ben. felaket sıcak buralar

benimde oğlum olacak valla benimkide feci tekmeliyor babası gibi afacan olursa yandımmm

bu arada benim eşim tokatlı kızzz niksarlı hatta kayınvalidem şimdi ordaaa

saoll vala canım ıcımı rahatlattınn sanırım iş ınsanın kendınde bitio ben kendımı nekdar pozıtıf kurarsam okadr rahat gecıcekk.artıkk güneşe de bı sekılde dıkkat edıcemm yapıcak bıseyy yokk.bodrumun da artık gecee hayatını gucum yettıgı kadr tadını çıkarmaya bakıcamm

ben şu gaz olayından çok korkuyorum. inşallah çok gazlı bi bebiş olmaz. çok zorlanan arkadaşlarım var biliyorum

onun içinde arkadaşlar diyolarki bi kaşık kimyon yut her yemekten sora, çok iyi geliyomuş hem sana hem bebişe, senin sütüne karıştığı için bebişte gazda olmuyomuş, bakalım denicezzzz, ayrıca nurse harveys diye bi gaz şurubu varmış tamamen bitkisel bişi, bizim bi arkadaş kullanıyo çok memnun, bebiş 3 hafta olduktan sora başlamış kullanmaya sabah 7 civarlarında ve akşam 8 civarı bi tatlı kaşığı içiriyomuşun bebişe hiç gaz olmuyomuş

günaydın annelerrr..
anomali taramasını hangi doktor yapıyor biliyor musunuz ?? üniversite hastenesini aradım bi türlü randevu alamadım kimse bir şey bilmiyor... yada bunun başka bir ismi varmı yardımcı olurmusunuz ???

gunaydın anomalı taraması derken ? şu testlerden mı bahsedıyorsun ?

arkadaslar cok onemlı lutfen bıulen arkadaslarım cevap versın ben sabah kalktıgımda kendımı yuz ustu yaterken buldum bır sey olur mu <.*

evet 21-24. haftalar arasında yapılması gereken bir test ve önemli bir test

ya arkadaşlar siz bebiş için bide kendiniz için alışveriş yaptnzmı ben gec mi kaldım acaba ya neler aldınz ben daha 2 tane tulum aldm battanıye alt acma aldm baska almadm daha

ya arkadaşlar siz hepiniz bebişlerinize alışveriş yaptınızmı bide kendinize ben geçmi kaldım acaba

yavaştan almaya başladık canım bebiş için ama geç kalmış sayılmazsın canım 30. haftadan sora başlayan hatta son ay yapanlar bile var, ben sona kalsın istemiyorum, tez canlıyım biraz ve son ay bişeyle uğraşmak istemiyorum o nedenle başladım almaya ufak ufak

ya arkadaşlar siz bebiş için bide kendiniz için alışveriş yaptnzmı ben gec mi kaldım acaba ya neler aldınz ben daha 2 tane tulum aldm battanıye alt acma aldm baska almadm daha

bende bi tek park yatak aldım o da indirime girdiği için hediye gelenler var işte :26:
2 hafta sonra izine çıkıcam o zaman almayı planlıyorum

canım aşağıyı bir oku sen, umarım yardımcı olur

[TABLE="class: contentpaneopen"]
[TR]
[TD="class: contentheading, width: 100%"]Anomali Taraması-Ayrıntılı ultrason [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: contentpaneopen"]
[TR]
[TD]

[h=1]Anomali taraması ne demektir?[/h]

Normal gebeliğin takibinde gebeliğin 16 ile 24. gebelik haftaları arasında bebekte herhangi bir anormallik olup olmadığının araştırıldığı incelemedir.

En uygun zaman aralığı nedir?

Anomali taraması için en uygun zaman 18. gebelik haftası ve sonrasında 23. gebelik haftasında tekrarı en uygun yaklaşım olmaktadır. 22 veya 23 gebelik haftasında bebeğinizin kalbinin tekrar değerlendirilmesi gerekmektedir.

Anomali taramasını kim yapar?

Bu son derece ciddi bir ultrason bilgi birikiminin zorunlu olması gereken incelemedir. Ülkemizde anomali taramasını kimin yapacağı konusu tartışmalıdır. Radyologlar, taramayı kendilerinin yapması gerektiğini düşünürken, kadın doğum uzmanları kendilerinin yapmasının uygun olduğunu düşünmektedir.
Aslında önemli olan kimin yaptığı değil bilenin yapmasıdır.

Yani en iyi kim yapıyorsa onun yapması gereklidir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yatmaman gerekiyor canım, dikkat etmelisin, rahim ve bebeğe baskı oluyor yüz üstü yatınca, 3 aya kadar sorun değil ancak artık dikkat etmek gerekiyor, hep kendini öyle buluyorsan bunu bi doktoruna sor sen belki birşey önerir sana.

canım bebeğin kıpırdıyosa bişey olmamıştır. ama benden sana tavsiye bacaklarının arasına yastık koyup yat. ben çok rahat ettim.
yastık koy ve soluna yat zaten dönmek istersen yastık çarpıyo yamuluyo seni uyandırıyo

herkesler merhaba iyi haftalar.sabahtan işimvardı giremedim işim bitti girdim,anaaam sayfalrı oku oko bitmiyor yazmış da yazmışsınız valla :) cuma günü kontrole gittik. bebeğimz iyiymiş.24+1 deydik 804 gr dedi biraz önden gidiyor dedi. bende ordaki tartıya göre hamileliğin başından beri 10 kilo almış gözüküyorum malesef dr yediklerine dikkat et karbonhidratı az tüket dedi. böyle giderse 20 kilo alarak bitireceğim bu süreci. şeker yüklemesi yapıldı ama bizim dr şekerden önce kan aldırmadı ben onunla çok ilgilenmiyorum sonrasındaki çıkan sonuç önemli dedi.bugn sonucu öğrendik normal çıkmış. 1 ay sonra görüşelim dedi.bayram tatiline gitmeyi düşünüyoruz biletimizi aldık dedim şimdilik bir problem yok rapor veririm uçar gidersin dedi.bir de korunmamız gerekiyor mu erken doğumu tetikliyormuş dedim.o da çook sonraki zamanlarda korunacaksınız şimdi korunmanıza gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…