Tarife' cim ayrıca bir bilgi daha vereyim, benim kadın doğumcum beni aynı hastanede radyolog olan bir prof. a yönlendirdi onların yapması daha doğru onlar daha farklı bakıyorlar çünkü dedi yani benim anomali taramamı prof. radyolog yaptı. Ek bilgi olsun istedim.
bizim dr da bir prof. perinatoloji dr una gönderdi.muhakkak anlaşmaları vardır
kızlar e bebekten 40 tllik indirm kuponu kazandım kullanmayacağım isteyen varsa şifreyi göndereyim
ay cnm ne bileyim elimle tutmuş gibi hissettim çocuğun bacağımıydı kolumuydu çok netti.çok enteresan geldi.çıkıvericek sandım valla.ilk defa oldu böle bişey :S[/QUOTE]ne kadar aşağıda ki canım kasıklarda hissediyorsan normal olbilir ama endişelendiysen yat dinlen biraz kasma kendini Allah korusn ne doğumu
hayırlı olsun çok güzelllvala herkese öneririm harika bir deneyim
bu arada bugün kızıma mobilyasını aldık
Belis Doa Byk Bebek Odas | Odalar | E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas
çok beğendik ve kampanyadaydı
ben bu aşımda aşı olduğum günün akşamı banyo yaptım zaten kimse banyo yapma filan dememişti hiiiç birşey de olmadıSağol Cnm acaba iğneden kaç gün sonra banyo yapabilim bilgin var mı Cnm
ya arkadaşlar siz hepiniz bebişlerinize alışveriş yaptınızmı bide kendinize ben geçmi kaldım acaba
Kızlar bu anomali taramsını her gebe yaptırıyor mu ? benım doktorum hıc oyle bıseyden bahsetmedi ve ben yaptırmadım oyle bısey :44::44:
Eğer kimseye vermediysem ben alabilirim limiti mı?
canım bizim yaptıracağımmız bir test kalmadı ki ben geçen gittiğimde doktorum söyledi hepsinin zamanı geçti çünkü sadece ayrıntılı ultrason var 21-24 haftalar arası yapılan ki ben hiçbir testi yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrason yaptırdım
Kızlar bu anomali taramsını her gebe yaptırıyor mu ? benım doktorum hıc oyle bıseyden bahsetmedi ve ben yaptırmadım oyle bısey :44::44:
canım isteyen gebelere yapılıyo zorunluluğu yok ama çok iyi bişey bence ben yaptırdım bebişimi uzun uzun gördüm ve hiç bir sorunu olmadığını öğrenince içim rahat ettiKızlar bu anomali taramsını her gebe yaptırıyor mu ? benım doktorum hıc oyle bıseyden bahsetmedi ve ben yaptırmadım oyle bısey :44::44:
için rahat etsin geçenlerde bir arkadaşımın başına gelmişti resmen çocuğun bacağı yada koluydu dedi tuttum korktum dedi senini gibi ama erken doğum filan yapmadı için rahat etsinay cnm ne bileyim elimle tutmuş gibi hissettim çocuğun bacağımıydı kolumuydu çok netti.çok enteresan geldi.çıkıvericek sandım valla.ilk defa oldu böle bişey :S
güle güle kullansın kızçen :) çok güzelmişş
hayirli olsun tatlim iyi gunlerde kullansin bebis
canım güle güle kullanın inş.
ben de belis bebeden almayı düşünüyorum. fiyatı burdaki gibi 2500 tl mi?
sen nerde yaşıyordun bu arada?
hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar
Eki Görüntüle 746182
bu mağazadaki hali tam takım olarak yatak cibinlik uyku seti dahil 2 bine aldık kampanyada şu anda
istanbuldayım ben tüm çevrem belisten aldığı için bizimde seçimimiz bu yönde oldu
güle güle kullanın canım.hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar
Eki Görüntüle 746182
bu mağazadaki hali tam takım olarak yatak cibinlik uyku seti dahil 2 bine aldık kampanyada şu anda
istanbuldayım ben tüm çevrem belisten aldığı için bizimde seçimimiz bu yönde oldu
çok teşekkürler teyzesiiçok tatlı canım, maşalahh, tam bir prenses odası olcak inşallah, allah kullanmayı nasib etsin
güle güle kullanın canım.
ben de sanırım dönüp dolaşıp belisten alıcam. benim de kızımın dolabı illa ki camlı ve içinde pembe renkli perdeli olucak ona takmış durumdayım
kıslaaarrr panik yokkk, ikiside aynı şey, arkadaş anomali diye sorunca bende öyle devam ettim bilgi vermeye, rahat olun hepiniz yaptırdınız bu ayrıntılı ultrasonu yani anomali taramasınıhepimiz hamiş olunca şimdi yeni bişi duydunuz hemen panik yapıyonuz, yok bişi raaad olun, herkes yaptırdı bunu benim bildiğim kadarıyla ve hepimiz atlattık çok şükür, şuanda bi şeker taramamız kaldı, onuda bazı arkadaşlarımız yaptırdı bile, bende bu cumartesi yaptırcam, böle işte sora bişi kalmıyo rahad olun, belki bi tek arada kan tahlili ve idrar tahlili isticek doktorlar kontrol amaçlı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?