çok teşekkürler teyzesii
canım valla ürünlerinin kalitesi tescilli bir marka ve fiyat olarakta uygun diğer yerlere göre
bende senin gibi düşünüyodum ama görümcemin oğlu 1.5 yaşında oynarken elini cama vurup vurup kulanı kesince vazgeçtim haraketlenince iş zorlaşıyo
bu minik cama tül ayrıntısı yapıcam bende
bi yandan da o riskini düşünüyorum işte.
vurmasına gerek yok çarpsa yeticek ztn ama bakalım bi çıkalım alma niyetiyle o zaman karar vericez artık :)
kızlar yarın kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılacak ebişimi çok özledimhem onun heyecanı hemde şeker yüklemesinin heyecanı var inşallah herşey yolundadır bir sorun çıkmaz :18:
bende sebicim yarın şeker yüklemesi yapılıcak bakalımmm çok merak ediyorum hem sonucumu hem kılomu hemde kızımı
Tarife' cim ayrıca bir bilgi daha vereyim, benim kadın doğumcum beni aynı hastanede radyolog olan bir prof. a yönlendirdi onların yapması daha doğru onlar daha farklı bakıyorlar çünkü dedi yani benim anomali taramamı prof. radyolog yaptı. Ek bilgi olsun istedim.
merhaba herkese benimde şeker sonucum çıktı 50grlık şeker daha doktora gitmedik 68 e 98 çıktı normal mi?
merhaba herkese benimde şeker sonucum çıktı 50grlık şeker daha doktora gitmedik 68 e 98 çıktı normal mi?
teşekkürler canımnormal cnm. 50 gr lık yüklemede 140 ın altında normal kabul ediliyo
yan tarafında aralık değerleri yazıyordur ama bence normal canım
canım ben Bursa'dayım bilmiyorum burdakinde de kampanya var mı yok mu.bu ara almayı düşünüyorsanız kampanyadan yararlanın bence
Kizlar herkes asi fln olmus benim dr asinin A sindan bile bahsetmedi yapilmasi gereken biseymiki bu asi:26:
teşekkürler canım
canım ya yazmıyor degerleri..internetten baktım şimdi sonuçlara
canım ben Bursa'dayım bilmiyorum burdakinde de kampanya var mı yok mu.
ne kampanyası var şu anda?
tetanoz aşısıdır belki bahsettikleri
hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar
Eki Görüntüle 746182
bu mağazadaki hali tam takım olarak yatak cibinlik uyku seti dahil 2 bine aldık kampanyada şu anda
istanbuldayım ben tüm çevrem belisten aldığı için bizimde seçimimiz bu yönde oldu
bana dr hic bisey demedi bende hiiic kurcalamiyorum
çok güzelmiş cnm güle güle kullan , iyi günlerde
hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar
Eki Görüntüle 746182
bu mağazadaki hali tam takım olarak yatak cibinlik uyku seti dahil 2 bine aldık kampanyada şu anda
istanbuldayım ben tüm çevrem belisten aldığı için bizimde seçimimiz bu yönde oldu
bende cuma kan verdim sonuç için arıcaklar beklemedeyim merak içinde. inşallah bişeycik çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?