2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bi yandan da o riskini düşünüyorum işte.
vurmasına gerek yok çarpsa yeticek ztn ama bakalım bi çıkalım alma niyetiyle o zaman karar vericez artık :)

kızlar yarın kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılacak ebişimi çok özledim hem onun heyecanı hemde şeker yüklemesinin heyecanı var inşallah herşey yolundadır bir sorun çıkmaz :18:

bende sebicim yarın şeker yüklemesi yapılıcak bakalımmm çok merak ediyorum hem sonucumu hem kılomu hemde kızımı

bende sebicim yarın şeker yüklemesi yapılıcak bakalımmm çok merak ediyorum hem sonucumu hem kılomu hemde kızımı

bende cuma kan verdim sonuç için arıcaklar beklemedeyim merak içinde. inşallah bişeycik çıkmaz

canım çok teşekkür ediyorum öncelikle.. evet bende radyolog yapıyor diye biliyorum paylaştığın yazıyı okumştum.. eşimle gitcem hastaneye zaman kaybı olmasın diye sıra alayım bugünden dedim ama olmadı.. herkes birbirine aktarıyor kimse bilmiyr o yüzden yarın gidip halltcem artık...

merhaba herkese benimde şeker sonucum çıktı 50grlık şeker daha doktora gitmedik 68 e 98 çıktı normal mi?

Kizlar herkes asi fln olmus benim dr asinin A sindan bile bahsetmedi yapilmasi gereken biseymiki bu asi:26:

bana dr hic bisey demedi bende hiiic kurcalamiyorum

canım doktorum banada bir şey demedi.. 2li testin dışında hiç bir testten bahsetmedi bana... ben hep kendim araştırarak yaptırdım testlerimi.. tetanoz aşısı önemli bir aşı zaten sağlık ocağından yaptırcaksın onu. sen kayıtlı olduğun sağlık ocağına git onlar yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…