teşekkürler canım
canım ya yazmıyor degerleri..internetten baktım şimdi sonuçlara
Kizlar herkes asi fln olmus benim dr asinin A sindan bile bahsetmedi yapilmasi gereken biseymiki bu asi:26:
nunucum seker yuklemesinide atlatmissin hadi hayirlisi olsun geriye bisey kalmadi
selam kızlar.
bende bu c.tesi yaptırdım 50 gr şeker yüklemesini sonuç 134 çıktı. 140In altı normal kabul ediliyor ancak biraz sınıra yakınım sanırım. Büyük olasılık doktor birşey istemeyecek ama.
Benim ayaklarım çok öem yapmaya başladı artık akşamları sucuk kıvamına geliyorum yüzüm gözümde şişmeye başladı sizde ne var ne yok bu konuda..
inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım hayırlı haberlerle dönerizbende sebicim yarın şeker yüklemesi yapılıcak bakalımmm çok merak ediyorum hem sonucumu hem kılomu hemde kızımı
canım doktorum banada bir şey demedi.. 2li testin dışında hiç bir testten bahsetmedi bana... ben hep kendim araştırarak yaptırdım testlerimi.. tetanoz aşısı önemli bir aşı zaten sağlık ocağından yaptırcaksın onu. sen kayıtlı olduğun sağlık ocağına git onlar yardımcı olur sana
selam kızlar.
bende bu c.tesi yaptırdım 50 gr şeker yüklemesini sonuç 134 çıktı. 140In altı normal kabul ediliyor ancak biraz sınıra yakınım sanırım. Büyük olasılık doktor birşey istemeyecek ama.
Benim ayaklarım çok öem yapmaya başladı artık akşamları sucuk kıvamına geliyorum yüzüm gözümde şişmeye başladı sizde ne var ne yok bu konuda..
selam kızlar.
kızlar ben 24. haftamdayım ve 7 kilo aldım 5 kilosunu son zamanlarda aldım ama... gören herkes sen çok şişmişsin diyoo göbek zaten vardı iyice çıktı sizde durumlar nasıl ?? haftanızı ve kilonuzu paylaşırmısınız bizlerle ???
Ooohh ohh ohh sayfalar dolup tasmis kizlar bu ne hiz bu ne enerji masaallah size:)
Hepsini okuyamadim iyisinizdir insaallah..vallahi dün topigin hic tadi yoktu bugün harikasiniz durmak yok canlarim devam devam
Ooohh ohh ohh sayfalar dolup tasmis kizlar bu ne hiz bu ne enerji masaallah size:)
Hepsini okuyamadim iyisinizdir insaallah..vallahi dün topigin hic tadi yoktu bugün harikasiniz durmak yok canlarim devam devam
ben 25 haftamdayim 7 kilo almisim boyum 1.76 gorunmuyo kilolarsadece onumde bi basketbol topu var o kadar
oyle diyenlerede ne kadar uyuz oluyorum hee sanki diyet yapicaz hamileyiz napalim yani
senin boyun uzunmuş yine benim boyum 1.60 :)) bu arada 23. hafta canım yaaa yanlış yazmışım.. biraz dikkat etmek gerekiyor ama egzersiz yapmakda iyi olacak sanırım... yürüyüş tavsiye ediyorlar ama arkadaşımın hamileyken çok yürümekten bacak kası zedelenmişti.. daha 3 ay var sonumuz hayrola :))
kızlar ben 24. haftamdayım ve 7 kilo aldım 5 kilosunu son zamanlarda aldım ama... gören herkes sen çok şişmişsin diyoo göbek zaten vardı iyice çıktı sizde durumlar nasıl ?? haftanızı ve kilonuzu paylaşırmısınız bizlerle ???
yuruyus cok iyi canim asiri degil tabiki bide merdiven cikmak cok iyi diyolar dogumu kolaylastiriyomusbenim ebe geldiginde onunla evde calisicaz nefees egzersizleri plates fln yapicaz bende sizlere aktaririm notlari
bu arada sizlere bir derdimi anlatayım kızlar.. görevim gereği araziye çıkmam gerekiyor.. bende hamile olduğumu öğrendikten sonra çıkmadım.. müdür bey senin araziye çıkamaz raporun varmıda araziye çıkmıyorsun deyince gittim devlet hastanesniden rapor aldım uzun süreli ayakta çalışamaz diye.. sonra onu kabul etmedi.. bu sefer gittim özel hastaneden aldım masa başında çalışması uygundur diye... ona rağmen geçen hafta çağırmış kasabalara gitceksin illaki diye tutturdu.. bende riske atmak istemiyorum bebeğimi.. müdür bey gidemem benim için sakıncalı dediysemde dinlemedi yazı yazmış kasabalara gidilmesi yoksa hakkınızda yasal işlem uygulanacaktır diye... gün geçmiyorki yeni bir sitres sinir eksik olmuyor.. bende rapor alcam 40 günlük raporum bitince heyet raporu alcam arkasından 32. hafta dolar dolmaz ayrılcam... bu arada sırtımın ağrısından da oturamıyorum gün boyu sandalyede milletin geçmiş ama benim geçmiyor( rapor olmakta vicdanen rahatsız ediyor beni siz olsanız ne yapardınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?