2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
teşekkürler canım

canım ya yazmıyor degerleri..internetten baktım şimdi sonuçlara

bence normal ama 140mış baksana arkadaşlar öyle dedi

Kizlar herkes asi fln olmus benim dr asinin A sindan bile bahsetmedi yapilmasi gereken biseymiki bu asi:26:

tetenoz aşısı olmak gerekiyor bunu kendi doktorlarımız demedi aile hekimliğinden çağırıp yapıyorlar

nunucum seker yuklemesinide atlatmissin hadi hayirlisi olsun geriye bisey kalmadi

şükür canım bunuda atlattık, sen nasıl oldun hastaydın en son, birde bu bahsettiğin aşı sanırım tetanoz aşısı bu aşıyı bende olmadım :18::18:

selam kızlar.
bende bu c.tesi yaptırdım 50 gr şeker yüklemesini sonuç 134 çıktı. 140In altı normal kabul ediliyor ancak biraz sınıra yakınım sanırım. Büyük olasılık doktor birşey istemeyecek ama.
Benim ayaklarım çok öem yapmaya başladı artık akşamları sucuk kıvamına geliyorum yüzüm gözümde şişmeye başladı sizde ne var ne yok bu konuda..

adaderenim ne kadara aldınız 1900 mu ben mı yanlış okudum benımkıde buna benzıyor ve 4 bin bu hafta içi ksinleştiricez

kaç haftalıksın canım ? bende son zamanlarda çok kilo alıyorum ne yapcam bilmiyorum :SS

canim ben Almanyada yasiyorum burada hersey trden daha farkli bana hic bisey soylemedi bitek seker testini soyledi onuda 10unda yaptiricam o kadar :26: ama bi ebe bulduk turk 4unde eve gelicek onunla tanisicam o beni doguma hazirlicak ve dogumumu o yapicak ona sorucam butun sorularimi

aynen hendi tam üstüne bastın benım ayaklar 1 numara buyudu sandalet aldım cmrtesi 37 numara tıpa tıp oldu akşamları pide gibi oluyo ayak parmaklarım acep ağustota eylulde nolurum

merhaba canim hosgeldin ben henuz seker testi yaptirmadim sisme fln yok ama tek caresi bol bol su tuketmek hic yanindan ayirma suyu biliyorum kolay degil su icmek ama mecburuz

kızlar ben 24. haftamdayım ve 7 kilo aldım 5 kilosunu son zamanlarda aldım ama... gören herkes sen çok şişmişsin diyoo göbek zaten vardı iyice çıktı sizde durumlar nasıl ?? haftanızı ve kilonuzu paylaşırmısınız bizlerle ???

Ooohh ohh ohh sayfalar dolup tasmis kizlar bu ne hiz bu ne enerji masaallah size:)
Hepsini okuyamadim iyisinizdir insaallah..vallahi dün topigin hic tadi yoktu bugün harikasiniz durmak yok canlarim devam devam

ben 25 haftamdayim 7 kilo almisim boyum 1.76 gorunmuyo kilolar sadece onumde bi basketbol topu var o kadar

oyle diyenlerede ne kadar uyuz oluyorum hee sanki diyet yapicaz hamileyiz napalim yani

Ooohh ohh ohh sayfalar dolup tasmis kizlar bu ne hiz bu ne enerji masaallah size:)
Hepsini okuyamadim iyisinizdir insaallah..vallahi dün topigin hic tadi yoktu bugün harikasiniz durmak yok canlarim devam devam

dun hafta sonuydu ya ondandir canim bugun masallahimiz var

hafta sonları topic sakın oluyor büşram bız iyiiz elifimle senin oğluş napıyooo

ben 25 haftamdayim 7 kilo almisim boyum 1.76 gorunmuyo kilolar sadece onumde bi basketbol topu var o kadar

oyle diyenlerede ne kadar uyuz oluyorum hee sanki diyet yapicaz hamileyiz napalim yani

senin boyun uzunmuş yine benim boyum 1.60 :)) bu arada 23. hafta canım yaaa yanlış yazmışım.. biraz dikkat etmek gerekiyor ama egzersiz yapmakda iyi olacak sanırım... yürüyüş tavsiye ediyorlar ama arkadaşımın hamileyken çok yürümekten bacak kası zedelenmişti.. daha 3 ay var sonumuz hayrola :))

yuruyus cok iyi canim asiri degil tabiki bide merdiven cikmak cok iyi diyolar dogumu kolaylastiriyomus benim ebe geldiginde onunla evde calisicaz nefees egzersizleri plates fln yapicaz bende sizlere aktaririm notlari

bu arada sizlere bir derdimi anlatayım kızlar.. görevim gereği araziye çıkmam gerekiyor.. bende hamile olduğumu öğrendikten sonra çıkmadım.. müdür bey senin araziye çıkamaz raporun varmıda araziye çıkmıyorsun deyince gittim devlet hastanesniden rapor aldım uzun süreli ayakta çalışamaz diye.. sonra onu kabul etmedi.. bu sefer gittim özel hastaneden aldım masa başında çalışması uygundur diye... ona rağmen geçen hafta çağırmış kasabalara gitceksin illaki diye tutturdu.. bende riske atmak istemiyorum bebeğimi.. müdür bey gidemem benim için sakıncalı dediysemde dinlemedi yazı yazmış kasabalara gidilmesi yoksa hakkınızda yasal işlem uygulanacaktır diye... gün geçmiyorki yeni bir sitres sinir eksik olmuyor.. bende rapor alcam 40 günlük raporum bitince heyet raporu alcam arkasından 32. hafta dolar dolmaz ayrılcam... bu arada sırtımın ağrısından da oturamıyorum gün boyu sandalyede milletin geçmiş ama benim geçmiyor ( rapor olmakta vicdanen rahatsız ediyor beni siz olsanız ne yapardınız ???

ben de 24. haftadayım canım bu gün itibari ile (sabah tartıldım) 8 kilo almışım
beni de kimi gören kilo almışın dio kimi de yok almamışın sadece göbişin çıkmış dio

yuruyus cok iyi canim asiri degil tabiki bide merdiven cikmak cok iyi diyolar dogumu kolaylastiriyomus benim ebe geldiginde onunla evde calisicaz nefees egzersizleri plates fln yapicaz bende sizlere aktaririm notlari

tamam canım bekliyorum tecrübelerini :)) evim 5. katta ve asansör yok mecburen merdiven tırmanıyoruz zaten :))

canim ne arazisi ogretemen flnmiisn seni asiri zorluyosa bencede rapor al. sandalyenin arkasinada yastik fln belinle sandalyenin arasina koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…