2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
klınıktemı yaptırdın angeelcm yoksa hastanede mı sonuclar nezaman çıkıyor acaba inş. güzel haberlerini alırız

canım benim klinik lab. gönderiyorlar. bikaç güne ararız dediler. hastanede hemen çıkıyor sonuçlar.

tarifecim aynı benı atrif ettin şimdi sen bnde 160 boyunda 56 ıle hamıle kalmış 22.haftama kadar 7 kılo almıştım sonra evde de tarılmadım her hafta 1 kılo alıyodum kendım dıyetısyenede gıttım ee sonra bıraktım gitti kç oldu haberım yok bı 10 + olmuşumdur yarın bellı olacak doktorda :))

bence hiç rahatsız olma canım çünkü seni çok zorlamışlaryani neden hamile bi insanın üstüne bu kadar gidilir ki anlamıyorum hiç rahatsız olma sen bebişini düşün seni buna onlar mecbur etmiş al raporunu dinlen

dun hafta sonuydu ya ondandir canim bugun masallahimiz var

Evet tatlim bugün harikasiniz bayildim enerjinize
hafta sonları topic sakın oluyor büşram bız iyiiz elifimle senin oğluş napıyooo

Aynen öyle cok sakindi dün sezinimmm..oyy oyy yerim ben elifini hep iyi olun kuzum bizde cok sükür iyiyiz oglusumla yeni gelebildik yaniniza

1.70 le 65 kilodayım şu an 57 ile hamiş kalmıştım heralde doğuma kadar rahat 70 olurum

yerinde olsam bende öyle yapardım müdürün resmen işi yokuşa sürmüş kaç kere istediği raporu almışsın hoşnut olmamış
senin başka yapacak birşeyin yok normalde bende işim gereği pc kasası taşıyordum yazıcı taşıyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri elimi sürmüyorum şimdi masa başında çalıştığım halde bile ayaklarım şişiyor yoruluyorum değil ki araziye çıkacaksın

ay canım yaa normal demekki :)) ben ilk zamanlar 2 kilo almıştım 58 ile hamile kalmıştım ama son 1.5 aydır çok kilo aldım.. aman bebişler iyi olsunda biz alalım nolcak :))

müdürede söyledim ama canım zaten vicdanı merhameti olan bir insan hamile bir insanı rapor almayı zorlamaz göndermez araziye dedim.. sonra bana akrabasının düşük tehlikesi olduğunu 3 ay yattığını anlatıyor.. eee madem biliyorsun bunları niye zorluyorsun sen insanı.. aynen canım mecbur bıraktılar valla.. heyet raporu falan alcam yani napim..

canım araziden kastımda o tarla senin bu tarla senin o köy senin bu köy senin gezeceksin.. kendim kadastro teknikeriyim çünkü.. yollarda bir sürü kasis çukurlar var... ne olursa olsun şehir içinde köylerde kasabalarda araba yolculuğu yapmak tehlikeli.. anayol olsa hiç sesim çıkmaz çünkü rahat olur o zaman..

1.70 le 65 kilodayım şu an 57 ile hamiş kalmıştım heralde doğuma kadar rahat 70 olurum

sizler boydan kurtarıyorsunuz canım :)) ama bende plates falan yapacam hem iç bacak kaslarını çalıştırmak iyi geliyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş öyle duydum...

al kuzum senin sağlığından önemli mi böyle insanlara öyle yapmak lazım

canim ne arazisi ogretemen flnmiisn seni asiri zorluyosa bencede rapor al. sandalyenin arkasinada yastik fln belinle sandalyenin arasina koy

canım ben kadastro teknikeriyim... var destek ama faydası olmuyor.. sırtımda aşırı bir ağrı var çünkü.. vücudun denge mekanizması öne doğru kaydığı için sırta yük çok biniyormuş o yüzden ağrı oluyormuş... benimde göbeğim çokmu büyüdü ne ondanmı anlamadım... geçeceği yerde daha çok ağrıyor...

al kuzum senin sağlığından önemli mi böyle insanlara öyle yapmak lazım

yarın doktora gidecem işte hem anomali testimi yaptırcam hem rapor alcam.. 22 gün raporum kalmış onu bitireyim sonrada heyet raporu alcam.. çünkü sinir sitresde olmak istemiyorum artık bebeğimin etkilenmesinden korkuyorum...

sizler boydan kurtarıyorsunuz canım :)) ama bende plates falan yapacam hem iç bacak kaslarını çalıştırmak iyi geliyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş öyle duydum...
evet canım ben de duydum ben de sadece pazarları egzersiz plates yapıyorum bu aydan sonra da yürüyüşe başlicam inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da

evet canım aynen bebeğine de san da yazık
umarım güzel geçer taramanız yavruşun çok sağlıklıdır inşallah bebişini de uzun uzun görürsün ne güzel benim de yarın kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak

evet canım ben de duydum ben de sadece pazarları egzersiz plates yapıyorum bu aydan sonra da yürüyüşe başlicam inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da

plates çok faydalı bir spor ben daha önce yapmıştım baya kilo vermiştim ama onuda düzenli yapmak gerekiyor... arkadaşım hamileliği boyunca çok yürüdü hatta bacak kası zedelenmiş çok yürümekten sırf normal doğum yapayım diye ama yazık yinede sezaryan oldu.. neymişde bebek kanala düşmemiş.. hoş günü geçmesine rağmen hiç doğum belirtisi olmadı mecbur kaldılar birazda almaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…