klınıktemı yaptırdın angeelcm yoksa hastanede mı sonuclar nezaman çıkıyor acaba inş. güzel haberlerini alırız
kızlar ben 24. haftamdayım ve 7 kilo aldım 5 kilosunu son zamanlarda aldım ama... gören herkes sen çok şişmişsin diyoo göbek zaten vardı iyice çıktı sizde durumlar nasıl ?? haftanızı ve kilonuzu paylaşırmısınız bizlerle ???
bence hiç rahatsız olma canım çünkü seni çok zorlamışlarbu arada sizlere bir derdimi anlatayım kızlar.. görevim gereği araziye çıkmam gerekiyor.. bende hamile olduğumu öğrendikten sonra çıkmadım.. müdür bey senin araziye çıkamaz raporun varmıda araziye çıkmıyorsun deyince gittim devlet hastanesniden rapor aldım uzun süreli ayakta çalışamaz diye.. sonra onu kabul etmedi.. bu sefer gittim özel hastaneden aldım masa başında çalışması uygundur diye... ona rağmen geçen hafta çağırmış kasabalara gitceksin illaki diye tutturdu.. bende riske atmak istemiyorum bebeğimi.. müdür bey gidemem benim için sakıncalı dediysemde dinlemedi yazı yazmış kasabalara gidilmesi yoksa hakkınızda yasal işlem uygulanacaktır diye... gün geçmiyorki yeni bir sitres sinir eksik olmuyor.. bende rapor alcam 40 günlük raporum bitince heyet raporu alcam arkasından 32. hafta dolar dolmaz ayrılcam... bu arada sırtımın ağrısından da oturamıyorum gün boyu sandalyede milletin geçmiş ama benim geçmiyor( rapor olmakta vicdanen rahatsız ediyor beni siz olsanız ne yapardınız ???
çok güzel canım iyi günlerde kullanın
adaderenim ne kadara aldınız 1900 mu ben mı yanlış okudum benımkıde buna benzıyor ve 4 bin bu hafta içi ksinleştiricez
dun hafta sonuydu ya ondandir canim bugun masallahimiz var
hafta sonları topic sakın oluyor büşram bız iyiiz elifimle senin oğluş napıyooo
1.70 le 65 kilodayım şu an 57 ile hamiş kalmıştım heralde doğuma kadar rahat 70 olurumtarifecim aynı benı atrif ettin şimdi sen bnde 160 boyunda 56 ıle hamıle kalmış 22.haftama kadar 7 kılo almıştım sonra evde de tarılmadım her hafta 1 kılo alıyodum kendım dıyetısyenede gıttım ee sonra bıraktım gitti kç oldu haberım yok bı 10 + olmuşumdur yarın bellı olacak doktorda :))
bu arada sizlere bir derdimi anlatayım kızlar.. görevim gereği araziye çıkmam gerekiyor.. bende hamile olduğumu öğrendikten sonra çıkmadım.. müdür bey senin araziye çıkamaz raporun varmıda araziye çıkmıyorsun deyince gittim devlet hastanesniden rapor aldım uzun süreli ayakta çalışamaz diye.. sonra onu kabul etmedi.. bu sefer gittim özel hastaneden aldım masa başında çalışması uygundur diye... ona rağmen geçen hafta çağırmış kasabalara gitceksin illaki diye tutturdu.. bende riske atmak istemiyorum bebeğimi.. müdür bey gidemem benim için sakıncalı dediysemde dinlemedi yazı yazmış kasabalara gidilmesi yoksa hakkınızda yasal işlem uygulanacaktır diye... gün geçmiyorki yeni bir sitres sinir eksik olmuyor.. bende rapor alcam 40 günlük raporum bitince heyet raporu alcam arkasından 32. hafta dolar dolmaz ayrılcam... bu arada sırtımın ağrısından da oturamıyorum gün boyu sandalyede milletin geçmiş ama benim geçmiyor( rapor olmakta vicdanen rahatsız ediyor beni siz olsanız ne yapardınız ???
tarifecim aynı benı atrif ettin şimdi sen bnde 160 boyunda 56 ıle hamıle kalmış 22.haftama kadar 7 kılo almıştım sonra evde de tarılmadım her hafta 1 kılo alıyodum kendım dıyetısyenede gıttım ee sonra bıraktım gitti kç oldu haberım yok bı 10 + olmuşumdur yarın bellı olacak doktorda :))
bence hiç rahatsız olma canım çünkü seni çok zorlamışlaryani neden hamile bi insanın üstüne bu kadar gidilir ki anlamıyorum hiç rahatsız olma sen bebişini düşün seni buna onlar mecbur etmiş al raporunu dinlen
yerinde olsam bende öyle yapardım müdürün resmen işi yokuşa sürmüş kaç kere istediği raporu almışsın hoşnut olmamış
senin başka yapacak birşeyin yok normalde bende işim gereği pc kasası taşıyordum yazıcı taşıyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri elimi sürmüyorum şimdi masa başında çalıştığım halde bile ayaklarım şişiyor yoruluyorum değil ki araziye çıkacaksın
1.70 le 65 kilodayım şu an 57 ile hamiş kalmıştım heralde doğuma kadar rahat 70 olurum
al kuzum senin sağlığından önemli mi böyle insanlara öyle yapmak lazımmüdürede söyledim ama canım zaten vicdanı merhameti olan bir insan hamile bir insanı rapor almayı zorlamaz göndermez araziye dedim.. sonra bana akrabasının düşük tehlikesi olduğunu 3 ay yattığını anlatıyor.. eee madem biliyorsun bunları niye zorluyorsun sen insanı.. aynen canım mecbur bıraktılar valla.. heyet raporu falan alcam yani napim..
canim ne arazisi ogretemen flnmiisn seni asiri zorluyosa bencede rapor al. sandalyenin arkasinada yastik fln belinle sandalyenin arasina koy
al kuzum senin sağlığından önemli mi böyle insanlara öyle yapmak lazım
evet canım ben de duydum ben de sadece pazarları egzersiz plates yapıyorumsizler boydan kurtarıyorsunuz canım :)) ama bende plates falan yapacam hem iç bacak kaslarını çalıştırmak iyi geliyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş öyle duydum...
evet canım aynen bebeğine de san da yazıkyarın doktora gidecem işte hem anomali testimi yaptırcam hem rapor alcam.. 22 gün raporum kalmış onu bitireyim sonrada heyet raporu alcam.. çünkü sinir sitresde olmak istemiyorum artık bebeğimin etkilenmesinden korkuyorum...
evet canım ben de duydum ben de sadece pazarları egzersiz plates yapıyorumbu aydan sonra da yürüyüşe başlicam inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da
annisler ben cikiyorum arkadasim gelicekmis opuldunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?