güle güle canım iyi sohbetlerannisler ben cikiyorum arkadasim gelicekmis opuldunuzz
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin canım umarım biz de bi avazda kurtuluruz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızplates çok faydalı bir spor ben daha önce yapmıştım baya kilo vermiştim ama onuda düzenli yapmak gerekiyor... arkadaşım hamileliği boyunca çok yürüdü hatta bacak kası zedelenmiş çok yürümekten sırf normal doğum yapayım diye ama yazık yinede sezaryan oldu.. neymişde bebek kanala düşmemiş.. hoş günü geçmesine rağmen hiç doğum belirtisi olmadı mecbur kaldılar birazda almaya...
evet canım aynen bebeğine de san da yazık
umarım güzel geçer taramanız yavruşun çok sağlıklıdır inşallahbebişini de uzun uzun görürsün ne güzel benim de yarın kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak
canım nerde karar kıldın. burda çok pahalı ya
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin canım umarım biz de bi avazda kurtuluruz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
kız aynennn trabzon paris sankı herşey pahalıı kazıklanıyoz mıllet ıst.ucuza alıyo patide canım ilk girerken soldaki oda taşları var uzerinde dolabı camlı beyaz perdeli fiyonku var oo
Canım bence hiç boşuna para verme üniversite hastanesi daha detaylı bakıyor inceliyor ben çok memnun kaldım 1 kuruş ücrette vermedimçok sağol canım benim amin inşallah... ya burda 2 hastane yapıyor birisi özel birisi üniversite.. üniversitede asistanlar yapıyormuş.. özeldede 135 tl ücret alıyorlarmış üniversitede ücretsiz... ne yapsam karar veremedim testlerim hep temiz çıktı şimdiye kadar... sonuçta üniversite hastanesi iyi olur diyorum ama kararsız kalıyoru...
Canım bence hiç boşuna para verme üniversite hastanesi daha detaylı bakıyor inceliyor ben çok memnun kaldım 1 kuruş ücrette vermedimasistanlar yapmadı benimkini tatlım radyoloji uzmanı bakıyo benim bildiğim bana da o baktı zaten:94:[/QUOTE
ay canım bilmiyorum ki arkadaş asistan yapıyor demişti.. ama sonuçta uzman doktor bakacak sonuçlara öyle değilmi.. olmazsa ben üniversiteye gideyimde memnun kalmazsam özel hastaneye öyle gideyim.. ne gerek var şimdi 135 tl vermeye.. o paryla bebişime bir şeyler alırım bende :))
selam anneler nasılsınız biz 23 haftalık olduk artık buyuduk gecen ayrıntılı ultrasaona girdik göya ama ne renkliydi nede bişi anladık eli ayağı parmakları dedi hiç incelemedi bi sorun görmüyorum dedi geçti sizler naptınız
benden tavsiye canım, bebişlere cam kullanmayın odalarında, büyüyünce çarpar marpar üstüne tül koyun renkli oda şirin durur, bebişimin odasında dolapta cam vardı ben direk iptal ettim onu ve tahta yaptırdım, hem benimki erkek bebiş hemde bebek odasında cam çok uygun gelmedi bana, yeri gelcek orta sehpayı kaldırcaz bebiş çarpıp biyerini incitmesin diye o nedenle ben cama karşıyımmmbi yandan da o riskini düşünüyorum işte.
vurmasına gerek yok çarpsa yeticek ztn ama bakalım bi çıkalım alma niyetiyle o zaman karar vericez artık :)
canım çok zorunlu bişi değil aslında, bazı doktorlar gerek bile görmüyolar, bizim burda sağlık bakanlığı zorunlu tutuyomuş ondan yapıyolar, sen orda gerekli değilse yaptırma, benim doktor üstülemedi bile, seni ararlar dedi zamanı gelince sağlık ocağından ama ne aradılar ne sordular ben arayınca gel yapalım dediler öyle yanibana dr hic bisey demedi bende hiiic kurcalamiyorum
şimdik canımcım sen hamiş olduğundan seninle ilgili hiçbir yasal yola başvuramaz bunu bil, seni işten kovamaz, ihtar yapamaz vs. , hamile olduğunu söylediğin günden itibaren sana sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak işverenin en birinci görevi, dolayısıyla raporunu aldıysan paşa paşa kabul etmek zorunda, gitmezsen seni zorlayacak değil, hoş artık hepimiz 6. ayımızı doldurduk yada doldurcaz o yerine yeni birini bakmaya başlasın bile sen yokken işleri kim yapacaksa o yapsın artık bu tarz işleri. He rapor alıp evde yatayım dersen bu amcam sonuna kadar haketmiş bunu hiç çekinme yap ( vicdan yapma bu olayın vicdanlık bi kısmı kalmamış, asıl o vicdan yapması lazım hamiş kıza nasıl davranıyo aptal ) tabiki eğer maaşından kesinti olmuyorsa tabi. Ben özel sektördeyim 2 günün üzerindeki raporlarda maaştan kesinti oluyor ve devletten almak zorunda kalıyosun ama onunda bir sürü prosedürü var falan uğraşmak istemiyor insan. ama sana gerekli çalışma ortamını sağlamak zorunda, işveren bunu yapmıyorsa onu şikayet etme hakkın dahi var, o nedenle rahat ol hiç stres yapma kendine ne hali varsa görsün, ama yok bu adam seni sürekli taciz edip stres yapacaksa hem şikayet et hemde raporunu al görsün gününü çünkü bebişinde stres olcak bu seferbu arada sizlere bir derdimi anlatayım kızlar.. görevim gereği araziye çıkmam gerekiyor.. bende hamile olduğumu öğrendikten sonra çıkmadım.. müdür bey senin araziye çıkamaz raporun varmıda araziye çıkmıyorsun deyince gittim devlet hastanesniden rapor aldım uzun süreli ayakta çalışamaz diye.. sonra onu kabul etmedi.. bu sefer gittim özel hastaneden aldım masa başında çalışması uygundur diye... ona rağmen geçen hafta çağırmış kasabalara gitceksin illaki diye tutturdu.. bende riske atmak istemiyorum bebeğimi.. müdür bey gidemem benim için sakıncalı dediysemde dinlemedi yazı yazmış kasabalara gidilmesi yoksa hakkınızda yasal işlem uygulanacaktır diye... gün geçmiyorki yeni bir sitres sinir eksik olmuyor.. bende rapor alcam 40 günlük raporum bitince heyet raporu alcam arkasından 32. hafta dolar dolmaz ayrılcam... bu arada sırtımın ağrısından da oturamıyorum gün boyu sandalyede milletin geçmiş ama benim geçmiyor( rapor olmakta vicdanen rahatsız ediyor beni siz olsanız ne yapardınız ???
evetttttttttttttttttttt bende onu çok beğenmiştim çok güzel bende dedim tam kız bebek odası. he yaw fiyatlar uçmuş ebeveyn yatak odası o fiyata alırsın dimi. ama burda daha uygun yok. melteme gittim ordada aynı fiyatlar.
aynen öyle canım zaten çok şükür bebişinde bi sıkıntı yokmuş gidersin beğenmez memnun kalmazsan özele gidersin hem zaten sonuç önemli ona da kendi dr un bakacak zatenCanım bence hiç boşuna para verme üniversite hastanesi daha detaylı bakıyor inceliyor ben çok memnun kaldım 1 kuruş ücrette vermedimasistanlar yapmadı benimkini tatlım radyoloji uzmanı bakıyo benim bildiğim bana da o baktı zaten:94:[/QUOTE
ay canım bilmiyorum ki arkadaş asistan yapıyor demişti.. ama sonuçta uzman doktor bakacak sonuçlara öyle değilmi.. olmazsa ben üniversiteye gideyimde memnun kalmazsam özel hastaneye öyle gideyim.. ne gerek var şimdi 135 tl vermeye.. o paryla bebişime bir şeyler alırım bende :))
selam anneler nasılsınız biz 23 haftalık olduk artık buyuduk gecen ayrıntılı ultrasaona girdik göya ama ne renkliydi nede bişi anladık eli ayağı parmakları dedi hiç incelemedi bi sorun görmüyorum dedi geçti sizler naptınız
aynen yaa dün saatlerce uğraştımkızlar tüylerle aranız nasılll hormonlar sızı nasıl etkıledii ben bacaklarımı almaya yetişemıyorum artıkın
şimdik canımcım sen hamiş olduğundan seninle ilgili hiçbir yasal yola başvuramaz bunu bil, seni işten kovamaz, ihtar yapamaz vs. , hamile olduğunu söylediğin günden itibaren sana sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak işverenin en birinci görevi, dolayısıyla raporunu aldıysan paşa paşa kabul etmek zorunda, gitmezsen seni zorlayacak değil, hoş artık hepimiz 6. ayımızı doldurduk yada doldurcaz o yerine yeni birini bakmaya başlasın bile sen yokken işleri kim yapacaksa o yapsın artık bu tarz işleri. He rapor alıp evde yatayım dersen bu amcam sonuna kadar haketmiş bunu hiç çekinme yap ( vicdan yapma bu olayın vicdanlık bi kısmı kalmamış, asıl o vicdan yapması lazım hamiş kıza nasıl davranıyo aptal ) tabiki eğer maaşından kesinti olmuyorsa tabi. Ben özel sektördeyim 2 günün üzerindeki raporlarda maaştan kesinti oluyor ve devletten almak zorunda kalıyosun ama onunda bir sürü prosedürü var falan uğraşmak istemiyor insan. ama sana gerekli çalışma ortamını sağlamak zorunda, işveren bunu yapmıyorsa onu şikayet etme hakkın dahi var, o nedenle rahat ol hiç stres yapma kendine ne hali varsa görsün, ama yok bu adam seni sürekli taciz edip stres yapacaksa hem şikayet et hemde raporunu al görsün gününü çünkü bebişinde stres olcak bu sefer
canım türkiye de sağlık ocağı yapıyor tetanoz aşısı bu almanyada durum farklıdır belkiKizlar herkes asi fln olmus benim dr asinin A sindan bile bahsetmedi yapilmasi gereken biseymiki bu asi:26:
ben de 25.haftamdayım 3.5 kilo kadar almışım canım çok şükürkızlar ben 24. haftamdayım ve 7 kilo aldım 5 kilosunu son zamanlarda aldım ama... gören herkes sen çok şişmişsin diyoo göbek zaten vardı iyice çıktı sizde durumlar nasıl ?? haftanızı ve kilonuzu paylaşırmısınız bizlerle ???
aynen yaa dün saatlerce uğraştımöldüm inan kanter içinde kaldım ne zormuş arkadaş göbüşler birz daha büyünce hiç yetişemicez o zaman napıcaz ben onu düşünüyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?