2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin canım umarım biz de bi avazda kurtuluruz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

çok sağol canım benim amin inşallah... ya burda 2 hastane yapıyor birisi özel birisi üniversite.. üniversitede asistanlar yapıyormuş.. özeldede 135 tl ücret alıyorlarmış üniversitede ücretsiz... ne yapsam karar veremedim testlerim hep temiz çıktı şimdiye kadar... sonuçta üniversite hastanesi iyi olur diyorum ama kararsız kalıyoru...

kız aynennn trabzon paris sankı herşey pahalıı kazıklanıyoz mıllet ıst.ucuza alıyo patide canım ilk girerken soldaki oda taşları var uzerinde dolabı camlı beyaz perdeli fiyonku var oo

evetttttttttttttttttttt bende onu çok beğenmiştim çok güzel bende dedim tam kız bebek odası. he yaw fiyatlar uçmuş ebeveyn yatak odası o fiyata alırsın dimi. ama burda daha uygun yok. melteme gittim ordada aynı fiyatlar.

Canım bence hiç boşuna para verme üniversite hastanesi daha detaylı bakıyor inceliyor ben çok memnun kaldım 1 kuruş ücrette vermedim asistanlar yapmadı benimkini tatlım radyoloji uzmanı bakıyo benim bildiğim bana da o baktı zaten:94:

selam anneler nasılsınız biz 23 haftalık olduk artık buyuduk gecen ayrıntılı ultrasaona girdik göya ama ne renkliydi nede bişi anladık eli ayağı parmakları dedi hiç incelemedi bi sorun görmüyorum dedi geçti sizler naptınız

selam canım iyiyiz sağol sen nasılsın ?? bende yaptırcam ayrıntılı ultrason sen nereye hangi doktora yaptırdın canım ??

bi yandan da o riskini düşünüyorum işte.
vurmasına gerek yok çarpsa yeticek ztn ama bakalım bi çıkalım alma niyetiyle o zaman karar vericez artık :)
benden tavsiye canım, bebişlere cam kullanmayın odalarında, büyüyünce çarpar marpar üstüne tül koyun renkli oda şirin durur, bebişimin odasında dolapta cam vardı ben direk iptal ettim onu ve tahta yaptırdım, hem benimki erkek bebiş hemde bebek odasında cam çok uygun gelmedi bana, yeri gelcek orta sehpayı kaldırcaz bebiş çarpıp biyerini incitmesin diye o nedenle ben cama karşıyımmm

bana dr hic bisey demedi bende hiiic kurcalamiyorum
canım çok zorunlu bişi değil aslında, bazı doktorlar gerek bile görmüyolar, bizim burda sağlık bakanlığı zorunlu tutuyomuş ondan yapıyolar, sen orda gerekli değilse yaptırma, benim doktor üstülemedi bile, seni ararlar dedi zamanı gelince sağlık ocağından ama ne aradılar ne sordular ben arayınca gel yapalım dediler öyle yani

şimdik canımcım sen hamiş olduğundan seninle ilgili hiçbir yasal yola başvuramaz bunu bil, seni işten kovamaz, ihtar yapamaz vs. , hamile olduğunu söylediğin günden itibaren sana sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak işverenin en birinci görevi, dolayısıyla raporunu aldıysan paşa paşa kabul etmek zorunda, gitmezsen seni zorlayacak değil, hoş artık hepimiz 6. ayımızı doldurduk yada doldurcaz o yerine yeni birini bakmaya başlasın bile sen yokken işleri kim yapacaksa o yapsın artık bu tarz işleri. He rapor alıp evde yatayım dersen bu amcam sonuna kadar haketmiş bunu hiç çekinme yap ( vicdan yapma bu olayın vicdanlık bi kısmı kalmamış, asıl o vicdan yapması lazım hamiş kıza nasıl davranıyo aptal ) tabiki eğer maaşından kesinti olmuyorsa tabi. Ben özel sektördeyim 2 günün üzerindeki raporlarda maaştan kesinti oluyor ve devletten almak zorunda kalıyosun ama onunda bir sürü prosedürü var falan uğraşmak istemiyor insan. ama sana gerekli çalışma ortamını sağlamak zorunda, işveren bunu yapmıyorsa onu şikayet etme hakkın dahi var, o nedenle rahat ol hiç stres yapma kendine ne hali varsa görsün, ama yok bu adam seni sürekli taciz edip stres yapacaksa hem şikayet et hemde raporunu al görsün gününü çünkü bebişinde stres olcak bu sefer

evet canım prenses odası adıda :))) meltmem zaten az ındırım yaparım dıye aklı gıdıyoo kızz cancazım normal yatak oadsı gibi fiyatlar 9 bın lıralıkda var benım yatak odamdan daha guzel aynalı maynalıı e bakalım bızımkıler ne kadar kullanacaklar resim yapmazlarsa beyaz dolabın ustune ıyıdır

Son düzenleme:

devlette mi yaptırdın canım neden incelemediki acaba

canım bizimki 45dk baktı, baktıkçada anlattı sürekli burası bu şurası bu şeklinde, uygun pozisyon yakaladıkçada renkli olarak hem bize gösterdi hemde tüm görüntüyü cd ye kaydetti, sizinki kendine saklamış tüm bilgileri sanırım ondan öyle olmuş olsun sorun yoksa boşver takma kafana, önemli olan sorun var mı yok mu, yoksa gerisi önemli değil canım

kızlar tüylerle aranız nasılll hormonlar sızı nasıl etkıledii ben bacaklarımı almaya yetişemıyorum artıkın

kızlar tüylerle aranız nasılll hormonlar sızı nasıl etkıledii ben bacaklarımı almaya yetişemıyorum artıkın
aynen yaa dün saatlerce uğraştım öldüm inan kanter içinde kaldım ne zormuş arkadaş göbüşler birz daha büyünce hiç yetişemicez o zaman napıcaz ben onu düşünüyorum şimdiden

canım devletteyim bende.. tek tabip raporları maaştan kesiliyor ama heyet raporu kesilmiyor... bizim müdür çok cins şikayet etmeyi düşündüm ama o kdar çok ki cins işleri hangi birini şikayet edeyim baş olmaz yani.. en iyisi rapor alıp gitmek.. düşün yani ben doğum öncesi süremi bile aktarmıycam.. buranın sinirini sitresini çekmek istemiyorum artık... memurlar için salla başı al maaşı diyorlar ama hiç öyle değil valla ne çektiğiimizi Allah biliyo...aynı odada çalıştığım arkadaşada eziyet etmişti.. ama o zaman ben diğer işlere gidiyordum yine o benim kadar üzülmedi... o kızada aldırdı araziye çıkamaz raporu.. ama onun sene ortasına geldiği için doğum rapor falan aalamadı.. ee bizlerin Allah nasip ederse yıl sonuna denk gelecek seneye aynı haklarımız tekrar olacak niye uğraşayım ki ben bu deliyle öyle değilmi ama...

Kizlar herkes asi fln olmus benim dr asinin A sindan bile bahsetmedi yapilmasi gereken biseymiki bu asi:26:
canım türkiye de sağlık ocağı yapıyor tetanoz aşısı bu almanyada durum farklıdır belki
ben de 25.haftamdayım 3.5 kilo kadar almışım canım çok şükür

ende yaptırdım dediğin gibi renkli filan değildi ama herşeyini inceledi sonuçta ve önemli olan onu renkli görmen değil sağlıklı görmen canım sıkıntı yapma sağlığı yerindeyse

aynen yaa dün saatlerce uğraştım öldüm inan kanter içinde kaldım ne zormuş arkadaş göbüşler birz daha büyünce hiç yetişemicez o zaman napıcaz ben onu düşünüyorum şimdiden

ayy yaaa evettt, bende cumartesi uğraştım valla ter içinde kaldım sorada direk duşa attım kendimi ne zor ya anam valla kadınlık zor hee, herşeyi biz çekiyoz, napacaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…