2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cullucan cım bana süper bi fikir verdin farkında olmadan ben de dolabın üzerine pembe tül gererim araba süsler gibi
tamamdır camsız alıyoruz dolabı

maşallah sana canım.. bebeğn kilosu nasıl peki ?? kardeşim anlattı arkadaşı 7 yada 8 kilo lamış 4 kilo bebek doğmş DD ne kadar güzel bir şey yaaa...

al gitsin canım o zaman raporunu hiç uğraşma o aptalla

kızlar tüylerle aranız nasılll hormonlar sızı nasıl etkıledii ben bacaklarımı almaya yetişemıyorum artıkın

o meseleyi hiiç dme hele canım eskiden bacakları filan ayda bir anca alırdım naca çıkarlardı şimdi 2 haftaya ormana dönüyor hele göbeğime inanamıyorum yani umarım doğumdan sonra dökülür

cullucan cım bana süper bi fikir verdin farkında olmadan ben de dolabın üzerine pembe tül gererim araba süsler gibi
tamamdır camsız alıyoruz dolabı

heheh hadi bakalım sevindim şimdi, hem daha iyi sora büyüyünce istemezse çıkarır atarsın tülü al sana yeni dolap

ayy yaaa evettt, bende cumartesi uğraştım valla ter içinde kaldım sorada direk duşa attım kendimi ne zor ya anam valla kadınlık zor hee, herşeyi biz çekiyoz, napacaz bilmiyorum
herşeyi biz çekiyoruz tatlım erkeklere bişey yok ohh ne ala memleket
önümüzdeki aylarda hiç erişemicez valla ancak kuaföre gidip bu duruma alışıcaz ben hiç gitmedim ağda için daha önce şimdiden de sıkıntı bastı yani gitmek zorunda kalıcaz ama napalım öle pis pis de gezilmez anacım ben çok rahatsız oluyorum hafif belli olduğunda bile

maşallah sana canım.. bebeğn kilosu nasıl peki ?? kardeşim anlattı arkadaşı 7 yada 8 kilo lamış 4 kilo bebek doğmş DD ne kadar güzel bir şey yaaa...

maşallah valla ona ama beim bebiş şimdilik öyle değil biraz zayıf haftasına göre ama sağlığı yerinde zayıf olması sorun oluşturmuyor geçen gittiğimde doktora 550 gr kadar olması gerekirken 445 gr çıktı minik kızım ee babası da beni suçluyor tabi sen az yiyorsun o yüzden bebeğimiz zayıf diyor ama ona öyle geliyor

o meseleyi hiiç dme hele canım eskiden bacakları filan ayda bir anca alırdım naca çıkarlardı şimdi 2 haftaya ormana dönüyor hele göbeğime inanamıyorum yani umarım doğumdan sonra dökülür

lınacıııımm benımde karnımdakı ayva tuyler uzuyoooo çok kotu gözüküyooo bı ara ne kafa taktımmm doktora gıdıyon karnını açıyon ufffffffff zaten krın buyudu görunmuyo bişi 5 dk da ağda yapılırken 1 saatte savaştan çıkmışa döndum bne gecen :26:

hee o yüzden kocalara yapın yapçanız nazınızı şimdi işte, ödeme zamanı hehehe ayneeennnn, hiç gitmedim, gitmeyede utanıyorum hep kendim hallettim ama sora mecbur demekki offff, utana utana bi hal olcaz, bende gezemem hiç öle azcık bile çıksa hemen alırdım bide şimdi yaz, elbiseler fora bende mecbur yani öle gezilirmi hiçççççç

sezoş kız bende lazer yaptırmıştım önceden onların yerine çıktılar hormonlu çıkıyolar bide

bende gitmiştim lazaereee boşşşşşşş çıktı ben demiştim ahmılelıkte hormonlardan dolayı geri çıkıyormuş dıye gıttıgım yere yook genelde hamılelıkte dokulur dedı halt etti eskı halındeyım şuan ve doğum yapayım hemen lazere başlıcam sutu etkılemıyormuş çunku koltuk altına yetişemıyomkı bı de yazdayız kısa kllu kolsuz gıyınce olurmu hiçç

desene resmen kılpaçino olduk

olsun canım canı içinde olsun sağlıklı olsun önemli olan o... bizim arkadaşın eşi 2,5 kilo doğmuş şimdi yarım dünya mubarek :)) oda arkadaşım doğm yaptı iş yerindeki bayanlara söylüyorum böyle böyle doğum yapmış işte kızı var.. anne nasıl bebek nasıl diyen yok direk sordukları kaç kilo doğurmuş... onları niye ilgilendirir bu konu bu kadar bilmiyorum...

herşey yavrularımız için

sebicim ben kuafore gidemem utanırım aynayla alabılırız belkı bır umutttt kızz kuaforumuz tanıdık oluyoo nasıl gitcezz tabıkıde rahatsız edıyo yazdayız bide hmm erkekler yaptı çocukları keyiflerine bakıyolar gerıne gerıne baba olucaz dıyolar kıııııııııızzzzzzzzzzz n eçektık valllaaa daha da cekecegımız onumuzdekı aylar

bunlar klişe olmuş sorular velenince çocuk var mı diye sorandan geçilmez sonra hamile olduğun öğrenilir ilkin sağlığın nasıl demezler cinsiyeti ne die sorrlar işte doğuncada bunu soruyolar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…