benden tavsiye canım, bebişlere cam kullanmayın odalarında, büyüyünce çarpar marpar üstüne tül koyun renkli oda şirin durur, bebişimin odasında dolapta cam vardı ben direk iptal ettim onu ve tahta yaptırdım, hem benimki erkek bebiş hemde bebek odasında cam çok uygun gelmedi bana, yeri gelcek orta sehpayı kaldırcaz bebiş çarpıp biyerini incitmesin diye o nedenle ben cama karşıyımmm
canım çok zorunlu bişi değil aslında, bazı doktorlar gerek bile görmüyolar, bizim burda sağlık bakanlığı zorunlu tutuyomuş ondan yapıyolar, sen orda gerekli değilse yaptırma, benim doktor üstülemedi bile, seni ararlar dedi zamanı gelince sağlık ocağından ama ne aradılar ne sordular ben arayınca gel yapalım dediler öyle yani
şimdik canımcım sen hamiş olduğundan seninle ilgili hiçbir yasal yola başvuramaz bunu bil, seni işten kovamaz, ihtar yapamaz vs. , hamile olduğunu söylediğin günden itibaren sana sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak işverenin en birinci görevi, dolayısıyla raporunu aldıysan paşa paşa kabul etmek zorunda, gitmezsen seni zorlayacak değil, hoş artık hepimiz 6. ayımızı doldurduk yada doldurcaz o yerine yeni birini bakmaya başlasın bile sen yokken işleri kim yapacaksa o yapsın artık bu tarz işleri. He rapor alıp evde yatayım dersen bu amcam sonuna kadar haketmiş bunu hiç çekinme yap ( vicdan yapma bu olayın vicdanlık bi kısmı kalmamış, asıl o vicdan yapması lazım hamiş kıza nasıl davranıyo aptal ) tabiki eğer maaşından kesinti olmuyorsa tabi. Ben özel sektördeyim 2 günün üzerindeki raporlarda maaştan kesinti oluyor ve devletten almak zorunda kalıyosun ama onunda bir sürü prosedürü var falan uğraşmak istemiyor insan. ama sana gerekli çalışma ortamını sağlamak zorunda, işveren bunu yapmıyorsa onu şikayet etme hakkın dahi var, o nedenle rahat ol hiç stres yapma kendine ne hali varsa görsün, ama yok bu adam seni sürekli taciz edip stres yapacaksa hem şikayet et hemde raporunu al görsün gününü çünkü bebişinde stres olcak bu sefer
canım türkiye de sağlık ocağı yapıyor tetanoz aşısı bu almanyada durum farklıdır belki
ben de 25.haftamdayım 3.5 kilo kadar almışım canım çok şükür
ende yaptırdım dediğin gibi renkli filan değildi ama herşeyini inceledi sonuçta ve önemli olan onu renkli görmen değil sağlıklı görmen canım sıkıntı yapma sağlığı yerindeyse
canım devletteyim bende.. tek tabip raporları maaştan kesiliyor ama heyet raporu kesilmiyor... bizim müdür çok cins şikayet etmeyi düşündüm ama o kdar çok ki cins işleri hangi birini şikayet edeyim baş olmaz yani.. en iyisi rapor alıp gitmek.. düşün yani ben doğum öncesi süremi bile aktarmıycam.. buranın sinirini sitresini çekmek istemiyorum artık... memurlar için salla başı al maaşı diyorlar ama hiç öyle değil valla ne çektiğiimizi Allah biliyo...aynı odada çalıştığım arkadaşada eziyet etmişti.. ama o zaman ben diğer işlere gidiyordum yine o benim kadar üzülmedi... o kızada aldırdı araziye çıkamaz raporu.. ama onun sene ortasına geldiği için doğum rapor falan aalamadı.. ee bizlerin Allah nasip ederse yıl sonuna denk gelecek seneye aynı haklarımız tekrar olacak niye uğraşayım ki ben bu deliyle öyle değilmi ama...
kızlar tüylerle aranız nasılll hormonlar sızı nasıl etkıledii ben bacaklarımı almaya yetişemıyorum artıkın
kızlar tüylerle aranız nasılll hormonlar sızı nasıl etkıledii ben bacaklarımı almaya yetişemıyorum artıkın
al gitsin canım o zaman raporunu hiç uğraşma o aptalla
cullucan cım bana süper bi fikir verdin farkında olmadanben de dolabın üzerine pembe tül gererim araba süsler gibi
tamamdır camsız alıyoruz dolabı
herşeyi biz çekiyoruz tatlım erkeklere bişey yok ohh ne ala memleketayy yaaa evettt, bende cumartesi uğraştım valla ter içinde kaldım sorada direk duşa attım kendimi ne zor ya anam valla kadınlık zor hee, herşeyi biz çekiyoz, napacaz bilmiyorum
sezoş kız bende lazer yaptırmıştım önceden onların yerine çıktılar hormonlu çıkıyolar bide
maşallah sana canım.. bebeğn kilosu nasıl peki ?? kardeşim anlattı arkadaşı 7 yada 8 kilo lamış 4 kilo bebek doğmşDD ne kadar güzel bir şey yaaa...
o meseleyi hiiç dme hele canım eskiden bacakları filan ayda bir anca alırdım naca çıkarlardı şimdi 2 haftaya ormana dönüyor hele göbeğime inanamıyorum yani umarım doğumdan sonra dökülür
herşeyi biz çekiyoruz tatlım erkeklere bişey yok ohh ne ala memleket
önümüzdeki aylarda hiç erişemicez valla ancak kuaföre gidip bu duruma alışıcazben hiç gitmedim ağda için daha önce şimdiden de sıkıntı bastı yani gitmek zorunda kalıcaz ama napalım öle pis pis de gezilmez anacım ben çok rahatsız oluyorum hafif belli olduğunda bile
sezoş kız bende lazer yaptırmıştım önceden onların yerine çıktılar hormonlu çıkıyolar bide
lınacıııımm benımde karnımdakı ayva tuyler uzuyoooo çok kotu gözüküyooo bı ara ne kafa taktımmm doktora gıdıyon karnını açıyon ufffffffff zaten krın buyudu görunmuyo bişi 5 dk da ağda yapılırken 1 saatte savaştan çıkmışa döndum bne gecen :26:
maşallah valla ona ama beim bebiş şimdilik öyle değil biraz zayıf haftasına göre ama sağlığı yerinde zayıf olması sorun oluşturmuyor geçen gittiğimde doktora 550 gr kadar olması gerekirken 445 gr çıktı minik kızım ee babası da beni suçluyor tabi sen az yiyorsun o yüzden bebeğimiz zayıf diyor ama ona öyle geliyor
herşey yavrularımız içinhee o yüzden kocalara yapın yapçanız nazınızı şimdi işte, ödeme zamanı heheheayneeennnn, hiç gitmedim, gitmeyede utanıyorum hep kendim hallettim ama sora mecbur demekki offff, utana utana bi hal olcaz, bende gezemem hiç öle azcık bile çıksa hemen alırdım bide şimdi yaz, elbiseler fora bende mecbur yani öle gezilirmi hiçççççç
herşeyi biz çekiyoruz tatlım erkeklere bişey yok ohh ne ala memleket
önümüzdeki aylarda hiç erişemicez valla ancak kuaföre gidip bu duruma alışıcazben hiç gitmedim ağda için daha önce şimdiden de sıkıntı bastı yani gitmek zorunda kalıcaz ama napalım öle pis pis de gezilmez anacım ben çok rahatsız oluyorum hafif belli olduğunda bile
olsun canım canı içinde olsun sağlıklı olsun önemli olan o... bizim arkadaşın eşi 2,5 kilo doğmuş şimdi yarım dünya mubarek :)) oda arkadaşım doğm yaptı iş yerindeki bayanlara söylüyorum böyle böyle doğum yapmış işte kızı var.. anne nasıl bebek nasıl diyen yok direk sordukları kaç kilo doğurmuş... onları niye ilgilendirir bu konu bu kadar bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?