2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar sir yaptırmayı düşünüyorsanız kuaförlere gitmeyin sakın... sir salonlarına gidin.. ben hem kuaförlük yapan hem sir yapan insanlara güvenmiyorum...

bunlar klişe olmuş sorular velenince çocuk var mı diye sorandan geçilmez sonra hamile olduğun öğrenilir ilkin sağlığın nasıl demezler cinsiyeti ne die sorrlar işte doğuncada bunu soruyolar demekki

aynen canım yaa bitmez bu sorulr...

bunlar klişe olmuş sorular velenince çocuk var mı diye sorandan geçilmez sonra hamile olduğun öğrenilir ilkin sağlığın nasıl demezler cinsiyeti ne die sorrlar işte doğuncada bunu soruyolar demekki

heeeee, nişan yaparsın, düğün nezaman, düğün yaparsın çocuk ne zaman, çocuk yaparsın ikinci ne zaman:60 ulennnnn bi mantıklı soru soran yokmu mesela düğün olduktan sora nası gidiyo mutlumusun falan örneğinnnn nasılsın demeden erkekmi kız mı diyen insanlardan hoşlanmıyorum, bi sor bakalım iyimiyim kötümüyüm dimi, sora anne nasıl bebek nasıl diye sorar insan hemen kg mu sorulurmuş, kiloyla bişi olmuyo canım bunu anlamamışlar mı dahaaa

benim seanslarım duruyor bide tekrar başlatıcam bi doğursaydık allahın izni ile yazında kıl tüy işi daha zor valla sürekli elin üstünde olacak minicikte olsa almak gerekiyor

kızlar kıl tüy baya koyulaştırmıssınız muhabbeti benimde göbüşüm çok tüylendi ama kaşlarımı aldıralı iki hafta oldu daha bişey cıkmamış yüzümde pek etkili değil sanırım bu tüy işi hamişliğimde azaldı sankim konuyu değişeyim ramazanda oruç tutmayı düşüneniniz varmııııı

hehehe muhabbet koyu vala, bi ilaç çıksada toptan kurtulsak şu kıllardan yaa yok canım ben tutamam normalde zorlanan biriyim hamişlikte yapabilcemi sanmıyorum, bide doktorlar önermiyolar hem yaz hemde su ihtiyacımızı karşılayamayız o kadar saat aç ve susuz bebişler naparrr

canım ben tutumayı düşünmüyorum.6. aylar bitti, 7 ye dönüldü. hemen açıkıyoruz ve onca saat bebekleri aç bırakmaya gönlüm razı olmaz. yemezsek bebek neyle beslencek. günler de çok uzun

ne çektikk beeeee bu kıllardan

hehe :)) benimde sire gitmem gerekiyordu yarın doktora gitcem.. ama kadın doluymuş bende sadece 1 kişiye aldırıyorum gidemem başka yere kendimde yapamam...gitcem artık napim mecbuuuurrrrrrr :)))

17 saat filan tutucaz canım susuz ve aç duramayız kan şekerlerimiz tansiyonlarımız oynar sen düşünüyomusun canım

valla kuzum ben de çok utanıyorum ama tanıdık kuaföre gitmem tavsiye üzerine bi kaç yer var oraya giderim diye düşünüyorum
evet valla kızz ne çektikk

hehe :)) benimde sire gitmem gerekiyordu yarın doktora gitcem.. ama kadın doluymuş bende sadece 1 kişiye aldırıyorum gidemem başka yere kendimde yapamam...gitcem artık napim mecbuuuurrrrrrr :)))

doktorun alttan muayane ediyomu ki bi gün daha idare ederdin kendi kadınına giderdin

sezin61 evet canım 1990 tl di belis bebe den aldık
sen nerden 4 bine sordun çok pahalımış

doktorun alttan muayane ediyomu ki bi gün daha idare ederdin kendi kadınına giderdin

yok canım alttan muayene olmayacak... göbeği açıyorlar ya biraz... insan rahatsız oluyor yinede.. yarın gidip rapor almam gerekiyor ayrıca taramamın zamanı geçmeden bir an önce yaptırmalıyım.. o yüzden gitcem yani yapacak bir şey yok... doktordan sonra sire giderim artık napim..

Son düzenleme:

ben göbektekileri pek takmıorumm napim aman hormonların sucu benim değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…