desene resmen kılpaçino olduk
bunlar klişe olmuş sorular velenince çocuk var mı diye sorandan geçilmez sonra hamile olduğun öğrenilir ilkin sağlığın nasıl demezler cinsiyeti ne die sorrlar işte doğuncada bunu soruyolar demekki
off ya napçezzzzzz
bunlar klişe olmuş sorular velenince çocuk var mı diye sorandan geçilmez sonra hamile olduğun öğrenilir ilkin sağlığın nasıl demezler cinsiyeti ne die sorrlar işte doğuncada bunu soruyolar demekki
bende gitmiştim lazaereee boşşşşşşş çıktı ben demiştim ahmılelıkte hormonlardan dolayı geri çıkıyormuş dıye gıttıgım yere yook genelde hamılelıkte dokulur dedı halt etti eskı halındeyım şuan ve doğum yapayım hemen lazere başlıcam sutu etkılemıyormuş çunku koltuk altına yetişemıyomkı bı de yazdayız kısa kllu kolsuz gıyınce olurmu hiçç
valla ben geçen sefer kendim yaptım ama maalesef bi dahaki sefere yapamam göbüşten eğilemem ağdacı yolları taştan
mecbuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ah vasfiye teyze ahhhDDD
kızlar kıl tüy baya koyulaştırmıssınız muhabbetibenimde göbüşüm çok tüylendi ama kaşlarımı aldıralı iki hafta oldu daha bişey cıkmamış yüzümde pek etkili değil sanırım bu tüy işi hamişliğimde azaldı sankim konuyu değişeyim ramazanda oruç tutmayı düşüneniniz varmııııı
kızlar kıl tüy baya koyulaştırmıssınız muhabbetibenimde göbüşüm çok tüylendi ama kaşlarımı aldıralı iki hafta oldu daha bişey cıkmamış yüzümde pek etkili değil sanırım bu tüy işi hamişliğimde azaldı sankim konuyu değişeyim ramazanda oruç tutmayı düşüneniniz varmııııı
ne çektikk beeeee bu kıllardan
valla kuzum ben de çok utanıyorum ama tanıdık kuaföre gitmemsebicim ben kuafore gidememutanırım aynayla alabılırız belkı bır umutttt kızz kuaforumuz tanıdık oluyoo nasıl gitcezz tabıkıde rahatsız edıyo yazdayız bide hmm erkekler yaptı çocukları keyiflerine bakıyolar gerıne gerıne baba olucaz dıyolar kıııııııııızzzzzzzzzzz n eçektık valllaaa daha da cekecegımız onumuzdekı aylar
hehe :)) benimde sire gitmem gerekiyordu yarın doktora gitcem.. ama kadın doluymuş bende sadece 1 kişiye aldırıyorum gidemem başka yere kendimde yapamam...gitcem artık napim mecbuuuurrrrrrr :)))
doktorun alttan muayane ediyomu ki bi gün daha idare ederdin kendi kadınına giderdin
yok canım alttan muayene olmayacak... göbeği açıyorlar ya biraz... insan rahatsız oluyor yinede.. yarın gidip rapor almam gerekiyor ayrıca taramamın zamanı geçmeden bir an önce yaptırmalıyım.. o yüzden gitcem yani yapacak bir şey yok... doktordan sonra sire giderim artık napim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?