2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sezin61 evet canım 1990 tl di belis bebe den aldık
sen nerden 4 bine sordun çok pahalımış

trabzondan baktım canım evet normal fiyatı 4750 peşinde ıkramı var 400 heee 7 bnede var kendı yatak odamdan daha guzel pufu falan da war ben atak odamı 5 bın 500 e almıştım düşün bi koca yatak odası fiyatı şanslısınız istanbulda oturmakla

canım beğendiğin modelden eminsen istanbuldan bi bayiden getirtsen kargo ile mümkün değilmi acaba çünkü bi çok firma il dışı gönderim yapıyor diye biliyorum

bu arada belki bi mobilya ucuzdur ama burda herşey inanılmaz pahalı anadolu şehirleri her zaman ucuz ve güzel

buralardada var pahalı canım ama bütçe belli

yinede ist.her bütçeye hitap eden yerler war evet galıba burası anadolu değil trabzonda belırlı markaların fıyatı bile fark ediyor birde bı esnaflar var sorma gitsin az once eve gelen halıcyla kavga ettım bı de oturdum ağladım sınırlerım bozuldu :2: çok höt hötlerr angelıım sen uzerıne alınma bebeğim

ay ne biliyim canım ben sevmiyorum burda yaşamayı o yüzden istanbul bana hiç cazip gelmiyor ama esnafların tavrı çok önemli dediğin gibi ağlama kuzum ya ne hakkı var adamın seni ağlatmaya

yok canım o höt hötlerden her yerde var kibarlıktan yoksun kaba saba insanlar

Cnm ben 24+5 haftadayim 3,5-4 kilo aldım 48 kiloyum

Kizlarr offf ben cok kötü kasiniyorum dün gecede zor uyudumsimdi yine basladi sizde de varmi?
Delircem birazdan o olcak kasindikcada sinirleniyorum off off ne kötü bisey

27. haftamda 7 kilo aldım mutsuz ve tombulum ama hamileyim ben hamilleeee alcam tabii kilo boyum biraz uzun olmasa yuvarla beni bayır aşağı ama Allah'tan boydan kurtarıyorum

canım bende de var göbeğim çok kaşınıyo bikaç gündür göğsüm de
derhal yağlanın kızlar pehlivan gibi üzgünüm ama çatlıyosunuz
ben bebe yağı aldım chasons baby nin ama sanki zeytin yağı sürerken daha yumuşaktı karnım.

27. haftamda 7 kilo aldım mutsuz ve tombulum ama hamileyim ben hamilleeee alcam tabii kilo boyum biraz uzun olmasa yuvarla beni bayır aşağı ama Allah'tan boydan kurtarıyorum

canım ben 51 kiloydum. eşim bana sürekli kilo al kilo al derdi bende alamazdım. hamile olunca birer ikişer almaya başladım.yüzüm filan doldu:). eşim diyor sakın doğum sonrasında zayıflama. senin 27. haftana göre iyi. benim o zamana daha 3 hafta var bakalım o zaman nolcam :)

ben bebe yağı aldım chasons baby nin ama sanki zeytin yağı sürerken daha yumuşaktı karnım.
canım her akşam duştan sonra yağlanıyorum ama yine de kaşınıyorum günde iki defa duş alıyorum henüz çatlağım yok ama sinir oluyorum kaşınmaktan

canım bende de var göbeğim çok kaşınıyo bikaç gündür göğsüm de

Kasinmak cok sinir bouucu tatlim ya..benim bacaklarda kasiniyoo

:) vallahi bende yaglaniyorum canimcim ama hic ise yaramiyo hele gece olunca deliriyorum catliyoruz galiba ama suanda görünürde birsey yok olmazda insaallah

ben de gayet hatları yerinde bi hatunum eşim kilo işine o yüzden hiç sıcak bakmıyo bi de benim kocam yiyip kilo almayan cinsten :)
iyice irileştim zaten kızımı kucağıma alayım yine diyet işine devam
iştahım yerinde ama frenliyorum kendimi benim vücut ne bulsa depoluyo sağolsun

canım her akşam duştan sonra yağlanıyorum ama yine de kaşınıyorum günde iki defa duş alıyorum henüz çatlağım yok ama sinir oluyorum kaşınmaktan
bende kaşıntı yok çatlak da yok çok şükür umarım olmaz da hiç birimizde ama kaşıntının sonu çatlak diye okumuştum ondan dedim.
bir arkadaşım var çok minyon bi kadın ama doğum sonrası kocaman çatlakları kalmış tamamen bünyeyle alakalı olcaksa olcak boşver takmaaaa

Kızlar selamlar size sormak istediğim bişey var acaba bebişlerinizi benim haftalarıma denk düşen arkadaşlar nerede hissediyorsunuz acaba ben resmen kasıklarımda hissediyorum bu ara, terslik mi var Allah korusun.. bide tekmelerinni bazen çok geriden yada derinden hissediyorum var mı böyle hisseden acaba, son bişey sırtından ağrı çeken arkadaşım var mı? sırtım ağrıyor çok.

inşallah olmaz canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…