2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben düşünüyorum kısmet olursa denicem en azından evdeyim zaten çalışmıyorum eğer çalışıyor filan olsam tutamam herhalde ama denemeden bilemem o yüzden bakıcam inşallah tutabilirim sonra tek başına o borçları kim tutacak
Kizlarr offf ben cok kötü kasiniyorum dün gecede zor uyudumsimdi yine basladi sizde de varmi?
Delircem birazdan o olcak kasindikcada sinirleniyorum off off ne kötü bisey
canım üzgünüm ama çatlıyorsun bebek yağı herkese fayda etmiyor sana tavsiyem çatlak kremi al işe yarıyor özellikle mustella ve lierac çok etkiliymiş ben lierac kullanıyorum böyle bir sorunum yok şimdilik

ben senle aynı haftadayım bazen kasıklarda bazen göbek deliği civarında yani bebeğin pozisyonuna göre değişiyor...ben de sırt ağrısı değil de bel ve kuyruk sokumu ağrısı var fena hem de

Keske kasinmadan catlasam canimcim ya hem kasinmak hem catlamak moral bozucu cok sagol önerin icin mutlaka alcam.su kasinti gecsinde bi aglamak istiyorum bazen okadar kötü allahim yardimcimiz olsun oglusum icin hersey deger bi gelseydi ekim ayi

umarım kaşıntıların geçer rahatlarsın canım

kızlar kıl olaylarını en iyisi sir ile çözmek gidiosunuz bir yere sizi 20 dak. da komple tertemiz yapıolar , mis gb olusunuz utanmak boş artık evlenince mahremiyet kalmıo canım açıosun alışmışken yapıcak bişi yok

ramazanda oruç olayını açıkçası gözüm kesmio açlık diil ama susuzluk olayı çok zor , gerçi benim gb çalıştığı yerde yemek çıkmayacak olanlara tutmamakda zor olucak mutlaka bakalım artık etraftaki büfelerden falan bişiler ayarlıcaz , asıl sorun bu orucu sonradan tutmasında :S

aynen dediğin gibi sonradan tutma olayı mesele evde olanlar belki tutabilir bir de sıcak memelekette olmayanlar ben denicem umarım tutabilirim evdeyim yazın nasıl olsa yata yata tutarım artık tutabilirsem

Son düzenleme:
çok sıkıldım çooooook dışarda yagmur yağıyooo iyi serinledim amaa çok sıkıldımm tv de hiç izlenecek bişey yok kıtap okumaktan da sıkıldım nasıl vakıt gecırıyosunuz evde kızlarr dıyın bana :2: abur cubura sardım

Kızlaaarrr şimdiye kadar neler aşerdiniz ve eşiniz ne yaptı
bu arada aşerdiklerimizi sordum ama isimlerini .... diye mi yazsak acaba

canım bu konuya istersen hiç girme şimdı aşerdıgımızı yazarsak aşerenler olacak bırde kımınınde eşi yanında değil duygular depreşmesin tehlıkelı bır knu

ah canım ah o sıkılma olayını hiiiç deme resmen psikolojim bozuldu ağlayasım geliyor o derece yani vakit geçmiyor hiççbirşey yapasım yok aynen senin gibi abur cubura sardırdım eşim de gelemiyor 1 aydır eve doğru düzgün gecenin 12sinde gelip sabah 7-8 gibi gidiyor bunaldım resmen

canım ben senin yerinde olsam kesin bebek şekerlerimi kendim yapardım. çok istiyorum ama çalıştığım için vakit bulamıyorum o yüzden hazır almaya karar verdim. ama kızıma hatıra olsun diye tek tek onlarla uğraşmak isterdim.

hayretler olsun bugün eşim erken geliyormuş kalkıp yemek yapayım bari ama bu bile moralimi düzeltmedi ağlayasım var çok fenaaa

bende dün akşam dışarı çıkaraktı benıı ama yorgundu unuttu bebeklerımız doğunca onlarla vakıt gecırcez cansıkıntımız gecıcek sen yıne sınava ahazrlandın 2 test cozersın keske sınava gırseydım bu kadar boş vakte hatım ındırrıdım

dilecim haklsın eylulde nakış kursuna başlamışım az çok elimden bir iş gelir bende pike işlemeyı düşünüyordum ama magnetli bebek maketlerı yapabılırmıyım bılmıyorum bırnın göstermesı lazım

hayretler olsun bugün eşim erken geliyormuş kalkıp yemek yapayım bari ama bu bile moralimi düzeltmedi ağlayasım var çok fenaaa

git kız git salatada yap karşılıklı yersınız bu durum bıl ınsanı duygulandırıyoo ne guzelll makyaj da ya guzelce karşıla kocanı

off o dışarı olayını hiç deme kaç gündür çıkacaz ama işte çıkacaz da çıkacaz yani...sınava da pek hazırlanamadımki mide bulantım beni ilk zamanlar çok etkiledi sonra da toparlayamadım geçen sene 80 almıştı artık o bilgiyle giricem bir de bize alan sınavı geldi sizin gibi tam katmerlendi yani unuttum gitti üniversite bilgilerini

Canım bende tam kasık olmasada kasıgıma yakın yerde hıssedıyorum bebişimi ve hareketlerını bazende tam gobegımın altında hıssedıyorum. Canım gobısler buyudugu ıcın oluyor sırt agrısı ılerkı donemlerde bunu daha cok hıssetcez endıselenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…