hayretler olsun bugün eşim erken geliyormuş kalkıp yemek yapayım bari ama bu bile moralimi düzeltmedi ağlayasım var çok fenaaa
dilecim haklsın eylulde nakış kursuna başlamışım az çok elimden bir iş gelir bende pike işlemeyı düşünüyordum ama magnetli bebek maketlerı yapabılırmıyım bılmıyorum bırnın göstermesı lazım
Canım bende tam kasık olmasada kasıgıma yakın yerde hıssedıyorum bebişimi ve hareketlerını bazende tam gobegımın altında hıssedıyorum. Canım gobısler buyudugu ıcın oluyor sırt agrısı ılerkı donemlerde bunu daha cok hıssetcez endıselenme...
canım youtube tan faalan bak ayrıntılı gösteriyolar. magnetinde ne var sür silikonu yapıştır :))
yaparsın bence git malzeme araştır videoları araştır bi bakmışsın öyle şeylerle uğraşırken doğuma sayılı günler kalmışinan fırsatım olsa hiç sıkılmadan uğraşıcam.
bizim de iş yok şu sıralar boş boş nette dolanıyoruz o daha sıkıcı bende evde olsam uyurdum yine vakit geçerdi
hormanal bir duygusallık sanırım, bende de sinir var üzerimde çok fazla..
kızlar ya sizler kaşınıyormuşsunuz bende çok kaşınıyorum çatlıyorum demek hee.. yada çatlıyacağım.. çok heyecanlı dermişim.
ben sürekli bebeğin hareketlerini dinliyorum ve dün bugun yine seyrekk, böyle olunca o kadar sıkılıyorum ki anlatamam, sizin hergün sürekli aynı yoğunluk ve sertlikte mi oluyor tekmeleri, yarında sağlık ocağına tetenoz ikinci seriyi vurdurmaya gideceğim ve kalp atışını dinleyelim derse tmm diyeceğim ama korkuyorum bu korkulardan nefret ediyorum, Allah inşAllah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı kısmet etsin Allah bebeklerimizi, olmayanlara da hayırlı tez vakitlerde nasip etsin inşAllah, kimseye arattırmasın..AMİN.
bebek çantası aldınız mı?nivea ve chicco dan hangisini alsam bilmiyorum..yada sadece içi boş çanta alıp gerekli bebek malzemelerini kendimiz mi alsak:?ne dersiniz?
hormanal bir duygusallık sanırım, bende de sinir var üzerimde çok fazla..
kızlar ya sizler kaşınıyormuşsunuz bende çok kaşınıyorum çatlıyorum demek hee.. yada çatlıyacağım.. çok heyecanlı dermişim.
ben sürekli bebeğin hareketlerini dinliyorum ve dün bugun yine seyrekk, böyle olunca o kadar sıkılıyorum ki anlatamam, sizin hergün sürekli aynı yoğunluk ve sertlikte mi oluyor tekmeleri, yarında sağlık ocağına tetenoz ikinci seriyi vurdurmaya gideceğim ve kalp atışını dinleyelim derse tmm diyeceğim ama korkuyorum bu korkulardan nefret ediyorum, Allah inşAllah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı kısmet etsin Allah bebeklerimizi, olmayanlara da hayırlı tez vakitlerde nasip etsin inşAllah, kimseye arattırmasın..AMİN.
bebek çantası aldınız mı?nivea ve chicco dan hangisini alsam bilmiyorum..yada sadece içi boş çanta alıp gerekli bebek malzemelerini kendimiz mi alsak:?ne dersiniz?
kimse almadıysa ben alabilirim:)kızlar e bebekten 40 tllik indirm kuponu kazandım kullanmayacağım isteyen varsa şifreyi göndereyim
canım her akşam duştan sonra yağlanıyorum ama yine de kaşınıyorum günde iki defa duş alıyorum henüz çatlağım yok ama sinir oluyorum kaşınmaktan
Kızlar selamlar size sormak istediğim bişey var acaba bebişlerinizi benim haftalarıma denk düşen arkadaşlar nerede hissediyorsunuz acaba ben resmen kasıklarımda hissediyorum bu ara, terslik mi var Allah korusun.. bide tekmelerinni bazen çok geriden yada derinden hissediyorum var mı böyle hisseden acaba, son bişey sırtından ağrı çeken arkadaşım var mı? sırtım ağrıyor çok.
aynen dediğin gibi sonradan tutma olayı mesele evde olanlar belki tutabilir bir de sıcak memelekette olmayanlar ben denicem umarım tutabilirim evdeyim yazın nasıl olsa yata yata tutarım artık tutabilirsem
bu arada sizlere bir derdimi anlatayım kızlar.. görevim gereği araziye çıkmam gerekiyor.. bende hamile olduğumu öğrendikten sonra çıkmadım.. müdür bey senin araziye çıkamaz raporun varmıda araziye çıkmıyorsun deyince gittim devlet hastanesniden rapor aldım uzun süreli ayakta çalışamaz diye.. sonra onu kabul etmedi.. bu sefer gittim özel hastaneden aldım masa başında çalışması uygundur diye... ona rağmen geçen hafta çağırmış kasabalara gitceksin illaki diye tutturdu.. bende riske atmak istemiyorum bebeğimi.. müdür bey gidemem benim için sakıncalı dediysemde dinlemedi yazı yazmış kasabalara gidilmesi yoksa hakkınızda yasal işlem uygulanacaktır diye... gün geçmiyorki yeni bir sitres sinir eksik olmuyor.. bende rapor alcam 40 günlük raporum bitince heyet raporu alcam arkasından 32. hafta dolar dolmaz ayrılcam... bu arada sırtımın ağrısından da oturamıyorum gün boyu sandalyede milletin geçmiş ama benim geçmiyor( rapor olmakta vicdanen rahatsız ediyor beni siz olsanız ne yapardınız ???
kızlar çok heyecanlandımm ilk sütüm geldi entegre süt tesislerinden
azıcık sıkayım dedim acaba gelir mi dedim sıktım geldi rengi şeffaftı ama ayyy çok heyecanlandımm
sizden de var mı sütü gelenn
aman allah korusun yaaa kesilmez inşallah allahın izniylecanım seni ve bebeğini olumsuz etkileyecek bir durum varsa tabii ki rapor almalısın.
sırt ağrısı için ayakta iken de dik durmaya çalış.
sıktıkça daha çok gelir. hiç kurcalama bence. bende geçen aylarda ara ara gelmişti ama kurcalamayınca kesiliyor.
Günaydın kıslaaarrrrrr, gene kaynatmışınız akşam yahuuu, kocanızla ilgilensenizeeeee ( kocası olmayanları geç gelenleri yada şehir dışında olanları hariç tutuyorum onlar burda gezinebilir ve dayanışma içinde olailirrrr ), bebiş duş seti ve çantasından bahsetmişsiniz ben sebamed aldım, doktorum en iyisi o dedi, diğerleri konak yapıyomuş bebişlerin kafasında, bakalım kullandıkça görcez, bebiş çantasıda almadım, sırt çantası kullanıcam büyük ihtimal daha rahat ederim diye düşünüyorum, gene zor kalktım bugün gene gene gene yaaaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?