2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın cullucumm beni gece biri dövmüş sanki uykumda zor zor attım yataktan kendimi tüm yol boyunca uyudum ne olacak bizim halimizzz

hiç bilmiyorum iyice zombiye dönüyom bazen, hep diyorum biraz daya uyuyayım öle gideyim işe napıyım ben hamişim anlarlar heralde nolcak geç kalsam diyorum sora hadi kalk diyorum yataktan kalkıp hazırlanıyorum ama nası içim gidio o yatağa tekrar yatmak için böhüüüüüşimdi doyamıyoz bu uykuya sora nolcaz acep

Günaydın kızlar. Benim kuyruk sokumum çok kötü ağrıyo doğru düzgün oturamıyorum, oturunca kalkmakta zorlanıyorum

Var mı benim gibi sorun yaşayan içinizde?

ya en azından evde olacazz bebişlerin hatrına çekilir heralde
bu sabah bende telefonu kapatıp yatayım dedim sonra servissiz çekeceğim yolun uzunluğunu düşündümm sürüklene sürüklene kalktım 37. haftaya kadar çalışacakmısın 32ide çıkcakmısın izne
bide ücretsiz izin alacakmısın

günaydınnnnnn, iyiyiz canım sennnnn? esnemekten kendiim alamıyom hahaha bugün çok yavaş çalışçam bananeeeeee

bende iyiyim canımi sabah sabah açtım sertab ereneri iyileşiyorum u dinliyorum..bi sebebide yok ama nedense günüme o şarkıyla başladım öyle devam ediyor

işallah öyle olur, evde olunca dayanırız sağlığım el verirse çalışmak istiyorum 37. haftaya kadar çünkü sorasına ekletçem izinleri daha iyi hem, ücretsiz 6 ay almak istiyorum maddi durum el verirse bakalım bi bebiş doğsun nası gidiyo maddi durum ona göre yazcam dilekçemi canım, sonuçta tek maaşa düşçez nası olcak hiç kestiremiyorum açıkçası sen ne düşünüyosun?

bende iyiyim canımi sabah sabah açtım sertab ereneri iyileşiyorum u dinliyorum..bi sebebide yok ama nedense günüme o şarkıyla başladım öyle devam ediyor
iyi yapmışsın iyi gelmiştir sabah sabah, bende bunalım şarkıları sevmem hiç, hep mutlu ve olumlu şarkı dinlemeyi tercih ederim

haksızlıkk buuuuuu
evettttttttttttttttt, kalkın çabuk kızzzzzzzzzzzzzzzz size diyozzzzzzzzzzzzz

Günaydın kızlar. Benim kuyruk sokumum çok kötü ağrıyo doğru düzgün oturamıyorum, oturunca kalkmakta zorlanıyorum

bende var canım, onla beraber sırt ağrısıda var biraz yorulayım hemen başlıyo, kuyruk sokumuda sürekli oturmaktanmıdır nedir iş yerinde anlamadım, bide bebiş baskı yapmaya başlıyo bence ondan oluyo bu

zizagcımmm bi tek biz varız topikte diğer hamişlerin totosunda pireler uçuşuyo şuanda
Hiçççç de bi kere nerdeeeee uçuşacak pireler bile yatıyodur bi biz çalışıyoruz
günaydın kızlaarrrr benim akıllı bi arkadaşım daha sağolsun beni hamile hamile her sabah en az yarım saat ayakta beklettiği için bel ağrısı ile güne başlıyorum. beni alıcak arkadaşa hep trafik var nedense Bursa'da.

canım bende de ara sıra oluyor aynı sıkıntı ama tamamen çok oturmaktan bendekinin başka sebebi yok eminim

günaydın kızlar :)) bende çok zor kalkıyorum yaaa , sabah resmen sürünüyorum ...... bu arad bende bebek bakımı için mustela ve sabamed arasında gidip geliyorum :44:

zizagcımmm bi tek biz varız topikte diğer hamişlerin totosunda pireler uçuşuyo şuanda

günaydın ben de geldim. ben de bir türlü kalkamıyorum saatı tekrar kurup yatıyorum.sonra kalkıyorum.gözümü açamıyorum uykudan.ben de servisle gidiyorum, sizin giibi geç gitsem diyorum sonra 2 vesaitle gitmek zor geldiğinden kalkıyorum

bende istiyorum ücretsiz izin almayı zaten 6 ay hakkım var daha fazlası yok. dediğin gibi maddi durumumuz iyi giderse oğlumu 1 yaşına getirmek istiyorum ücretli ücretsiz rapor filan sonrası allah kerim. memur olsaydım kesin 2 yaşına kadar kendim bakmak isterdim herşeyin hayırlısı olsunnn

bursada trafik mi var ah ah istanbul felaket yaz geldide biraz rahatladık valla nedir bu trafikten çektiğimizzz

günaydın canım sen nerde yaşıyosun tatlım ben geç kalsam eşimde kalacak diye kıyamıyorum bide ona biz aynı yerde çalışıyoruz eşimle

bursada trafik mi var ah ah istanbul felaket yaz geldide biraz rahatladık valla nedir bu trafikten çektiğimizzz

inan burda da hatrı sayılır trafik var bi de üstüne yolları yenilemeye kalktılar 10 dklık yolu 1,5 saatte gittiğimiz oldu. şimdi yollar kaymak gibi oldu ama dediğim gibi benm akıllı arkadaşım ya uyuya kalır ya çok trafik vardır.
neyse doğum iznine çok fena adapte olduğum için tahammülüm kalmıyo burdakilere

günaydın kızlar :)) bende çok zor kalkıyorum yaaa , sabah resmen sürünüyorum ...... bu arad bende bebek bakımı için mustela ve sabamed arasında gidip geliyorum :44:
nolcak bizim bu kalkamayan halimizo zaman sebamed canım benim doktor onu önerdi bide burdaki arkadaşlardan beri mustelayı hiç beğenmemiş kızına kullanırken yapış yapış bişi ben hiç memnun kalmadım demişti, bu kişiden kişiye değişir tabi ama tecrübelilere sorup almak lazım böle şeyleri

sen o arkadaşa söle madem öle yarım saat önceden çıksın evden söylen sen ona birazcık, hem bursada ne trafiği var beee uydurmasın hahahaha sanki istanbulda hay allam yaaa, söle söle erken çıksın yada sen geç çık arasın seni yaklaşırken bu ne canım her sabah beklenirmi hamiş hamişşş

hahahaha bi çare bulmamız lazım bu işe bu böle olmıcak napsak ki, rapor alsak nolurki acep?

aynen bende öyle düşünüyorum en azından 1 yaşına girer bende rahat ederim oda raporu nasıl alcazki peki, yani izin biterken rapor alsak işe yarıcakmı diyosun? özel sektördeyim ben yerlermi sence

Günaydın herkese,
Ben de epeydir girmiyordum. Forumda birbirimize daha fazla bilgi verebilecek, tecrübelerimizi aktarabilecek paylaşımlar yapmamızı diliyorum. Bugünlerde yaşadıklarımız kişiden kişiye farklılık gösterebilmekle birlikte, her birimiz için benzer belirtiler, hisler, paylaşımlarımızı arttıracaktır diye düşünüyorum.

Bu aralar bebeğin hareketlerini çok sert hissediyorum. Özellikle gece yatmadan önce çok sert dönüşler, tekmeler yapıyor. Hatta bir iki kere çok sert alttan, vajinaya doğru vurduğunu hissettim, sanki yerinden çıkacak gibi.. İstemeden de olsa ufak çığlıklar attım ki canı tatlı biri değilimdir, sadece panik yaptım sanırım.

Bu arada forumdaki cok eski yazıları okuyamadım, belki daha önce konuştunuz ama ben de izinlerle ilgili şirketimden bilgi aldım, özel şirkette çalışıyorum. 32. haftadan sonra rapor alıp, çalışabilir durumda olduğumu belgelemek gerekiyormuş. Bunu öğrenebildim.
Çok fazla şey anlattı, doğum öncesi ve doğum sonrası yapılacaklar diye ama hepsini aklımda tutamıyorum.

Hazırlıklar için de epey yol kat ettim. Odamızı boyadık, eşyaları aldık ama henüz gelmedi. Bebek arabası aldık, çok aradık istediğim modeli ama sonunda bulduk. Ana kucağını sipariş ettik gelecek. Büyük işler bitti. Ufak alınacaklar kaldı, onları da agustos gibi 1 hafta izin alıp kendim halletmek istiyorum. Şimdiden halsizim ve çok uzun süre yürüyemiyorum.

bursa çok güzelleşti ama yolları filan dediğin gibi çok güzel oldu eski paspal görüntüsünden sıyrıldı çok severim ben bursayıı

aynen bende öyle düşünüyorum en azından 1 yaşına girer bende rahat ederim oda raporu nasıl alcazki peki, yani izin biterken rapor alsak işe yarıcakmı diyosun? özel sektördeyim ben yerlermi sence

valla ben devlette ihale ile çalışıyorum yemiyolar ama herkes alıyor neden rapor alındığını herkes biliyor eğer idarecilerin anlayışlı ise idare ederler zaten toplamda 30 gün alabiliyoruz zaten diye biliyorum iznimiz bitince tanıdık bi doktora gidicen 10 gün rapor verecek sonra 10 gün kontrol verecek sonra tekrar rapor alacaksın öyle yapıyolar burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…