günaydın cullucumm beni gece biri dövmüş sanki uykumda zor zor attım yataktan kendimi tüm yol boyunca uyudum ne olacak bizim halimizzz
günaydın kızlarr ve onların güzel bebişlerii bugün nasılsınız bakalım
hiç bilmiyorumiyice zombiye dönüyom bazen, hep diyorum biraz daya uyuyayım öle gideyim işe napıyım ben hamişim anlarlar heralde nolcak geç kalsam diyorum sora hadi kalk diyorum yataktan kalkıp hazırlanıyorum ama nası içim gidio o yatağa tekrar yatmak için böhüüüüü şimdi doyamıyoz bu uykuya sora nolcaz acep
zizagcımmm bi tek biz varız topiktediğer hamişlerin totosunda pireler uçuşuyo şuanda
günaydınnnnnn, iyiyiz canım sennnnn?esnemekten kendiim alamıyom hahaha bugün çok yavaş çalışçam bananeeeeee
Günaydın kızlar. Benim kuyruk sokumum çok kötü ağrıyo doğru düzgün oturamıyorum, oturunca kalkmakta zorlanıyorum
Var mı benim gibi sorun yaşayan içinizde?
işallah öyle olur, evde olunca dayanırızya en azından evde olacazz bebişlerin hatrına çekilir heralde
bu sabah bende telefonu kapatıp yatayım dedim sonra servissiz çekeceğim yolun uzunluğunu düşündümm sürüklene sürüklene kalktım 37. haftaya kadar çalışacakmısın 32ide çıkcakmısın izne
bide ücretsiz izin alacakmısın
iyi yapmışsın iyi gelmiştir sabah sabahbende iyiyim canımi sabah sabah açtım sertab ereneri iyileşiyorum u dinliyorum..bi sebebide yok ama nedense günüme o şarkıyla başladım öyle devam ediyor
evettttttttttttttttt, kalkın çabuk kızzzzzzzzzzzzzzzz size diyozzzzzzzzzzzzzhaksızlıkk buuuuuu
bende var canım, onla beraber sırt ağrısıda var biraz yorulayım hemen başlıyo, kuyruk sokumuda sürekli oturmaktanmıdır nedir iş yerinde anlamadım, bide bebiş baskı yapmaya başlıyo bence ondan oluyo buGünaydın kızlar. Benim kuyruk sokumum çok kötü ağrıyo doğru düzgün oturamıyorum, oturunca kalkmakta zorlanıyorum
Hiçççç de bi kere nerdeeeee uçuşacak pireler bile yatıyodur bi biz çalışıyoruzzizagcımmm bi tek biz varız topiktediğer hamişlerin totosunda pireler uçuşuyo şuanda
Günaydın kızlar. Benim kuyruk sokumum çok kötü ağrıyo doğru düzgün oturamıyorum, oturunca kalkmakta zorlanıyorum
Günaydın kıslaaarrrrrr, gene kaynatmışınız akşam yahuuu, kocanızla ilgilensenizeeeee ( kocası olmayanları geç gelenleri yada şehir dışında olanları hariç tutuyorum onlar burda gezinebilir ve dayanışma içinde olailirrrr ), bebiş duş seti ve çantasından bahsetmişsiniz ben sebamed aldım, doktorum en iyisi o dedi, diğerleri konak yapıyomuş bebişlerin kafasında, bakalım kullandıkça görcez, bebiş çantasıda almadım, sırt çantası kullanıcam büyük ihtimal daha rahat ederim diye düşünüyorum, gene zor kalktım bugün gene gene gene yaaaaa:84:
zizagcımmm bi tek biz varız topiktediğer hamişlerin totosunda pireler uçuşuyo şuanda
işallah öyle olur, evde olunca dayanırızsağlığım el verirse çalışmak istiyorum 37. haftaya kadar çünkü sorasına ekletçem izinleri daha iyi hem, ücretsiz 6 ay almak istiyorum maddi durum el verirse bakalım bi bebiş doğsun nası gidiyo maddi durum ona göre yazcam dilekçemi canım, sonuçta tek maaşa düşçez nası olcak hiç kestiremiyorum açıkçası sen ne düşünüyosun?
iyi yapmışsın iyi gelmiştir sabah sabah, bende bunalım şarkıları sevmem hiç, hep mutlu ve olumlu şarkı dinlemeyi tercih ederim
evettttttttttttttttt, kalkın çabuk kızzzzzzzzzzzzzzzz size diyozzzzzzzzzzzzz
bende var canım, onla beraber sırt ağrısıda var biraz yorulayım hemen başlıyo, kuyruk sokumuda sürekli oturmaktanmıdır nedir iş yerinde anlamadım, bide bebiş baskı yapmaya başlıyo bence ondan oluyo bu
Hiçççç de bi kere nerdeeeee uçuşacak pireler bile yatıyodur bi biz çalışıyoruz
günaydın kızlaarrrr benim akıllı bi arkadaşım daha sağolsun beni hamile hamile her sabah en az yarım saat ayakta beklettiği için bel ağrısı ile güne başlıyorum. beni alıcak arkadaşa hep trafik var nedense Bursa'da.
canım bende de ara sıra oluyor aynı sıkıntı ama tamamen çok oturmaktan bendekinin başka sebebi yok eminim
günaydın ben de geldim. ben de bir türlü kalkamıyorum saatı tekrar kurup yatıyorum.sonra kalkıyorum.gözümü açamıyorum uykudan.ben de servisle gidiyorum, sizin giibi geç gitsem diyorum sonra 2 vesaitle gitmek zor geldiğinden kalkıyorum
bursada trafik mi var ah ah istanbul felaket yaz geldide biraz rahatladık valla nedir bu trafikten çektiğimizzz
nolcak bizim bu kalkamayan halimizgünaydın kızlar :)) bende çok zor kalkıyorum yaaa , sabah resmen sürünüyorum ...... bu arad bende bebek bakımı için mustela ve sabamed arasında gidip geliyorum :44:
sen o arkadaşa söle madem öle yarım saat önceden çıksın evden söylen sen ona birazcık, hem bursada ne trafiği var beeeHiçççç de bi kere nerdeeeee uçuşacak pireler bile yatıyodur bi biz çalışıyoruz
günaydın kızlaarrrr benim akıllı bi arkadaşım daha sağolsun beni hamile hamile her sabah en az yarım saat ayakta beklettiği için bel ağrısı ile güne başlıyorum. beni alıcak arkadaşa hep trafik var nedense Bursa'da.
canım bende de ara sıra oluyor aynı sıkıntı ama tamamen çok oturmaktan bendekinin başka sebebi yok eminim
günaydın ben de geldim. ben de bir türlü kalkamıyorum saatı tekrar kurup yatıyorum.sonra kalkıyorum.gözümü açamıyorum uykudan.ben de servisle gidiyorum, sizin giibi geç gitsem diyorum sonra 2 vesaitle gitmek zor geldiğinden kalkıyorum
aynen bende öyle düşünüyorum en azından 1 yaşına girer bende rahat ederim odabende istiyorum ücretsiz izin almayı zaten 6 ay hakkım var daha fazlası yok. dediğin gibi maddi durumumuz iyi giderse oğlumu 1 yaşına getirmek istiyorum ücretli ücretsiz rapor filan sonrası allah kerim. memur olsaydım kesin 2 yaşına kadar kendim bakmak isterdim herşeyin hayırlısı olsunnn
inan burda da hatrı sayılır trafik var bi de üstüne yolları yenilemeye kalktılar 10 dklık yolu 1,5 saatte gittiğimiz oldu. şimdi yollar kaymak gibi oldu ama dediğim gibi benm akıllı arkadaşım ya uyuya kalır ya çok trafik vardır.
neyse doğum iznine çok fena adapte olduğum için tahammülüm kalmıyo burdakilere
aynen bende öyle düşünüyorum en azından 1 yaşına girer bende rahat ederim odaraporu nasıl alcazki peki, yani izin biterken rapor alsak işe yarıcakmı diyosun? özel sektördeyim ben yerlermi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?