2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

maşallah hazırlıklara ne güzel başlamışsın en kısa zamanda tamamlaman dileğiyle

günaydın cullucumm beni gece biri dövmüş sanki uykumda zor zor attım yataktan kendimi tüm yol boyunca uyudum ne olacak bizim halimizzz

zizagcımmm bi tek biz varız topikte diğer hamişlerin totosunda pireler uçuşuyo şuanda
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn bizde burdayızzzzzzz oğluşumlaaaaaaaaa hiçde bile pireler uçuşmuyooo bende erkenden kalktım işe geldim kahvaltımı yaptım ancak gelebildim buraya bikaç evrak var yazılacak ama hiçç canım istemiyoo dünden beri oğluşum çok hareketli gecede uyutmadı zıplıyomu napıyo bu sıpa anlamıyommm dün gece zaten sağ tarafıma bi agrı bi sertlik girdi erkenden yattım ama uyumak ne mümkün. sağolsun oğluşum kıpır kıpır sanki yavaştan anlıyom kızlar sağ tarafta kafası var galiba. yürürken baya bi ağırlık hissediyorum. hele yürürken tekme atıyoya oldugum yerde kalıyom cok feci oluyo anammmm

senin arkadaşada maşallah yani seni bekletiyo bu halde bundan sonra sen geç çık o beklesin hehe kızlar o kuyruk sokumu ağrısı genişlemekten oluyomuş bi arkadaş demişti

günaydın canım sen nerde yaşıyosun tatlım ben geç kalsam eşimde kalacak diye kıyamıyorum bide ona biz aynı yerde çalışıyoruz eşimle

ben ankaradayım. ben de hep eşimle aynı iş yerinde çalışmayı istemiştim ama olmadı.eşim ben den sonra kalkıyor benden sonra evden çıkıyoyr sanki evin hanımı oymuş gibi :)
ücretsiz izin konusunu dün akşam eşimle konuşurken 2 sene al sen kendin büyüt dedi ben de 2.yide 1.doğduktan 1 sene sonra doğurayım bu 2 senede ikisini bir büyüteyimm dedim de o da olur bana göre hava hoş dedi. ben de 2 sene ücretsiz izin almak istemiyorum ev almak istiyoruz 2 sene çalışmazsam nasıl alacaz.bakacak kimse de yok.kreşlere bakıcılara kalacak yavrum

günaydınn canımcımm sen memurmuydun

ben daha o kadar güçlü hissedemiyorum küçüküz heralde biz daha

canım ben tutumayı düşünmüyorum.6. aylar bitti, 7 ye dönüldü. hemen açıkıyoruz ve onca saat bebekleri aç bırakmaya gönlüm razı olmaz. yemezsek bebek neyle beslencek. günler de çok uzun

17 saat filan tutucaz canım susuz ve aç duramayız kan şekerlerimiz tansiyonlarımız oynar sen düşünüyomusun canım
bende doktoruma sormadım ama tutmayı düşünmüyorum. hem çok sık acıkıyorum hemde susuzluk çok fena yapar bebişlerimizde susuz kalır mazalllah:26: kışın günler kısayken tutarım borçlarımı diye düşünüyorum

Bu devirde kirada olan yanmış bacım
Allah yardımcımız olsun bizde boşa koyuyoruz dolmuyo doluya koyuyoruz almıyor eşimle. Mecbur çalışmak zorundayım. Tek maaşa düşünce nasıl yapacağız diye düşünüyoruz şimdiden.

ben dün gece eşime dedim ki sensiz ben napıcam öyle alıştıkki aynı servise binmeye aynı yerde çalışmaya akşam eve beraber girmeye sen yokken canım sıkılır evde diyorumm diyoki koşa koşa eve gelirim oğlumla senin yanına diyor

benim hakkım olsa 2 yaşına kadar getirip öyle kreşe vermek isterdim ama izin hakkım o kadar uzun değil 2 yaşında kreş en iyisi ama bende 1yaşından sonra bakıcı+kayınvalide desteği ile 2 yaşına getirmeyi sonrada işime yakın bi yerde krese vermeyi düşünüyorum hayırlısı artık bakalım neler olacak

en çok eşime üzülüyorum tek başına kalıcak geceleri kalkıp sahurunu hazırlarım ama beraber yemenin içmenin tadı olmucak

günaydınn canımcımm sen memurmuydun

ben daha o kadar güçlü hissedemiyorum küçüküz heralde biz daha

evet cnm memurum. izin konusu konuşulmuş herhangi bi sağlık sorunum olmazsa ben eylül başına kadar çalışıp 1 aylık iznimi doğumdan sonraya atmayı düşünüyorum.ondan sonrada 6 ay felan ücretsiz izin alırım çokda almaya cesaret edemıyorum çift maaşa alıştık şimdi bebişde olucak tek maaşla nasıl yaparız bilmiyorum:26: ya dünden beri çok feci tekmeler atıyo bide akıntım çoğaldı sanki korkuyorum acaba bişeymi oluyo diyenormalmi ki acaba bu kadar hareket

ben kendime laf söyletmek istemiyorum işte. sorumluluk herkesin harcı değil canım maalesef.
bgn yine cinlerim tepemde bakalım sonu nolcak

valla kiracılık zor. ev fiyatları aldı başını gitti.nasıl ev alacağız bilmiyorum.kredi çeksek çektiğimz kadar da faiz verecğiz. eşim askere gitmediği için problem.4 sene sonunda tecili bitiyor.5 seneye gücümüz yetiyor da eşim 4 sene sonunda gideceği için alamıyoruz.
keşke benm de annem ya da kv yanımda olaydı ben de bebemi verirdim büyütürdü. bakalım hayrlısı herşeyin. Allah bir kolaylığını verir inşallah.

kızlar sizinde iç çamaşırınızda zaman zaman ıslaklık oluyormu? normal bir durummu korkmalımıyım bilemedim.ara ara ıslaklık oluyor bende

bebekler kısmeti ile gelir canım benim mesela biz müjde aldık bebeğimizden sonra eşim sözleşmeliydi başbakan geçen açıklama yaptı kadroya geçicekler allah bi kolayını verecek elbet

Günaydın kızlar. Benim kuyruk sokumum çok kötü ağrıyo doğru düzgün oturamıyorum, oturunca kalkmakta zorlanıyorum

Var mı benim gibi sorun yaşayan içinizde?

çok oturmaktan olabilir, beline destek minderi gibi bir şey koysana canım. dik oturmaya çalış bir de...

günaydın kızlar :)) bende çok zor kalkıyorum yaaa , sabah resmen sürünüyorum ...... bu arad bende bebek bakımı için mustela ve sabamed arasında gidip geliyorum :44:

benim arkadaşlar sebamed' den çok memnun. ben de sebamed ürünlerinden almayı düşünüyorum.

Gunaydın kızlar sabah sabah yıne kaynatıyosunuz sayfalar dolusu

günaydın canım

kızlar sizinde iç çamaşırınızda zaman zaman ıslaklık oluyormu? normal bir durummu korkmalımıyım bilemedim.ara ara ıslaklık oluyor bende

bendede oldu ama çok büyük değildi. geçengün ayrıntılıya girdim suyum filan normaldi sanırım çok önemli değil bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…