Vallah canım biz hamilrlikte cesaret edip iliskiye girmediğimiz icin bilemiyorum. Dr'una sor istersen. Kasilma iyi birsey degil bence.
kociş benden daha tırsak canım bak 25 haftayı devirmişiz...25 haftadır tırsak durumdayız...doktor birşey demedi gayet sağlıklı ... engel koymadı ama tırsaklık başa bela...
eşim ne diyo biliyon mu canım... 4-5 sene çocuk yapmak yok daha... ama hain planlarım var daha demedim eşime ama 1 yaşını doldurdu mu kuzumkendimce çalışmalara başlayacam yeniden...
Benim hormonlar tavan durumda
Dinle canim benimki taklalar atiyo muzik duyunca
hic bilmiyorum ama son ayda yada haftada artik olmaz heralde :26: benim simdiden kasiliyo kasiklarim
Canım doguma yakın ilişkıye gırenler dahi oluyor dıye duymustum ben ama psikolojık olarak rahatsız olunur belki
ben unuttum o şeyi... o yüzden kesmeye de gerek yok kuzu
var kuzum ben de bakındım bişey bulamadımSelam kizlar ben geldim size hemen 10 puanlik sorumu soruyorum
iliski esnasinda kasilmalarim oluyonetten arastirdim bisey bulamadim sizlerde varmi boyle bi durum:26:
eşim ne diyo biliyon mu canım... 4-5 sene çocuk yapmak yok daha... ama hain planlarım var daha demedim eşime ama 1 yaşını doldurdu mu kuzumkendimce çalışmalara başlayacam yeniden...
bencede canim bende 2 yasinda dusunuyorum bakalim hayirlisi insallah bu bebeklerimizi kucaklarimiza alalimda belki o zaman biz istemicez hemen
var kuzum ben de bakındım bişey bulamadım
benimde hormonlar kudurmuş durumdabende korkuyorum elim hep göbeğimde oluyor ama bilmiyorum çok fazla uzamadan keserim heralde bende maksimum 1 ay sürer heralde fazlasına gelemem
sebiaruzumm benim yarin ebem gelicek ben ona mutlaka sorucam sizede yazarim:26:
zizagim ne 1 ay miivalla ben gun asiri durumundayim kafayi yedim herhalde
2 yaşına kadar bekleyemem canım 1 yaşında başlarım 2 yaşında doğar... ona da gayganam bakar sonra evi taşırım...ne hain planlarım var di mi?bencede canim bende 2 yasinda dusunuyorum bakalim hayirlisi insallah bu bebeklerimizi kucaklarimiza alalimda belki o zaman biz istemicez hemen
tamam tatlım yaz mutlakasebiaruzumm benim yarin ebem gelicek ben ona mutlaka sorucam sizede yazarim:26:
zizagim ne 1 ay miivalla ben gun asiri durumundayim kafayi yedim herhalde
benimde hormonlar kudurmuş durumdabende korkuyorum elim hep göbeğimde oluyor ama bilmiyorum çok fazla uzamadan keserim heralde bende maksimum 1 ay sürer heralde fazlasına gelemem
bende 2 yaşında başlasam 3 yaşına kadar anca doğar allah nasip ederse
2 yaşına kadar bekleyemem canım 1 yaşında başlarım 2 yaşında doğar... ona da gayganam bakar sonra evi taşırım...ne hain planlarım var di mi?
ben uzun bi süre düşünmüyorumbende 2 yaşında başlasam 3 yaşına kadar anca doğar allah nasip ederse
2 yaşına kadar bekleyemem canım 1 yaşında başlarım 2 yaşında doğar... ona da gayganam bakar sonra evi taşırım...ne hain planlarım var di mi?
tamam tatlım yaz mutlaka
bu arada sen ne zaman yapıcan şeker yüklemeni kuşum benimki yüksek çıktı cuma günü tekrar bakacaklar yüksek çıkarsa tedaviye başlıcaz dedi dr
kızlar ben şeker yüklemesini ayın 11inde yaptırcam 27 haftanın içinde olucaz çok geç kalmayız demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?