2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

eşim ne diyo biliyon mu canım... 4-5 sene çocuk yapmak yok daha... ama hain planlarım var daha demedim eşime ama 1 yaşını doldurdu mu kuzumkendimce çalışmalara başlayacam yeniden...

bencede canim bende 2 yasinda dusunuyorum bakalim hayirlisi insallah bu bebeklerimizi kucaklarimiza alalimda belki o zaman biz istemicez hemen

Benim hormonlar tavan durumda

Dinle canim benimki taklalar atiyo muzik duyunca

hic bilmiyorum ama son ayda yada haftada artik olmaz heralde :26: benim simdiden kasiliyo kasiklarim

Canım doguma yakın ilişkıye gırenler dahi oluyor dıye duymustum ben ama psikolojık olarak rahatsız olunur belki

ben unuttum o şeyi... o yüzden kesmeye de gerek yok kuzu

benimde hormonlar kudurmuş durumda bende korkuyorum elim hep göbeğimde oluyor ama bilmiyorum çok fazla uzamadan keserim heralde bende maksimum 1 ay sürer heralde fazlasına gelemem

eşim ne diyo biliyon mu canım... 4-5 sene çocuk yapmak yok daha... ama hain planlarım var daha demedim eşime ama 1 yaşını doldurdu mu kuzumkendimce çalışmalara başlayacam yeniden...

bencede canim bende 2 yasinda dusunuyorum bakalim hayirlisi insallah bu bebeklerimizi kucaklarimiza alalimda belki o zaman biz istemicez hemen

bende 2 yaşında başlasam 3 yaşına kadar anca doğar allah nasip ederse

var kuzum ben de bakındım bişey bulamadım

benimde hormonlar kudurmuş durumda bende korkuyorum elim hep göbeğimde oluyor ama bilmiyorum çok fazla uzamadan keserim heralde bende maksimum 1 ay sürer heralde fazlasına gelemem

sebiaruzumm benim yarin ebem gelicek ben ona mutlaka sorucam sizede yazarim:26:

zizagim ne 1 ay mii valla ben gun asiri durumundayim kafayi yedim herhalde

yok kuzum en az bir ay daha devam ederim ilişkiye sonrası olmaz doğuma kadar yoksa şimdi baya hızlıyımm

2 yaşına kadar bekleyemem canım 1 yaşında başlarım 2 yaşında doğar... ona da gayganam bakar sonra evi taşırım...ne hain planlarım var di mi?

tamam tatlım yaz mutlaka
bu arada sen ne zaman yapıcan şeker yüklemeni kuşum benimki yüksek çıktı cuma günü tekrar bakacaklar yüksek çıkarsa tedaviye başlıcaz dedi dr

Son düzenleme:
tamam tatlım yaz mutlaka
bu arada sen ne zaman yapıcan şeker yüklemeni kuşum benimki yüksek çıktı cuma günü tekrar bakacaklar yüksek çıkarsa tedaviye başlıcaz dedi dr

Benim 10unda yapilacak canim hadi ya insallah yuksek cikmaz ama cikarsada dunyanin sonu degil ya dikkat edersin :26:

kızlar ben şeker yüklemesini ayın 11inde yaptırcam 27 haftanın içinde olucaz çok geç kalmayız demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…