2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben senden önce doğurcam o zaman...

bekle olmaz beraber anne olalım yine birer kız patlatırızzz

ben uzun bi süre düşünmüyorum oğluşumun tadını çıkarıcam her anımı onunla geçirmek ona ayırmak başka bişeyle ilgilenmemek istiyorum o bana yeter uzun bi müddet

benim an itibariyle 29 yaşındayım allah nasip ederse çok beklemek istiyorum eşime kalsa 3 tane istiyo ama ben 2sini bi doğursam yeter evlenmek için geç kaldım biraz

şebicim sen çalışıyomuydun nasıl yapıcan ücretsiz filan alıcan mı

yok canım ben tamamen ayrılıcam 1 ay kadar sonra evde bebişime bakıcam

anammmm bir kızım da oldu mu kim tutar beni bu dünyada...

kızlarr selammm birşey sormak istiyorum sizlere bu yalancı kasılmalr hiç oluyo mu sizde karnınız sertleşiyormu acaba ..ben de erken başladı ve telaşlanıyorum yaaa

yok canım ben tamamen ayrılıcam 1 ay kadar sonra evde bebişime bakıcam

oda güzelmiş canım ohh kim baktı derdi olmadan kendin bakarsın kuzu kuzu

aynen bak ne kaddan güzel olur...

anammmm bir kızım da oldu mu kim tutar beni bu dünyada...

annem yanımda olsa çok ara vermezdim ama annemsiz zor serocum kim bakacak evin işi yemeğim zor olur
aynen ya insallah kızçelerimiz olur allah sağlıklı evlat nasip etsin

aynen canım ben tüm vaktimi oğluşumla geçirmek istiyorum o yüzden çalışmicam kendim bakıcam yavruşuma

kızlarr selammm birşey sormak istiyorum sizlere bu yalancı kasılmalr hiç oluyo mu sizde karnınız sertleşiyormu acaba ..ben de erken başladı ve telaşlanıyorum yaaa

oluyo canım merak etme uzun sürmüyosa ve aralıkları sık değilse sorun değill

annem yok ama dağ gibi herifi var gayganam var

Bende senin gibiyim canım. 6 yıl sonra tup bebekle hamile kaldım ve 10 kilo aldım. Ne yapalım saglikli olsun da bebeklerimiz. Gerisi boş. Sen baska hangi ilac kullanıyorsun ki daha. Vitaminleri falan mı kastettin?

evet canım bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan o ama doktorum biraz uyardı beni e haklı her hafta 1 kilo 1 ayda 4 kilo almışım.bundan sonra daha da kilo alacakmışız.evet canım progestan kullanıyorum jelimi yeni bıraktık demir hapı vitamin suda eritme 2 çeşit hap var coraspinim var artık ilaçlarımı aldığım gibi çıkarasım geliyor midem bulanıyor ocak ayından beri midem yoruluyor artık herhalde ama dediğimiz gibi bebeğimiz için herşeye değer ve katlanırız

aynen canım ben tüm vaktimi oğluşumla geçirmek istiyorum o yüzden çalışmicam kendim bakıcam yavruşuma

benim işim rahat şükür o yüzden onlar beni bırakana kadar ben bırakmam ama kendi bakmanın tadı da başkadır

annem yok ama dağ gibi herifi var gayganam var

benim heriff yardımcı saolsun ama kayınvalideme güvenemem çok fazla kadın hasta çünkü

kızlaarr nasılsınızzz oğlan anneleri ve kız anneleri geçmişi okudum ancak gelebildim yetiştim sizee ilişkiden konu açılmış ben kaçabildiğim kadar kaçıyorum eşimden ama bazen ev dar geliyoo yakalanıyorum bende istemiyorum korkuyorum bişi olcak diye fakat benim değil eşimin hormonları uçuk durumda..

adamlarda napsın bebek bebek diye adamları ikinci plana attık kıskanıyorlar özlüyolar bizi

Kızlar nabersiniz? ben yine sinirimden ağlamak üzereyim. ya ben bu doktor konusunda ne kadar şanssızım. gittiğim doktorun haddi hesabı yok civar çevremde bana yakın dr kalmadı. en son 3 aydır gittiğimde sormasan birşey demiyor bi şikayetin var mı deyip geçiyordu. bende sesimi çıkarmıyordum artık herkesi peşimde bi o doktora bi bu doktora heba ettim çünkü. geçen çok ağrım oldu aradım ulaşamadım. 50 gr yaptırdım c.tesi günü bu c.teside kontrole gitmem gerek. arıyorum c.tesi dr bey yok randevu veremiyoruz diyorlar. perş nöbetçiydi akşam bakıyordu diyorum. bu hafta nöbetçi de değil diyorlar. bende eşime söyledim aramış drun cep nosunu almış zorla. msj attım dr bey böyle böyle diye ne ses var ne seda. Zaten ayda 1 gidiyorum oğluşumuzu görmeye o da yok. çok canım sıkıldı. kendimi şöyle güvenip bir emanet edemedim kimseye

adamlarda napsın bebek bebek diye adamları ikinci plana attık kıskanıyorlar özlüyolar bizi

he valla doğru diyon birazda sıkıntıya gelemiyorum bu ara hava zaten sıcak bide o çullanıyo sarılıyo patlıcak gibi oluyorum hele git öte hava zaten sıcak diyorum adamı hepten dışladım galiba ben değil de benim herüf gircek gibi lohusa depresyonuna

ikinci cocuğu yapmıcak adamlar sizeee bak söyliyim kaçmayın kocalarınızdan kuma alırlar sonra sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…