ikinci cocuğu yapmıcak adamlar sizeee bak söyliyim kaçmayın kocalarınızdan kuma alırlar sonra sizeee
valla ben de loorim den geri kalır durumda değilimikinci cocuğu yapmıcak adamlar sizeee bak söyliyim kaçmayın kocalarınızdan kuma alırlar sonra sizeee
ahh canım keşke öyle bi şansım olsaydı dolduru dolduru veriridim çocukları ama öyle bir şansım yok canım6 senede tüp bebekle zor bulduk meleğimizi biz eşim azosperm yani hiç canlı sperm hücresi yok eşim şubat ayında tese ameliyatı oldu canlı sperm bulundu yumurtada içerde meleğim babasında gizliymiş orda bekliyormuş doktor amcasının çıkarmasını.benden de sadeece 1 yumurta toplandı.yumurtalarımın çok güzel olduğunu yaşımın genç olduğunu söylüyolardı ama bir yumurta bulundu.ama çook şükür rabbime o yumurtam meleğimiz oldu benimle oldu..rabbim bunu kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin.yani tekrar tüp bebek tedavisi için gidemeyiz istanbula zor ve çok masraflı oldu bize o parayı meleğimize harcarız.rabbim herkese nasip etsin isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.meleğim tüm acı günlerimin acısını sildi
kızlarrrrrrrr ben çok kötüyüm yaa sabahtan beri midem bulanıyo üşüttüm sanırımdün hem işyerınde hemde akşam evde dondurma yedim mideyi üşüttüm galiba:2:işyerinde dondurma yediğimi kocişe sölemedim yoksa kızar bana valla üst üste niye yedin diye bide camlar açık yatıyoz çokkk sıcak amaaaa
ay çok özür dilerim canım yaa kusura bakma bilmiyordum allah bebeğine uzun ömür versin sizinle beraber bebişinizi size bağışlasın allahın size bi hediyesi olmuş yavrun
günaydın herkeslere
güzellikler bu dönemde mide bulantılarınız var mı?? bugün mide bulantım oldu sarı safra kustum :18::18::18::18:
özelemi gidiyosun peki canım sen yoksa devlete mi? Bide nerde oturuyosun sana doktor önerilerinde bulanalım burdan olmazmı? bozma moralini hemen her doktor o kadar ilgili değil, benim doktorumda gittiğim zaman sadece bi sıkıntın varmı diye sorar varsa beni aydınlatır yoksa ekstra bişi anlatmaz test bilgileri harici...Kızlar nabersiniz? ben yine sinirimden ağlamak üzereyim. ya ben bu doktor konusunda ne kadar şanssızım. gittiğim doktorun haddi hesabı yok civar çevremde bana yakın dr kalmadı. en son 3 aydır gittiğimde sormasan birşey demiyor bi şikayetin var mı deyip geçiyordu. bende sesimi çıkarmıyordum artık herkesi peşimde bi o doktora bi bu doktora heba ettim çünkü. geçen çok ağrım oldu aradım ulaşamadım. 50 gr yaptırdım c.tesi günü bu c.teside kontrole gitmem gerek. arıyorum c.tesi dr bey yok randevu veremiyoruz diyorlar. perş nöbetçiydi akşam bakıyordu diyorum. bu hafta nöbetçi de değil diyorlar. bende eşime söyledim aramış drun cep nosunu almış zorla. msj attım dr bey böyle böyle diye ne ses var ne seda. Zaten ayda 1 gidiyorum oğluşumuzu görmeye o da yok. çok canım sıkıldı. kendimi şöyle güvenip bir emanet edemedim kimseye
ay canım benim yaa, Allah bebişini sana bağışlasın güle güle büyüt inşallah, mürüvvetini gördüğün torunlarını sevdiğin günler olsun işallah canımcımahh canım keşke öyle bi şansım olsaydı dolduru dolduru veriridim çocukları ama öyle bir şansım yok canım6 senede tüp bebekle zor bulduk meleğimizi biz eşim azosperm yani hiç canlı sperm hücresi yok eşim şubat ayında tese ameliyatı oldu canlı sperm bulundu yumurtada içerde meleğim babasında gizliymiş orda bekliyormuş doktor amcasının çıkarmasını.benden de sadeece 1 yumurta toplandı.yumurtalarımın çok güzel olduğunu yaşımın genç olduğunu söylüyolardı ama bir yumurta bulundu.ama çook şükür rabbime o yumurtam meleğimiz oldu benimle oldu..rabbim bunu kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin.yani tekrar tüp bebek tedavisi için gidemeyiz istanbula zor ve çok masraflı oldu bize o parayı meleğimize harcarız.rabbim herkese nasip etsin isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.meleğim tüm acı günlerimin acısını sildi
çok geçmiş olsun canımcım, üzüldüm açıkçası inşallah en kısa sürede geçer bu sıkıntınmerhaba mide bulantısını 8.haftadan bu yana hergün yaşıyorum.Hastanelik oldum 14.haftada su içsem kusuyodum yemek yıyemez olmustum 3 gün serum tedavısı gördüm.Son 2 aydır sadece sabahları ama her sabah bir fiil kusuyorum boş mıde tabı ne cıkacak su,safra
oh yarasın sana ve bebişeeeeeuyuyakalmışız kuzumla...
kızlar oğlumu nasıl hayal ediyorum hep biliyomusunuz o yumuşuk ayaklarının altını yüzüme sürerken öperkenbebiş yatıyo bende ayaklarını yüzüme sürüyom gözünüzün önüne geldi mi
çok geçmiş olsun canımcım, üzüldüm açıkçası inşallah en kısa sürede geçer bu sıkıntın
oh yarasın sana ve bebişeeeee
ne içiyosun kızz
bu sıcak havada soğuk buz gibi su içilir canım...su içem bari...
sen genede buz gibi içme onu, nolur nolmaz ılıştır bakimmmmm
YARASIN CANIM İKİNİZE DEbu sıcak havada soğuk buz gibi su içilir canım...su içem bari...
Hu huu napıyor annişler? Ben de bi yemek yaptım hemen uykum geldi,bari kendime çay demliyeyim dedim,uyumamam lazım kaç gündür evdeyim kocamla akşamüstü bir yürüyüş yapalım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?