2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ikinci cocuğu yapmıcak adamlar sizeee bak söyliyim kaçmayın kocalarınızdan kuma alırlar sonra sizeee

ahh canım keşke öyle bi şansım olsaydı dolduru dolduru veriridim çocukları ama öyle bir şansım yok canım 6 senede tüp bebekle zor bulduk meleğimizi biz eşim azosperm yani hiç canlı sperm hücresi yok eşim şubat ayında tese ameliyatı oldu canlı sperm bulundu yumurtada içerde meleğim babasında gizliymiş orda bekliyormuş doktor amcasının çıkarmasını.benden de sadeece 1 yumurta toplandı.yumurtalarımın çok güzel olduğunu yaşımın genç olduğunu söylüyolardı ama bir yumurta bulundu.ama çook şükür rabbime o yumurtam meleğimiz oldu benimle oldu..rabbim bunu kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin.yani tekrar tüp bebek tedavisi için gidemeyiz istanbula zor ve çok masraflı oldu bize o parayı meleğimize harcarız.rabbim herkese nasip etsin isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.meleğim tüm acı günlerimin acısını sildi

ay çok özür dilerim canım yaa kusura bakma bilmiyordum allah bebeğine uzun ömür versin sizinle beraber bebişinizi size bağışlasın allahın size bi hediyesi olmuş yavrun

cancazım senin sıkıntın belli oldu iştee, hassas vücutlarımız hamişlik nedeniyle, sen şimdi bir iki gün dikkat et, soğuk şeyler tüketme geçer merak etme.

ay çok özür dilerim canım yaa kusura bakma bilmiyordum allah bebeğine uzun ömür versin sizinle beraber bebişinizi size bağışlasın allahın size bi hediyesi olmuş yavrun

yok canım ne özür dilemesi olurmu öyle şey.evet canım bizim hediyemiz oldu meleğimiz

günaydın herkeslere

güzellikler bu dönemde mide bulantılarınız var mı?? bugün mide bulantım oldu sarı safra kustum :18::18::18::18:

merhaba mide bulantısını 8.haftadan bu yana hergün yaşıyorum.Hastanelik oldum 14.haftada su içsem kusuyodum yemek yıyemez olmustum 3 gün serum tedavısı gördüm.Son 2 aydır sadece sabahları ama her sabah bir fiil kusuyorum boş mıde tabı ne cıkacak su,safra

özelemi gidiyosun peki canım sen yoksa devlete mi? Bide nerde oturuyosun sana doktor önerilerinde bulanalım burdan olmazmı? bozma moralini hemen her doktor o kadar ilgili değil, benim doktorumda gittiğim zaman sadece bi sıkıntın varmı diye sorar varsa beni aydınlatır yoksa ekstra bişi anlatmaz test bilgileri harici...

ay canım benim yaa, Allah bebişini sana bağışlasın güle güle büyüt inşallah, mürüvvetini gördüğün torunlarını sevdiğin günler olsun işallah canımcım

çok geçmiş olsun canımcım, üzüldüm açıkçası inşallah en kısa sürede geçer bu sıkıntın

uyuyakalmışız kuzumla...
oh yarasın sana ve bebişeeeee

ayy canlanmaz mı daha okumaya başşlar başlamaz gözlerim doldu ya burnumun direği sızladı ben de amma duygusalım hee doğumda kesin ağlarım ben

bende göbüş topişine koydum ama benimki 23 haftalık olan ay napıyım şu resim yükleme işini beceremiyom yeni yeni örendim bi deniyim dedim oldu vala, bu akşam unutmazsam son halimi çekemde koyam size annişlerrrrr

Hu huu napıyor annişler? Ben de bi yemek yaptım hemen uykum geldi,bari kendime çay demliyeyim dedim,uyumamam lazım kaç gündür evdeyim kocamla akşamüstü bir yürüyüş yapalım di mi

Hu huu napıyor annişler? Ben de bi yemek yaptım hemen uykum geldi,bari kendime çay demliyeyim dedim,uyumamam lazım kaç gündür evdeyim kocamla akşamüstü bir yürüyüş yapalım di mi

ay bende yürüyüşlere başlayacağım ama fazla yürüdüm mü ağrı oluyo belimde napcam ben ya hep erteliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…