2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam kizlar ben geldim size hemen 10 puanlik sorumu soruyorum

iliski esnasinda kasilmalarim oluyo netten arastirdim bisey bulamadim sizlerde varmi boyle bi durum:26:

bende de bazen oluyor canım normaldir diye düşünüyorum zaten uzun süreli olmuyor oluyor hemen geçiyor

ay bende yürüyüşlere başlayacağım ama fazla yürüdüm mü ağrı oluyo belimde napcam ben ya hep erteliyorum...
Fazla yürüyünce bende de ağrı oluyor ve ayaklarım şişiyor ama yapacak bişey yok,yürümek zorundayız..Ben bir de 3 haftadır hamile yogasına gidiyorum,vücudumda hareket ettirmediğim nokta kalmıyor,şahsen faydalı buldum sizin de aklınızda olsun

benim de toplantı var bu saatte yaa sonra da yemek pufff

hiç sevmiyorum toplantıları bi de yemeğe git uzun boş sohbetler

hemen eve gidip dinlenmek istiyorum

ne güzel canım ben de başlicam inşallah önümüzdeki ay yogaya

ay ne bilem okullar tatil oldu evden çıkasım gelmiyor iyice tembelleştim...yogaya başlamak istiyordum ama tembelleştİm iyice...

kızlar ben şeker yüklemesini ayın 11inde yaptırcam 27 haftanın içinde olucaz çok geç kalmayız demi
yok canım geç olacağını sanmam benim de 27. haftanın içinde olacak
kızlarr selammm birşey sormak istiyorum sizlere bu yalancı kasılmalr hiç oluyo mu sizde karnınız sertleşiyormu acaba ..ben de erken başladı ve telaşlanıyorum yaaa
aa o yalancı kasılma mı oluyormuş benim de oluyor karnım geriliyor ve sertleşiyor sanki o zaman ayakta filan durmak istemiyorum
canım sen nerde oturuyorsun ben esenlerdeyim ve doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim avicenna hastanesi meral hanım
Hu huu napıyor annişler? Ben de bi yemek yaptım hemen uykum geldi,bari kendime çay demliyeyim dedim,uyumamam lazım kaç gündür evdeyim kocamla akşamüstü bir yürüyüş yapalım di mi

yürü canım iyi gelir hem insan açılıyor evde bunalıma giriyorum ben

benim de toplantı var bu saatte yaa sonra da yemek pufff

hiç sevmiyorum toplantıları bi de yemeğe git uzun boş sohbetler

hemen eve gidip dinlenmek istiyorum

bu saatte toplantı hiççekilmez kuzum ya...ev insana huzur veriyo ki bana verdiğine göre...evde durmayan ben şimdi evden çıkamk istemiyoeum...

hayırlı haberlerle gel kuzum
Geldim canım geldim çok şükür iyiymiş kızımız 860 gr - 33 cm olmuş. dün biraz hareketlerinden dolayı canım acımıştı onu söyleyince doktor nst ye soktu beni, cihaza bağlayan hemşire de unuttu gitti beni odada 50 dk bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok güzeldi ama çalıştığım için iş yerinden bekliyolar diye tadını çıkaramadım :))

kaçıncı haftadan sonra ilişkiyi kesmek lazımmış bilen var mı kızlar bende onu merak ediyorum
HMMM yine derin mevzular açılıyo

Benim hormonlar tavan durumda

evet canim yarin ebe gelicek ona sorucam mutlaka
canım aldığın bilgileri hemen paylaşman hepmizin yararına olacaktır

yok kuzum en az bir ay daha devam ederim ilişkiye sonrası olmaz doğuma kadar yoksa şimdi baya hızlıyımm
İkinci çocuk hemen yola çıkıcak sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…