ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÇOOKKK ÇOOKKKK beğendim güle güle kullansın canım inş.elifimin fındık kurdumun odasını aldıkEki Görüntüle 747993
elifimin fındık kurdumun odasını aldıkEki Görüntüle 747993
Oyy oyy cok tatli bisey bu sezinim rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin ben cok kararsizim ne yapacaksam..cok begendim seninkinide
Herkes dağılmış
Selammmm güsel annişlerrr ve bebişleriii
İnternet sorunum yüzünden birkaç gündür giremiyodum topiğe. Sürekli bağlantım kopuyo ama girme şansımın olduğu sürece okumaya çalışıyorum. Buradan ayrı kalmak çok sıkıcı bi durum oldu benim için
Nasılsınız bakalım ? Ne var ne yok ?
Merhaba kizlaarrr biz geldik oglusumla..sabahtan beri alisveristeydik cok yorulmusum cook ama bebegim icin deger.bissürü seyler aldik oglusuma yineama hala yatagini alamadim bi türlü begenemiyorum ne yapacaksam birazda internetten arastirayim diyorum.yaa bugün öyle tatli bir bornoz takimi gördümkü minicikti yaninda terligide vardi ama yesildi ben ya beyaz yada kahverengi istiyorum.daha cok gezip dolasmam gerek böyle kararsiz kalirsam.ama cok eglenceli cok artik gelsede su ekim ayi kavussak miniklerimize
büşramm bende karasızdım canım aynı yerde bı tane daha vardıı omu bumu yaklaşık 15 gundur o haldeydık dun akşam karar verdım artık eşimde az once aradı tamam anlaştık aldık dedi ama bır sıkıntı var kızımn odası doluu şuan bı tane dolap var çalışma masası var onları kaldırmamız lazım hemen oda gelecek bakalımmm bi gelsinnn senınde aldıklarını paylaş bizimle
galiba akşam yemeği yiyor bebekler serapcım
ayy canlanmaz mı daha okumaya başşlar başlamaz gözlerim doldu ya burnumun direği sızladı ben de amma duygusalım hee doğumda kesin ağlarım ben
off serocum ya bede hiç yürümek istemiyorum hep yatış yapsam iyi
ay bende yürüyüşlere başlayacağım ama fazla yürüdüm mü ağrı oluyo belimde napcam ben ya hep erteliyorum...
Fazla yürüyünce bende de ağrı oluyor ve ayaklarım şişiyor ama yapacak bişey yok,yürümek zorundayız..Ben bir de 3 haftadır hamile yogasına gidiyorum,vücudumda hareket ettirmediğim nokta kalmıyor,şahsen faydalı buldum sizin de aklınızda olsun
off serocum ya bede hiç yürümek istemiyorum hep yatış yapsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?