elifimin fındık kurdumun odasını aldıkEki Görüntüle 747993
selam kızlarr interneti ttnet müşteri hizmetlerindeki personeli bi ton fırçaladıktan sonra hallettik çok şükürrr cumadan beri kesikti internetimiz cepten giriyordum...
neyseeee seminere gitmiştim nisa hastanesine... çok güzel geçti... süper bi kokteyl vardı bol meyveliyedik içtik çok şey öğrendik sağolsunlarrr
bu arada sezinim kaça aldınız kızçenin odasını
selam kızlarr interneti ttnet müşteri hizmetlerindeki personeli bi ton fırçaladıktan sonra hallettik çok şükürrr cumadan beri kesikti internetimiz cepten giriyordum...
neyseeee seminere gitmiştim nisa hastanesine... çok güzel geçti... süper bi kokteyl vardı bol meyveliyedik içtik çok şey öğrendik sağolsunlarrr
bu arada sezinim kaça aldınız kızçenin odasını
oohh yarasin neler anlattilar
öğretmenim 4 bin tl , normalde 4750 fiyatıydı.birde +150 cibinlik
geceleri kalça agrısından uyku uyuyamıyorum hamile yastığı almayı düşünüyorum
herkese günaydınnnnnn öncelikle...
önce normal doğum sürecini anlattılar slaytlarla... güzeldi ama gerildik biraz tabi... doğum hakkında da bayağı bir şey öğrenmiş olduk... sonra gebelik ve sonrası egzersizlerini anlattı fizyoterapist... sonra anne sütü emzirme ve bebek banyosu anlatıldı... oyuncak bebek üstünde uygulama yapıldı :) Çocuk sağlığı uzmanı sorularımızı yanıtladı sonra bir de lohusa dönemi ruh sağlığı konusu ele alındı... ben memnun kaldım... faydalı buldum... sağolsunlar güzel hazırlanmışlar... her ay yapılıyormuş bu arada... numuneler falan hediye ettiler... çekilişle bir kişiye de doğum fotoğrafçısı hediye ettiler...
bu arada doğuma gelirken neler getirmek gerektiğini de söylediler. bebeğe ve anneye kıyafet dışında bir şey yok... bezdir biberondur bunlar gerekirse veriyorlarmış zaten hijyenik paket... hatta lohusa şerbeti kapı süsü falan bile... göğüs pompası göğüs koruyucu falan hepsini hastane sağlıyormuş...
4000 çok geldi banaaa çok işimiz var bu bebişlerle bizimmm :)
Allah yardım etsin işin zor... biz de akşam 12 sabah 5... tuvalete kalktığımızı ve dalmamızın uzun sürdüğünü de varsayarsaaakk uyumuyoruz diyebilirim :) benim eşim bebekken çok az uyurmuş... yine öyle... kızım da ona çekti galiba... şimdiden beni de uykusuz ediyorrrr
bu arada kızlar kızacaksınız belki bana ama iki gündür benim kız çok hareketli hiç uyumuyor sanki kıpır kıpır korkuyorum bir şey mi var diye ya huuu
günaydın güzel anneler ve minik kuzuları biz bugün erkenciyiz oglumla iş yapıcaz inşallah biraz ama önce kahvaltı
günaydınnn fazla yorma bakalım oğlumuzu da kendini de annesikolay gelsin... yardıma gelelim mi
zaten yoramamki oglumuda kendimide teyzesi azar azar yapıcaz artık bişeyler
hadi bakalım :) kolay gelsin tekrardan... ben de biraz kitap okuyayım bari... belki biraz da uyuruzzzz
bu arada ramazanda orucu ne yapacağız hiç doktoruna soran oldu mu? ben cumartesi soracağımm
geceleri kalça agrısından uyku uyuyamıyorum hamile yastığı almayı düşünüyorum
hadi bakalım :) kolay gelsin tekrardan... ben de biraz kitap okuyayım bari... belki biraz da uyuruzzzz
bu arada ramazanda orucu ne yapacağız hiç doktoruna soran oldu mu? ben cumartesi soracağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?