2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın canımm napıyo bizim damat
ben de dün tetanoz aşısı olmuştum kolum acıyo biraz

ne olsun canım ya uyku saatlerini karıştırmış gece üçte başladı tepike uyandırdı beni edepsiz sanki biraz

geçmiş olsun canım benimde 17 temmuzda var aşımmm

günaydınnn annişler ve minnak bebişlerrr bizim dün öğlen midemiz bulanıyodu ama bugün çok şükür iyiyiz. başım ağrıyo sadece birazdün akşam iş çıkışı pikniğe gittik ramazan öncesi son piknik yapalım dedik. hava biraz esiyodu rüzgar çarptı sanırım zizag cım dikkat et kendine bu havalara aldanıyoruz soğuk soğuk şeyler yiyip içiyoruz üşütüyoruz doktoruma daha sormadım ama bende oruç tutmayı düşünmüyorum hem çok sık acıkıyoruz hemde havalar çok sıcak çok susuyoruz minnak yavrularımız susuz kalır mazallah

Günaydin kizlar..benim moralim biraz bozuk nedeni ise dün doktorum hakkinda hic iyi seyler duymadim.dün ablamin arkadasi ziyaretime geldi ve hangi doktora gittigimi sordu bende söyledim.ayy o hic iyi degil dedi neden dedigimde ise bana bir kac kötü olay anlatti mesela onun bir arkadasi doktora soruyomus hersey yolundami diye doktor hersey cok iyi demis kizin son haftalariymis ici rahat etmemis hastaneye gitmis bide bunu hemen sezeryana almislar demisler 1 gün daha gecikseydin ikinizde zehirlenirmissiniz.eee benimde haliyle icime kurt düstü korktum kizlar hadi banada söylemezse diye birsey oldugunda.ilk hamileligim oldugu icin annem direk beni abimin esinin gittigi yere götürdü oda oraya gitti iyi diye.bende yengeme sordugumda evet cok memnundum dedi.bende öyle tamam dedim.ama suanda bu kötü seylere inansammi ne yapsam bilemedim.yurt disindayim ve burda inanilmaz cok doktor var kim nasil bilmiyorum ki tanidiklarim buna gidiyo cogu ayyy kafam cok karisik kizlar...siz olsaniz ne yapardiniz??

maşallah tatlım bebişine ne güzel vakit geçirmişsin yavruşunlaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

valla kuzum 3 gün cam acık yattık ondan mı bilmiyorum başımda ağrıyor bugün akşamada eşimin kuzenleri gelecek çaya inşallah geçer o zamana kadarr
valla ben çok oburum heralde melekcim gece yatıyorum sabah kalkınca acıkmış oluyorum oruç biraz daha zor olur heralde

günaydın canım bence doktor meselesi biraz kişi ile alakalı sen nasıl bi iletişim hissediyosun önemli olan o mesela benim eltim benim gittiğim doktordan memnun kalmadı doktorunu değiştirdi ama ben çok memnunum doktorumdan çok ilgili benimle içindeki sesi dinle bence

canım için rahat etmiyosa başka bi dr da görün sorun yoksa tekrar kendi dr una dönersin belki çevrenin abartmasıdır kendini telaşlandırma bence

ne olsun canım ya uyku saatlerini karıştırmış gece üçte başladı tepike uyandırdı beni edepsiz sanki biraz

geçmiş olsun canım benimde 17 temmuzda var aşımmm
Benim ilk aşıda bişey hissetmemiştim ama bu biraz ağrı yaptı.
neyse geçti bile zaten artık testler aşılar da bitti bebeklerimizin gelişi için sabretmek kaldı sadece

maşallah tatlım bebişine ne güzel vakit geçirmişsin yavruşunlaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
günaydın canımmmmmm hepimize nasip etsin inş.

canım bence her söylenene kulak asma. birine iyi gelen diğerine kötü gelir böyle göreceli konular için canını sıkma bence boş yere.
kısmetinde ne varsa o olucak. o doktor da bişey bilmese hala mesleğini yapıyor olamazdı değil mi?

açlık meselesine hiç girmeyelim bence dün sağlık ocağında tartıldım ve ne göreyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm toplamda 8 kilo almışım
bacaklarımdan bile belli zaten tombiş oldum iyice

benim 2 aşamam kaldı aşım ve şeker yüklemem sonra beklicez ki bebişlerimiz dogsun ki doğsunlar yiyelim onları

canım için rahat etmiyosa başka bi dr da görün sorun yoksa tekrar kendi dr una dönersin belki çevrenin abartmasıdır kendini telaşlandırma bence

Cok sagolun kizlar inanin yorumlariniz cok önemli benim icin ve haklisiniz ben cok memnunum cok güler yüzlü anlatiyoda aslinda bende öyle herkesin lafina kulak asmam ama korktum bir an.önce rabbime emanet tabii yavrularimiz umarim bi hersey yolunda gider tekrar cok sagolun canlarim

açlık meselesine hiç girmeyelim bence dün sağlık ocağında tartıldım ve ne göreyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm toplamda 8 kilo almışım

kocamda bana diyor bu bacaklar şişmi yoksa kilodan mı ağlayasımm geldi

içini ferah tutarsan herşey yolunda gider allahın izni ile vesvese verme kendine bebişlerimiz güzel güzel doğacak inşallah

bende bikaç gündür cam açık yatıyodum dondurmalar soğuk sularr guraa gidiyodu hep. ama dün vücudum sinyal vermeye başlayınca hepsine bi dur dedim. bugünde çok başım ağrıyo yaaa off nasıl gececek bugun bilmem. evdede bi ton iş var hafta sonu ablamlar gelcek temizlik yapmam lazım ama hiç halim yok

ödem onlar ödem deseydin
bu arada bileklerimdeki şişlikleri de sordum dün çalışmayı düşündüğün sürece bu bilekler inmiycek dedi doktor ben hep güzel elbiseler etekleer giymeyi hayal ediyodum ama koca ayaklar hem hiç bi babete sığmıyo hem de çirkin duruyo
ne zamanki izne çıkar evde dinlenirmişim o zaman şişler inermiş. kızzlar bir de bilekteki şişme önemli değilmiş ama eğer diz kapaklarından bileklere kadar olan kısımda şişme var ise o zaman kontrol altına alınması gerekiyormuş haberiniz olsun, herkes kontrol etsin bakalım bacaklarını

Son düzenleme:
canım bende 7 kilo aldım aynada kendime bakıyom çok tombiş görünüyom nasıl gitcek bu kilolar bilmiyom çokda bişey yemiyorumki hamile kalmadan önce nasıl besleniyosam aynı devam

amannn şiş deseydin hamilelikte bacaklar şişer. oda sana moral vereceği yere yarana tuz basmış

haftada 1 kilo alıyorum yaa şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…