oyyyyyyy yerimmmmmmmmmmmmmmm, maaşallah kızların ki pek bir süslü oluyo yaa ay içim gitti, Allah güzel ve mutlu günlerde kullanmayı nasib etsin canımelifimin fındık kurdumun odasını aldıkEki Görüntüle 747993
bizimde aynen öyleydi oda, ne ıvır zıvır varsa ordaydı, onları aldık şimdi balkona koyduk ama balkondan nereye atçaz bilmiyombüşramm bende karasızdım canım aynı yerde bı tane daha vardıı omu bumu yaklaşık 15 gundur o haldeydık dun akşam karar verdım artık eşimde az once aradı tamam anlaştık aldık dedi ama bır sıkıntı var kızımn odası doluu şuan bı tane dolap var çalışma masası var onları kaldırmamız lazım hemen oda gelecek bakalımmm bi gelsinnn senınde aldıklarını paylaş bizimle
dikkat edelim lütfen bu havalar fena, geceleri serin oluyo insan aldanıyo ona göregünaydın annişler ve fıstık bebişleri biz bugün kırgın gibiyizzzzz üşüttük mü naptık
Canımcım yengen memnun kalmış, annen oraya yönlendirmiş sonuçta en yakın örnek yengen var yanında, bu iş biraz karşılıklı bence, yani senin taleplerine yeterliyse doktorun iyidir, herkesin farklı hikayesi olabiliyor, önemli olan seninle nasıl ilgilendiği, senin içine siniyormu, etraftan duyulanlar ne derece doğrudur bide o var, o nedenle sen kendi içinin sesini dinle ona göre karar ver canımGünaydin kizlar..benim moralim biraz bozuk nedeni ise dün doktorum hakkinda hic iyi seyler duymadim.dün ablamin arkadasi ziyaretime geldi ve hangi doktora gittigimi sordu bende söyledim.ayy o hic iyi degil dedi neden dedigimde ise bana bir kac kötü olay anlatti mesela onun bir arkadasi doktora soruyomus hersey yolundami diye doktor hersey cok iyi demis kizin son haftalariymis ici rahat etmemis hastaneye gitmis bide bunu hemen sezeryana almislar demisler 1 gün daha gecikseydin ikinizde zehirlenirmissiniz.eee benimde haliyle icime kurt düstü korktum kizlar hadi banada söylemezse diye birsey oldugunda.ilk hamileligim oldugu icin annem direk beni abimin esinin gittigi yere götürdü oda oraya gitti iyi diye.bende yengeme sordugumda evet cok memnundum dedi.bende öyle tamam dedim.ama suanda bu kötü seylere inansammi ne yapsam bilemedim.yurt disindayim ve burda inanilmaz cok doktor var kim nasil bilmiyorum ki tanidiklarim buna gidiyo cogu ayyy kafam cok karisik kizlar...siz olsaniz ne yapardiniz??
8 kg normal yaaa, nolcakki, her aya bir kilo zati normal diyolar, son aylarada 2 şer kg. bu durumda 12-13kg toplamda bence normal yani, napalım şişsin bacaklar, benimkilerde şişiyo incek onlar sen merak etme, bozma moralini olurmu, bebiş iyimi ondan haber ver sen, sen çok önemli değilsin artık seni düşünmüyoz bebişi düşünüyozzzzzzaçlık meselesine hiç girmeyelim bence dün sağlık ocağında tartıldım ve ne göreyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm toplamda 8 kilo almışım
bacaklarımdan bile belli zaten tombiş oldum iyice
bende bikaç gündür cam açık yatıyodum dondurmalar soğuk sularr guraa gidiyodu hep. ama dün vücudum sinyal vermeye başlayınca hepsine bi dur dedim. bugünde çok başım ağrıyo yaaa offnasıl gececek bugun bilmem. evdede bi ton iş var hafta sonu ablamlar gelcek temizlik yapmam lazım ama hiç halim yok
haftada 1 kilo alıyorum yaa şaka gibi
bak bu bilgi önemli bişi iyi oldu söylediğin, bende cumartesi gitçem ne sorayım doktora onu düşünüyom şimdik liste yapçam çünkü sora unutuyommmödem onlar ödem deseydin
bu arada bileklerimdeki şişlikleri de sordum dün çalışmayı düşündüğün sürece bu bilekler inmiycek dedi doktorben hep güzel elbiseler etekleer giymeyi hayal ediyodum ama koca ayaklar hem hiç bi babete sığmıyo hem de çirkin duruyo
ne zamanki izne çıkar evde dinlenirmişim o zaman şişler inermiş. kızzlar bir de bilekteki şişme önemli değilmiş ama eğer diz kapaklarından bileklere kadar olan kısımda şişme var ise o zaman kontrol altına alınması gerekiyormuş haberiniz olsun, herkes kontrol etsin bakalım bacaklarını
normal canım bunlar vücut su, yağ ve kan biriktiriyo şuanda yani bildiğin depoluyo işte o yüzden normalde yesek şişiyoz bizcanım bende 7 kilo aldım aynada kendime bakıyom çok tombiş görünüyom nasıl gitcek bu kilolar bilmiyomçokda bişey yemiyorumki hamile kalmadan önce nasıl besleniyosam aynı devam
amannn şiş deseydin hamilelikte bacaklar şişer. oda sana moral vereceği yere yarana tuz basmış
demekki bebiş yiyoooo ve kg alıyo olsun boşver, vercez hepsini sora fit olcazzzzhaftada 1 kilo alıyorum yaa şaka gibi
ödem onlar ödem deseydin
bu arada bileklerimdeki şişlikleri de sordum dün çalışmayı düşündüğün sürece bu bilekler inmiycek dedi doktorben hep güzel elbiseler etekleer giymeyi hayal ediyodum ama koca ayaklar hem hiç bi babete sığmıyo hem de çirkin duruyo
ne zamanki izne çıkar evde dinlenirmişim o zaman şişler inermiş. kızzlar bir de bilekteki şişme önemli değilmiş ama eğer diz kapaklarından bileklere kadar olan kısımda şişme var ise o zaman kontrol altına alınması gerekiyormuş haberiniz olsun, herkes kontrol etsin bakalım bacaklarını
canım bende 7 kilo aldım aynada kendime bakıyom çok tombiş görünüyom nasıl gitcek bu kilolar bilmiyomçokda bişey yemiyorumki hamile kalmadan önce nasıl besleniyosam aynı devam
amannn şiş deseydin hamilelikte bacaklar şişer. oda sana moral vereceği yere yarana tuz basmış
canım sanırım benim doktorum da senin gibi düşünüyo ki hiç ne kiloma bakıyo ne tansiyonuma. bana bi kaç cümle söylüyo sonra hadi bebeğe bakalım diyo canıma minnetttoyyyyyyy yerimmmmmmmmmmmmmmm, maaşallah kızların ki pek bir süslü oluyo yaa ay içim gitti, Allah güzel ve mutlu günlerde kullanmayı nasib etsin canım
bizimde aynen öyleydi oda, ne ıvır zıvır varsa ordaydı, onları aldık şimdi balkona koyduk ama balkondan nereye atçaz bilmiyombebişin odasına yayılmışız 3,5 senedir
dikkat edelim lütfen bu havalar fena, geceleri serin oluyo insan aldanıyo ona göregeçmiş olsun, c vitamini deposu şeyler tüket bugün, sık bir limon sıcak suyun içine iç, kırgınlığa iyi gelir, ıhlamurda içebilirsen abartmadan tabi
Canımcım yengen memnun kalmış, annen oraya yönlendirmiş sonuçta en yakın örnek yengen var yanında, bu iş biraz karşılıklı bence, yani senin taleplerine yeterliyse doktorun iyidir, herkesin farklı hikayesi olabiliyor, önemli olan seninle nasıl ilgilendiği, senin içine siniyormu, etraftan duyulanlar ne derece doğrudur bide o var, o nedenle sen kendi içinin sesini dinle ona göre karar ver canım
8 kg normal yaaa, nolcakki, her aya bir kilo zati normal diyolar, son aylarada 2 şer kg. bu durumda 12-13kg toplamda bence normal yani, napalım şişsin bacaklar, benimkilerde şişiyo incek onlar sen merak etme, bozma moralini olurmu, bebiş iyimi ondan haber ver sen, sen çok önemli değilsin artık seni düşünmüyoz bebişi düşünüyozzzzzz
haklısın canım şimdi gidip alıyım sıcak bişilerrroy
dikkat edelim lütfen bu havalar fena, geceleri serin oluyo insan aldanıyo ona göregeçmiş olsun, c vitamini deposu şeyler tüket bugün, sık bir limon sıcak suyun içine iç, kırgınlığa iyi gelir, ıhlamurda içebilirsen abartmadan tabi
Günaydın bayanlar ve bu bayanların cici kuzuları...
Belim çok ağrıyor kızlar...
kızlar günaydın sabah sabah maşalahınız var hee....
ben de kahvaltı yapıyom miss...
kilo konuşulmuş ben 10.5 aldım siz daha az almşsınız rahat olun ben varım önününzde güzel örnek..
ama ben biraz tatlıya düştüm yaa her yerde tatlı getiriyolar önüme donruma zaten ayrı..
ama karar aldım sadece tadına bakcam ve çok sevdiğim bişi değilse yemiycem öyle homini gırtlak..
büşra00
büşracım arkadaşlar dogru demiş..benm bi arkadaşımın ballandıra ballandıra anlattığı dr dan öbürü nefret ediyordu..iletişimle alakalı..ama içine sinmiyosa da değiştir..için rahatsa devam et..
içtim cnm çok rahatsız etmedikten sonra içmemeye çalışıyorum ama mecbur kaldım bugünçok ağrın varsa geçmesini bekleme kuzum minoset yada parol hakkını kullan en azından biraz rahat edersin çalıştığımız için uyuma şansımız yok bari kendimize dikkat edelim bende ıhlamur içicem
off ya bu temizlik başa belaaa
evet şişiyoz napalım vercez inş kilolarıbak bu bilgi önemli bişi iyi oldu söylediğin, bende cumartesi gitçem ne sorayım doktora onu düşünüyom şimdik liste yapçam çünkü sora unutuyommmolsun sene yine giy napalım hamişlik bu, şiş miş yinede çok tatlı duruyo bence, bebiş var kızım bizdeee, içerde devran dönüyo normal böle şeyler, ben şiş miş yinede giyiyom elbise olsun etek olsun bananeeeeeeeeeeee
normal canım bunlar vücut su, yağ ve kan biriktiriyo şuanda yani bildiğin depoluyo işte o yüzden normalde yesek şişiyoz biz
demekki bebiş yiyoooo ve kg alıyo olsun boşver, vercez hepsini sora fit olcazzzz
içtim cnm çok rahatsız etmedikten sonra içmemeye çalışıyorum ama mecbur kaldım bugünbebişim için bi sakıncası yok demi parolun:44: akşama evde bir sürü iş var kendime gelmem lazım
evet şişiyoz napalım vercez inş kilolarıbende bi dahaki hafta gidicem doktoruma. bende liste yapayım bari kızlar size önemlı bi bilgi vereyım.eger eşinizle kan uyuşmazlığınız varsa bunu söylediniz demi? eşimle bende kan uyuşmazlığı var . hamileliğimin başında kan uyuşmazlıgı testı yapıldı negatıf cıkması gerekıyomus öylede cıktı şükür.28 haftalık olunca tekrar kan uyuşmazlığı testi yapıyolar eğer negatif cıkarsa iğne vurunucam. indirect coomps testi netten bakın kan uyuşmazlığı olanlar.
canım sanırım benim doktorum da senin gibi düşünüyo ki hiç ne kiloma bakıyo ne tansiyonuma. bana bi kaç cümle söylüyo sonra hadi bebeğe bakalım diyo canıma minnetttsağlık ocağı affetmiyo hemen çıkartıyo tartıya dediğin gibi kuzucuklar sağlıcakla gelsin de kilo gidecek elbet vücudumda kalmasına müsade etmiyyccimmm
çok şükür kızımız iyi, ama beni bi rahat bırakın der gibi iki eli de kulaklarındaydı yüzünü gösterme niyetinde değildi yine her zamanki gibi ama doktorumuz bi iki güzel poz yakaladı yine. yanaklarını çekti bol bol tombiş yanakları var dedi
kızlar günaydınwalla şişmelerin ve de kiloların önüne geçmek imkansız ne kadar dikkat etsekde istemesekde alıyoruz işte napalım
ben bu aralar aynada sürekli kendime bakaıp sonra tartya çıkıyorum manyak gb , yenei kabullenmem gerektiğini bilemiyorum , çok değişik ve bambaşka bir süreç bu doya doya yaşayalım , sağlık problemimiz olmasında gerisi hikaye , sağlığımıza dikkat ederk yiyelim içelim ve gönlümüz ne istiyorsada onu giyelim ... dünyadaki en güzel kadınlar hamiş kadınlaaaarrrrr
elifimin fındık kurdumun odasını aldıkEki Görüntüle 747993
canım uzan dinlen bi tane parol al varsa gezme ayakta :94:Belim çok a​ğrıyor kızlar...
takma sen onu yaa ben bunu tek başıma mı yaptım niye bakıyosun deay sormayın kızlar işten eve gidince üstümü değiştirirken bi bakışı varki karnıma diyorum biz iki kişiyiz bu adam beni strese sokuyo kilo yüzünden
ya adige valla doğru diyon nasıl şişiyorum ben eve gidince rahatlıyorum ayaklarım filan bi tek spor ayakkabım var onları giyebiliyom kotumun altına sandelet alcam bu gidişle yada terlik
çok haklısın canım ben de başka hamile kadınca bayıla bayıla bakıyorum ama kendimi o kadar sevimli bulmuyorum sanırımkızlar günaydınwalla şişmelerin ve de kiloların önüne geçmek imkansız ne kadar dikkat etsekde istemesekde alıyoruz işte napalım
ben bu aralar aynada sürekli kendime bakaıp sonra tartya çıkıyorum manyak gb , yenei kabullenmem gerektiğini bilemiyorum , çok değişik ve bambaşka bir süreç bu doya doya yaşayalım , sağlık problemimiz olmasında gerisi hikaye , sağlığımıza dikkat ederk yiyelim içelim ve gönlümüz ne istiyorsada onu giyelim ... dünyadaki en güzel kadınlar hamiş kadınlaaaarrrrr
ye iç ne kilo kaybetmesi bi daha bu dönem sık sık olmuyo, olmasın da zaten aile planlaması şartMerhaba, bende dün doktora gittim 1 ayda daha almam gerekirken 2 kilo vermişim. Ama bebek susuz kalmış. Kilo olsun da bebeklerimiz sağlıklı olsun. Sakın kafanıza takmayın. Şimdi habire su içiyorum.
inşallah canım olmak zorundayız zaten daha ilk bebeklerimiz bunlar her birinde şişersek sonunda kim tutar bizibak bu bilgi önemli bişi iyi oldu söylediğin, bende cumartesi gitçem ne sorayım doktora onu düşünüyom şimdik liste yapçam çünkü sora unutuyommmolsun sene yine giy napalım hamişlik bu, şiş miş yinede çok tatlı duruyo bence, bebiş var kızım bizdeee, içerde devran dönüyo normal böle şeyler, ben şiş miş yinede giyiyom elbise olsun etek olsun bananeeeeeeeeeeee
normal canım bunlar vücut su, yağ ve kan biriktiriyo şuanda yani bildiğin depoluyo işte o yüzden normalde yesek şişiyoz biz
demekki bebiş yiyoooo ve kg alıyo olsun boşver, vercez hepsini sora fit olcazzzz
bence kilaları problem etmeyelim canlar sağlıklı olsunlar bi sorun çıkmasın dagünaydın canım çok haklısın göbüşleri içimize çekmeden yürüdüğümüz tek zamanlar en iyisi rahat olmakk
maşallah canımoğluşum da öyle yine oynayıp duruyodu dr umuz yakaladı ama yine tombik yanaklı yavruşum benim yaa
bi an önce olsa da doya doya hasret gidersek hiç usg masasından kalkasım gelmiyo dr gidincegelişimi çok iyi dedi bize de 24+1 800 gr 32 cm teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?