2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de senle aynı durumdayım canım
tartıya çıkıp duruyorum sonra da amannn herşey bebişim için diyorum sağlıklı olsunlar da önemli değil kilo benim yarın tekrar şeker yüklemem var bu defa 100 mg la bakacaklar dua edin bana inşallah normal çıkar değerlerimm:18:

Merhaba, bende dün doktora gittim 1 ayda daha almam gerekirken 2 kilo vermişim. Ama bebek susuz kalmış. Kilo olsun da bebeklerimiz sağlıklı olsun. Sakın kafanıza takmayın. Şimdi habire su içiyorum.
aman cnm yemene içmene dikkat et...sıcaklardan mı acaba iç bakalım suyu bol..ben de içiyim gidiyim de..:44:

valla göbekten herhalde canım ters hareket yapmadım ki...midem de fena bugün ya...

içini ferah tutarsan herşey yolunda gider allahın izni ile vesvese verme kendine bebişlerimiz güzel güzel doğacak inşallah

Insaallah canimmm insaallah

Cok sagol tatlim ben cok memnunum önce rabbime emanet tabii yavrularimiz o yüzden doktoruma devam edecegim ama tabii ufak bisey görürsem hemen degistiririm

evet canimcim bencede iletisimle alakali bende aslinda kimsenin dediklerini takan biri degilim bide size sorayim dedim icim dahada rahatlasin istedim allah razi olsun hepiniz yardimci oldunuz cok cok cok sagolun

sen hala sandalete terfi etmedin mi...aaa ben 1 aydır topuklu sandaletlerim var dolgu topuk onu giyiyordum ama baktım terliğe doğru kaçıyorum, çünkü arada denge problemi olyo ayağımı burkcaktım bikaç kez..gittim rahat bi sandalet aldım..ohh miss..1 numero da büyük tabi...anca...

doktorlar parolu yada minoseti veriyorlar en hafif ağrı kesici onlar sakıncası olmaz ilerlerse hem sen kötü olursun gücün kalmaz ilaçta alamayacağın için yatar kalırsın inşallah iyi gelirr
içtim cnm bide nescafe içtim biraz daha iyiyim şimdi terlemeye başladım üşüttüm sanırım :2:kaç gündür vücudum sinyal veriyo inşallah yataklık hasta olmam

Belim çok ağrıyor kızlar...
cnm çalışıyomusun evdemisin? evdeysen yat dinlen çalışıyosanda beline bi ortopedik yastık al ayaklarını uzat ben öyle yapıyorum. dünde benim belim çok ağrıdı gece uyuyamadım valla. hem bel ağrısı hem sıcak hemde bu oğluşun tepikleri yüzünden

yaa sanki yeni görüyo seni hamiş halinle. benimkide inceliyo ama oğlum nasıl dıyo geliyo sviyo öyle yani aynen yaa bende eve gidip üstümdekileri çıkarınca bi rahatlıyorumkiii sormaaaa

merhaba arkadaşalr maaşallah sohbetiniz cok iyi geçmişi yeni bitirdim dünden beri ii kaynatmışsınız işte cok yoğun çalışıyorum ara ara okuyo zaman bulunca da yazmaya çalışıyorum.
Ev temizliğinden herkes çok dertli valla ben 2 ay oldu yeni evime taşınalı taşınırken de bir sey yaptırmadı eşim,annem,babam,kardeşim,kayınvalide,kayınpeder,görümceler,enişte :)))) Allah hepsinden razı olsun suan da her hafta sonu eşim sağolsun silip süpüruyo ben sadece tuvalet,banyo bi de toz alıyorum dinlene dinlene :) kadın falan almam ben yaparı diyo eşim tabi suan cam,koltuk,halı hersey tertemiz yapma zamanı gelince görces :)
Kaynana,elti zulmune maruz kalan Sadecik Allah yardımcın olsun insan sinir olur ne o öyle senin elti tam psikopat!!!
Ve tabi kilolardan konuşulmuş ben de 59 ile hamile kaldım bugün itibariyle 64 olmusum :) valla 1.70 boyum var 12 kilo ile bitirmek hedefim bakalım tabi en önemlısı bebeklerimizin sağlığı :)
Tetanoz aşısı 2.dozu 12 Temmuz da ya vurulunca ve o gün ağrı olmadı ilk doz ama sonraki 2 gün kolumu kaldıramadım cuma ya denk gelmesi ii oldu 2 gün evde dinlenirim diye düşünüyorum:)

çalışıyorum canım ama tatildeyiz artıkın evdeyim..dinlenyorum bol bol..okuldayken daha iyiydim... yürüyebiliyodum ağrım bu kadar değildi..

gunaydın kızlar.
Bişey sorucam seker yuklemesındekı mg ı neye gore belırlıyor doktorlar. bazılarına 50 mg, bazılarına ,75 mg, bazılarınada 100 mg yukleme yapılıyo. benım doktorum benden 50 mg lık seker yuklemesı ıstedı ama mıktarı neye gore belırlıyorlar merak ettım. bu konuda bılgısı olan var mı acaba ?

kocam çocukken ne sanıyomuş biliyomusunuz bebek sadece babanın genlerinden olur anne sadece onu taşır yuh dedim benimde kromozomlarım var o cocukta ne biliyim cocukluk aklı diyorrr

benmki de öyle diodu cnm eve almam ben yaparım die saolsun herşeyi yapıyo da zaten ama dediğin gibi genel temizlikte 2 cam sildi bugün yeter bu kadar dedi, ben de dedim kuzum sen yapamazsın bu kadarını zaten çalışıyoz bi haftasonumuz var gel bi kadınla anlaşalım süpürgeden de kurtulursun, o da bir iki denemeden sonra evet demek zorunda kaldı..bi de biz alışmışız ayrıntılı olsun istiyoruz, ama erkek gözüyle farklı oluyo, hem yazık onlara da kesin sennki de pes eder bak ben diorum sana

ayy kızlar bendeeee çokktann çift rakamlara düşmüşümyaa 96 gün kalmış yavrumu kucağıma almaya yaşasınnnn azalıyo günlerrrrrrhadi bunu kutlayalımmmmmm:92::92::92:

valla göbekten herhalde canım ters hareket yapmadım ki...midem de fena bugün ya...

yanmalar başladı dimi kızz hamileliğin balayı bitiyor sanırım ağrılar başlıyorrr

ay bende alayım maaş zamanı bi tane rahat rahat spor ayakkabımda rahat ama çorap filan bayıyorr

ay terini kurutma sırtında yavrumm dikkat et valla ilerlemezsin istersen
bide var ya süt üretim tesislerini kontrole alan o giyisi sinirimi bozuyorrr

ayy kızlar bendeeee çokktann çift rakamlara düşmüşümyaa 96 gün kalmış yavrumu kucağıma almaya yaşasınnnn azalıyo günlerrrrrrhadi bunu kutlayalımmmmmm:92::92::92:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

canım ilk yükleme 50 mg oluyo eğer ondaki değerlerin yüksek çıkarsa dozu arttırıp bakıyorlar. yani 50 mg başlangıç

kocam çocukken ne sanıyomuş biliyomusunuz bebek sadece babanın genlerinden olur anne sadece onu taşır yuh dedim benimde kromozomlarım var o cocukta ne biliyim cocukluk aklı diyorrr

şimdi de bu nasıl bi göbek, bebek içinde nasıl duruyo diyordur benimki de o suyun içinde nasıl nefes alıyo, ağzını açınca su kaçmıyo mu dedi verecek cevap bulamadım

yuuppppiiiii

canım ilk kontrolde genelde 50mg ile yapıyorlar. eğer yüksek çıkarsa 100 mg ile tekrarlıyorlar.50 mg tarama testi gibiymiş. benim 50 sınırda çıktı ama 100normal çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…