2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benimki de süpürge yaptı akşam silmeye gerek var mı diye soruyo ama gözler resmen hayır de hayır de diyo yok dedim silmesek de olur yeni sildik zaten.
bizde de hergün balkon mu yıkanır kavgası var. ee her gün kapı cam açık her ggün zaten yıkanmıyor ama ona kalsa o balkonlar hiç yıkanmıcak ne gerek varmış, gelen bizim balkonlarımız temiz mi diye mi bakıyomuş. zaten o su getiriyo ben yıkıyorum neyin kavgasını yapıyoruz hala anlayamıyorum

yanmalarda başladı kuzu pekmezde içemiyorum ki rahatlayayım..zaten benim midem sorunluydu... sabahta kalktım soğuk suyu devirdim mideye...midemi üşüttüm herhalde... şimdi de midede bişi durmuyo bulanıyo sürekli..

ayy kızlar bendeeee çokktann çift rakamlara düşmüşümyaa 96 gün kalmış yavrumu kucağıma almaya yaşasınnnn azalıyo günlerrrrrrhadi bunu kutlayalımmmmmm:92::92::92:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

anammm düğünnn başlamışşşş bende oynucammmm118::118::118::118::118::118::118::118:

doğrudur cnm benmki ilk süpürge yaptı bi baktım anaammm kapıların arkaları hep duruyo toz yumaklıgetirdim gösterdim bunlar ne die..aa ben kapıyı açtım süpürdüm demek kalmış dioyirim onu ben ama işte kadın da istediğin gibi yapmıyo ama yine de erkekten iyi yapıyo

ay terini kurutma sırtında yavrumm dikkat et valla ilerlemezsin istersen
bide var ya süt üretim tesislerini kontrole alan o giyisi sinirimi bozuyorrr
aynen yaa öğle arası bile direk çıkarıyorum eve gidince beş dk bile olsa ferahlıyorum

bende bu akşam süpürge acıcam her zaman kociş açıyyo bu sefer
ona demicem zaten işin yarısında of suram agrıdı dıyom direk elimden alıyo benim balkonda çeşme var bide şu uzun fırcalardan aldım hiç eğilmeden yıkıyorum çok rahatherşeyide ona deyınce yapmayalım bosver dıyo bende olmaz yapıcaz deyınce tartısma cıkıyo

ay bu erkekler çocuk gibi yaaaa benim herifte merak ediyo o su yutunca ne oluyo diyee nefesi kordondan alıyor dedim bende

bu arada ben eminönüne havuzlu hana gidiyoruz prenses yeğenimize cici almıştık onu değiştircezzzz

canım ilk başta 50 mg veriliyor eğer değerler yüksek çıkarsa 100 mg yükleniyor bu sefer onun değerlerine bakılıyo o da yüksek çıkarsa tedavi veriliyo benim 50 mg yüksek çıktı yarın 100 mg la tekrar bakılacak inşallah normal çıkar :18:

gece benimkide kıpır kıpır bide kalça ağrısı olunca

valla fizyoterapist ve dr hamile yastığı kullanmamı önerdi bikaç arkımda kullanıyo çok memnun sanırım bende alcam

Bu Önlemleri Alarak Bel Ağrınızı Azaltabilirsiniz!
Gebelik öncesi fit durumda olmak, karın ve sırt kaslarının kuvvetli olması bel ağrısı olasılığını azaltsa da; kalça ve pelvis çevresindeki ağrıyı azaltmaz. Relaksin hormon salgılanması bazı kişilerde daha fazladır. Bu hormon bu bölgelerdeki ağrıyı artırır. Hamilelik dönemini daha rahat geçirmek için;
• Gereğinden fazla kilo almamaya çalışın.
• Yeterli D vitamini ve kalsiyum alın.
• Sık sık yürüyün.
• Kaslarınızdaki gerilimi ve zorlanmayı azaltmak için vücudunuzun düzgün duruş şeklini koruyun.
• Otururken sık sık pozisyon değiştirin.
• Sandalyede otururken bel yastığı kullanın.
• Beliniz geceleri daha çok ağrıyorsa sırt üstü yatmaktan kaçının. Yan yatın ve karnınızı yastıkla destekleyin.
• Kalça ve belinizi yoracak hareketlerden kaçının.
• Uzun süre ayakta hareketsiz kalmayın.
• Uzun oturma ve ayakta durma sırasında bir ayağınızın altına basamak koyarak kaslarınızı gevşetmeye çalışın.
• Solunum ve gevşeme egzersizleri yapın.
• Yüksek topuklu ayakkabılar giymekten kaçının.
• Gün içerisinde sık sık istirahat edin.
• Günde birkaç defa, 1-2 saat arayla 20 dakikayı geçmeyecek şekilde, soğuk veya sıcak uygulamalar yapın.
• Masaj yaptırın.
• Çok ağrınız olduğunda hekiminizin kontrolünde ağrı kesici kullanın.

D Vitamini Eksikliği Gebelik Döneminde Artarsa Erken Yaşta Kemik Erimesine Neden Olabilir!
Gebelikte D vitamini eksikliğine bağlı olarak bel ağrısından çok; leğen kemiği ve kalça bölgesinde ağrılar gelişebilir. D Vitamini eksikliği;
• Vücuttaki kalsiyum dengesini bozarak kemiklerdeki kalsiyumun kana geçmesine neden olur ve kemikleri zayıflatır.
• Kırık oluşma riskini artırır.
• Kas gücü azalır.
• Yürüme, merdiven inip-çıkma gibi hareketleri zorlaştırır.
• Dengede bozulmaya neden olarak düşme riskini artırır.
• Yorgunluk oluşturur,
• Yaygın vücut ağrılarına neden olur.
• Depresyona eğilimi artırır.
• Unutkanlığa neden olabilir.
• Kemikte yumuşama, erime ve kemiklerde kırılmaya yol açarak sakatlığa neden olabilir.

Son düzenleme:

büşram sana anlatayım bende ilk gebeliğimde tavsiye uzerıne bır doktor arkadaşımızın hemde bır kadın doktora gıttım çok memnun kalmadım ve düşük yaptım zaten ve kurtajımı asla ona olmam dedım o ara doktor araştrdım şuankı doktorumu buldum çok memnunum şimdi bana o kadını soranlara aslaaaaaa diyorum ama yakın arkadaşım ona gidiyoo o da çok memnun...e bana tavsıye eden doktor arkadaşımızın eşi ondan çok menundu.ben ben bı ara bi kaç doktor araştrdım oooo onur bey dediler gittim benı tup bebeğe yonlendırdı daha 2 yıllık evlıydım ağla ağla benım çocugum olmucak demekkı dedım ki 3 ay once bebek dusurmustum yanı hamıle kalabılıyorum bırde bana hatalı ilaç verdiii.... eğer o ilacı kullandıgımda bılmeden hamıleysem tekrar düşük yaşatacaktı bana gidip kavga da ettım odasında ....ama herkes memnun ...oyuzden bırının başına kotu bşey gelmiş olabılır ama bu onun kotu bı doktor yapmaz 10 da 1 denk gelebılır tanıdıkların da gidiyormuş kafan bulanmasın bencee

haftada 1 kilo alıyorum yaa şaka gibi

bendensin adile kızzzzzzzzzzz +9 dayım beende haftada 1 kılo bende napcazzzzzzzzzzzzz ben diyetsyenede gıttım olmadı yaww :2:

kız eşimden bile utanıyommm artık banyo yapmakda zor olmaya başlıyoo guzel yıkanamıyorum sankı ee kılo rahatsız edıyo ınsanı süreklı terletıyooo duşa gir çık habıre

canım ben de çevremdekilere diyorum hep bu göbekli adamlar nasıl yatıyolar diye o göbeği yerleştirip uyumam en az 15 dk

cullucann teyze teşekkür deriz demişki eşim yollama hemen mobılyayyı :) dedık balkonu kapatlım çunku utu süpürge koca bı ekstra dolap her şey orda bizde balkona atıcaz artık

Sezinimmm cok cok gecmis olsun..evet bu doktor isi cok karisik biri begeniyor biri tam tersi hic tavsiye etmiyor.ama ben memnunum bir sorun yok simdilik..birde simdi yeni bir doktor arastirmak iyimi kötümü hic bilmiyorum yine bunda biraz olsun bilgim var.bakalim hayirlisi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…