benmki de öyle diodu cnm eve almam ben yaparım die saolsun herşeyi yapıyo da zaten ama dediğin gibi genel temizlikte 2 cam sildi bugün yeter bu kadar dedi, ben de dedim kuzum sen yapamazsın bu kadarını zaten çalışıyoz bi haftasonumuz var gel bi kadınla anlaşalım süpürgeden de kurtulursun, o da bir iki denemeden sonra evet demek zorunda kaldı..bi de biz alışmışız ayrıntılı olsun istiyoruz, ama erkek gözüyle farklı oluyo, hem yazık onlara da kesin sennki de pes eder bak ben diorum sana
yanmalar başladı dimi kızz hamileliğin balayı bitiyor sanırım ağrılar başlıyorrr
ay bende alayım maaş zamanı bi tane rahat rahat spor ayakkabımda rahat ama çorap filan bayıyorr
ay terini kurutma sırtında yavrumm dikkat et valla ilerlemezsin istersen
bide var ya süt üretim tesislerini kontrole alan o giyisi sinirimi bozuyorrr
ayy kızlar bendeeee çokktann çift rakamlara düşmüşümyaa96 gün kalmış yavrumu kucağıma almaya yaşasınnnn azalıyo günlerrrrrr hadi bunu kutlayalımmmmmm :92::92::92:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
benimki de süpürge yaptı akşam silmeye gerek var mı diye soruyo ama gözler resmen hayır de hayır de diyoyok dedim silmesek de olur yeni sildik zaten.
bizde de hergün balkon mu yıkanır kavgası var. ee her gün kapı cam açık her ggün zaten yıkanmıyor ama ona kalsa o balkonlar hiç yıkanmıcak ne gerek varmış, gelen bizim balkonlarımız temiz mi diye mi bakıyomuş. zaten o su getiriyo ben yıkıyorum neyin kavgasını yapıyoruz hala anlayamıyorum
canım ilk yükleme 50 mg oluyo eğer ondaki değerlerin yüksek çıkarsa dozu arttırıp bakıyorlar. yani 50 mg başlangıç
canım ilk kontrolde genelde 50mg ile yapıyorlar. eğer yüksek çıkarsa 100 mg ile tekrarlıyorlar.50 mg tarama testi gibiymiş. benim 50 sınırda çıktı ama 100normal çıktı..
teşekkurler kızlar cevabınız ıcın. inşallah 50 mg da sorun cıkmazda bır daha yaptırmayada gerek kalmaz...
aynen yaa öğle arası bile direk çıkarıyorum eve gidince beş dk bile olsa ferahlıyorumay terini kurutma sırtında yavrumm dikkat et valla ilerlemezsin istersen
bide var ya süt üretim tesislerini kontrole alan o giyisi sinirimi bozuyorrr
bende bu akşam süpürge acıcam her zaman kociş açıyyo bu seferbenimki de süpürge yaptı akşam silmeye gerek var mı diye soruyo ama gözler resmen hayır de hayır de diyoyok dedim silmesek de olur yeni sildik zaten.
bizde de hergün balkon mu yıkanır kavgası var. ee her gün kapı cam açık her ggün zaten yıkanmıyor ama ona kalsa o balkonlar hiç yıkanmıcak ne gerek varmış, gelen bizim balkonlarımız temiz mi diye mi bakıyomuş. zaten o su getiriyo ben yıkıyorum neyin kavgasını yapıyoruz hala anlayamıyorum
canım ilk yükleme 50 mg oluyo eğer ondaki değerlerin yüksek çıkarsa dozu arttırıp bakıyorlar. yani 50 mg başlangıç
şimdi de bu nasıl bi göbek, bebek içinde nasıl duruyo diyordurbenimki de o suyun içinde nasıl nefes alıyo, ağzını açınca su kaçmıyo mu dedi verecek cevap bulamadım
yuuppppiiiii
canım ilk başta 50 mg veriliyor eğer değerler yüksek çıkarsa 100 mg yükleniyor bu sefer onun değerlerine bakılıyo o da yüksek çıkarsa tedavi veriliyo benim 50 mg yüksek çıktı yarın 100 mg la tekrar bakılacak inşallah normal çıkar :18:gunaydın kızlar.
Bişey sorucam seker yuklemesındekı mg ı neye gore belırlıyor doktorlar. bazılarına 50 mg, bazılarına ,75 mg, bazılarınada 100 mg yukleme yapılıyo. benım doktorum benden 50 mg lık seker yuklemesı ıstedı ama mıktarı neye gore belırlıyorlar merak ettım. bu konuda bılgısı olan var mı acaba ?
anammm düğünnn başlamışşşş bende oynucammmm:118::118::118::118::118::118::118::118:
gece benimkide kıpır kıpır bide kalça ağrısı oluncaherkese günaydınnnnnn öncelikle...
önce normal doğum sürecini anlattılar slaytlarla... güzeldi ama gerildik biraz tabi... doğum hakkında da bayağı bir şey öğrenmiş olduk... sonra gebelik ve sonrası egzersizlerini anlattı fizyoterapist... sonra anne sütü emzirme ve bebek banyosu anlatıldı... oyuncak bebek üstünde uygulama yapıldı :) Çocuk sağlığı uzmanı sorularımızı yanıtladı sonra bir de lohusa dönemi ruh sağlığı konusu ele alındı... ben memnun kaldım... faydalı buldum... sağolsunlar güzel hazırlanmışlar... her ay yapılıyormuş bu arada... numuneler falan hediye ettiler... çekilişle bir kişiye de doğum fotoğrafçısı hediye ettiler...
bu arada doğuma gelirken neler getirmek gerektiğini de söylediler. bebeğe ve anneye kıyafet dışında bir şey yok... bezdir biberondur bunlar gerekirse veriyorlarmış zaten hijyenik paket... hatta lohusa şerbeti kapı süsü falan bile... göğüs pompası göğüs koruyucu falan hepsini hastane sağlıyormuş...
4000 çok geldi banaaa çok işimiz var bu bebişlerle bizimmm :)
Allah yardım etsin işin zor... biz de akşam 12 sabah 5... tuvalete kalktığımızı ve dalmamızın uzun sürdüğünü de varsayarsaaakk uyumuyoruz diyebilirim :) benim eşim bebekken çok az uyurmuş... yine öyle... kızım da ona çekti galiba... şimdiden beni de uykusuz ediyorrrr
bu arada kızlar kızacaksınız belki bana ama iki gündür benim kız çok hareketli hiç uyumuyor sanki kıpır kıpır korkuyorum bir şey mi var diye ya huuu
Canım hiç sorma aynen ben de senin gibiyim. Kalça ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı mahvediyo. Yan yattığımız için bacaklarımın yan tarafları da çok ağrıyo. Yatakta sürekli dönme halindeyim. Çok sık uyanıyorum bu yüzden.
Günaydin kizlar..benim moralim biraz bozuk nedeni ise dün doktorum hakkinda hic iyi seyler duymadim.dün ablamin arkadasi ziyaretime geldi ve hangi doktora gittigimi sordu bende söyledim.ayy o hic iyi degil dedi neden dedigimde ise bana bir kac kötü olay anlatti mesela onun bir arkadasi doktora soruyomus hersey yolundami diye doktor hersey cok iyi demis kizin son haftalariymis ici rahat etmemis hastaneye gitmis bide bunu hemen sezeryana almislar demisler 1 gün daha gecikseydin ikinizde zehirlenirmissiniz.eee benimde haliyle icime kurt düstü korktum kizlar hadi banada söylemezse diye birsey oldugunda.ilk hamileligim oldugu icin annem direk beni abimin esinin gittigi yere götürdü oda oraya gitti iyi diye.bende yengeme sordugumda evet cok memnundum dedi.bende öyle tamam dedim.ama suanda bu kötü seylere inansammi ne yapsam bilemedim.yurt disindayim ve burda inanilmaz cok doktor var kim nasil bilmiyorum ki tanidiklarim buna gidiyo cogu ayyy kafam cok karisik kizlar...siz olsaniz ne yapardiniz??
Slm kızlar dr şeker yüklemesi yapmami söyledi ama hafif kahvaltı yap dedi aç gitme dedi aç
çok güzel canım prenses odası gibigüle güle güzel günlerde kullanın inşallah
haftada 1 kilo alıyorum yaa şaka gibi
bendensin adile kızzzzzzzzzzz +9 dayım beende haftada 1 kılo bende napcazzzzzzzzzzzzz ben diyetsyenede gıttım olmadı yaww :2:
kız eşimden bile utanıyommm artık banyo yapmakda zor olmaya başlıyoo guzel yıkanamıyorum sankı ee kılo rahatsız edıyo ınsanı süreklı terletıyooo duşa gir çık habıre
büşram sana anlatayım bende ilk gebeliğimde tavsiye uzerıne bır doktor arkadaşımızın hemde bır kadın doktora gıttım çok memnun kalmadım ve düşük yaptım zaten ve kurtajımı asla ona olmam dedım o ara doktor araştrdım şuankı doktorumu buldum çok memnunum şimdi bana o kadını soranlara aslaaaaaa diyorum ama yakın arkadaşım ona gidiyoo o da çok memnun...e bana tavsıye eden doktor arkadaşımızın eşi ondan çok menundu.ben ben bı ara bi kaç doktor araştrdım oooo onur bey dediler gittim benı tup bebeğe yonlendırdı daha 2 yıllık evlıydım ağla ağla benım çocugum olmucak demekkı dedım ki 3 ay once bebek dusurmustum yanı hamıle kalabılıyorum bırde bana hatalı ilaç verdiii.... eğer o ilacı kullandıgımda bılmeden hamıleysem tekrar düşük yaşatacaktı bana gidip kavga da ettım odasında ....ama herkes memnun ...oyuzden bırının başına kotu bşey gelmiş olabılır ama bu onun kotu bı doktor yapmaz 10 da 1 denk gelebılır tanıdıkların da gidiyormuş kafan bulanmasın bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?