2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sen memnunsan sen devam et şekerim bu doktorla senın aranın nasıl olduğuu önemli iyise devam et kafan karışmasın denk gelebılıyo bazen birilere bırde başkası senın doktorunla uyum sağlayamamıştır.sen memnunsun doktor bulmak ve ıyı ıltışımde bulunmak cok zor bılıyosun

canım ben de çevremdekilere diyorum hep bu göbekli adamlar nasıl yatıyolar diye o göbeği yerleştirip uyumam en az 15 dk

aynen kız dönecen al göbeği dondur koy yere ,sankı guzel yıkanamıyom eşime dicem ama ondan da utanıyom kılolarımdan

benimkine söylemiyorum yapamadığı yerleri kalbini kırmak istemiyorum kendi alıyor süpürgeyi hemen bana hiç elletmiyo kıyamıyorum ama yapamıyorum ben de şu an kocam benim yaa hevesi kırılmasın ben arkasından toparlarım

onların ilk ve meşhur cümlesi ne gerek varrrr sanki millet bizim ..... mı bakıcak ( aynılarını ben de anneme derdim benden iş istemesin diye ) aman sağlık olsun hepsi yapılır. kadın çağıracak kadar işim olmuyo henüz. doğuma yakın lazım olacak ama kesin.

bana onu da sordu göbek kordonu nereye bağlı diyo. aaa dedim doktora sor ne bileyim ben o kadarını

aynen kız dönecen al göbeği dondur koy yere ,sankı guzel yıkanamıyom eşime dicem ama ondan da utanıyom kılolarımdan

bizim alt kata yeni evli bi çift taşındı birbirlerini harala gürele yıkıyolar haftasonları oturduğum yerden duyabiliyorum
bak yıkanıcaksanız da ses çıkartmayın fazla, çok net duyuluyo ona göre

kkkkkkkızzzzzzzzzzzz adigeeeeeee koptum ya biz o işi unuttukkkkkkkkkk kızzzzzz dedım ya daha önce eşim ayda 1 felan işteee zannımca eşim benı eskısı gibi sexapel bulmuyooooo

bakalım pes ederse de annesine topu atabilir biraz inattır bizimkii lafını yemez öle koly koly :)

kkkkkkkızzzzzzzzzzzz adigeeeeeee koptum ya biz o işi unuttukkkkkkkkkk kızzzzzz dedım ya daha önce eşim ayda 1 felan işteee zannımca eşim benı eskısı gibi sexapel bulmuyooooo

ondan değildir canım bebeğe zarar gelicek diye korkuyodur. internette bile yazıyo olabilir diye.
yıkanmadan önce bi sebep yaratman lazım o zaman
bizim alttakilerden illallah dedik valla her haltı duyduğumuz gibi sonrasında patlatılan sanat müziğini de kaçırmamaya çalışıyoruz sanırım kadın bi yerde çıkıyo sahneye

Son düzenleme:
ilk defa duydum böyle bişey canım benim bildiğim aç karna gidilir o da tam tersini söylemiş ki benim dr umda aç gitmemi istemişti

Bende şaşırdım çok abartma birşeyler atistir dedi 50 gr şeker yüklemesi yaptirmami söyledi ayrıca şekeri biz mi alicaz Cnm ben aldim haftaya yatiricam

ayyy canımm valla koptum gülmketen hee

amanınnnn ne diyosunn muzıkde mı varr ortam iyi kızzzzzz regli dönemlerimi sayardı benım heriff :2: çok bebek istedi benden daha çok o istediii kız istedi ama doktorumuz sorun yk dedii benımkı o şekilde beraber olmak istemıyo bence eskisi gibi olmadığı için bilmiyorum acaba aldatır mı dıyorum zaman zaman bu hormonlar benı alt ust etmiş durumda

canım bence en erken randevuyu al ve aç git. öğlene kadar biter zaten işin. o kadar da dayanırsın bişey olmaz bak ben hala yaşıyorum

Bilmiyorum ki Cnm dr yapmam gerekeni söyledi neden yaptirilir nasıl yaptirilir hepsini anlattı bende şeker çıkacağını sanmiyormus zaten ideal kilonun altindaymisisim vitamin yazdı ama buna rağmen gebeligim çok güzel geçiyormuş 1 kilo almama çok sevindi yarım saat bizimle ilgilendi asi olup olmadığımı sıkıntım olup olmadığını sordu dr çok memnunum

Bende şaşırdım çok abartma birşeyler atistir dedi 50 gr şeker yüklemesi yaptirmami söyledi ayrıca şekeri biz mi alicaz Cnm ben aldim haftaya yatiricam
kuzum aç git bence eğer tok isterlerse hemen bşeyler yersin ki zannetmiyorum çünkü önce açlık düzeyine bakıyolar sonra şeker veriyolar bi de öyle bakıyolar sağlık ocaklarında kendin alıyomuşsun ben özelde yaptırdığım için orası verdi canım bi de benimki yüksek çıktı (148) yarın 100 mg la tekrar bakacaklar inşallah norml çıkar dua et bana

ayyy canımm valla koptum gülmketen hee

kimse duymuyo sandığımız şeylerin hepsi apartmanda yaşıyosan duyuluyo maalesef :26:

canım ben almadan gitmiştim koşturmaca oldu. yanında götürüceksin giderken ama ssağlık ocağında yaptırıcaksan tabii.
hastanelerde bulunuyo sanırım.

neee 1 kilo mu aldııııııın
arkadaş nerde saklıyosunuz siz bu bebekleri yahuuu

neee 1 kilo mu aldııııııın
arkadaş nerde saklıyosunuz siz bu bebekleri yahuuu

Bu zamana kadar 4 kilo aldim Cnm her ay bir kilo.zaten kısa biriyim sadece gobegim var ama çevremde ki herkez altı aylık gibi durmuyo acaba bebeğinin kilosu normal mı diyo

sadece 1 kilocuk mu yani ayyy ne güzelll ben 8 kilo aldımm olsun bebişime şifa olsun

Ya ben aç mı gideyim tok mu:26:

canımm KESİNLİKLE şeker yüklemesine aç gitmelisin, tok gidersen ertelenir testin.. çünkü test öncesi açlık şekerine bakıyorlar, bunun için aç olman gerekli zaten, sonrasında aç bunyeye şeker yüklüyorlar ve kanında ona göre takip ediyorlar.. Güüppgüzell haberlerle gel inşAllah.. aç olucağın için sabahtan gidip yaptır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…