Sezinimmm cok cok gecmis olsun..evet bu doktor isi cok karisik biri begeniyor biri tam tersi hic tavsiye etmiyor.ama ben memnunum bir sorun yok simdilik..birde simdi yeni bir doktor arastirmak iyimi kötümü hic bilmiyorum yine bunda biraz olsun bilgim var.bakalim hayirlisi tatlim
canım ben de çevremdekilere diyorum hep bu göbekli adamlar nasıl yatıyolar diye o göbeği yerleştirip uyumam en az 15 dk
doğrudur cnm benmki ilk süpürge yaptı bi baktım anaammm kapıların arkaları hep duruyo toz yumaklıgetirdim gösterdim bunlar ne die..aa ben kapıyı açtım süpürdüm demek kalmış dio yirim onu ben ama işte kadın da istediğin gibi yapmıyo ama yine de erkekten iyi yapıyo
onların ilk ve meşhur cümlesi ne gerek varrrr sanki millet bizim ..... mı bakıcak ( aynılarını ben de anneme derdim benden iş istemesin diyeaynen yaa öğle arası bile direk çıkarıyorum eve gidince beş dk bile olsa ferahlıyorum
bende bu akşam süpürge acıcam her zaman kociş açıyyo bu sefer
ona demicem zaten işin yarısında of suram agrıdı dıyom direk elimden alıyobenim balkonda çeşme var bide şu uzun fırcalardan aldım hiç eğilmeden yıkıyorum çok rahat herşeyide ona deyınce yapmayalım bosver dıyo bende olmaz yapıcaz deyınce tartısma cıkıyo
bana onu da sordu göbek kordonu nereye bağlı diyo. aaa dedim doktora sor ne bileyim ben o kadarınıay bu erkekler çocuk gibi yaaaabenim herifte merak ediyo o su yutunca ne oluyo diyee nefesi kordondan alıyor dedim bende
bu arada ben eminönüne havuzlu hana gidiyoruz prenses yeğenimize cici almıştık onu değiştircezzzz
aynen kız dönecen al göbeği dondur koy yere ,sankı guzel yıkanamıyom eşime dicem ama ondan da utanıyom kılolarımdan
Slm kızlar dr şeker yüklemesi yapmami söyledi ama hafif kahvaltı yap dedi aç gitme dedi aç
benmki de öyle diodu cnm eve almam ben yaparım die saolsun herşeyi yapıyo da zaten ama dediğin gibi genel temizlikte 2 cam sildi bugün yeter bu kadar dedi, ben de dedim kuzum sen yapamazsın bu kadarını zaten çalışıyoz bi haftasonumuz var gel bi kadınla anlaşalım süpürgeden de kurtulursun, o da bir iki denemeden sonra evet demek zorunda kaldı..bi de biz alışmışız ayrıntılı olsun istiyoruz, ama erkek gözüyle farklı oluyo, hem yazık onlara da kesin sennki de pes eder bak ben diorum sana
Slm kızlar dr şeker yüklemesi yapmami söyledi ama hafif kahvaltı yap dedi aç gitme dedi aç
kkkkkkkızzzzzzzzzzzz adigeeeeeee koptum yabiz o işi unuttukkkkkkkkkk kızzzzzz dedım ya daha önce eşim ayda 1 felan işteee zannımca eşim benı eskısı gibi sexapel bulmuyooooo
Ya ben aç mı gideyim tok mu:26:
ilk defa duydum böyle bişey canım benim bildiğim aç karna gidilir o da tam tersini söylemiş ki benim dr umda aç gitmemi istemişti
benimkine söylemiyorum yapamadığı yerleri kalbini kırmak istemiyorum kendi alıyor süpürgeyi hemen bana hiç elletmiyo kıyamıyorum ama yapamıyorum ben de şu an kocam benim yaa hevesi kırılmasın ben arkasından toparlarım
onların ilk ve meşhur cümlesi ne gerek varrrr sanki millet bizim ..... mı bakıcak ( aynılarını ben de anneme derdim benden iş istemesin diye) aman sağlık olsun hepsi yapılır. kadın çağıracak kadar işim olmuyo henüz. doğuma yakın lazım olacak ama kesin.
bana onu da sordu göbek kordonu nereye bağlı diyo. aaa dedim doktora sor ne bileyim ben o kadarını
bizim alt kata yeni evli bi çift taşındı birbirlerini harala gürele yıkıyolar haftasonları oturduğum yerden duyabiliyorum
bak yıkanıcaksanız da ses çıkartmayın fazla, çok net duyuluyo ona göre
ondan değildir canım bebeğe zarar gelicek diye korkuyodur. internette bile yazıyo olabilir diye.
yıkanmadan önce bi sebep yaratman lazım o zaman
bizim alttakilerden illallah dedik valla her haltı duyduğumuz gibi sonrasında patlatılan sanat müziğini de kaçırmamaya çalışıyoruzsanırım kadın bi yerde çıkıyo sahneye
canım bence en erken randevuyu al ve aç git. öğlene kadar biter zaten işin. o kadar da dayanırsın bişey olmaz bak ben hala yaşıyorum
kuzum aç git bence eğer tok isterlerse hemen bşeyler yersin ki zannetmiyorum çünkü önce açlık düzeyine bakıyolar sonra şeker veriyolar bi de öyle bakıyolar sağlık ocaklarında kendin alıyomuşsun ben özelde yaptırdığım için orası verdi canım bi de benimki yüksek çıktı (148) yarın 100 mg la tekrar bakacaklar inşallah norml çıkar dua et banaBende şaşırdım çok abartma birşeyler atistir dedi 50 gr şeker yüklemesi yaptirmami söyledi ayrıca şekeri biz mi alicaz Cnm ben aldim haftaya yatiricam
ayyy canımm valla koptum gülmketen hee
Bende şaşırdım çok abartma birşeyler atistir dedi 50 gr şeker yüklemesi yaptirmami söyledi ayrıca şekeri biz mi alicaz Cnm ben aldim haftaya yatiricam
Bilmiyorum ki Cnm dr yapmam gerekeni söyledi neden yaptirilir nasıl yaptirilir hepsini anlattı bende şeker çıkacağını sanmiyormus zaten ideal kilonun altindaymisisim vitamin yazdı ama buna rağmen gebeligim çok güzel geçiyormuş 1 kilo almama çok sevindi yarım saat bizimle ilgilendi asi olup olmadığımı sıkıntım olup olmadığını sordu dr çok memnunum
neee 1 kilo mu aldııııııın
arkadaş nerde saklıyosunuz siz bu bebekleri yahuuu
Bilmiyorum ki Cnm dr yapmam gerekeni söyledi neden yaptirilir nasıl yaptirilir hepsini anlattı bende şeker çıkacağını sanmiyormus zaten ideal kilonun altindaymisisim vitamin yazdı ama buna rağmen gebeligim çok güzel geçiyormuş 1 kilo almama çok sevindi yarım saat bizimle ilgilendi asi olup olmadığımı sıkıntım olup olmadığını sordu dr çok memnunum
Ya ben aç mı gideyim tok mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?