2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

İnşallah sonuç iyi çıkar Cnm

yok bee canım ne aldatıcak sen de, iki üç ay dayanamıcaklarsa yapmıcaklardı madem bebek mebek
az önce bi arkadaşım aradı o da hamileymiş ayy çok sevindim süper bi haber hep doğumlar olsun hiç ölümler olmasın dünyada
ohhoooo kendi söylüyo bi de bazen kareoke yapıyo evde tam deli kadın
benimki de diyo sen bana hiç şarkı söylemiyorsun

ay okudum da benim yan komşular aklıma geldi... bizde görüntüsüz dinliyoruz resmen... eşim geçen gece çok sinirlendi kadının iniltilerini dinliyoruz resmen yan tarafta...yani düşünmüyolar ki yapan var yapamayan var

İyi dileklerin için teşekkür ederim Cnm kararsiz kaldım bilmiyorum ki

canım bizim şubat martta da kediler eksik olmuyodu apartmanın önünden o zaman eşime takılıyodum şu densizlere bak
ohhh siz yapamıyorsunuz biz keyfini çıkarıyoruz der gibiler diye ee malum o zaman bizim ilk üç ay riskli dönem diye kardeş kardeş sarılıp uyuyoduk :26:
kedicikler yaptı doğurdu bile biz bekliyoruz hala
alttakiler devam edebilirler sorun yok bizim için banyo sohbetlerine şahit olmak çok eğlenceli oluyo

heyyy hamişşlerrr yeniden merhaba; çok zaman geçti görüşmeyeli...ama işte yeniden döndüm...inatçı bebeğimin cinsiyetini sonunda öğrendim kızıım olacakkkkk...onun dışında güzel bi haber veremeyeceğim.doktorum kilo almamamdan şikayetçi bu yüzden bir sürü vitamin kan hapı verdi (ıyyyykk) kızım kendini şimdiden doğuma adapte etmiş ve doğum pozisyonuna geçmiş gününün %80 inini bu şekilde geçiriyo dedi doktorrrr ve bu yüzden çok sancı oluyo ..... falan filan işte daha bi kaç şey var ama sizinde içiniz kararmasınnn...

arkadaslar bır sey sorcam ya benım bebegım ters duruyomus bundan bır sey olur mu daha düzelir demi

canım benimki de tersmiş doktor böyle devam eder dönmezse sezaryen olur dedi. ben de normal doğumdan tırstığım için hiççç problem değil benim için doğum şekli dedim.
doktor da ama ayakları aşağıda şu anda eğer düzelmeden böyle devam ederse sezaryende uğraştırır bizi dedi.
döndüğünü de hissedermişim. aşağı doğru baskı yaparmış ve çok sık tuvalete çıkarmışım baskıdan dolayı. umarım döner kızımız dayamış başının anasının göğsünün altına keyfi yerinde

kız bazen ben utanyorum canım kadının bağırtılarından ve iniltilerinden...ne kdar zorluyorsa kadını artık bilemiyorum alttaki ve üstteki komşuları da şikayetçiymiş...geçen gece kalktı eşim duvara vurdu... vurduktan sonra sesleri kesildi herhalde yer değiştirdiler...mekan değişikliği yaptılar..

çok alemsiniz kızlar ya çok güldüm valla bizim taşınmadan önceki evimiz şenlikliydi biz yeni evlendik bizden sonra bizim apartmana 4 yeni evli geldi cümbüşü siz düşünün :) bu apartman sakin hep emekli ses yok fazla :)

ayyyyyyy çok utanç verici apartmanda karşılaşınca gulmuyon m ben dayanamaz gulerdimm kızzzzzzzzz kadınların durumu bellı ıh mıhhhhhhhhh abartı hiç bir zaman bır erkek gıbı haz olmazzz

ayyyyyyy çok utanç verici apartmanda karşılaşınca gulmuyon m ben dayanamaz gulerdimm kızzzzzzzzz kadınların durumu bellı ıh mıhhhhhhhhh abartı hiç bir zaman bır erkek gıbı haz olmazzz

geçen gün eşim karşılaşmış ikisiyle hem kadınla hem erkekle eşimi görünce başını önüne eğmiş adam... duvara vurduktan sonraki sabah oluyo bu... bende asansörde yakalayayım dedim bir kere denk geldi... beklemedi kadın yoksa uayaracaktım bir kaçışı var sanki cin görmüş gibi...

Son düzenleme:

doğum pozizyonuna gecmıs derken gecen muaynede benımkıde öyleydi dokor kanala gırıyo dedi şimdide ters dönmüş dedi aman hangisi iyi hangisi kötü bende onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…