kuzum aç git bence eğer tok isterlerse hemen bşeyler yersin ki zannetmiyorum çünkü önce açlık düzeyine bakıyolar sonra şeker veriyolar bi de öyle bakıyolar sağlık ocaklarında kendin alıyomuşsun ben özelde yaptırdığım için orası verdi canım bi de benimki yüksek çıktı (148) yarın 100 mg la tekrar bakacaklar inşallah norml çıkar dua et bana
amanınnnn ne diyosunn muzıkde mı varr ortam iyikızzzzzz regli dönemlerimi sayardı benım heriff :2: çok bebek istedi benden daha çok o istediii kız istedi ama doktorumuz sorun yk dedii benımkı o şekilde beraber olmak istemıyo bence eskisi gibi olmadığı için bilmiyorum acaba aldatır mı dıyorum zaman zaman bu hormonlar benı alt ust etmiş durumda
sadece 1 kilocuk mu yani ayyy ne güzelll ben 8 kilo aldımm olsun bebişime şifa olsun
Bu zamana kadar 4 kilo aldim Cnm her ay bir kilo.zaten kısa biriyim sadece gobegim var ama çevremde ki herkez altı aylık gibi durmuyo acaba bebeğinin kilosu normal mı diyo
ondan değildir canım bebeğe zarar gelicek diye korkuyodur. internette bile yazıyo olabilir diye.
yıkanmadan önce bi sebep yaratman lazım o zaman
bizim alttakilerden illallah dedik valla her haltı duyduğumuz gibi sonrasında patlatılan sanat müziğini de kaçırmamaya çalışıyoruzsanırım kadın bi yerde çıkıyo sahneye
canımm KESİNLİKLE şeker yüklemesine aç gitmelisin, tok gidersen ertelenir testin.. çünkü test öncesi açlık şekerine bakıyorlar, bunun için aç olman gerekli zaten, sonrasında aç bunyeye şeker yüklüyorlar ve kanında ona göre takip ediyorlar.. Güüppgüzell haberlerle gel inşAllah.. aç olucağın için sabahtan gidip yaptır bence..
ay okudum da benim yan komşular aklıma geldi... bizde görüntüsüz dinliyoruz resmen... eşim geçen gece çok sinirlendi kadının iniltilerini dinliyoruz resmen yan tarafta...yani düşünmüyolar ki yapan var yapamayan var
ay okudum da benim yan komşular aklıma geldi... bizde görüntüsüz dinliyoruz resmen... eşim geçen gece çok sinirlendi kadının iniltilerini dinliyoruz resmen yan tarafta...yani düşünmüyolar ki yapan var yapamayan var
arkadaslar bır sey sorcam ya benım bebegım ters duruyomus bundan bır sey olur mu daha düzelir demi
arkadaslar bır sey sorcam ya benım bebegım ters duruyomus bundan bır sey olur mu daha düzelir demi
canım bizim şubat martta da kediler eksik olmuyodu apartmanın önünden o zaman eşime takılıyodum şu densizlere bak
ohhh siz yapamıyorsunuz biz keyfini çıkarıyoruz der gibiler diyeee malum o zaman bizim ilk üç ay riskli dönem diye kardeş kardeş sarılıp uyuyoduk :26:
kedicikler yaptı doğurdu bile biz bekliyoruz hala
alttakiler devam edebilirler sorun yok bizim için banyo sohbetlerine şahit olmak çok eğlenceli oluyo
canım bizim şubat martta da kediler eksik olmuyodu apartmanın önünden o zaman eşime takılıyodum şu densizlere bak
ohhh siz yapamıyorsunuz biz keyfini çıkarıyoruz der gibiler diyeee malum o zaman bizim ilk üç ay riskli dönem diye kardeş kardeş sarılıp uyuyoduk :26:
kedicikler yaptı doğurdu bile biz bekliyoruz hala
alttakiler devam edebilirler sorun yok bizim için banyo sohbetlerine şahit olmak çok eğlenceli oluyo
kız bazen ben utanyorum canım kadının bağırtılarından ve iniltilerinden...ne kdar zorluyorsa kadını artık bilemiyorum alttaki ve üstteki komşuları da şikayetçiymiş...geçen gece kalktı eşim duvara vurdu... vurduktan sonra sesleri kesildi herhalde yer değiştirdiler...mekan değişikliği yaptılar..
ayyyyyyy çok utanç verici apartmanda karşılaşınca gulmuyon m ben dayanamaz gulerdimm kızzzzzzzzz kadınların durumu bellı ıh mıhhhhhhhhh abartı hiç bir zaman bır erkek gıbı haz olmazzz
heyyy hamişşlerrr yeniden merhaba; çok zaman geçti görüşmeyeli...ama işte yeniden döndüm...inatçı bebeğimin cinsiyetini sonunda öğrendim kızıım olacakkkkk...onun dışında güzel bi haber veremeyeceğim.doktorum kilo almamamdan şikayetçi bu yüzden bir sürü vitamin kan hapı verdi (ıyyyykk) kızım kendini şimdiden doğuma adapte etmiş ve doğum pozisyonuna geçmiş gününün %80 inini bu şekilde geçiriyo dedi doktorrrr ve bu yüzden çok sancı oluyo ..... falan filan işte daha bi kaç şey var ama sizinde içiniz kararmasınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?