2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kadın resmen kaçmış canım senden

kudurmuş kuzum bunlarrr

hihoyyyttttttttttttttt kızlar ben geldim, anam benim karnım sabahtan beri bi kasılma bi kasılma doktoru aradım normalde cumartesi gitçekitm yarın sabah gel bakalım şekeride yükleyelim olsun bitsin dedi, işten izin aldım yarın sabah gitçem bende, bakalım niye kasılıyomuş bu karnım böyle, resmen yamuluyo yaa, bu sıpa fena olcak vala, korkuyom ben:18:

arkadaslar bır sey sorcam ya benım bebegım ters duruyomus bundan bır sey olur mu daha düzelir demi
düzelir be canım daha çok varki son hafta düzelen bile var bebişin kilosu çok değilse son hafta bile değiştiriyomuş yerini, herşeyin hayırlısı olsun canım, dönmezsede normal doğum yapmazsın boşver demekki böylesi hayırlı senin için öyle düşün

hoşgeldin, işte kimisi kilodan şikayetçi kimisi almamaktan, ne yapçaz böle bilmem, öle böle geççek bu günler napalım, sonunu düşüncez, iyi günlerimizi dimi ama, olsun şekercim herşeyi paylaşıyoz burda, sancı olması normal demekki arada benimde oluyo bakalım yarın doktor ne dicek, bi alete bağlıcakmış beni neyse artık o:26:

hehe bebiş ne isterse o olur, o yapıyo seçimini daha anne karnında yapçak bişi yok, mecbur ona uycazzzz

ayyyy koptum yemin ederim yaaaa, neşem yerine geldi valaaaaa

bizim apartmandada var bi yeni evli ama aşağıda kalıyo çok sesleride gelmiyo vala, bilmem napıyolar

insan herseyı ne kadar cok kafasına takıyor demı bır de ılk bebek olunca
aynnenn öyle canım, ama çok takmamak lazım iki saattir iptalim ben mesela, bi kasıyo beni sağdan ama bıraktım kendi haline şimdi, bişiler içiyom sürekli, bide iş yerinde insan uzanmak istiyo ama uzanamıyo bu biraz sıkıntı işte

ilk gece muhabbetini hiç anlatmayayım..daha yeni 2 aylık evliler gerisini siz düşünün...
ay valla çok merak ettim şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

doğum pozizyonuna gecmıs derken gecen muaynede benımkıde öyleydi dokor kanala gırıyo dedi şimdide ters dönmüş dedi aman hangisi iyi hangisi kötü bende onu anlayamadım

valla ikiside iyi değil sanırım erken dönmesi de kötü geç dönmesinde bana ayrıntılı ultrasonda dedi bebeğin dönmüş dikkatli ol die çok erken değilmi dedim evet biraz erken ama olabiliyo dedi normalde 36-37.haftaya kadar dönmeyebiliyomuş da ama o haftalardada dönmezse beklemiyo doktor direk sezeryana alıyo inş senin bebişinde öyle çok kalmadan dönerr

ayy kızlar siz iyi bişi dememişsiniz, ne biçim komşular öyle, ben yeni taşındım geçen burda öyle bişiler duydum yok yaw filsn dedim gündüz bi de temizlikçi var evde..dedim abla sen de bişiler duydun mu hıı dedi sanki kadının biri doğum sancısı çekiyo dedi..ayy ama ben kıpkırmızı oldum çok gıcık olurum ben yaaa..inş tekrarlamaz valla..yarın bigün oğlan sorar yoksa anne bu sesler ne die, çıldırırım hee...vakti gelince zaten öğrencek de vakitsiz bi şekilde öğrenince böyle şeyleri çocuklarda çok kötü duruyo terbiye edilmemiş gibi..Aman aman yaa..:26:

hakketen yaaa sona çocuğa nası anlatır insan bunu, sorasını düşününce insan kötü oluyo vala ay yine gülesim geldi ahahahaha

ayyyy kızlar ben öldüm bittimm yürüdüm ya çok yoruldum eminönü çok kalabalıkkkkkkkkkkkkkkk

ayyyy kızlar ben öldüm bittimm yürüdüm ya çok yoruldum eminönü çok kalabalıkkkkkkkkkkkkkkk

hemen bişiler iç ye, kendinle ilgilen, ay havada basık bugün, bide hafta içi ne kalabalıklığı acaba o yaa, haaa doru ramazan geliyo millet alışverişe kaptırdı kendini tabi ya doru

hoşbulduk canım

yemekle hiç arama yok sürekli meyve bütün işim helee bi salatalık yiyorum bu sıralar çocusumm yemyeşil olcak valla :)

ben memnunum halimden aslında ama doktor olmaz böyle dio ama verdiği vitaminler bende iştah artırmadı aksine kaybettirdi miğde bulantısı başattı istifar yok ama çok miğdem bulanıyo heleki sabahları uyanınca...sancıda bebek kendini itekliyomuş işte rahmi genişletmek için ondan oluyomuş ama nee sancı sanki doğurcam bi vuruyo böyle zıplıyorum yerimden yanımda oturan arkadaşım bile korkuyo :)

belki nst ye bağlayabilir bebeğin kalp atışlarını ve senin sancı grafiğini ölçer

Son düzenleme:
hemen bişiler iç ye, kendinle ilgilen, ay havada basık bugün, bide hafta içi ne kalabalıklığı acaba o yaa, haaa doru ramazan geliyo millet alışverişe kaptırdı kendini tabi ya doru

aynen ramazan kalabalığı olmuşşş perişan valla daha kendi alışverişimi yapmadım ağırlaşınca nasıl napıcaz alışverişi bilmiyorummm

Ay valla kızlar ne kaynatmışsınız heee Aman ne kaa edepsiz komşular onlar yaa şimdi düşündüm ilk evlendiğim zamanları bizde böylemiydik yoksa diyeama onlarda abartmış işi yani yuhhh. Bizde kardeş kardeş yatıyoz valla benım karnım cok büyüdü.iki gündür de baya geriliyo korkuyorum oğluşuma bşi olcak diye Havalarda çok ısındı bende çok büyüdüm bu sıpa tekmelerden uyutmamaya başladı naapcaz bilmiyom:26:

ya iştahını kapatıp mide bulantısı yapması kötü olmuş ya, belki yersin canım bu aydan sora, herkes öle diyo iştah açılıyomuş kurt gibi oluyomuşuz, bakalım nolcaz, sen yiyebildiğini ye bence olsun yinede salataysa salata, eskiler hep derler annenin canı ne istiyosa onu bebek istiyomuş aslında he demekki ondan oluyo o sancılar, benimki okadar şiddetli değil ama hareketlerinden anlıyorum ki sığamıyo oraya sürekli bi çekiştirme itiştirme hali var, yani nası diyim böle bi toplanıo sağıma hareket edemiyorum, şuanda bile öyle bu yazıyı yazarken, bol bol su içtim bugün acaba susuz mu kaldı die, bakalım yarın öğrencez nolup bittiğini, anamm bi tekme vurdu bendenmi bahsediyosun dercesine karnım sallandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…