insan herseyı ne kadar cok kafasına takıyor demı bır de ılk bebek olunca
ayyy ilk geceden mi sesler öyle şiddetliydi canımmm
bende korkuyorum ondan eksiklerimi almak istiyorum artık işallah bu cumartesi bi çıkayım dışarıda alayım sora koca oruçlu olcak nası gitçez alışverişe yazık onaaynen ramazan kalabalığı olmuşşş perişan valla daha kendi alışverişimi yapmadım ağırlaşınca nasıl napıcaz alışverişi bilmiyorummm
ayyyy kızlar ben öldüm bittimm yürüdüm ya çok yoruldum eminönü çok kalabalıkkkkkkkkkkkkkkk
utandım...ayyyykoptum yemin ederim yaaaa, neşem yerine geldi valaaaaa
bizim apartmandada var bi yeni evli ama aşağıda kalıyo çok sesleride gelmiyo vala, bilmem napıyolar
aynnenn öyle canım, ama çok takmamak lazım iki saattir iptalim ben mesela, bi kasıyo beni sağdan ama bıraktım kendi haline şimdi, bişiler içiyom sürekli, bide iş yerinde insan uzanmak istiyo ama uzanamıyo bu biraz sıkıntı işte
ay valla çok merak ettim şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende korkuyorum ondan eksiklerimi almak istiyorum artık işallah bu cumartesi bi çıkayım dışarıda alayım sora koca oruçlu olcak nası gitçez alışverişe yazık onaama hallederiz be zizagçım napalım, Allah vercek bi kolaylığını işallah bizim için
canım benimki de tersmiş doktor böyle devam eder dönmezse sezaryen olur dedi. ben de normal doğumdan tırstığım için hiççç problem değil benim için doğum şekli dedim.
doktor da ama ayakları aşağıda şu anda eğer düzelmeden böyle devam ederse sezaryende uğraştırır bizi dedi.
döndüğünü de hissedermişim. aşağı doğru baskı yaparmış ve çok sık tuvalete çıkarmışım baskıdan dolayı. umarım döner kızımız dayamış başının anasının göğsünün altına keyfi yerinde
Ay valla kızlar ne kaynatmışsınız heeeAman ne kaa edepsiz komşular onlar yaa şimdi düşündüm ilk evlendiğim zamanları bizde böylemiydik yoksa diye ama onlarda abartmış işi yani yuhhh. Bizde kardeş kardeş yatıyoz valla benım karnım cok büyüdü.iki gündür de baya geriliyo korkuyorum oğluşuma bşi olcak diye Havalarda çok ısındı bende çok büyüdüm bu sıpa tekmelerden uyutmamaya başladı naapcaz bilmiyom :26:
ya iştahını kapatıp mide bulantısı yapması kötü olmuş ya, belki yersin canım bu aydan sora, herkes öle diyo iştah açılıyomuş kurt gibi oluyomuşuz, bakalım nolcaz, sen yiyebildiğini ye bence olsun yinede salataysa salata, eskiler hep derler annenin canı ne istiyosa onu bebek istiyomuş aslındahe demekki ondan oluyo o sancılar, benimki okadar şiddetli değil ama hareketlerinden anlıyorum ki sığamıyo oraya sürekli bi çekiştirme itiştirme hali var, yani nası diyim böle bi toplanıo sağıma hareket edemiyorum, şuanda bile öyle bu yazıyı yazarken, bol bol su içtim bugün acaba susuz mu kaldı die, bakalım yarın öğrencez nolup bittiğini, anamm bi tekme vurdu bendenmi bahsediyosun dercesine karnım sallandı
canım bebişıne mı alışverişe gittin yoksa ?
ya iştahını kapatıp mide bulantısı yapması kötü olmuş ya, belki yersin canım bu aydan sora, herkes öle diyo iştah açılıyomuş kurt gibi oluyomuşuz, bakalım nolcaz, sen yiyebildiğini ye bence olsun yinede salataysa salata, eskiler hep derler annenin canı ne istiyosa onu bebek istiyomuş aslındahe demekki ondan oluyo o sancılar, benimki okadar şiddetli değil ama hareketlerinden anlıyorum ki sığamıyo oraya sürekli bi çekiştirme itiştirme hali var, yani nası diyim böle bi toplanıo sağıma hareket edemiyorum, şuanda bile öyle bu yazıyı yazarken, bol bol su içtim bugün acaba susuz mu kaldı die, bakalım yarın öğrencez nolup bittiğini, anamm bi tekme vurdu bendenmi bahsediyosun dercesine karnım sallandı
bende şimdi düşündüm bi an ilk senemide vala değildik yaa, yok yani bu kadar değildik
ya bu gerginlik bendede var, bi tarafa toplanıyo habire, çok rahatsız ediyo beni, acaba bu haftalarda normalmi ki bu, noluyo acep içerdeee
benim için değil yeğenime hediye almaya gittik ama bende baktım hep oğlum için fikir sahibiyim
yukardaymıs kafası canım ayakları assagıda
ne guzel canım. bende dogumdan once mutlaka bır gun gıtmek ıstıyorum emınonune...
annem geleceğim diyor eylül ayında ben alıcam eksiğini diyor olmazsa onlar alır artık sen istanbuldamıydın kuzum gel senle bir gidelim kocişlerden hayır yok oruçlu olcaklar
bende şimdi düşündüm bi an ilk senemide vala değildik yaa, yok yani bu kadar değildik
Ya bu gerginlik bendede var, bi tarafa toplanıyo habire, çok rahatsız ediyo beni, acaba bu haftalarda normalmi ki bu, noluyo acep içerdeee
bencede mutlaka gidin havuzlu han zaten bu işin merkezi alacağımız herşey orda toplu halde var marka marka model model değişiyor bebek şekerinden kıyafete arabadan biberona herşey var
benimde ablayla kardeş en kötü biz gider alırız dediler ama bakalım artık, o zaman anniş alsın canım bencede en güzeli hem son yorulmamış olursun ama bana eylül biraz geç çünkü eylül ilk hafta 37. haftamda olcam o nedenle artık bitireyim istiyom nolur nolmaz, evet canım istanbuldayım ben, aayyy gidelim vala ahaha onlardan çok hayır gelmicek temmuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?