2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen ramazan kalabalığı olmuşşş perişan valla daha kendi alışverişimi yapmadım ağırlaşınca nasıl napıcaz alışverişi bilmiyorummm
bende korkuyorum ondan eksiklerimi almak istiyorum artık işallah bu cumartesi bi çıkayım dışarıda alayım sora koca oruçlu olcak nası gitçez alışverişe yazık ona ama hallederiz be zizagçım napalım, Allah vercek bi kolaylığını işallah bizim için

utandım...

annem geleceğim diyor eylül ayında ben alıcam eksiğini diyor olmazsa onlar alır artık sen istanbuldamıydın kuzum gel senle bir gidelim kocişlerden hayır yok oruçlu olcaklar

benim kızım da başı yukarıdaydı sezeryana hazırlamıştık kendimizi. son kontrolde ters döndüğünü öğrendim ve ertesi gün normal doğum yaptım. belki senin bebeğin de döner. hakkında hayırlısı olsun.

bende şimdi düşündüm bi an ilk senemide vala değildik yaa, yok yani bu kadar değildik
ya bu gerginlik bendede var, bi tarafa toplanıyo habire, çok rahatsız ediyo beni, acaba bu haftalarda normalmi ki bu, noluyo acep içerdeee

cullucan bendede çok oluyo öyle karnım yamuluo resmen dönüyo sırtını falan dayıyo diye önemsemiodum korkulacak bişe degildir umarım

yaaa hiç sorma benimkininde hareketleri çok sert bazen bi vuruyo yada dönüyo dışardan otur izle ama çok güzel bi duygu ne kadar insanın canı yansada onun hareketlerine alışıyosun ve hatta o hareket etmediği zaman bi panik oluyorum ben hemen tatlı bişeyler yiyorumki hareket etsin die..yavvrummm oda hemen hareketleniyo sonra beni nie uyandırdırdın dermiş gibi burnumdan getiriyo

kötü bişey diyeceğini sanmıyorum doktorun ama yinede iyi haberlerini bekliyorum

siz böyle konuşunca benim aklıma ne geldi biz bebeğimizi çok sessiz yaptık evde kayınvalidemle kaynım vardı misafir o arada oldu bu bebiş ama ne kadar sessizdik anlatamam

kızlarrr temizlik yapıyorum arada da gelip bakıyorum ne kaynatıyorsunuz diyee ama çok ayıp şeyler konuşuyorsunuz siz olmaz ki böyleee :26: ayıp ayıpp

yukardaymıs kafası canım ayakları assagıda

benımkıde eöyleee sıkıntı neden yapıyosun suan oyle olması ıyı zaten ters donmuşse kafası kanala yaklaşmış demekmiş erken doğum belırtısı yanii şuan olmaasıı gereken o canım salı doktordaydım bende daha vaktımız var içrde taklalar atacaaklar dur dah son 2 haftada bellı olur dedı doktorum sezeryan mı normal mı yanı 2 haftaya kadar beklıcez şuan kafası yukarda olması ıyı anlamda

ne guzel canım. bende dogumdan once mutlaka bır gun gıtmek ıstıyorum emınonune...

bencede mutlaka gidin havuzlu han zaten bu işin merkezi alacağımız herşey orda toplu halde var marka marka model model değişiyor bebek şekerinden kıyafete arabadan biberona herşey var

annem geleceğim diyor eylül ayında ben alıcam eksiğini diyor olmazsa onlar alır artık sen istanbuldamıydın kuzum gel senle bir gidelim kocişlerden hayır yok oruçlu olcaklar

benimde ablayla kardeş en kötü biz gider alırız dediler ama bakalım artık, o zaman anniş alsın canım bencede en güzeli hem son yorulmamış olursun ama bana eylül biraz geç çünkü eylül ilk hafta 37. haftamda olcam o nedenle artık bitireyim istiyom nolur nolmaz, evet canım istanbuldayım ben, aayyy gidelim vala ahaha onlardan çok hayır gelmicek temmuzda

bılmıyomkı valla hele azıcık iş yapayım karnım patlayacak gibi oluyo. Akşamları badem yağı sürüyorum yumuşatıyo biraz.benim göbek deliğimde acıyo dokununca yeni fark ettim. Içerde noluyo bence biliyonmu bizim minnak tosunlar büyüyo burası niye daraldı yaaa diye tepişiyolar hahaha:13: Ahanda şincik bi liste yazdım gidince doktorun kafasını şişircem valla.ama bi ay oldu napıyım cokkk merak edıyom tosunum nasıl iyimi diyeee şu suratada bayılıyom haa çok sinsi gülüyo aynı bennnnnnn

senle aramızda 21 gün varmış evet eylül senin için geç gerçekten benim ekim başı 37 olucamm heralde benim iş yerim eminönüne çok yakın evim başakşehirde senin nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…