çok önemli bişi olsa bugün hemen bakalım derdi canımcım, normalde perşembeleri hastanede olmuyo benim doktor yarın sabaha attığına göre çok önemli değil diye düşünüyorum bakalım yarın sabah gideyim bilgi vercem size dönüştecullucan bendede çok oluyo öyle karnım yamuluo resmen dönüyo sırtını falan dayıyo diye önemsemiodum korkulacak bişe degildir umarım
kızlarrr temizlik yapıyorum arada da gelip bakıyorum ne kaynatıyorsunuz diyee ama çok ayıp şeyler konuşuyorsunuz siz olmaz ki böyleee :26: ayıp ayıpp
siz böyle konuşunca benim aklıma ne geldi biz bebeğimizi çok sessiz yaptık evde kayınvalidemle kaynım vardı misafir o arada oldu bu bebiş ama ne kadar sessizdik anlatamam
evet canım o nedenle temmuz ağustos hazırlıkların bitmesi lazım benim içinsenle aramızda 21 gün varmış evet eylül senin için geç gerçekten benim ekim başı 37 olucamm heralde benim iş yerim eminönüne çok yakın evim başakşehirde senin nerdesin
kızlar bugun benden su gibi akıntı geliyooo sankı çiş kaçırırsınınz ya oyle şortumun önu ıslanmış dedımkı elımı yıkarken su mu sıçradı ama iç çamaşırıma bakınca anladım bırde ıslaklık verıyoo bayaaa normal akıntı i çamaşırda kalırdı geçmezdi üstündekı kıyafetıme
kızlar bugun benden su gibi akıntı geliyooo sankı çiş kaçırırsınınz ya oyle şortumun önu ıslanmış dedımkı elımı yıkarken su mu sıçradı ama iç çamaşırıma bakınca anladım bırde ıslaklık verıyoo bayaaa normal akıntı i çamaşırda kalırdı geçmezdi üstündekı kıyafetıme
afiet şifa olsun canım bende de oluyo merak etme tek senlik bişey değildoydukta geldik...şöyle bir penyeme baktım da akşamdan şimdiye kadar ne yediysem hepsinden bir hatıra var..hamilelikte sakarlık olur muydu kızlar...
evet canım o nedenle temmuz ağustos hazırlıkların bitmesi lazım benim içinpierrelotinin orda oturuyorum canım iş yerimde yenibosnada
alla alla önceden olmuyomuydu böle bişi, hamişlikte akıntı artçak çiş yapmışınız gibi olcak diyolardır normalmiş, koku falan yok dimi, öle akıntı sadece? rengi var mı? benim hep var akıntı, bazen ıslıklık gibi oluyo bazen yumurta akı gibi
olmazmı normalde yani hamişlikten önceeedoydukta geldik...şöyle bir penyeme baktım da akşamdan şimdiye kadar ne yediysem hepsinden bir hatıra var..hamilelikte sakarlık olur muydu kızlar...
afiet şifa olsun canım bende de oluyo merak etme tek senlik bişey değil
bende de oluyo kuzum ama hiç o kadar sıvı olmadı yani (çişkızlar bugun benden su gibi akıntı geliyooo sankı çiş kaçırırsınınz ya oyle şortumun önu ıslanmış dedımkı elımı yıkarken su mu sıçradı ama iç çamaşırıma bakınca anladım bırde ıslaklık verıyoo bayaaa normal akıntı i çamaşırda kalırdı geçmezdi üstündekı kıyafetıme
olmazmı normalde yani hamişlikten önceeehiç ne üstüme dökerdim nede yere falan, anam şimdi en ufak bişide göbeğime döküyom ya sürekli bişeyin lekesi var üstümde, hep değiştiriyodum batınca baktım başa çıkamıyom en az iki üç leke olduktan sora çıkarıyom artık , çok komik, onun nedeni ne biliyonmu göbüşten dolayı çok eğilemiyozya yerken o yüzden üstümüze dökülüyo
valla aynen kuzumolmazmı normalde yani hamişlikten önceeehiç ne üstüme dökerdim nede yere falan, anam şimdi en ufak bişide göbeğime döküyom ya sürekli bişeyin lekesi var üstümde, hep değiştiriyodum batınca baktım başa çıkamıyom en az iki üç leke olduktan sora çıkarıyom artık , çok komik, onun nedeni ne biliyonmu göbüşten dolayı çok eğilemiyozya yerken o yüzden üstümüze dökülüyo
AYYYY YERİM BEN BU TOMBİK YANAKLI ELMA ŞEKERİNİ YAAA Allah bağışlasın nasıl tatlı maşallah
AYYYY YERİM BEN BU TOMBİK YANAKLI ELMA ŞEKERİNİ YAAA Allah bağışlasın nasıl tatlı maşallah
doydukta geldik...şöyle bir penyeme baktım da akşamdan şimdiye kadar ne yediysem hepsinden bir hatıra var..hamilelikte sakarlık olur muydu kızlar...
bende çoookkk ama çokkk sakarım valla ya her yemekte kesin bişi döküyom üstümeolmazmı normalde yani hamişlikten önceeehiç ne üstüme dökerdim nede yere falan, anam şimdi en ufak bişide göbeğime döküyom ya sürekli bişeyin lekesi var üstümde, hep değiştiriyodum batınca baktım başa çıkamıyom en az iki üç leke olduktan sora çıkarıyom artık , çok komik, onun nedeni ne biliyonmu göbüşten dolayı çok eğilemiyozya yerken o yüzden üstümüze dökülüyo
Ayyy gül gül öldüm resmen
evet canım o nedenle temmuz ağustos hazırlıkların bitmesi lazım benim içinpierrelotinin orda oturuyorum canım iş yerimde yenibosnada
alla alla önceden olmuyomuydu böle bişi, hamişlikte akıntı artçak çiş yapmışınız gibi olcak diyolardır normalmiş, koku falan yok dimi, öle akıntı sadece? rengi var mı? benim hep var akıntı, bazen ıslıklık gibi oluyo bazen yumurta akı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?