2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bugun benden su gibi akıntı geliyooo sankı çiş kaçırırsınınz ya oyle şortumun önu ıslanmış dedımkı elımı yıkarken su mu sıçradı ama iç çamaşırıma bakınca anladım bırde ıslaklık verıyoo bayaaa normal akıntı i çamaşırda kalırdı geçmezdi üstündekı kıyafetıme

cullucan bendede çok oluyo öyle karnım yamuluo resmen dönüyo sırtını falan dayıyo diye önemsemiodum korkulacak bişe degildir umarım
çok önemli bişi olsa bugün hemen bakalım derdi canımcım, normalde perşembeleri hastanede olmuyo benim doktor yarın sabaha attığına göre çok önemli değil diye düşünüyorum bakalım yarın sabah gideyim bilgi vercem size dönüşte varsa sorulcak sorular söleyin bakem hepsini sorayım yarın gitmişkeneee

kızlarrr temizlik yapıyorum arada da gelip bakıyorum ne kaynatıyorsunuz diyee ama çok ayıp şeyler konuşuyorsunuz siz olmaz ki böyleee :26: ayıp ayıpp
ay napalım yaa, sen yap temizliğini yorullll, kızzzz bak bu arada fazla yorma kendini temizlik yapçam diye hee, dinlene dinlene ona göre biz baya farklı konulardan kaynattık burda, hem onlar yaparkene utanmıyoda biz konuşurken mi utancazzzzzzzzzzzz

doydukta geldik...şöyle bir penyeme baktım da akşamdan şimdiye kadar ne yediysem hepsinden bir hatıra var..hamilelikte sakarlık olur muydu kızlar...

senle aramızda 21 gün varmış evet eylül senin için geç gerçekten benim ekim başı 37 olucamm heralde benim iş yerim eminönüne çok yakın evim başakşehirde senin nerdesin
evet canım o nedenle temmuz ağustos hazırlıkların bitmesi lazım benim için pierrelotinin orda oturuyorum canım iş yerimde yenibosnada

alla alla önceden olmuyomuydu böle bişi, hamişlikte akıntı artçak çiş yapmışınız gibi olcak diyolardır normalmiş, koku falan yok dimi, öle akıntı sadece? rengi var mı? benim hep var akıntı, bazen ıslıklık gibi oluyo bazen yumurta akı gibi

Bende de oluyor cnm normalmiş galiba

bende de oluyo ama normal akıntı canım.bazen fazlalaşıyo akıntım....çiş yapmış gibi çok olmadı şimdiye kadar...

Kızlar netten kumaş alıcagım bir site bılıyormusunuz ? Kumaş bakıyorumda burda zor bulucam gb bulamazsam netten getırtırım.

öyle mi canım normal ozaman evet akıntı sureklı var gunluk pet kullanamayınca gunde 3 kere çamaşır değiştiriyom rahatsız edıyo ıslaklık ama bugun şortuma geçmişşş yaaaa aynı çiş kaçırmış gibi yok rengıde su gibi

doydukta geldik...şöyle bir penyeme baktım da akşamdan şimdiye kadar ne yediysem hepsinden bir hatıra var..hamilelikte sakarlık olur muydu kızlar...
olmazmı normalde yani hamişlikten önceee hiç ne üstüme dökerdim nede yere falan, anam şimdi en ufak bişide göbeğime döküyom ya sürekli bişeyin lekesi var üstümde, hep değiştiriyodum batınca baktım başa çıkamıyom en az iki üç leke olduktan sora çıkarıyom artık, çok komik, onun nedeni ne biliyonmu göbüşten dolayı çok eğilemiyozya yerken o yüzden üstümüze dökülüyo

bende de oluyo kuzum ama hiç o kadar sıvı olmadı yani (çiş) kadar ıslak
bi de ben günlük ped kullanıyorum

ya ben farketmemiştim...ama penyelerdeki çıkmayan lekelri şimdi çözdüm...demekki salça lekesiymiş... len oğlum gelmeden kaç penyemi batıırdın...

valla aynen kuzum

bende çoookkk ama çokkk sakarım valla ya her yemekte kesin bişi döküyom üstüme gecen güne üst üste yine döktüm hemde bu sefer halıyada döktüm halıda şagi içine gireni bulamıyon kayboluyo gidiyo malum. eşim en sonunda masanın örtüsünü bana önlük yaptı ama ne güldüm yaa hah şimdi rahat yiyebilirim kociş saol dedim

Ayyy gül gül öldüm resmen

o yüzden benim oğlum çok uslu olcak sessiz sakin olacak

seninde evin yakınmış eminönünee rahat rahat gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…